Wow ! Dapat Banyak Sambutan Walaupun 1 Hari !

.Assalamualaikum


Hi .

Kalau korang perasan , semalam Lyssa ada update mengenai Pencarian Bloglist September 2015 Di Blog LyssaSecret.Com kan ? Wahh. Sangat-sangat lah tak sangka , tercekik jugak anak tekak ni bila tengok commentt yang berpuluh-puluh bila bukak dashboard tadi .

Tak sangka , sekarang dah pun masuk blogger yang ke-50 join Pencarian Bloglist Di Blog Lyssa even Segmen tu buat 1 hari je pun . Alhamdulillah syukur , ramai juga blogger yang masih nak support Lyssa dengan join kan diri mereka dalam segmen ini . 

Apa-apa pun , korang yang join ni .. Rajin-rajin lah update belog ye . Supaya bloglist di blog Lyssa sentiasa bergerak setiap minit setiap detik & setiap saat . kahkah . Baru syok , kita singgah sesama singgah . Bagi orang lain yang selalu bosan and tak dak keje dan tak tahu nak singgah blog siapa lagi .. Asyik blog yang sama je singgah kan ? Apa kata Lyssa syorkan korang masuk blog Lyssa , then tengok bahagian SIDEBAR nanti ada "BLOGLIST SEPTEMBER 2015" .



Kat situ nanti korang boleh lah singgah blog siapa yang join segmen Lyssa ni . Sebab Lyssa tengok , blogger yang join segmen ni kebanyakkannya yang aktif berblog . So , bila dah active tu , mereka mesti rajin juga singgah ke blog mana-mana kan ? Jom kita sama-sama follow and usha entry-entry menarik mereka tu .

Secara tak langsung , dapat juga kita tambahkan pengetahuan kan ?  Sambil-sambil dapat berkenalan antara 1 sama lain  dan tambahkan trafik blog . hihi . Tak ke bagus gitew :D

Thanks sangat-sangat uolss sudi masuk bloglist Lyssa untuk bulan September 2015 ni . 3hari lagi birthday Lyssa . *siap bold lagi!* 

Nak ni !

haha . eh . kbaii ...

TerimakasihSudiBaca..

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

33 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Ck Tmn
AUTHOR
September 1, 2015 at 9:00 PM delete

Wahh ada jugakk laa.. TQ lyssa hihi :) Bg laa alamat nak post hadiahh tuu.. Haha

avatar
September 1, 2015 at 9:03 PM delete

yeayyy..tenkiuu lyssa..mmmuahhhhhh banyak kali...hek3

avatar
September 1, 2015 at 9:21 PM delete

cik en nampak dh blog cik en di bloglist tu lyssa.. hihi

avatar
Nurul Faiz
AUTHOR
September 1, 2015 at 9:28 PM delete

dah terlepas... boleh join lagi ke? hihi

avatar
September 1, 2015 at 9:44 PM delete

@Nurul Faiz

boleh join lagi sebelum 11.59pm jap lagi ...

avatar
miss zyaroses
AUTHOR
September 1, 2015 at 10:36 PM delete

wah dapat juga masuk bloglist lyssa bulan nie.tq adik comel...hehehe

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
September 2, 2015 at 12:12 AM delete

Ok..in sya Allah akak nak pegi usha kawan kawan baru..nak luaskan empayar Perdu Cinta yang sendu lagi berdebu...

avatar
Minuman Sehat
AUTHOR
September 2, 2015 at 2:23 AM delete

Luar Biasa..... Sukses ya Lyssa !
Main juga Ke http://www.minumansehat.tk
Aku tunggu kedatanganmu

avatar
Aishah Amin
AUTHOR
September 2, 2015 at 6:07 AM delete

Ala terlepas la lyssa. Kalau nk join Oktober punya nanti boleh???

Aishah

avatar
Eira Aikawa
AUTHOR
September 2, 2015 at 7:56 AM delete

Alhamdulillah..
Tersenarai gak dalam bloglist Lyssa..
Happy birthday in advance..

avatar
September 2, 2015 at 8:06 AM delete

Wah wh. dah nak dkt hari jadi. Slmt hari jadi in advance akk comel :)

avatar
Afidah Azmi
AUTHOR
September 2, 2015 at 9:01 AM delete

3 hari lagi yer...hmmm nak bagi hadiah apa yer..t akak pikiaq kan

avatar
yangbaik
AUTHOR
September 2, 2015 at 12:06 PM delete

Alahai... tak sempat join pulak.
Happy birthday in advance ti Lyssa :-*

avatar
September 2, 2015 at 2:14 PM delete

Yahh saya gak ikutan,,, btw Happ Birthday and salam kenal dari blog sebelah hehehe

avatar
sensasi2020
AUTHOR
September 2, 2015 at 7:37 PM delete

Ramainya yang masuk segmen bloglist bulan september 2015 di blog Lyssa Faizureen..... moga dapatlah blogwalking di blog peserta yang join nanti.

avatar
Semut Senyum
AUTHOR
September 3, 2015 at 1:00 AM delete

Tak sempat nak join... sebb busy sangat.. hari ni baru free sikit nak taip entry, terkilan jugak, tapi apa pun, good luck lyssa... entry mcm ni memberi peluang rakan2 blogger saling mengenali dan bertukar pandangan... =D Good luck kepada semua yang dah join ye.... =D

avatar
yanie yusuf
AUTHOR
September 3, 2015 at 9:33 AM delete

wahh tahniah...


Salam blogwalking: www.yanieyusuf.com

avatar
kisah earty
AUTHOR
September 3, 2015 at 10:18 AM delete

tahniah pada yang tersenarai.. :)

avatar
theyanaonly
AUTHOR
September 3, 2015 at 3:03 PM delete

alhamdulilah finally dapat gak dalam list september
boleh blogwalking jap lagi

avatar
September 3, 2015 at 8:12 PM delete

tak sempat nak join . alaaaa :'( terlepas peluang.

avatar
Cik Yanie
AUTHOR
September 3, 2015 at 8:32 PM delete

Bls DM twitter . Kita nk bg akak hadiahhh hehehe

avatar
September 4, 2015 at 7:55 PM delete

terima kasih lyssa sudi letakkan link blog di bloglist lyssa :)

avatar
Azwar Syuhada
AUTHOR
September 4, 2015 at 10:35 PM delete

Tak sempat join pula haritu. Lain kali Azwar join! ;)

avatar
Syaidah Seha
AUTHOR
September 4, 2015 at 11:47 PM delete

thanks Lyssa sebab masukkan blog sy dalam bloglist september..:)

avatar
Syaidah Seha
AUTHOR
September 4, 2015 at 11:48 PM delete

thanks Lyssa sebab masukkan blog sy dalam bloglist september..:)

avatar
serinian
AUTHOR
September 6, 2015 at 9:59 PM delete

taniah sgt2...mmg jdn idola la blog lysa ni

avatar
Radin Aden
AUTHOR
September 7, 2015 at 9:21 AM delete

Terima kasih lyssa tak sangka blog sy terlist juga first time tu....

avatar
Farhain Azmi
AUTHOR
September 7, 2015 at 3:49 PM delete

alhamdulillah tersenarai tapi tuelah ada masalah dgn feed blog.aritu dah repair..ni yong tgk jd balik..huhu

avatar

Google+ Followers