Blog lyssasecret.com Berubah Wajah Lagi ?

07/09/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Ye . Memang dah tak ada keje sangat tu yang macam "RAJIN" terlampau edit-edit blog ni . 
Rajin edit blog je . Buat keje rumah , "MALAS" . haha . Aiyoo .


 



"Apa sudah jadi kat blog kamu ni , Lyssa ? Merah ang ang punya.."

"Sukahati wa la nak ubah blog kaler apa pun . Mata wa . Citarasa wa . Lu kecoh apa?"

"Sakit ooo mata , tengok blog merah cam ni . Nak blog purple/pink yang dulu balik!"

"Eh , lek luu . Sekali sekala , nak jugak perubahan kan ? Nanti kalau wa jemu , wa tukar la balik pada yang asal . Purple ke , pink ke . Ikut suka wa la . Blog wa .." 

"Ok lah . Bukan apa . Wa saja nak test lu . Nak tengok lu cakap apa . Kalau dah macam tu , teruskan lah ye BLOG MERAH bagai ni.." 

"Haaa . Macam tu lah yang kita mahukan ! Redha je lah eh . Jangan lari dari jadi pembaca setia blog wa sudah . haha "


Amboi  , kemain lagi ! Siap buat dialog lagi kat atas ni kan ? haha . Bagi yang tak suka perubahan blog Lyssa ni , bagitawuu . Bagi yang suka pun , bagitau ok ?

Actually , Lyssa saja je nak ubah citarasa Lyssa . Purple , pink macam dah jemu pulak rasanya . Tu yang berhijrah jadi blog merah ala~ala oren bagai ni . Hope tak ada yang tak suka sampai dah TAK NAK masuk blog Lyssa dah ye ? XD

Hope so . hihi . Teruskan membaca entry-entry Lyssa ye . Sayang korang !

*p/s : eh , buat blog merah macam ni , ada nampak GARANG tak macam gambar Lyssa kat sidebar tu ? haha . " FierceGirl "

 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

92 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
September 7, 2012 at 11:06 AM delete

Awww , sweet dan comell jeee :D

avatar
iznawzi
AUTHOR
September 7, 2012 at 11:06 AM delete

amboi...merahnya lysaa...

avatar
Cik Zaniff
AUTHOR
September 7, 2012 at 11:06 AM delete

cantik je blog lyssa..Ohsem!..hihi

avatar
boni kacak
AUTHOR
September 7, 2012 at 11:06 AM delete

wah..sempoi jugak sebenarnya ni.hehehehe..

avatar
Ida Firdausi
AUTHOR
September 7, 2012 at 11:07 AM delete

always gojes... hehehee.. blog comel cam tuan die gak.. :)

avatar
nana kamarul
AUTHOR
September 7, 2012 at 11:08 AM delete

Amboii! Merah nau blog. Tapi xpe. Still cantik cun melecun macam tuan dia. Hikhik! Have a nice day dear :)

avatar
niel kpop
AUTHOR
September 7, 2012 at 11:09 AM delete

merah pon sweet jugak :D
hehe:3

avatar
Secret Garden
AUTHOR
September 7, 2012 at 11:09 AM delete

cun! K.Lyssa nampak garang! ehhe.. doodles header tu macam ponah nampak! ^^ yg beday ke?

avatar
September 7, 2012 at 11:09 AM delete

CANTIK .. i like .. ala saya janji sy akn always msuk blog akk .. hehe dont worry

avatar
Xiao Xandria
AUTHOR
September 7, 2012 at 11:12 AM delete

cantik giler kak cam ne nak wat gamba stamp tu ? kat header tu

avatar
Miss BaNu
AUTHOR
September 7, 2012 at 11:13 AM delete

cantiklah warna merah ni..nmpk kelainan ala2 azam baru gitu..suke..kekalkan jer lyssa sbb nmpk cun gitu

avatar
dyabunga
AUTHOR
September 7, 2012 at 11:13 AM delete

lyssa lepas ni buatlah kaler hijau2 kuning pula..=)

avatar
September 7, 2012 at 11:14 AM delete

Eleh, merah pun cantik ape ^__^ blog lyssa, hak lyssa la nak tuka warna apa kan ^_^ hihihi.. owesz support u Lyssa :D

avatar
are_lin@yu
AUTHOR
September 7, 2012 at 11:15 AM delete

terkejut buka td..hihi..ang-ang gitu erk..wah rjin edit erk..mailah tolong ayu edit lk..hihi

avatar
Siti hajar
AUTHOR
September 7, 2012 at 11:21 AM delete

bole tahanlah . juri yang termasyhur bagi markah 60/100 jerlah. huahuahua..

avatar
September 7, 2012 at 11:22 AM delete

merah pun cantik...hihihi rajin betul lyssa..

avatar
Minah Sepet
AUTHOR
September 7, 2012 at 11:29 AM delete

Wow , besau terus mata bila masuk blog akak . Cantik pemilihan warna . saya suka >.<

avatar
Shira Ismail
AUTHOR
September 7, 2012 at 11:32 AM delete

comel pe..lagi2 header yang cun tu..pandai edit..ceh wah! lyssa kan..haha pepun good job..masuk jugak ni :)

avatar
Amalia Husna
AUTHOR
September 7, 2012 at 11:32 AM delete

Wah akak, cantik lah. Nampak garangg gituu. Aummm :)

avatar
Siti hajar
AUTHOR
September 7, 2012 at 11:32 AM delete

bole tahanlah .. juri yang terhebat nih bagi markah 60/100 jer .. *perasan

avatar
Sabrina
AUTHOR
September 7, 2012 at 11:33 AM delete

cantik lah! sejak tau blog lyssa ni, sab pn asyik tukar je layout. nasib baik sekarang dah x sgt... hehe....

avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
September 7, 2012 at 11:33 AM delete

cantik...wa pon tak kesah yg mana u mau buat..hehe hak u hokey ..

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/09/ketupat-daun-buluh-penah-makan-ke.html

avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
September 7, 2012 at 11:34 AM delete

cantik...wa pon tak kesah yg mana u mau buat..hehe hak u hokey ..

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/09/ketupat-daun-buluh-penah-makan-ke.html

avatar
irwan alessa
AUTHOR
September 7, 2012 at 11:36 AM delete

perubahan ketara.. tp tetap comel.. cuma nampak garang siket.. : )

avatar
Lunaestylla
AUTHOR
September 7, 2012 at 11:40 AM delete

Cantik.... tapi tak terlepas dari warna pink atau unggu => hehehe great!!!!!

avatar
Yana Aina
AUTHOR
September 7, 2012 at 11:40 AM delete

sesekali lari dari warna kesukaan pon ok jgk ^^

avatar
September 7, 2012 at 11:44 AM delete

lawa dan kemas je :) tapi yang dulu lagi ok kot :)

jom singgah sini lyssa. ajak la kawan2 baca sekali :)

http://ninacadbury.blogspot.com/2012/09/jom-join-segmen-mudah-ni.html

avatar
Lunaestylla
AUTHOR
September 7, 2012 at 11:44 AM delete

Lyssa guna photoshop ke?

avatar
syeilagumgum
AUTHOR
September 7, 2012 at 11:46 AM delete

Lyssaaaaa ~ comeii jeh kaler PINK . suke suke suke !

avatar
syeilagumgum
AUTHOR
September 7, 2012 at 11:47 AM delete

COMEL SANGAT LYSSA . syeila suke (:

avatar
Sally Yatiey
AUTHOR
September 7, 2012 at 11:50 AM delete

Cantik wajah baru blog Lyssa ;D

avatar
miz ruha
AUTHOR
September 7, 2012 at 11:51 AM delete

Ubah selera sekali sekala....
blog lyssa tetap menarik..
nice =)

avatar
keri ikhwan
AUTHOR
September 7, 2012 at 11:53 AM delete

err.. merah ke ni? macam pink jugak je..
*tenyeh2 mata.

avatar
September 7, 2012 at 11:57 AM delete

jujur ea warna kurang lawa , tapi tetap rajin singgah blog kak lyssa (:

avatar
September 7, 2012 at 12:02 PM delete

Awesome la blog lyssa yang skrang ni! Sokong2.

avatar
Aniez_Najihah
AUTHOR
September 7, 2012 at 12:03 PM delete

nice la blog tema blog lyssa y skrg nie..:)

avatar
Siti Aniza
AUTHOR
September 7, 2012 at 12:04 PM delete

kak lisa takpe la pandai edit.. blog adik niza kosong je. xde bling bling, x de kaler2. eh, ingatkan u ni sebaya or adik i. x sangka pula u ni dah 20 tahun. i baru 19. hik3. 19 tahun tapi x nmpak mcm 19.. rahsianya? i dah 19 tahun tapi orang cakap macam dah 20- an. benci ><

avatar
Maria Menado~
AUTHOR
September 7, 2012 at 12:09 PM delete

style maseh seperti Lyssa sebelum ni kan.. :)

avatar
Miss Sue
AUTHOR
September 7, 2012 at 12:22 PM delete

oke je sue tengok warna dia.. tp nak tahu contect lens merah tu limited edition ke ? jarang nampak tau ! kehkehkeh <3

avatar
niesa nabila
AUTHOR
September 7, 2012 at 12:23 PM delete

wah ! cntik-2 nice la akaq ! :)

avatar
Muaz Faris
AUTHOR
September 7, 2012 at 12:25 PM delete

eh, ada gaya cam sama dgn blog kita la..haha

pakat eh?

avatar
piko ija
AUTHOR
September 7, 2012 at 12:27 PM delete

comel pe wrna nie...hehehe
tak kisah wrna pe pun...kitorang ttp tgk blog lyssa....hehe

avatar
September 7, 2012 at 12:30 PM delete

ubh p0wn tetap nice lisa pye bl0g...jel0us sy tg0k...hehe

avatar
Kathy Rbain
AUTHOR
September 7, 2012 at 12:33 PM delete

sis rasa cantik koz sisi suka merah...blog sis pun merah gak...

avatar
Cik Honney
AUTHOR
September 7, 2012 at 12:36 PM delete

suka yg lama lagi..huhu..berbinar mata den..huhu

avatar
September 7, 2012 at 12:39 PM delete

rjin cik lisa kitew edit dye pye bl0g.,..bthwy cntik bl0g lisa..jel0us lak rse...

avatar
September 7, 2012 at 12:41 PM delete

merah tuh kan tanda keberanian.. HIKHIK! lyssa!!!!

avatar
Phat
AUTHOR
September 7, 2012 at 12:58 PM delete

blog berubah wajah x pe jgn berubah hati sudah la hehehe

avatar
Aina Sofea
AUTHOR
September 7, 2012 at 1:02 PM delete

Erm , bgi sy la kn , borink gak tgk belog akk yg dulu . Lebih baik skrg ni , lembut aja .. Saya suka ! Sekarang , brulah belog kak lyssa jdi CUTE ! Ini pandangan saya kay ?

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
September 7, 2012 at 1:02 PM delete

lyssa,edit blog kita satu..hehe :P

avatar
September 7, 2012 at 1:10 PM delete

cantik blog Lyssa!suka sgt!kalau rajin,singgah blog saya

http://babyshakeblog.blogspot.com/

avatar
ieka farhana
AUTHOR
September 7, 2012 at 1:11 PM delete

Kak lyssa canteknya blog baru dia ishh jeless nii hehe jom singgah sini
http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/

avatar
Faizul Osman
AUTHOR
September 7, 2012 at 1:12 PM delete

cantik je tgok... like setuta kali....

avatar
priyadarshini
AUTHOR
September 7, 2012 at 1:15 PM delete

Cantiklah Kak Lyssa.. Suka...

avatar
September 7, 2012 at 1:17 PM delete

Salam Lyssa...rajenya edit blog,cantik lak tu...kaler merah-pink gitu.
Akak xpandai...tempah jer :D

avatar
September 7, 2012 at 1:18 PM delete

Blog kak Lyssa warna merah pon ttp cantik :)

avatar
Kakak Aman
AUTHOR
September 7, 2012 at 1:24 PM delete

Wahhh, merahnya blog kak Lyssa tapi merah sangat lah. Maybe kalau kurang merah tu, lagi cantik :) Pendapat saya lah, tapi blog kak Lyssa memang cantik dari dulu pun :D

avatar
September 7, 2012 at 1:26 PM delete

cantik lah blog kak lyssa..pandai buat ..

avatar
September 7, 2012 at 1:27 PM delete

haha...macam warna raye tahun 2012...tahun 2012 memang ramai yang pakai warna merah..hehehe...

avatar
NSAG
AUTHOR
September 7, 2012 at 1:27 PM delete

kakak lyssa..mintak tolong leh x..watkan saya footer tu boleh..yg
'Copyright(c) 2010-2012 All Right Reserved Lyssa Faizureen'. Saya nak camni
'Copyright(c) 2011-2012 All Right Reserved NSAG'.Boleh tak..saya byk mintak kt blogger len tapi diorang xnk lah kak..transparent and black & white..Fontnye same ngn akak leh tak..nk reply nye secepat mungkin..^_^

avatar
@Nurul_Aini
AUTHOR
September 7, 2012 at 1:43 PM delete

kak lyssa, warna merah lebih cantik dr yg dulu!! teruskan memakai warna ni okeh!

avatar
September 7, 2012 at 1:51 PM delete

santekk sgt wrne ni .. i love red .. heheh .. btw, cntikk

avatar
September 7, 2012 at 1:56 PM delete

cantek kaler blog ni lysaa. warna yang menampakkan kematangan seorang perempuan. hihi..keep it up sis ! XD

avatar
September 7, 2012 at 1:57 PM delete

cun lah.. nampak menarik lah kak lyssa.. :DD

#teringin nak jumpa kak lyssa.. ;DD

avatar
NSAG
AUTHOR
September 7, 2012 at 1:58 PM delete

kak ni link saye..
http://gadisdotdot.blogspot.com/
akak tolonglah buatkan footer tu ikut sesuai warna nya ngan background and blog saya..harap akak fahamm..
width blog saye 1000px

avatar
September 7, 2012 at 2:06 PM delete

Waaaaa . Ramai pulak yang comment entry ni erk xD

Eh , by the way , thank you kat korang sebab ada yang SUKA akan wajah baru blog Lyssa kali ni .

Maknanya , Lyssa tak hampakan pembaca blog Lyssa lah kan ?
Majoriti yang suka . Tapi , ada jugak yang tak suke . Tapi . Tapi . Tapi . tenkiu sangat-2 kepada mereka yang sudi komen ye .

*Sayangkorang !

avatar
S A N D R A
AUTHOR
September 7, 2012 at 3:25 PM delete

Hi kak Lyssa..
suka dengan wajah baru blog akak ni.
sandra lagi suka blog akak yang design dia kaler pink n background bunga2 tuu. Sandra mc ingat lagi tauu. hehe coz itu lah first time sandra jejak blog akak. hehe..

avatar
September 7, 2012 at 4:43 PM delete

waaah... cantik lah akak.. tapi saye lebih suka yang kemarin.. tak apa lah.. best!

avatar
September 7, 2012 at 4:57 PM delete

wah kak lyssa,,cntik nye.. tdi mla2 msuk blog kak lyssa ingtkn dh terslh blog,tpi ble dh tngk gmbr dekt header tu btullah blog kak lyssa.. sngt cntik.. good job kak lyssa :D

avatar
Remy hazza
AUTHOR
September 7, 2012 at 6:44 PM delete

cantik....
tapi remy suka yg dulu......
sebab sejuk mata memandang,....
yg baru terang sangat... anyway.... tetap cantik...

avatar
yayahnasake
AUTHOR
September 7, 2012 at 7:45 PM delete

seriusly ia sangat cantik dan takdelah terlalu terang or terlalu suram. okay gitu... cantik.. lepas ini buatlah warna biru or kuning pulak :)

avatar
Cik blogger
AUTHOR
September 7, 2012 at 9:10 PM delete

cantik je sifu ^^
wa suka :P hehehe

avatar
September 7, 2012 at 10:18 PM delete

nampak kemas & loading still ok ^^

avatar
September 8, 2012 at 6:46 AM delete

Amboi cepaitnye edit... Canteqqq

avatar
September 8, 2012 at 7:52 AM delete

pasni ce buat kalerlesss plak ..errr

avatar
HAJAR
AUTHOR
September 8, 2012 at 3:40 PM delete

walau tukar berapa kaler sekali pun..
Pembaca setia akak mesti x akan lari punye..:)

Tak pandai nk cmnt ape2..Oklah...

avatar
Atirah ★
AUTHOR
September 8, 2012 at 5:59 PM delete

background and header dia shantek sangat . :)

avatar
Mahert Stark
AUTHOR
September 9, 2012 at 1:49 AM delete

sekali sekala kena ada prubahan jugak kan lyssa.lagipon x lah bosan sngat .:)

avatar
aku eryati
AUTHOR
September 9, 2012 at 7:54 PM delete

blog ni sentiasa berubah kaler..eheheh..comel mcm tuan punya belog juga

avatar
Fravlein Ulan
AUTHOR
September 11, 2012 at 9:55 PM delete

amb0ihh kak ! merah kemain ? hewheww ~ apa2 pun perubahan yg akak buat , adek sentiasa LIKE ! :D

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
September 20, 2012 at 12:42 AM delete

cantik..
tapi lagi cantik sblm2 ni rasanya..

avatar

Google+ Followers