On The Way To Shah Alam

Assalamualaikum :-)

Hyey korang!



Tengok,  pagi pagi lagi Lyssa dah update blog!  Kemain semangat lagi tu.  Seperti entry sebelum ni,  Lyssa ada mention yang pagi ni Lyssa nak bertolak ke Shah Alam kan,.

Tengok la gambar tu Lyssa with my mum tengah tunggu bus.  Sekali dengan aunty Lyssa tapi tak de pulak gambo nye. Huhu.
 
Tapi sekarang ni dah ada ka dalam bas  !

Update blog guna tab sambil krokk krakk krok krakk makan kopok ayam warna kuning yang plastik ijau tu.  alah,  tipu lah kalau korang tak pernah makan kan?  hahaha :-) Femes kot kopok tu.  kan?  kan?

Eh,  ta mo update panjang2.  Pening dok atas bas.  haha.  Nanti dah sampai ke,  Lyssa update lagi kalau rajin!
 
Terima Kasih sudi baca.  Komen lah pulak kalau sudi.  sayang korang :-)


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

37 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Fatin Shahira
AUTHOR
September 15, 2012 at 9:30 AM delete

wah lyysa dah nak ke shah alam.. bleh kiter jumpe.. jum2 :)

avatar
Nur Jannah .
AUTHOR
September 15, 2012 at 9:38 AM delete

Wahh! :D Nak ikut kak! :)

avatar
Nur Jannah .
AUTHOR
September 15, 2012 at 9:38 AM delete

Wahh! :D Nak ikut kak! :)

avatar
Amira Zainal
AUTHOR
September 15, 2012 at 9:41 AM delete

hati-2 kak lyssa. Semoga slmat smpai ke dstinasi anda ? btw, kak lyssa cantik pepagi buta ni :D

avatar
Yana Sakura
AUTHOR
September 15, 2012 at 9:51 AM delete

lyssa ade ape kat Shah Alam?? hehe

avatar
Jue Derella
AUTHOR
September 15, 2012 at 10:02 AM delete

semoga slamat sampai... have a nice journey...^^

avatar
CintaZulaikha
AUTHOR
September 15, 2012 at 10:13 AM delete

kemain mengupdate dalam bas...have a nice trip dear..:)

avatar
Muaz Faris
AUTHOR
September 15, 2012 at 10:49 AM delete

artis ! nak autograf boleh?

avatar
September 15, 2012 at 1:23 PM delete

yeayy jom singgah rumah saya kt shah alam yaa akk :D hehe meh jumss~

avatar
NurAisyah
AUTHOR
September 15, 2012 at 2:44 PM delete

chumelnya kak lyssa and ur mum too !

avatar
Wawazzup
AUTHOR
September 15, 2012 at 3:47 PM delete

hati-hati kamoo!!jgn asyik makn kopok jek hehe

avatar
ProfHariz
AUTHOR
September 15, 2012 at 4:50 PM delete

Buat apalah kat shah alam tu ye :)

avatar
Remy hazza
AUTHOR
September 15, 2012 at 6:25 PM delete

selamat menjadi photografer..... he3

avatar
boni kacak
AUTHOR
September 15, 2012 at 8:00 PM delete

hahahaha.. kita sama. saya pun pening duduk dalam bas.hehehehe

avatar
OnE_nIeZuKa
AUTHOR
September 15, 2012 at 8:05 PM delete

hai..saya follow awk..

ples... help me.. http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/help-me-again-bloggers.html

avatar
September 15, 2012 at 10:35 PM delete

tuh mama lyssa ke?..nmpk mcm sebaya je..^_^

avatar
September 15, 2012 at 11:00 PM delete

that's ur mom??? I thought she is ur sister or another relative??? oh my... semoga selamat dlm perjalanan ye sis..

avatar
Izara4eva™
AUTHOR
September 15, 2012 at 11:21 PM delete

lau jdi g shah alam smlm leh jmpa lyssa.. hehe.. eh btw tdung kita sama.. ara ada tdung mcm tu ;p

avatar
vidalsisah
AUTHOR
September 16, 2012 at 10:40 AM delete

mak ngan anak sama cantik sama gojes...

avatar
HanuM SyairA
AUTHOR
September 16, 2012 at 10:48 AM delete

Semoga selamat smpai kakak..
meh cini follow hanum..
http://aboutgadistulip.blogspot.com

avatar
etuza
AUTHOR
September 16, 2012 at 5:21 PM delete

sambung belajar ke lyssa..tahniah dari kami di blog Pesona ya.
http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/

avatar
Cik Lyeen
AUTHOR
September 16, 2012 at 10:24 PM delete

lyssa...singgah lah ambik lyeen kat sini..T_T..nk ikut..:)

avatar
Tia
AUTHOR
September 17, 2012 at 9:13 AM delete

Kak Lyssa . Bukan apa tau , kenapa Kak Lyssa pakai tudung tapi mak Kak Lyssa tak pakai tudung ? Dosa tu ayah , abang , adik lelaki Kak Lyssa yang tanggung tau . Suruh la mama lyssa pakai tudung . U and Ur Mother So Pretty , Kak ! Mama Akak macam orang umo 15 tahun

avatar
Tia
AUTHOR
September 17, 2012 at 9:15 AM delete

@✿Lady Ainaa✿ Hahaa . Kak Lyssa ngan Mommy dia BABY FACE la kan .

avatar
ketikketok
AUTHOR
December 14, 2012 at 12:03 PM delete

Adakah saiz jadi faktor pertimbangan anda? OMG kini di S.Alam sedia membantu. Lawat I AM GORGEOUS

avatar

Google+ Followers