ENTRI TERBARU!

Tutorial : Jom Buat Duit Dengan ZoShare !!

26/07/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


KLIK !


Heyy . Ok . Ada berita gembira untuk anda semua . Yup ! Ada SATU lagi cara untuk kita jana pendapatan melalui internet dengan hanya daftarkan diri dalam zoShare ! ekeke . 

Apa benda zoShare ni ? zoShare ni lebih kurang sama macam Says.com . Klik link tu korang boleh tahu ape benda pulak says tu . haaa . Ok . Korang tak payah pening kepala sangat eh . Rasanya hari ni baru tersebar luas dalam social media . Lyssa join benda ni pun semalam . Tak sangka hari ni boleh tersebar dengan begitu cepat !

Tapi , zoShare ni memang baaaaaanyak sangat kelebihannya . Antaranya : 

1. Boleh cashout serendah RM40 sahaja !!
2. Bila anda daftar, automatik anda akan terima earning RM5 percuma dalam account tue. 
3. Iklan yang disediakan tersangatlah menarik ! dan banyak... *lebih dari 5 iklan 
4. Lepas je orang klik , earning terus update..refresh je, terus earning akan bertambah..

Amacam ? Best kan ? Apa lagi yang korang tunggu tu ...? Jom join ! Ikut STEP di bawah !

1. Pergi ke link ini ---->> zoShare.com

2. Tekan SIGN UP ! Korang boleh Signup terus guna Facebook,Twitter atau Account Google .

3. Tengok earning korang dah ada RM 5.00 kan ? hihi . *suka letewww .

4. Then , korang pergi KLIK bahagian Recommendation . Ada nampak banyak-banyak iklan kat situ ? Baanyakk kan ? apa lagi . Klik mana iklan yang korang nak promote kan  ..

5. Then kat bahagian bawah ada link macam ni kan : (klik link bawah ni . )


6. Korang copy link tersebut . And boleh paste kat mana yang korang rasa nak iklan kan .. Kat Facebook ? Twiitter ? Blog ? Messanger ? Haaa . Pergi iklankan cepat :) Suruh orang klik link korang tu ;p


* Bila klik iklan tu , then dia keluar macam ni and tak de link yang disediakan , maknanye , iklan tu tak bley promote dah ...



7. Then pergi kat Dashboard zoShare tu tengok , earning naik tak ? hihi . 

Best kan ? Best kan ? * tapi , Lyssa tak sure lagi lah mende ni betoy ke tak ? sama-sama lah kte tunggu . Nanti dah dapat RM20 nak try cashout dulu . Kalau diorang bayar , boleh lah teruskan mengiklan ! eheee~

** Jangan lupa DAFTAR KAT SINI taw ?? Sedikit sebanyak dapat jugak duit raya dari zoShare ni . hehehew~ 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

47 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
mohd zuhri
AUTHOR
July 26, 2012 at 9:16 PM delete

Nak join laa thanks kak share ilmu tqq

avatar
July 26, 2012 at 9:21 PM delete

lyssa : x kuar pun link mcm lyssa tu.

avatar
Nadiah
AUTHOR
July 26, 2012 at 9:29 PM delete

asal semua iklan x leh nak promote ni k .lyssa ?

avatar
Unknown
AUTHOR
July 26, 2012 at 9:53 PM delete

Boleh try ni Lyssa :D

avatar
Unknown
AUTHOR
July 26, 2012 at 11:18 PM delete

menarik nie lyssa.......
nak kena try lah.....

avatar
Dhia adawiyah
AUTHOR
July 26, 2012 at 11:52 PM delete

tq kak lyssa .. nak cuba dulu ..

avatar
Izzat Syahir
AUTHOR
July 27, 2012 at 12:09 AM delete

semua iklan x leh nk share..
knapa jd begitu???

avatar
ziera ramli
AUTHOR
July 27, 2012 at 1:23 AM delete

tq k.lysa. but kan, dy kate page does not exist. huuu :(

avatar
July 27, 2012 at 2:01 AM delete

dia pnya web mcm says kan

avatar
July 27, 2012 at 2:35 AM delete

TAU TAKPE, SEMUA IKLAN TAK BOLEH NAK SHARE. SEBAB APA YA? SEDIH BETUL. SIA-SIA JE SIGN UP. SOBS

avatar
July 27, 2012 at 3:04 AM delete

Waaww , naknak jugak . Tima kaseh lyssa ^^,

avatar
Unknown
AUTHOR
July 27, 2012 at 7:47 AM delete

kena cuba ni... mana laH tahu boleh kaya cepat.. haha...

avatar
ucupiza
AUTHOR
July 27, 2012 at 9:06 AM delete

thanks sis lyssa
tapi kenapa keluar macam ni No more cash is paid out for this campaign.,bila kita klik iklan tu??

avatar
Unknown
AUTHOR
July 27, 2012 at 12:56 PM delete

boleh ke iklankan lebih dari satu iklan?

avatar
Anonymous
AUTHOR
July 27, 2012 at 1:54 PM delete

thanx lyssa! =)

avatar
Unknown
AUTHOR
July 27, 2012 at 2:01 PM delete

kak lyssa, boleh tak buat tuto cara2 masukkan memory card telefon dlm laptop?

avatar
Atirah ★
AUTHOR
July 27, 2012 at 2:10 PM delete

sama la kita , baru sign up semalam . :)

avatar
July 27, 2012 at 2:21 PM delete

NAK TRYLA..TQ DIK
free2 jom tgk blog akk,tgk tudung,korean dress murah2.
followla sekali ek..i follow u
http:??wisyawina.blogspot.com

avatar
Unknown
AUTHOR
July 27, 2012 at 2:42 PM delete

uwaaa nak jugakkk tapi nape semue iklan taley naa share,

avatar
July 27, 2012 at 4:08 PM delete

aah..xle share URL pun xder...nape yer?

avatar
Najla
AUTHOR
July 28, 2012 at 8:22 AM delete

Terima kasih kak lyssa share benda ni :)tapi yang peliknya tak boleh nak share iklan tuu:(

avatar
Orieyza
AUTHOR
July 28, 2012 at 2:18 PM delete

nnt dah cash out bg tau eh..

avatar
Orieyza
AUTHOR
July 28, 2012 at 2:19 PM delete

nnt klu dah cash out bg tau eh..

avatar
Orieyza
AUTHOR
July 28, 2012 at 2:21 PM delete

mmg la xleh nk share coz dah complete. dah abis da promotion limit tu... kne rajin2 la tgk ye...

avatar
sarahajar
AUTHOR
July 28, 2012 at 2:53 PM delete

kak lyssa.. knpe semua iklan x boleh nak promote?? :(

avatar
Anonymous
AUTHOR
July 28, 2012 at 4:51 PM delete

terima kasih ye lyssa

avatar
Anonymous
AUTHOR
July 29, 2012 at 2:33 PM delete

thanks kak lysaa. Saya copy kak lysaa punya entry ye

avatar
saham
AUTHOR
July 29, 2012 at 3:13 PM delete

wahhh kejapnye completed....

avatar
Adamzailani
AUTHOR
July 29, 2012 at 11:33 PM delete

K.Lysaa dah try tapi earning tak naik lansung :'( Kenapa ? Padahal dah suruh org klik dah :'(

avatar
Erna EER
AUTHOR
July 30, 2012 at 3:21 PM delete

http://www.zoshare.com/erna-eer/recommendation/xx_xxx .. try klik ni plk, hoho

avatar
Unknown
AUTHOR
July 31, 2012 at 12:39 PM delete

bestnya............ada masa lawatlah blog saya
juarakuimpian.blogspot.com/

avatar
Unknown
AUTHOR
August 1, 2012 at 8:43 AM delete

Menarik... jemput2 la melawat ke blog saya... simandin.blogspot.com

avatar
Unknown
AUTHOR
August 1, 2012 at 8:49 AM delete

lain macam jew, xleh klik yg mn satu pun..

avatar
fariwan
AUTHOR
August 1, 2012 at 11:04 AM delete

knpe asyik2 kne isi email je..

avatar
hazlin lieyn
AUTHOR
August 1, 2012 at 3:32 PM delete

tak faham la kak lysa ? boleh ajar yg detail lagi tak ? step by step .

avatar
azrinaz
AUTHOR
August 4, 2012 at 11:37 AM delete

tak boleh daftar pun~~

avatar
Ammar Aliff
AUTHOR
August 7, 2012 at 9:20 PM delete

Says pom sy belum kenal habis lagi !! haha :)

avatar
Unknown
AUTHOR
August 30, 2012 at 5:20 PM delete

kak lyssa , betul ke semua ni ? Kak dah cashout ?

avatar
syahirah
AUTHOR
September 13, 2012 at 2:30 PM delete

lyssa,awk kata klu dh sign up dpt rm5 kan,
but x dpt pon... :(

avatar
Kekzamanis
AUTHOR
October 8, 2012 at 11:10 PM delete

@Erna EER MM punyer pon sama.. Huhu.. T_T

avatar
Kekzamanis
AUTHOR
October 8, 2012 at 11:11 PM delete

@syahirah Kan? MM sign up semalam.. mana dapat earning pape.. Hmmm..

avatar
Unknown
AUTHOR
November 28, 2012 at 11:37 PM delete

nti lyssa da cash out bru nak try.. huhu..

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon