♥ Birthday Patry Mia Auni Irdina

02/07/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v



Hoorey ! Eksaited SPAIN JUARA EURO kelmarin pun actually tak habis lagi ni . huahua . Tapi tak pa , entry ni tak sebut dah pasal GO GO SPAIN semua . haha . Sepatutnya  , entry ni Lyssa UPDATE 2 hari lepas , sebab party ni dijalankan kemarin la . hihi .


Mia Auni Irdina , nama budak yang celebrate birthday hari tu . Actually , bukanlah 2 hari lepas hari jadi dia . Sebenarnya 24 June . Tapi , disebabkan ramai yang boleh datang masa 1 Julai  , terpaksa jugak yang buat lewat kan ? hihi . Hari tu , PREPARATION je kan ?
Now , nak tempek gambar 10 - 20 bagi entry kali ni . 


Syok juga birthday party tu sebab dapat lepak dengan budak-budak bawah umur , means , budak-budak yang pendek dari Lyssa la . haha ( bannggga kot ! ) eeww .

Dapat makan kek itu ini , dapat kembungkan perut yang dah sememangnya boyot ni . Memang puas hati lah . hahar :P  Jemput-jemput lihat picture kat bawah ni semua ! :)

 
Benda-benda kat atas ni semua lah yang dah membuncitkan perut Lyssa yang boyot ni  . huahau . 


 
Mama make up-kan anak dia :) _AUNI_PIPI_PAU_


Candid Her ^o^

Sama tak muka kami ? huahua . Dulu time kecik2 , sebijik oh Lyssa macam muka budak ni :)

 
Wahh . Aku dikelilingi oleh budak-budak bawah umur . huhu . Nampak Lyssa macam budak-budak gak tak ? HAHA . *PERASAN !

Kek dari Secret Recipe :) Moist Chocolate . Dap nye ! hikhik . 




 
Sesi potong KEK . ehehk . Tengok ! Kemain muncung mulut dia tiup lilin . haha !

 Ngeeee~ Tonjokk gigi . Tonjokk Gigi ...

Tengok la . Punya nak hadiah yang aku bagi , sampai nak tangkap gambar pun tak senyum . Tarek tarek lah hadiah tuuu . Ishk ! haha . Budak-budak -.-




Tengok la . Kemain syok muka dia lepas dah buka hadiah2 tu semua . Ececeh . Jeles i tau tak ? >_<



Ngehh . Ngehh . Memang best birthday party ni . Ramai jugak orang yang datang . Jenuh nak layan . kihkih . Tapi , serius , Lyssa pun sama . Terasa macam di alam budak-budak pulak . hahaha :D


p/s : Nanti birthday Lyssa ,nak buat macam ni jugak lahh . Eh , boleh ke ? Pakai skirt kembang-kembang . Ikat tocang dua ! haha :P So comell ! wakakkaa .  Ingat , nanti 4 September , jangan lupa kasi hadiah kat Lyssa tau ? tau ? HAHAH !

 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

45 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
onie
AUTHOR
July 3, 2012 at 12:32 PM delete

amboi meriahnya :)

avatar
Phat
AUTHOR
July 3, 2012 at 12:41 PM delete

lawa color seluar Lyssa tu.. ada untuk lelaki x?

avatar
cynta ieda
AUTHOR
July 3, 2012 at 12:44 PM delete

heheee.....hapy befday kepada Mia Auni Irdina

avatar
yana halim
AUTHOR
July 3, 2012 at 12:50 PM delete

wah.....birthday dekat dengan si Qisya. Namanya macam sepupu Qisya jugak. Comel je. Happy birthday ye Mia. Moga membesar dengan sihat dan ceria selalu. :)

avatar
Ain
AUTHOR
July 3, 2012 at 1:35 PM delete

Waaa..besnye..ruginye x datang. Hmm..lagipon ain tinggal kat klang..huahua...jauhnyeee...haha=D

avatar
Cik Honney
AUTHOR
July 3, 2012 at 1:59 PM delete

Happy belated bday to her...alahai lyssa pun dh nampak mcm sebaya ngan dyorg je..hihi

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
July 3, 2012 at 2:01 PM delete

haha~nny jgn lupa jemput 4 sept nnt ye lyssa :")

avatar
Riena Haiqal
AUTHOR
July 3, 2012 at 2:01 PM delete

alooo.. comelnya... Lyssa pun comel la.. sebijik macam budak2 tu.. hehehehe.. jangan marah

avatar
July 3, 2012 at 2:21 PM delete

Wah2, comeynyew bufday girl tu.. hehehe.. sama comey dengan sis.. ^.^.. seronok seronok seronok!!!

btw, happy bufday to her... May Allah bless her and her family too.. Amin...

avatar
July 3, 2012 at 2:33 PM delete

besnye..dapat hadiah banyaakkkk

avatar
dayana jojo
AUTHOR
July 3, 2012 at 2:34 PM delete

wah..comelnye mia..mcm kak lyssa jugak!hihi..

avatar
Yasmin Aris
AUTHOR
July 3, 2012 at 2:57 PM delete

eheemm2 , sis lyssa, kite punya befday esok ni .
*kening2 . hahah :DD

Cute betul adik !

avatar
Amalia Husna
AUTHOR
July 3, 2012 at 3:01 PM delete

Someyy nyaa ini budak. Aumm aumm :D

avatar
shera
AUTHOR
July 3, 2012 at 4:03 PM delete

4 September ? Ingat ... ingat ... hahah :)

avatar
July 3, 2012 at 4:20 PM delete

yeayy , bulan september jugak :) comel lahh kak lyssa gn budak tu :D

avatar
Laili Qistina
AUTHOR
July 3, 2012 at 4:41 PM delete

hahahkk..comel sangat budak tu ..befday lyssa same ngan saye 3 september jom kiter buat party same2

avatar
KY
AUTHOR
July 3, 2012 at 4:47 PM delete

seronok je nampak, budak2 sekarangkan...zaman kita dulu, tak de nya mak nak layan..hihihi

avatar
Si Matatajam
AUTHOR
July 3, 2012 at 4:53 PM delete

Tang laksa tu yg akak tak thn tgk tu. Hu hu..

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
July 3, 2012 at 5:17 PM delete

hehehhee.. comel macam lyssa jugak ler.. hehehe

avatar
Azielah Rahim
AUTHOR
July 3, 2012 at 5:20 PM delete

comellah gaun dia macam tuannya jgak =)

avatar
Misz Mieza
AUTHOR
July 3, 2012 at 5:59 PM delete

Memang samalah muka Lyssa ngan dak auni nak2 tang senyum tu.. Hehehe.. ;)

avatar
Atirah ★
AUTHOR
July 3, 2012 at 6:04 PM delete

Wauu ! Bestnya . Oke , sy akn ingt 4September . Lyssa ingt sy jgk tauu , 4 Julai 2012 . <----Besokk dahh . Ada ke tk yg wish nii . hehe

avatar
July 3, 2012 at 6:05 PM delete

wah meriahnya majlis ni.comey je lyssa senyum :)

avatar
shida'R
AUTHOR
July 3, 2012 at 6:23 PM delete

wahh nampak meriah sgt2..untung budak2 skg..dulu zaman2 akak mne de sume nih..dah besar baru smbut hahaa..mmg lawakk..putaran zaman skg ^_^

avatar
Izzah Ab Aziz
AUTHOR
July 3, 2012 at 6:31 PM delete

teringat zaman2 kecik. huahuahua.

avatar
Ninie
AUTHOR
July 3, 2012 at 7:00 PM delete

saya juga ingin mengucapkan selamat hari kelahiran kepada adik Mia,.. semoga panjang umur, murah rezeki, diberkati.. amin... :)

avatar
hairy
AUTHOR
July 3, 2012 at 7:16 PM delete

wahh meriah ja..comel lah dak tuh..haha...(tiba2 rindu lasa png)..hkhek

avatar
Alynn Nyzaa
AUTHOR
July 3, 2012 at 8:57 PM delete

oo bday lyssa 4 september? adik saya 5 september :)

avatar
nadia
AUTHOR
July 3, 2012 at 10:43 PM delete

Happy belated birthday Auni,,
comel dia.Rasa nak cubit2 je..hehe

avatar
nuha ahmad
AUTHOR
July 3, 2012 at 11:21 PM delete

alah comelnye kak lysaa ! hehe

avatar
July 3, 2012 at 11:45 PM delete

Dagu budak ni cantiklah Lyssa.Kalah yang cucuk-cucuk tu!

avatar
Nurlyla
AUTHOR
July 4, 2012 at 12:08 AM delete

happy bday mia.. kciknyer kak lyssa ni.. comey..

avatar
deno
AUTHOR
July 4, 2012 at 2:39 AM delete

amboi meriahnya lyssa! :)

lyssa, jom join bloglist deno nak tak? komen, kutuk, kritik sekali blog deno.. jap je, jom! ^_^

avatar
are_lin@yu
AUTHOR
July 4, 2012 at 9:10 AM delete

comelnya..meamg macam adik dgn kakak..hehe

avatar
July 4, 2012 at 1:59 PM delete

Nicearticle I like it,greatday 4U and keep in touch..salam ukhuwah dari INDONESIA.

avatar
Auni Nasyieha
AUTHOR
July 4, 2012 at 2:47 PM delete

nama dia sama ngn auni .. huhu,kalau tau sambot sama .. haha gurau :)

avatar
Cinta Misteri
AUTHOR
July 5, 2012 at 2:52 PM delete

Syokkan jd knk2, org yg arange party utk kita. Cer kita kdg2 request mcm yg cik lysa buat, dapek tk ek?

avatar
Nurlyla
AUTHOR
July 5, 2012 at 11:12 PM delete

lyssaaa.. rindu update baru :) sibuk ke?

avatar
Kaki Wayang
AUTHOR
July 6, 2012 at 9:50 AM delete

Entri KHAS buat Cik Lyssa Faizureen...

http://informations-the.blogspot.com/2012/07/edisi-hangat-misteri-nombor-988.html

avatar
fifipinky
AUTHOR
July 6, 2012 at 12:02 PM delete

hai lyssa...dh lme x dgr crita psal mr.pritt lyssa tu..
hehe...sje jer..hope lyssa hepy2 slalu...peace!!

avatar
steffany daph
AUTHOR
July 6, 2012 at 6:36 PM delete

cute nyer dia. pakai gaun cantik lagi la cute :DD

avatar
ProfHariz
AUTHOR
July 11, 2012 at 3:45 AM delete

Happy Birthday Dak Comel ! Hehehe

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers