Women Desire Sangat Bermanfaat Untuk Golongan Wanita

.Assalamualaikum



Hai korang !

Pernah tak korang dengar sebelum ni pasal WOMEN DESIRE ? Tak pernah dengar lagi ?
Kalau korang nak tahu lah , Women Desire ni memang banyak manfaat nya . Terutamanya untuk wanita .. Tak kisah korang ni anak dara ke , mak dara , siapa-siapa pun boleh ...

Cuba korang tengok gambar-gambar ni ..



    
    



Haa , itu lah dia produk Women Desire . Produk ni untuk apa ?

1. Untuk Mengatasi Masalah Period 
2. Untuk Mengatasi Kanser Rahim
3. Dan Merealisasikan Impian Wanita Untuk Hamil


Masalah Period Tidak Teratur 

Mesti ada antara korang yang pernah mengalami masalah period kan ? Kejap datang , kejap tak datang , ada yang pernah setahun pun tak datang-datangkan ? Korang tak boleh ambik remeh tau benda-benda macam ni . Ini kerana mungkin tanda kepada masalah yang lebih serious seperti PCOS (Polycystic Ovary Syndrome). 

Masalah lain yang timbul : 
- Wajah Berjerawat
- Berat Badan Naik Mendadak
- Pertumbuhan bulu roma secara luar biasa 
- Sukar Untuk Hamil

Punca Period Tidak Teratur :
Diet yang keterlaluan
- Senaman yang berlebihan, seperti atlit wanita mereka biasa tak datang period
- Tertekan atau stress yang teruk menyebabkan hormon tunggang langgang dalam badan
- Pengambilan 'birth control' pil, sehingga menyebabkan period tak datang langsung
- Penyakit yang tak diketahui awal seperti PCOS
- Penyakit lain seperti tiroid
- Faktor umur dan sedang memasuki fasa menopouse



Cara penggunaan . Mudah Sahaja !!!!

Hanya dengan membuat Sapuan / Calitan Mudah pada Nadi-nadi sahaja

Info Kanser Rahim

Apa tindakan yang perlu korang elakkan supaya dapat mencegah dari mendapat KANSER RAHIM..

  1. Jangan minum air ais, air bergas dan Air Kelapa ketika haid..
  2. Jangan mencuci rambut kerana liang kepala sedang terbuka pada saat haid kerana boleh menyebabkan sakit kepala ( kena angin kepala), INI sangat berbahaya Dan kesan INI boleh di rasakan saat muda Dan masa tua..
  3. Jangan makan mentimun sedang haid Kerana getah yang ada pada mentimun boleh menyebabkan haid tersisa di dinding RAHIM..
  4. Selain itu semasa sedang haid, tubuh tidak boleh terhantuk, terjatuh Dan terpukul oleh benda keras terutama bahagian perut Kerana boleh menyebabkan muntah darah, rahim boleh terluka..
  5. Penyelidikan membuktikan, minum ais semasa haid boleh menyebabkan darah tersisa/terlekat di dinding rahim, selepas 5-10 tahun boleh menyebabkan "KANSER RAHIM"


Cara Pencegahan
- Untuk melancarkan peredaran darah Kotor (haid) keluar, sapulah WDEC iaitu Women Desire Essential Cream pada bahagian ari-ari kita iaitu ,(3 jari dari bawah pusat ) . SAPU secara membulat ikut arah lawan jam..
-Untuk membersihkan dinding vagina selepas / SETIAP Kali lepas haid (period) cucilah dengan menggunakan pencuci Women Desire V Hygine .. 
-V-hygien Adalah 100% semulajadi dari air rebusan sireh + manjakani




Merealisasikan Impian Wanita Untuk Hamil

Dah ramai dah customer yang menggunakan #WomanDesireEssential dah BERJAYA HAMIL !
Malah, dengan Hasil Usaha korang sendiri yang konsisten menggunakan Women Desire , akhirnya membuahkan hasil.....





Kalau korang nak tahu, #WomenDesire merupakan Krim Terapi Hormon yang akan membantu anda untuk memulihkan masalah anda.....
Ianya dapat membantu korang untuk mencapai segala keinginan yang diidamkan selama ini..
Tetapi, anda yang Berusaha.... Kita hanya Beriktiar sebaik mungkin ... Selebihnya hanya Tuhan yang menentukannya.... 




Untuk maklumat lanjut , boleh terus je :

Whatsapp : +60123752145



FB Pages : 


** Kalau rasa terlupa ke mana nak cari semua info ni , dalam masa sebulan ni , korang just click je banner yang kat bawah header Lyssa tu ok ? Senang siket kan ?:D
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

12 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
PeRdU cINta
AUTHOR
September 7, 2015 at 9:20 PM delete

Alhamdulillah nice sharing...moga dapat membantu kepada yang memerlukan...amin...

avatar
rubiah kadir
AUTHOR
September 7, 2015 at 10:43 PM delete

Kiranya byk jugak kegunaan women desire ni..harap membantu wanita/gadis di luar sana..

InsyaAllah

avatar
Afidah Azmi
AUTHOR
September 8, 2015 at 8:26 AM delete

setakat 27 tahun usia akak..masalah period tak ada lagi la..teratur je tiap-tiap bulan..pastu sengugut pun tak pernah alami lagi..cuma tang pregnant tu jer...harus try ni..kenalah usaha gak kan.:-)

avatar
mrqaseh
AUTHOR
September 8, 2015 at 10:17 AM delete

boleh jg cuba qaseh adinda kak afidah

avatar
Afidah Azmi
AUTHOR
September 8, 2015 at 12:58 PM delete

@mrqaseh
Qasih Adinda? Cer riview sikit..

avatar
intan nasir
AUTHOR
September 9, 2015 at 3:00 PM delete

@rubiah kadirmemang banyak sis.. sis bule terus whatsapp intan di +60123752145 or PM kami di Women Desire Kuala Lumpur ;)

avatar
intan nasir
AUTHOR
September 9, 2015 at 3:01 PM delete

@Afidah Azmijumm try sis ... Mana tahu kan Rezeki orang cakap... Dah ramai sis yang berhasil...

avatar
muja
AUTHOR
September 10, 2015 at 10:33 AM delete

walaupun period teratur, sejak muja dah kawin ni, mmg ada jugak la amik jamu bagai. takut gak dengan kesan berkawin ni sebab orang kata nanti jadi gemuk. mmg terasa la yang bab makin naik berat badan tu. kehehee

avatar

Google+ Followers