Tidur Peluk-Peluk ...

26/10/2012

.Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v



Aipp . Jangan salah sangka . Bukan orang lah yang tidur peluk-peluk . Ni haa makhluk Tuhan paling seksi  . huwhuw . SEKSI ? Seksi ke ?

Seksi leteww . Dalam tidur , boleh pulak jeler-jeler lidah tu haa . Mimpi apo pun den tak tau loh . haha . Yang lagi satu tu pulak dok wat mata stim giler tu apahal ntah .. -.-"
Ishk-Ishkk !*gelengKepala* . huwhuw -..-





 


Kelabu tu namanya SWEETY . Kenapa nama SWEETY ? Sebab dia SWEET saaangat . hehe .
Walaupun jantan , tapi tak nampak macam jantan pun . Macam betina kan ??

Yang coklat hitam tu namanya Notty . Notty tapi in English actually Naughty . Naughty = Nakal . Ye ! Budak ni memang nakal . Nakal saaangat . haha . Apa makna NAKAL tu ?
Korang nak tahu , NOTTY ni kalau dia bangun tidur , mesti dia mengigau pi rogol Si Sweety tu . haha . Dua-dua jantan ok . Tapi , macam GAY pulak aku tengok . Pelik-Pelik betul -.-

Lagi satu dia nakal sebab dia suka sangat curi ikan dalam periuk . Memang lah selalu rebuskan ikan untuk diorang . Sabar-sabar lah tunggu tuan dia potong kasi makan taruk dalam pinggan kan ? Ni takk . Pandai-pandai dia je nak naik atas dapur , ambik ikan tu sendiri . Nakal tak nakal macam tu ? haishh . Budak-budak ni . Macam-macam kerenah . haha .

Kadang tergelak aku sorang-sorang bila tengok gelagat diorang ni . Si Sweety tu pandai . Dengar kata . Notty tu degil . haha . Sekarang diorang dah jarang keluar rumah sebab trauma dengan KES hari tu kot . Baguslah macam tu . Tak de lah aku risau sangat . hehehe.


*saje UPDATE tengah pagi buta* -pukul 2 pagi .
Japgi kan raya . Terlebih eksaited lak sampai dan UPDATE satu entry . haha !

#SelamatHariRayaAidilAdha semua :P

 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

37 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
October 26, 2012 at 2:08 AM delete

Selamt Hari Raya Aidiladha

avatar
October 26, 2012 at 2:17 AM delete

Selamat hari raya aidiladha kak lyssa btw kucing tu comel

avatar
October 26, 2012 at 2:24 AM delete

Kak Lyssa takde kucing betina ke ? Pelik bila tengok. Hahahahahahah x)

avatar
October 26, 2012 at 2:26 AM delete

atotototot.. asal omey angat ni!!! mesti dua ekor ni kwn baik sgt2 kan... I love cat and must love cat!

avatar
afdhalluddin
AUTHOR
October 26, 2012 at 2:56 AM delete

hye...
sudah follow anda..
harap anda follow semula..
nice blog anyway...
=D

http://afdhalluddin.blogspot.com/2012/10/lepak-tt-terlepas-pandang.html

avatar
ROJAK
AUTHOR
October 26, 2012 at 3:07 AM delete

amboi romantiknya mereka tido berpelukan. selamat hari raya aidiladha lyssa

avatar
boni kacak
AUTHOR
October 26, 2012 at 3:56 AM delete

hahahahahhaa..comelnya dua2 tu..hehehe..manja pulak tu..

avatar
October 26, 2012 at 5:42 AM delete

Assalammualaikum.. Kak ? Boleh Saya Tahu Kes Apa Yang Dah Jadi Dengan Notty And Sweety.. Tertarik Pulak Saya Nak Write Comment Sebab Nak Tahu Pasal Kucing Akak Yang Comel Tue.. *Kita Fans Number 1 Kucing.. So Boleh Kak ? Tak Boleh.. Tak Apa Lah.. Tak Paksa Pun.. ;D

avatar
miz ruha
AUTHOR
October 26, 2012 at 8:01 AM delete

hensemnya sweety n notty.. ^_^

avatar
Nabila Izzati
AUTHOR
October 26, 2012 at 8:02 AM delete

Comel-Comel Lah Kucing Sys Lyssa!

avatar
October 26, 2012 at 8:25 AM delete

Wahh comel lah kucing2 kak lyssa..cute,mcm tuan dye jugak..huhu..

Selamat Hari Raya AidilAdha Kak Lyssa!! :)

avatar
Lula An-Nada
AUTHOR
October 26, 2012 at 9:41 AM delete

Selamat Hari Raya Aidil Adha... Lyssa....

avatar
Ashya'
AUTHOR
October 26, 2012 at 10:47 AM delete

sweetnya!! Walaupun jantan..hehehe

avatar
Ashya'
AUTHOR
October 26, 2012 at 10:48 AM delete

sweetnya!!walaupun jantan..hehehe

avatar
Aina Sofea
AUTHOR
October 26, 2012 at 12:14 PM delete

Awalnya update .. Terlebih excaited pulakk . Comel diorang tidurr .. Sweett ajee. (Oh , diorang jantan ? GAY!!) haaha .

avatar
Anim Farhanim
AUTHOR
October 26, 2012 at 1:30 PM delete

kucing sepupu saya pun cam tu macam couple padahal adik beradik jantan lak tu ahaha..

avatar
Cik Arina
AUTHOR
October 26, 2012 at 2:13 PM delete

uikk ! tergoda sekejap ! haha lumrah kehidupan ,binatang pun mgenal erti menyayangi <3

avatar
October 26, 2012 at 3:10 PM delete

ala tomey tomey #boboi

so sweet..ingat lyssa yg tidur peluk2..ingat peluk2 ngan sapa laa tadik....haa gituu kann :P

uppsss,jangan mala malaaa
(marah)aaaa, nti kene kisss..eh kiss plak..hakhak..

selamat hari raya aidiladha ye Lyssa :)

avatar
Atirah ★
AUTHOR
October 26, 2012 at 5:23 PM delete

Notty yang tersangatlah Naughty (Y)

avatar
maszull
AUTHOR
October 27, 2012 at 10:57 AM delete

assalamualaikum Lyssa...suka tengok dua2nya comel...:)

avatar
miszfazierra
AUTHOR
October 27, 2012 at 5:32 PM delete

alololo comelnye mereka. hehe. salam aidiladha kak lyssa ;)

avatar
Ira Humaira
AUTHOR
October 27, 2012 at 6:31 PM delete

comeeeeeeelllllllnyaaaa... :)
Suka lar sgt.

avatar
October 27, 2012 at 6:32 PM delete

Alahai,,, comelnya. Sweet! Hihihi.

avatar
HaFizaH aYu
AUTHOR
October 28, 2012 at 1:50 AM delete

sweety n notty yg gay..huhu xpe2 tu mnampakkn keakraban mrk,lol neway slmt hr ry lyssa

avatar
Mk Syahir
AUTHOR
October 29, 2012 at 2:12 AM delete

amboi..kemain romentik dia..hehehe

selamat hari raya aidiladha lyssa :)

avatar
Aida Omar
AUTHOR
October 29, 2012 at 12:51 PM delete

dah macam betina dah tengok tidur nak berpeluk2.. huhu.. memang pun kan kalau kita tgk gelagat kucing nie hilang stress sekejap..

salam Aidil Adha lyssa :)

avatar
Feroz Othman
AUTHOR
October 29, 2012 at 3:24 PM delete

tak baek skodeng dorang berpelukkan... eiii kaki skodeng btoi hahahaha

avatar
Suspek Utama
AUTHOR
October 31, 2012 at 8:57 AM delete

ahahah..kucing pn ada gay no..hahaha

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
December 31, 2012 at 6:03 PM delete

comelnya...
de hari tuh mas nak keluar de seekor kucing dok manje2 kat mas..duk berlari,rapat2 kat kaki mas..xnk jauh..mas ke belakang,dia kejar..pikir xleh bela je..klu tak dah lama culik kucing tuh..hihihi

avatar

Google+ Followers