I AM SEXYLADY | Gosok - Gosok Je Dah Jadi Kecik !

.Assalamualaikum



Aip aip . Jangan nak fikir pelik sangat ye dengan tajuk entri kali ni . HAHA . Gosok-gosok je dah jadi kecik . Aii . Benda apa pulak tu kan ? Ada pulak tulis SEXYLADY kat situ . haha ! Mesti perasaan ingin tahu korang tu kuat kan sampai berjaya meninggalkan tapak kaki comel korang dalam belog ni semata-mata nak tahu benda apa yang kecik bila digosok ?! 

Ini lah benda yang Lyssa nak bagitau ni . 


I am SexyLady (Whitening and Burn Fat Lotion)

Pernah dengar ke dengan produk ni ? Ramai tau yang dah cuba and banyak gila testimoni daripada customer . 



Macam korang nampak kat atas ni kan . Antara kelebihannya ialah :

1. Menghilangkan selulit
2. Membakar Lemak
3. Mengecilkan Paha Lengan dan Perut
4. Memutihkan Kulit
5. Re-Shape Semula Bentuk Badan
6. Mengeluarkan Daki Serta Merta
7. Menghilangkan Buncit
8. Meruncingkan Wajah
9. Memudarkan Parut
10. Megangkan Kulit
11. Dan yang paling penting , kaya dengan apple stemcell dan aloevera

Korang tengok lah sendiri perubahan lengan orang ni ... Hanya gosok-gosok sahaja , nanti lemak korang akan terbakar lalu menjadi kecil .  Tak ke best macam tu ? Tak perlu nak telan pil hanya semata-mata nak kurus . Just gosok tempat yang berlemak secara konsisten , akan nampak hasilnya ..


HARGA PRODUK : RM 75 + RM7 (untuk post) = RM 82


Actually , banyak lagi tau tak TESTIMONI daripada customer .
Lyssa taknak lah SHARE dekat sini , sebabnya . Lyssa nak korang tengok sendiri dekat INSTAGRAM and FACEBOOK product ni ..

Apa - apa maklumat lanjut , korang boleh terus :

Whatsapp : +60175595430 atau


 TerimaKasihSudiBaca ...
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

20 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
PeRdU cINta
AUTHOR
September 8, 2015 at 9:35 PM delete

tadi mula mula akak ingat ubat jerawat tau..gosok gosok jadi kecik kan..kihkihkih..salah pulak..wuuu malu kitew...

avatar
muja
AUTHOR
September 9, 2015 at 5:13 AM delete

muja mmg problem betul bhagian perut dengan peha. maybe one day produk ni muja pilih.. hehehe

avatar
Afidah Azmi
AUTHOR
September 9, 2015 at 8:51 AM delete

akak fikir benda apalah tadi...hahaha..tajuk mengancam sgt tau

avatar
Mimi Kyumi
AUTHOR
September 9, 2015 at 9:02 AM delete

Macam cantik je..Macam comel je..Ahaha..Nk boleh la try nty..kiki

avatar
rubiah kadir
AUTHOR
September 9, 2015 at 9:07 AM delete

gosok2 jadi sexy..hehehehe

tagline hebat tu lysa

avatar
September 9, 2015 at 10:40 AM delete

hahahhaha... kelakar betul title. trus klik ingatkan ape yg kecik..

avatar
September 9, 2015 at 10:40 AM delete

hahahhaha... kelakar betul title. trus klik ingatkan ape yg kecik..

avatar
September 9, 2015 at 10:40 AM delete

hahahhaha... kelakar betul title. trus klik ingatkan ape yg kecik..

avatar
September 9, 2015 at 10:44 AM delete

hahahhaha... kelakar betul title. trus klik ingatkan ape yg kecik..

avatar
September 9, 2015 at 10:44 AM delete

hahahhaha... kelakar betul title. trus klik ingatkan ape yg kecik..

avatar
September 9, 2015 at 10:44 AM delete

hahahhaha... kelakar betul title. trus klik ingatkan ape yg kecik..

avatar
September 9, 2015 at 11:27 AM delete

magic betol magic.... hahahaha

avatar
AzzAMasturA
AUTHOR
September 9, 2015 at 11:42 AM delete

wahhh , boleh try nak kecikkan peha ni .. kihkih

avatar
Farhain Azmi
AUTHOR
September 9, 2015 at 12:20 PM delete

ingatkan sexylady tu lyssa..hehe

avatar
Emy Effendi
AUTHOR
September 9, 2015 at 5:39 PM delete

alamak.. syok tuuu tang kurus kan perut tu. ahahha

avatar
February 5, 2016 at 11:20 PM delete

nak tanya , nak gosok pkai apa ? tangan or tisu or what ? cause, sye gosok pkai tangan, dya melekat kat jari , x leh hlang ... lmbt hlang

avatar

Google+ Followers