Malu Nak Baca Comment !

Gadis Kidal Berceloteh...
13/05/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Olla ! Ececeh . Tiba-tiba hari ni bertukar tulisan pulakk -.- Oke tak ? Oke tak ? hekhek . Rasa macam comel lah pulak tulisan ni . Ini pun saja nak try je . Kalau dah serasi dek jiwa nanti maybe akan terus guna tulisan ni kot . HAHA .


** Entri kali ini : Malu Nak Baca Comment ! -____-


Err . Entri yang rasa malu jugak nak post sebenarnya ! haha . Lately , Lyssa ada satu penyakit ni . Penyakit malu nak baca comment ! #Eh , boleh pulak gitu kan ? Mesti korang yang baca entri ni dah tergelak guling-guling dah kan ? Tapi , serius ! Entri tak kelakar pun wehh . harhar .


Walaupun bunyik agak :


"Errr . Apa kes budak kechik ni ? Baca comment pun nak malu ? Errrrrrrrr . -.-' "


Ehh , Ehh , Biar laaa . Memang budak kechik ni seorang yang pemalu pun ! haha . Inilah dinamakan 'Malu Tak Kena Tempat' .. !! Apa daaa . Baca comment pun nak malu kan ?



Ehee ! Yupppp . Malu  , takut , berdebar-debar .. Semua ada rasa sebenarnya tau . Bila dah post entri apa-apakan , mesti semua orang ternanti-nantikan comment dan respond daripada pembaca kan ? Macam tu jugak lah Lyssa . Dalam ternanti-nanti tu ada jugak debaran dan rasa malu nya . Selalu jugak terfikir :


" Apa lah yang diorang nak comment kat entri aku ni ? Respond positif ke , negatif hah ? "


Memang soalan ni selalu berputar-2 keluar dalam pala hotak Lyssa ni . Haaa . Bila dah post dalam 15 minit gitu . Tengok ada comment , nak tahu apa Lyssa buat sebelum bukak comment tu ?  Lyssa tutup-tutup mata Lyssa ni haaa . Maluuuuuu nak baca ! Arghh . KANTOIIIII ! HAHA .


Lebih kurang macam ni lah cara Lyssa , MALU tapi tersenyum berukk ! Eh , ada ke tersenyum berok ? HAHA .





Serius wehh . Tutup dengan tangan siap . haha . Bila terima comment positif , wahh . LEGA . Time comment yang agak annoying tu . Terima je lah . Setiap pembaca kan ada pandangan yang berbeza . Kan ?

Tapi  , walaupun syok dapat respond daripada pembaca , perasaan MALU tu tetap ada ! Bukan nak kata tak yakin pada diri Lyssa ni . Cuma perasaan tu datang secara tiba-tiba lah wehh . Tak tahu nak tutup malu ni macam mana .. HAHA . Redha je lah ~


Eh (!) Eh (!) Korang pun pernah ada rasa perasaan macam Lyssa ni ker ? kekheh . Malu-malu kuceng gitu . muahahah . Kalau ada ke , tak de ke comment lahh . Nak rasa MALU lagi ! hakhak ~


Terimasssudibacaaa. Adiossss ~ :::LIKE:::COMMENT:::
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

69 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Bella Cicak
AUTHOR
May 13, 2012 at 9:17 PM delete

hehehe.. betul2.. tuh sume perasaan.. biasa laa.. ta bole na selindung agi dh.. :)

avatar
May 13, 2012 at 9:17 PM delete

sis same cam perangai kite ..
bukan neok komen orag pun .,
nak buat entry baru pun malu but tetap luahkan tau <3

avatar
Ira Amira
AUTHOR
May 13, 2012 at 9:18 PM delete

Alololoo , malu lah pulak kak lyssa ni . rilekss jer :')

avatar
May 13, 2012 at 9:18 PM delete

jangan tutup mate pulak bace komen nih!! haha~

avatar
May 13, 2012 at 9:18 PM delete

Hehe, pengomen pun malu jugak nak comment,. Huhu =D

avatar
May 13, 2012 at 9:20 PM delete

sama . Eiqa pun kadang2 ada gak perasaan macam tuh .. kekeke

avatar
Atirah ★
AUTHOR
May 13, 2012 at 9:24 PM delete

Atoto , malu-2 kucing eak , macam kucing lyssa tu . Heheheehe

avatar
Rubikz Key
AUTHOR
May 13, 2012 at 9:24 PM delete

penyakit yang menarik, kekeke.

avatar
hazdnul
AUTHOR
May 13, 2012 at 9:28 PM delete

malu? ada3..hihi.. comel ap tlisan bru tu k.lyssa:D

avatar
Cik Nurul
AUTHOR
May 13, 2012 at 9:30 PM delete

alehaaii lyssa comel, takmo la malu2 baca komen kite.. hekhek ^^

avatar
May 13, 2012 at 9:32 PM delete

tulisan jenis apa lyssa guna ea?share lah..(huhu lari topik)
miss z pun tkut nak bca komen huhuhu

avatar
Sh Hily
AUTHOR
May 13, 2012 at 9:36 PM delete

hehe..ifa tak malu plak..Tapi,bila dpt komen yg kasar ckit tidak akn d app la..komen pmbca adlh hak msing2..hihi..Blog lyssa femes la..msti dpt komen yg psitif..:)hrp2 blog ifa pun jdi cam blog lyssa kelak..dikenali ramai.. :)

avatar
Sharon
AUTHOR
May 13, 2012 at 9:37 PM delete

Eh, tak payah malu baca komen la! Bukannya perkara dosa pun. :P Pedulikan orang yang bagi komen yang negatif dan tidak membina. Buat tak tau je. Ha ha

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
May 13, 2012 at 9:37 PM delete

walaupun saya ni kacak, namun saya tetap ada rasa malu tu..hehehe

avatar
May 13, 2012 at 9:39 PM delete

Hihi :) Malulah nak comment ~

avatar
Aien_Aen
AUTHOR
May 13, 2012 at 9:44 PM delete

Ermmm..Sebenarnya malu jugak nak komen nie..Tapi saya rasa font yang dulu lagi ok..
Cuna pendapat saya ^_^

avatar
Ummi Iman
AUTHOR
May 13, 2012 at 9:58 PM delete

macam2 lyssa ni... Thx sebab banyak bantu mencantikkan blog :) minta tolong boleh? Lyssa ada ajar letak button reply untuk komenkan. Akak dah buat cumanya boleh tak komen yang kita reply tu duk bawah org yang komen. Ni dia keluar kat bawah. Dah search kat google masih tak jumpa lagi :)

avatar
May 13, 2012 at 9:59 PM delete

haha. gelak kejap tengok post kali ni.
:D

avatar
May 13, 2012 at 10:01 PM delete

Betul , kalau lyssa komen entry yana , lagi rasa bangga dan segan :) Hukhuk..

avatar
May 13, 2012 at 10:13 PM delete

jgn malu jgn segan ..
bila baca komen :)

skrg tgk .. rmai x komen kak lyssa..
kirenye diaorng merajuk ke.. huhu

utk pertama kali dilla org pertama komen entri kak lyssa. :) hahah

avatar
gdsbnga
AUTHOR
May 13, 2012 at 10:32 PM delete

aku tak malu nak baca komen orang . cuma takut kalau ade orang komen tk puas hati ke hape . haha .

avatar
shark
AUTHOR
May 13, 2012 at 10:44 PM delete

malu itu harus ada pada wanita..
tp gambr malu itu x patut ada kt ctu..
hahahaha.

avatar
shera haifa
AUTHOR
May 13, 2012 at 11:09 PM delete

xmau ahh komen nti lyssa malu nk baca,,
ehh dah terkomen laa.. lyssa xpyh nak malu2 la..hehe

avatar
May 13, 2012 at 11:12 PM delete

hee.. hanny pom pernah takut nak bace komen.. xpe.. entry kak lysaa semua okay jer ^_^

avatar
Syura Nasrin
AUTHOR
May 13, 2012 at 11:14 PM delete

hurm takut memang ada kot:)

avatar
CiK FizA
AUTHOR
May 14, 2012 at 12:24 AM delete

meowww2 ! Ngee :DD

Malu2 cumil g2~ jgn malu pulak nak baca komen nie. Errr =,="

Hee. Kita serupa lah ! ^^

avatar
ciksengeh :D
AUTHOR
May 14, 2012 at 12:36 AM delete

samelaa . rase malu + debar2 nak tau ape org comment .. hehe :D

avatar
May 14, 2012 at 1:04 AM delete

font senang baca, terima kasih krn memudahkan si mata empat ni baca entri dgn tenang. hehehe... kite pon malu nak tulis komen tauuu... peace yawww :)

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
May 14, 2012 at 1:09 AM delete

hikhik..cam comel je men tutup2 mata sblm bc comment :)

avatar
yana halim
AUTHOR
May 14, 2012 at 7:55 AM delete

akak malu nak komen kat entri lyssa nih. serius malu tapi buat muke x malu. hehe

avatar
Shima
AUTHOR
May 14, 2012 at 9:22 AM delete

lyssa x yah la malu2 nk komen... hehe..akak lg suka kalau org komen lagi2 komen yg membina...ekeke

avatar
Opai
AUTHOR
May 14, 2012 at 9:39 AM delete

hmm.. betul3.. kekadang ada perasaan tu gak.. sis.. kalau adamasa.. bw.. blog saya.. blog saya tak se-vogue blog sis.. http://opaicom94.blogspot.com. hope so sis bleh visit.. ermmm.. sowy komen pnjang sangat..

avatar
maszull
AUTHOR
May 14, 2012 at 9:46 AM delete

assalamualaikum Lyssa...alamak Lyssa malu2 plak yer...:)

avatar
May 14, 2012 at 9:50 AM delete

hehe..biasa latu akk .:) sy pon pernah rse cm tu

avatar
Mia Meymi
AUTHOR
May 14, 2012 at 11:29 AM delete

mueheheh. same la kitee..

avatar
May 14, 2012 at 12:49 PM delete

lyssa..lyssa..ada2 ja entry kamu ni bah..sha xda malu nya..cuma takut ja..takut xda org komen ntry merapuh sha heheh =.=v nak hadiah dr sabah? join GA jom..shanas-punya-blog.blogspot.com

avatar
geeAhmad
AUTHOR
May 14, 2012 at 1:56 PM delete

heee.. sama lahhh... just tertanya2 ja lah apa yang diorg komen... takde la smpai tutup mata.. kuikuikui.. btw, sy newbies... marilah menjenguk, bagi tunjuk ajar.. huhuhuh.. segan sy dengan kak lyssa...

avatar
adiba ramli
AUTHOR
May 14, 2012 at 2:33 PM delete

lisa guna font ape. ajar2

avatar
May 14, 2012 at 2:37 PM delete

selalu mcm ni, malu nk baca komen dari orang lain..hahaha tetapi terpkse bce juga..blh mengimprove diri serta blog...^.^

avatar
NJihe.am
AUTHOR
May 14, 2012 at 3:59 PM delete

biasalah entri blog kadang2 bersifat agak peribadi, tp bagus jugak kalo dpt pandangan dr pembaca, pemikiran kite akan lebih matang..:) http;//studioous.blogspot.com/

avatar
sissyira
AUTHOR
May 14, 2012 at 4:20 PM delete

salam..

hehe...x malu, sbb jarang dapat komen kat blog ;)

avatar
faiz fakhirin
AUTHOR
May 14, 2012 at 5:16 PM delete

LYSSA MALU XbAca komen Saya? malu la, malu la...

avatar
May 14, 2012 at 5:47 PM delete

kmi truja nk bca komen

avatar
May 14, 2012 at 6:42 PM delete

same ngan kite kak lyssa :) hehe..

avatar
May 15, 2012 at 5:21 PM delete

♥Assalamualaikum ♥ Jom nak jemput melawat Blog Mr.Petak ♥ http://petakniaga.blogspot.com/ ♥ Ada Siri Animasi Anak Tempatan Terbaru!!~♥~♥

avatar
May 16, 2012 at 11:49 AM delete

malu nye kitew ...hehehe

avatar
steffany daph
AUTHOR
May 19, 2012 at 9:49 PM delete

wakakkaa. sya pun sma XD kira malu pun ada, tak malu lagi la ada. adoiii XD

avatar
Nur Syazwani
AUTHOR
May 21, 2012 at 12:29 AM delete

Nak malu macam mana kak ? Tak pernah ada orang komen :(

avatar
Rosman Isa
AUTHOR
May 21, 2012 at 10:28 AM delete

Aku x malu nk baca komen tp malu pabila segala entri aku langsung tiada komen...kui kui kui

avatar
Nur Adila
AUTHOR
May 27, 2012 at 6:24 PM delete

bsa la tu mlu msty ad pd setiap manusia..just hepy :)

avatar
May 30, 2012 at 5:44 PM delete

haha..tu org utan yang pemalu..bukan beruk...beruk x malu...

avatar
EdoHayra
AUTHOR
June 11, 2012 at 12:28 PM delete

hekhek sama la kita..
kdg2 nk bca bca post2 yg lpas pon malu gak..

avatar
Arina Nadira
AUTHOR
July 22, 2012 at 10:58 AM delete

Assalamualaikum lyssa mcm mana nak wat old entry sebab saya punya dah banyak rimas pula lihat

avatar
Lily
AUTHOR
July 31, 2012 at 4:35 PM delete

Century Gothic

avatar
Tira
AUTHOR
December 6, 2012 at 5:54 PM delete

Wah, malu-2 beruk :3

#kidding

avatar
miz ruha
AUTHOR
December 7, 2012 at 10:42 PM delete

biasanya orang yang nak komen akan malu2... rasa segan nak komen...
ini dah terbalik rasanya...
lyssa ni memang pelik dan kelakarlah... ^_^
comel aje malu sebab nak baca komen... :)

avatar
miz ruha
AUTHOR
December 7, 2012 at 10:44 PM delete

biasanya orang yang nak komen akan malu2... rasa segan nak komen...
ini dah terbalik rasanya...
lyssa ni memang pelik dan kelakarlah... ^_^
comel aje malu sebab nak baca komen... :)

avatar
Nabila Izzati
AUTHOR
December 10, 2012 at 9:26 AM delete

Senyum Beruk ?? .. Hee .
kelakarlah gambar beruk tu..! ^^

avatar
Anonymous
AUTHOR
February 6, 2013 at 2:33 PM delete

I like thе helpful information you supply to
your articles. I'll bookmark your blog and test once more here frequently. I am somewhat sure I will learn a lot of new stuff right right here! Best of luck for the next!
Also see my webpage :: 1 month loan

avatar
Anonymous
AUTHOR
February 7, 2013 at 4:38 AM delete

Ι could not refraіn from commenting. Exсeptiοnallу well written!
My page - loans for bad credit

avatar
Anonymous
AUTHOR
February 13, 2013 at 3:30 AM delete

Hey There. I found yοur blog usіng msn.
This іs a reallу wеll wгitten агticle.
I wіll be sure to booκmаrk іt and return to rеad more of youг
uѕеful info. Thanks for thе
ρoѕt. ӏ will ceгtainly return.

Mу weblog: same day payday loans
Also visit my web site - same day payday loans

avatar
Anonymous
AUTHOR
March 5, 2013 at 11:47 AM delete

Εхсеllent blog here! Also youг wеbsite loads up very
fast! Whаt hoѕt are you using? Can Ι get your affіliate link
to youг host? І ωish my web sitе loaԁed up as quickly аs уours lοl

Here is my web pаge: payday loans

avatar
Anonymous
AUTHOR
March 5, 2013 at 4:58 PM delete

Wow, that's what I was searching for, what a data! existing here at this blog, thanks admin of this web page.

Here is my site - payday loans
Also see my webpage: payday loans

avatar
September 19, 2015 at 8:13 AM delete

tp lg hampa kalau tunggu punya tunggu tpi takde org komen. hahaha sodihnyorrr

avatar

Google+ Followers