Tulisan Biru Di Facebook Tanpa Tag Page Orang Lain

17/07/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Olla whatsapp ! O.O

Ye . i know , sekarang i dah mula GILAKAN tulisan biru kat facebook walaupun i tak berapa sukakan warna biru . Ewwww . haha . Kenapa lah tak de tulisan warna PINK ke , PURPLE ke kan sempoi gitu kan ? huhu . Asyik biru je . Mata pun dah naik juling dah nengok tulisan kaler-kaler biru gitewww . Kan ? Kan ?


Tapi  , still terGILA-GILA kan jugak . HUHU . Nak tengok kebukti-an bahawa Lyssa dah TERGILA-GILA kan tulisan biru teww ? Lihat .. Lihat ..






 


Lyssa buat ayat sendiri TANPA tag dari page orang lain . Ramai gak yang tertanya-tanya macam mana Lyssa buat jadi macam tu . Oh yeah ? I tak nak lah jadi 'orang yang kedekut ilmu' kan . kihkih . 

Bagi yang tanya semalam tu , i'm so sorry . Saja Lyssa tunggu nak ajar korang dalam entry ni . Maybe lebih faham kot ! haha . Ok .. Are You Ready To ROCKKKK ?!!


Let's GO !!


Elehh . Senang je wehh  .  Korang copy menatang yang Lyssa dok bagi kat bawah ni :
@@[0:[0:4:tulis disini]]



Tanpa mengubah mana-mana simbol , korang taip ayat korang dekat bahagian TULIS DI SINI yang warna merah tu ! :)
Contoh :
 


IKLAN 2 SAAT !! <<-------- KLIK !



Nampak tak ? Faham tak ? Haaa . So , korang boleh lah buat TULISAN BIRU TANPA TAG PAGE ORANG LAIN . muehehe . (Agak-agak , ada tak orang nak cepuk sepak terajang Lyssa sebab buat entry ni ? Habislah siapa yang buat page sempoi-sempoi tu jadi tak laku sudah .. Ampun -.-)

HOHO . Ikut korang lah kan , nak update kat status Facebook korang ke , Page ke , or or or nak komen kat status siapa-siapa ke , silakan kalau nak buat lah tulisan BIRU-BIRU ni . haha . 
Mai datang balik ke entry Lyssa ni kalau terlupa KOD-KOD tu ye . Peace ^^v


** Tapi , jangan campak laptop pulak kalau buat benda ni tak jadi ke apa taw ? BUKAN salaaaah Lyssa . OH NO ! i tak bersalah la . Lyssa pun kadang-kadang tak menjadi . Ikut mood mak cucu anak nenek dia je nak jadi ke tak kan ? Sabar-sabar .. Buat banyak kali , insyaAllah akan jadi jugak ! :D



=Selamat Mencuba=


**Penuh la wall dengan tulisan biru je nanti -.-

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

52 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Ah Long
AUTHOR
July 17, 2012 at 11:58 AM delete

nak komen ! terbaekk ! nice info . satu ag lagu blog anda best, yeahhh . nak ngis le x? tertouching lagu ni ~

avatar
Cik Ain
AUTHOR
July 17, 2012 at 11:59 AM delete

abes penuh wall dengan biru :D

avatar
Alynn Nyzaa
AUTHOR
July 17, 2012 at 12:00 PM delete

alyn pn kdg2 guna cara ni..ada kwn ajarkn ;)

avatar
Boni Kacak
AUTHOR
July 17, 2012 at 12:05 PM delete

lyssa tau tak.. hadoi. lyssa ni sebenarnya genius tutorial ok.. ada je tutorial2 baru yang lyssa buat kan??hehehe

avatar
Anonymous
AUTHOR
July 17, 2012 at 12:10 PM delete

Cantek !

avatar
July 17, 2012 at 12:11 PM delete

NICE INPOO NEYY CEK LYSSA OI ! HAHAH:D

avatar
Dawia HP ❤
AUTHOR
July 17, 2012 at 12:17 PM delete

akk nak try la nnti ;)

avatar
Riena Haiqal
AUTHOR
July 17, 2012 at 12:21 PM delete

bagus nya info ni.. dah lama cari cara ni.. tq Lyssa..

avatar
Iza Zaty
AUTHOR
July 17, 2012 at 12:28 PM delete

thx kak Lyssa :) huhuuhu .

avatar
Xiao Xandria
AUTHOR
July 17, 2012 at 12:38 PM delete

Thanks kak senang je rupannya haahah...

avatar
~AmyLiana86~
AUTHOR
July 17, 2012 at 12:55 PM delete

blh try ni lyssa..hehe

avatar
are_lin@yu
AUTHOR
July 17, 2012 at 12:58 PM delete

terbaik lah lyssa ;-)

avatar
FL blogh0use
AUTHOR
July 17, 2012 at 1:34 PM delete

lyssa ni memang terer coding eh. salute ! =)

avatar
una0107
AUTHOR
July 17, 2012 at 1:41 PM delete

thankz lyssa comey.... sharing is caring... http://cikuna0107.blogspot.com/

avatar
sare ared
AUTHOR
July 17, 2012 at 3:49 PM delete

waooo! ^o^' best best

sharing is caring improve SEO go.clickmeter.com/improveSEO/

good luck !!

avatar
velli, md.
AUTHOR
July 17, 2012 at 3:57 PM delete

boleh try ni lyssa..hehe

avatar
@ShafyqOnlyy
AUTHOR
July 17, 2012 at 4:17 PM delete

sis nak COPY TUTO ni ehh . tapi nanti shafyq buat CREDIT okay . JANGAN RISAU :)

avatar
July 17, 2012 at 8:24 PM delete

u are the genuis tutorial la sis!! terbaek..dan menjadi:)tq sis

avatar
farah amirah
AUTHOR
July 17, 2012 at 9:36 PM delete

hahaha! sngt menjadi :) good tuto

avatar
July 17, 2012 at 9:40 PM delete

wahhh ..komen aienn kt wall lyssa tu pun ade gk .. >>bgga kejap ..HEHE ... tengs lyssa =)

avatar
Afifah Hayati
AUTHOR
July 17, 2012 at 9:53 PM delete

Thanks kak . akak tak macam orang lain , kedekut ilmu =)

avatar
rafflesia
AUTHOR
July 17, 2012 at 10:53 PM delete

yeay!! berjaya buat.. tqvm lyssa :)

avatar
Emey Kelate
AUTHOR
July 18, 2012 at 7:33 AM delete

WAhhh..knape aq baw taw neh!^_^adoii..pape thanx k..~_<hehe

avatar
Anonymous
AUTHOR
July 18, 2012 at 1:53 PM delete

dekat hp berkesan x?

avatar
July 20, 2012 at 6:15 PM delete

mmg terbaek la lyssa ;)

avatar
July 20, 2012 at 10:12 PM delete

thanks kak lyssa ! muahhhh ! :* huhu

avatar
Suha Fyra
AUTHOR
July 22, 2012 at 10:45 AM delete

Yey ! Jadik2 , trimakasih kak LYSSA :))

avatar
July 24, 2012 at 10:55 AM delete

menjadilah..thanks to Lyssa :)

avatar
chekmud
AUTHOR
July 26, 2012 at 6:22 PM delete

thankss..dah cuba kikikiki

avatar
BRO PIKA
AUTHOR
August 8, 2012 at 3:07 AM delete

warna laen boleh x selain biru..

avatar
BRO PIKA
AUTHOR
August 8, 2012 at 3:09 AM delete

warna laen bole x selain biru..hehe

avatar
Saadah Rusli
AUTHOR
September 17, 2012 at 3:06 AM delete

Tulisan biru ni kt fb da xley wat,,,kan?
saye try xley

avatar
risa
AUTHOR
October 29, 2012 at 9:37 PM delete

klu mcmni lg semangatlh nak berfb.. hehe.. btw, tq kak Lyssa..

avatar
ainul iqa
AUTHOR
December 9, 2012 at 7:08 PM delete

Time kasih kak lyssa :)

avatar
zxty
AUTHOR
December 19, 2012 at 1:57 PM delete

Kak, tak jadik pon..huhu :(

avatar
Anonymous
AUTHOR
December 21, 2012 at 11:04 PM delete

kak lyssa...x jadi pun kat komen??kalau kat post..jadila...tpi kat komen xde tulisn biru pun!!

avatar
Anonymous
AUTHOR
December 28, 2012 at 2:29 PM delete

haáh kak lyssa...x jdi pun kat komen!!

avatar
NARISHA
AUTHOR
January 3, 2013 at 8:47 AM delete

Heheh !!! Bestnye ! Thnkssss Kak Lyssa !

avatar
January 3, 2013 at 5:42 PM delete

nice entry cik lyssa.....btway??nak tnya..camne nak buat status kita ada perkataan "with" then tulisan biru ada nama kawan2 kita....

avatar
mindailmu
AUTHOR
June 20, 2013 at 3:44 PM delete

Tak jadi pun saya buat

avatar
Anonymous
AUTHOR
August 22, 2013 at 4:46 PM delete

knapa lps type untuk jd tlisan biru 2 dy mcm kluar tanda tnya?

avatar
Hanna
AUTHOR
April 27, 2014 at 3:50 PM delete

Saya pun buat then kuar simbol '?' . Pelik ..

avatar
alex
AUTHOR
June 9, 2014 at 11:59 PM delete

hebat la . . Tutorial dari lyssa nie. . Boleh kata master sama lyssa

avatar
June 27, 2015 at 4:17 PM delete

boleh guna lagi ke skrg ni

avatar

Google+ Followers