♥ Preparation For Tomorrow :)

30/06/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Apa yang Lyssa buat ye hari ni ? Ye . Bangun tidur  , makan  , basuh kain , ajar budak darjah satu buat homework , layan budak-budak and yang lagi penting prepare untuk hari esok !
Yeeeehaaaaaa~


Esok , maksu Lyssa nak buat birthday party . Ajak sedare mara  , kawan-kawan dia . Maknanya esok mesti ramai GILAAAAAA budak-budak kan ? Auwwww . Akanku cubit pipi sama diolang  . ekeke . 


Dan disebabkan itu lah , hari ni Lyssa "DIPAKSA" !! uhukk :'(  oleh maksu Lyssa untuk masukkan cekedis-cekedis yang dia dah beli haritu . Wohooo . Baru teringat . Dulu-dulu masa aku darjah satu  , mama aku selalu sangat pek-pek kan cekedis masuk plastik , stapler !
Then suruh bawak gi sekolah bagi kawan-kawan . wee . Dulu , plastik kosong siap stapler lagi .


Sekarang ......


 


Wowww . Plastik color-color siap bergambar 'spenderman' lagi tu . Untung laa . Untung laaa .. Bebudak zaman sekarang -.- hmm .


Plastik kaler-kaler dah ada ....



 



Cekedis .. Cekedis .. Cekedis pun dah hadooo . Now , masa untuk Lyssa masukkan semua cekelat , sumi , belon , kopok semua sekali lah dalam plastik omey-omey tuuuu ....


 
*Sila abaikan budak pompuan ni . Berlakon je lebih . Ceihh -.- Aku ler tuuu  .
"Ehh , kaki birthday Girl lahhh . haha .

 
Hihokk . Kami saling bekerjasama , gigihkan diri sampai peluh-peluh habis aihh masukkan gula-gula tu semuaa . haha . PULUN !!


 
Ini lah budak tuu . HAHA . "BIRTHDAY GIRL" . hihokk . Syok lah esok eh dapat potong-potong kek . Amboi . hehe .

 

Habis laa . Esok petang , jenohh nak melayan orang datang rumah . hihi . Tapi tak pe . Syok apa makan - makan , minum , sembang-sembang .. Eratkan hubungan silaturrahim . HUHU . 
Nantikan UPDATE Lyssa esok untuk Birthday Partynya yaaa . hihi :O


**Dah rasa macam bebudak lak aku ni . Tahu lah kecik ! lalalala~
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

39 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
June 30, 2012 at 8:13 PM delete

Aiyeee birthday girl tu hari jadi dia esok or today?

avatar
Aien_Aen
AUTHOR
June 30, 2012 at 8:14 PM delete

Wahh..Comel birthday girl tu

avatar
Fakhruddin
AUTHOR
June 30, 2012 at 8:16 PM delete

wah...jangan lupa update psal birtday esk..hehe

avatar
Ain
AUTHOR
June 30, 2012 at 8:21 PM delete

Waaa..x nak ajak ke ? sian kita..kalau ade lebey..post lah kat sini..ngee *muka x malu =D

avatar
Atirah ★
AUTHOR
June 30, 2012 at 8:22 PM delete

1July , birthday kawan saya .
Besok bagi saya siket kek . Nak jugakk . Lame tak makan kek . Last makan kek , 4July 2011 <-- my birthdayy

Tahun ni ntah sambut ke tak birthday ni . Dah besar panjang dahh ni . hehe .
cakap saya Wish birthday kt budak comel tu ye . :)

avatar
sharina
AUTHOR
June 30, 2012 at 8:24 PM delete

hpy bday bby girl..lyssa sbjik cm dia juga heheh..kcil2 yg cumil hehe

avatar
@ShafyqOnlyy
AUTHOR
June 30, 2012 at 8:26 PM delete

wahh , lama TAK STALK kat BLOG LF ni .

avatar
sha
AUTHOR
June 30, 2012 at 8:28 PM delete

haha.
kak lyssa jangan buadd muka terpaksa
kikiki.
hb budak tecik.
comel lee.
kalau rajin sudi singgah blog saya (:
thanks.
http://sikechekmessy.blogspot.com/

avatar
Cik Honney
AUTHOR
June 30, 2012 at 8:37 PM delete

wuahhh....ada kek...sedap tu....nak sepotong...esok kte dtg amek...hehe

avatar
Cik Eyra
AUTHOR
June 30, 2012 at 8:37 PM delete

wahh,untungnya budak2 sekarang :)

avatar
Rara Nasiha
AUTHOR
June 30, 2012 at 8:42 PM delete

weee, comel ! Lama tak arrange birthday party orang lain. :)

avatar
June 30, 2012 at 8:44 PM delete

Besar-besaran ni.. haha

avatar
Anis Syazwani
AUTHOR
June 30, 2012 at 8:47 PM delete

spiderman kak.bukan spenderman.haha!

avatar
Anonymous
AUTHOR
June 30, 2012 at 8:48 PM delete

http://kwiksurveys.com?s=MCKKNL_3c1d48a5....tlg jawap kejap ye..terima kasih.

avatar
lavera
AUTHOR
June 30, 2012 at 8:54 PM delete

waaahhhh..seronok letew ~ sukesuke :)

avatar
Xiao Xandria
AUTHOR
June 30, 2012 at 9:17 PM delete

Kak lyssa dengan budak-budak tuh comel
Apa pon nice entry wahh :D

avatar
June 30, 2012 at 9:30 PM delete

hehehe..baiknye maksu die =D

avatar
KakLangMia
AUTHOR
June 30, 2012 at 9:37 PM delete

hehe..tgk gmbar Lyssa dgn bebudak tu,mmg Lyssa mcm budak kecik..cehhh..jgn nk prasan muda ye ^-^
mesti syok party esok...oke2...tngu entry esok..nk tgk muka Lyssa bertempek kek..hik3

avatar
ShalleyaNna
AUTHOR
June 30, 2012 at 9:38 PM delete

mesti ta dapat bezakan lyssa dengan budak2 uh nnty,,hehe lyssa kan comey gak,,hehe

avatar
syalyn
AUTHOR
June 30, 2012 at 9:41 PM delete

wahh , saya suka makan cekedis tuh dulu2. p sekarang tak dah. :)

avatar
Miss Sue
AUTHOR
June 30, 2012 at 9:52 PM delete

wahhhh.. rindu pulak besday dulu2.. bagi kopok kat orang.. hahah

avatar
mira maisara
AUTHOR
June 30, 2012 at 10:32 PM delete

hulur kan kek kat sini nt yer lysaa.hehe

avatar
aisya
AUTHOR
June 30, 2012 at 10:35 PM delete

cik lyssa, mintak sikit! hehe

avatar
Fazi Isma
AUTHOR
June 30, 2012 at 10:58 PM delete

mcm meriah je.. hehehehe

avatar
Misz Mieza
AUTHOR
June 30, 2012 at 11:17 PM delete

Dedoulu mana ade plastik kaler2 berkartun bagai cani.. Skang macam2 ada.. Nak sumi satu! Hehe.. ;)

avatar
sare ared
AUTHOR
July 1, 2012 at 12:53 AM delete

nak nak ...saye nk satu

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
July 1, 2012 at 9:20 AM delete

hehe~lyssa,pos satu..hiok3 :P

avatar
Maisarah Azmi
AUTHOR
July 1, 2012 at 9:23 AM delete

banyaknye...nak cikit

avatar
steffany daph
AUTHOR
July 1, 2012 at 1:08 PM delete

rindu laaa buat packing2 gula2 mcm tu. lama sngt rasanya tak buaat lagi. (:

avatar
nurfa22
AUTHOR
July 1, 2012 at 9:40 PM delete

dalam gambar ni, serius kak lyssa comel.. macam nak cubit2 je geram.. hehe, kak lysaa jangan marah.. :)

avatar
July 1, 2012 at 10:50 PM delete

wahhhhh esok pasti ramai yg datanggg.. hehehe

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
July 2, 2012 at 2:18 AM delete

sedeh tau dia tak ajak.. sob3

avatar
July 2, 2012 at 2:27 AM delete

amboi,snyum lebar baby girl tu ye.hehe

avatar
Aliff Haikal
AUTHOR
July 3, 2012 at 12:31 PM delete

haha dulu maasa kekecik boleh lah nak buat birthday party ni :p

avatar

Google+ Followers