Menu Terbaik KFC Untuk Sambutan Hari Istimewa

 Semua orang merasa terkesan dengan keadaan perintah pergerakan akibat munculnya virus COVID-19 ini. Sebagai sesama warganegara pastinya kita kena saling faham keadaan yang berlaku dan berada dalam keadaan berkurung di rumah tidak lain dan tidak bukan adalah untuk keselamatan kita sendiri. Keselamatan insan yang kita sayang juga.


Jika kebetulan tiba sesuatu tarikh istimewa seperti ulang tahun kelahiran atau ulang tahun perkahwinan contohnya, walau tidak keluar dari rumah masih tetap boleh meraikannya. Cara yang paling mudah buat pesanan menu makanan yang sedap dari kfc malaysia melalui aplikasi FoodpandaKFC BUCKET SANGAT SESUAI UNTUK MAKAN BESAR 


Saat ini KFC sedang menawarkan promosi bucket berbaloi dengan harga yang sangat berpatutan sekali. Terdapat pelbagai tawaran untuk promosi KFC Bucket Berbaloi ini seperti :

 

9-PC MIX BUCKET @ Harga: RM 53.99


Mix Bucket merupakan salah satu menu yang sesuai kepada sesiapa yang ingin meluangkan masa bersama keluarga atau rakan-rakan anda seperti berkelah dan bersantai atau sebagainya. Menu ini menyediakan 9 ketul Original Recipe Chicken dan 9-pc Nugget. Anda juga dapat memilih sama ada mahu mengambil ayam Original atau Hot and Spicy atau kedua-duanya sekali. Jika tidak mahu menu 9-pc chicken boleh cuba bucktet berbaloi yang lain iaitu : 

6-PC COMBO untuk harga RM34.90


 • 6-pc Chicken (OR/HS)

 • 1 Cheezy Wedges (L)

 • 1 Whipped Potato (L)

 • 2 Pepsi (R)


10-PC Combo untuk harga RM54.90 

 • 10-pc Chicken (OR/HS)

 • 1 Cheezy Wedges (L)

 • 1 Whipped Potato (L)

 • 1.5L Pepsi


12-PC Combo untuk harga RM64.90

 • 12-pc Chicken (OR/HS)

 • 1 Cheezy Wedges (L)

 • 1 Whipped Potato (L)

 • 1.5L Pepsi


KFC Malaysia mengadakan Promosi Berbaloi Bucket ini dalam tempoh yang amat terhad. KFC Bucket Berbaloi kembali setelah sekian lama, jadi cepat-cepat rebut peluang yang ada. Lebih besar nilai penjimatan, lebih lebar senyuman. Manjakan diri anda dan rakan anda hari ini dengan harga murah serendah RM34.90 saja. Tawaran ini boleh didapati di semua kedai KFC berhampiran anda.

Selain promosi bucket berbaloi ada juga pelbagai menu hebat yang lain seperti: 


9-PC CHICKEN


Menu ini sesuai untuk dinikmati bersama keluarga di rumah apabila tidak mempunyai idea tentang juadah yang ingin dimasak agar dapat dinikmati bersama keluarga. Menu ini menyediakan 9 ketul Original Recipe Chicken dan anda dapat membuat pilihan sama ada ingin mengambil Original Recipe Chicken atau Hot and Spicy, anda juga dapat memilih untuk mengambil kedua-duanya sekali. 


Harga: RM 45.99 

VARIETY BOX B

Variety Box merupakan salah satu menu yang menjadi pilihan ramai kerana harganya yang berpatutan dan mempunyai pelbagai jenis makanan di dalam satu hidangan. 


Antara yang terdapat dalam Variety Box B ialah 6 ketul  Original Recipe Chicken, 2 Zinger Classic, 12-pc Nuggets, 1 Whipped Potato (L) dan 1 botol air Pepsi (1.5L). Menu ini sesuai untuk dinikmati bersama keluarga ataupun bersama rakan-rakan sama ada ketika menyambut ulang tahun atau sebagainya. 


Harga: RM 74.99Hanya Mahu Makan Berdua Bersama Pasangan? Boleh Cuba Menu Baru Crunchy Tandoori  

#1 - Crunchy Tandoori Box Meal


Crunchy Tandoori Box Meal merupakan salah satu menu baru yang sesuai kepada anda yang ingin meluangkan masa bersama pasangan anda sambil menikmati juadah yang menyelerakan.


Set menu ini terdiri daripada : 

 • 1-pc Crunchy Tandoori

 • 1 Zinger Classic

 • 1 Crispier Fries (R)

 • 1 Coleslaw (R)

 • 1 Pepsi Black (R)

Harga: RM 20.30


#2 - Crunchy Tandoori 2-pc Combo


Crunchy Tandoori merupakan satu lagi menu baru yang sangat sesuai kepada pasangan yang ingin menikmati juadah yang menylerakan bersama. Ia juga sesuai kepada anda yang ingin menikmati hidangan yang tidak terlalu berat. 


Set menu ini mengandungi : 

 • 2-pc Crunchy Tandoori

 • 1 Whipped Potato (R)

 • 1 Coleslaw (R)

 • 1 Pepsi Black (R)

Harga: RM 15.49


Jangan lupa dapatkan sekali hidangan sampingan dan pencuci mulut yang ditawarkan oleh KFC dengan membuat pesanan online melalui website dan aplikasi Foodpanda.


 

Pilih saja menu mana yang disukai mengikut bajet masing-masing. Beli secara online begini dari rumah sama sekali tak ada tekanan. Pilihlah menu yang dimahukan dalam berapa jumlah masa yang dikehendaki.


Setelah puas berfikir, boleh terus sahkan pesanan dan jumlah bayaran juga turut dipamerkan supaya mudah untuk pelanggan tahu berapa jumlah yang perlu di bayar. Sangat senang dan sangat-sangat terbaik! 


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

9 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
mamapp
AUTHOR
November 20, 2020 at 2:28 PM delete

ni betul2 berbaloi la

avatar
Suria Cinta
AUTHOR
December 8, 2020 at 10:42 AM delete

aduh, tgh lapar ni..nampak pulak posting kfc ni...

avatar
Ali
AUTHOR
April 4, 2022 at 11:04 PM delete

thanks for sharing the post is veary usefull for me textnab
melopost
postroozane

avatar
Ali
AUTHOR
April 4, 2022 at 11:04 PM delete

thanks for sharing the post is veary usefull for me textnab
melopost
postroozane

avatar
forzamusic
AUTHOR
November 20, 2022 at 7:26 PM delete

Thanks to the dear administrator of this site
Please always keep your site updated so that we can use and benefit from its posts
Thank

دانلود آهنگ

avatar
iran music
AUTHOR
August 30, 2023 at 7:49 PM delete

TANX FOR THIS POST
PLEASE UPDATED YOR SITE EVRY DAY
آهنگ

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon