Celcom SOX Kuala Lumpur

Gadis Kidal Berceloteh...
19/05/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v

 
############ This is Sponsored post ##################




Baru-baru ini , ada satu entry ni yang mengatakan Lyssa pernah terima jemputan daripada pihak Nuffnang untuk hadirkan diri di satu event iaitu Celcom SOX Kuala Lumpur yang telah berlangsung pada 6 Mei 2012 bertempat di PWTC , Kuala Lumpur . Memang niat Lyssa untuk ke situ pada pagi tu dan sudah tiba pun di tempat itu untuk turut serta dalam event tersebut dan disebabkan masalah tertentu , terpaksa juga Lyssa batalkan niat untuk join sekali event gempak tu ! Serius menyesal gilaaa !

Event tu bermula pukul 11.45 pagi dan masa itu , ramai sangat berkumpul di groundfloor PWTC untuk menyaksikan persembahan yang telah dianjurkan oleh pihak Celcom SOX . Serius ! Memang meriah sangat dengan kunjungan oleh beberapa orang yang terdiri daripada pelajar , ibu bapa dan kanak-kanak kecil . Kebanyakan persembahan banyak dipersembahkan  oleh pelajar-pelajar sekolah untuk menunjukkan kehebatan dan bakat yang mereka ada . Woww ! Terjojol bijik mata juga tengok persembahan mereka tu . Sungguh menarik ! Menyesal tak tengok sampai habis ~ -.-‘

Memang bermacam-macam persembahan yang telah berlangsung seperti Sketsa , Tarian , Nyanyian , Berpuisi dan banyak lagi . Lyssa sempat lihat beberapa persembahan sahaja dan disebabkan ada sedikit masalah yang tak dapat Lyssa elakkan , terpaksa Lyssa meninggalkan event tersebut .  umphhh . Sedih saangat ! :)

Tengok lah ni … Best tau ! Memang meriah sangat ! Ramai betul orang yang pakai baju-baju oren ! hewhew . 



Drumm Droommmm Drummmm ~ Horeyyyy~



Masing-masing nak pegang kotak tu haaa . Tangkap-2 gambar ! Say cheeseee =) Yeah ! SOX !



Yeahhh ! I’m on The Cube ! >___< Eh , promoter sedang mencari mangsanya . huhu~




Time Lyssa ada kat situ pagi tu , memang ramai gilaaaa lah orang kan berbaris masing-masing nak dapatkan SIM SOX ! Apa kelebihan SIM PACK SOX ni ?


Sumber :  http://www.xpax.com.my


Nampak tak ? FREE VOICE CALLS , VIDEO CALLS  , SMS OR MMS Setiap hari ! Best kan ? :P Beli laaa ! :)




Sempat jugak Lyssa jenguk benda ni . Ingat ke apa , kot boleh lepak depan laptop online Facebook ke , update blog ke .. Ada jugak angan-angan nak sentuh benda ni , tapi ramai pulak orang dok sentuh laptop ni . Ooooo . Rupa-rupanya diorang semua cari maklumat mengenai  xpax or sox celcom . harhar . Ingat ke boleh FREE online kat situ ? hahakk ! Kan best kalau hatiku keras macam bola buat muka tak malu pakai online je kat situ . Mahu kena cepuk dengan SIM PAX SOX tu . FREE-FREE je .muehehe .




Ahakks .Tengokk tuu . Diorang menari ! Comel kan ? 
Lenggok sana .. Lenggok sini .. Olor Omey nye !


Putar…Putar… Wang besar ! Wang besar ! Lagak macam masuk TV rancangan roda impian dulu-dulu tu ? haha . Pihak Celcom juga adakan FREE Spin untuk semua mencuba nasib diorang . Macam best ! Dapat hadiah lagi tuu ! Kan ?


Memang banyak sangat aktiviti yang dijalankan semasa event tersebut . Dengan suasana yang cukup meriah GIMIX gitu .. Lyssa boleh cakap … “Woooooowww!” Memang terbaik lah .. Seronok dan sangat teruja dengan sambutan yang cukup meriah .  Pendapat Lyssa , aktiviti sebegini memang patut diteruskan setiap tahun ! Memang sangat berfaedah untuk pelajar-pelajar sekolah di negara ni . Dapat pulak hadiah-hadiah FREE lagi . Siapalah yang tak nak kan ? Haaa .

Dan untuk pengetahuan korang , bukan dekat Kuala Lumpur sahaja yang ada event menarik + gempaksss ni . Penang , Melaka dan Kuching pun ada juga melangsungkan event dari Celcom ni . Yang best nya kebanyakan pelajar sekolah yang join benda ni . Mesti lah best !

KL , Melaka dan Kuching dah lepas .. Tinggal event dekat Penang pula yang akan berlangsung pada 26 – 27 May 2012 di Han Chiang High School . Yeahh . Tempat Lyssa ! Boleh lah menyibukkan diri nanti kat situ pulak . haha . Saja buat muka tak tau malu -.-‘

Kat sini , Lyssa sertakan link video yang telah berlangsung di Kuching dan Melaka . Selamat Menonton !


Dan sekali lagi , Lyssa nak ucapkan terima kasih kepada pihak nuffnang dan penaja celcom kerana memberi kepercayaan terhadap Lyssa dengan memberi  sponsored post ni . Jangan segan silu bagi lagi banyak-banyak ! hewhew. Lyssa suka menaip . Tengok lah . Dah panjang berjeler dah ni . Peace :)

Untuk maklumat lanjut boleh terus ke ---->>  Eh , CEPAT KLIK SINI !!


Dan jangan lupa , "Grand Finale in KL on 3rd June" okehh ?

Terima kasih ! ~
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

15 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Anis Eli
AUTHOR
May 19, 2012 at 4:37 PM delete

Waa ! Hebakk . Untung Kak Lyssa , ade event jea , pergi . Macam saya .. Jangan harap ! -,-'

avatar
May 19, 2012 at 5:15 PM delete

wahh..best nye,,gambar lyssa takde ke?

avatar
May 20, 2012 at 2:09 PM delete

Wah ! Bestnye Kak Lyssa :)

avatar
May 20, 2012 at 2:30 PM delete

wahhh meriahnya..untunglah dapat pergi event macam ni.. ena teringin nk pergi.. huhuhu... urmm, after this wanna use celcom... weeeeeee

avatar
FEDO
AUTHOR
May 20, 2012 at 6:44 PM delete

Bertuahnya kalau dapat jemputan..he2. apa pun. Mungkin masa akan datang siapa tahu kalau ada lagi kan.He2.

avatar
May 20, 2012 at 8:42 PM delete

Waa akak..nice entry..thanks sudi komen kat blog saye tu taw ! x sangka blogger famous macam akak boley komen kat blog x seberapa saye ^^

avatar
May 21, 2012 at 12:42 PM delete

hai...salam kenal..sis follow blog comel ni yer... ^__^

avatar
May 21, 2012 at 11:15 PM delete

waaa . comell nye blog . eyza follow ye . tuto yang lysa bg semua amad bgune wt eyza . thanks !

avatar
Pondok Usang
AUTHOR
May 22, 2012 at 1:15 AM delete

kalau dah umur 40thn.. tapi masih belajar boleh gune SOX ni tak??

avatar
Hanif Idrus
AUTHOR
May 22, 2012 at 7:42 PM delete

bestnya dapat jemoputan dari Nuffnang

avatar
May 22, 2012 at 10:31 PM delete

bestnya lyssa :) entry pnjg tp sha xjemu nak baca,,coz lyssa pndai bercerita hikhik..jgn kembang k :P

avatar
Aden Boy
AUTHOR
May 23, 2012 at 9:39 PM delete

Aden pun ada guna ni .. bila hantar mesej kena caj 5 sen . Murah jer . Kredit pun tahan lama sampai umur 25 tahun ( kalau x silap aden ) . Memang best lah guna ni .

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
May 30, 2012 at 8:17 PM delete

wah..dia dah aktif berevent da..hehehe

avatar
Nur Aisyah
AUTHOR
January 18, 2013 at 3:41 PM delete

wahh ! sioknya , woww !

avatar

Google+ Followers