Heartbeat VS Churp-Churp ! Yey ... Cashout Heartbeat Lagi ...

Gadis Kidal Berceloteh...
28/11/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v

Whoaaa . Hari ini Lyssa happy sangat - sangat ooo . Sebab ape eh ? Ye lahh . Punya lama Lyssa tak bukak HEARTBEAT Lyssa tu kan ? Tengok - tengok dah boleh cashout dahh . Nak tunggu bila boleh cashout memang mengambil masa yang lama taw ? Ishkk . Tak macam churp - churp . Sekejap je dah beratus - ratus ! hekhek ^_^

Okeyy . Nak tengok bukti HEARTBEAT Lyssa tu takkk ? Cepat - cepat tengok ! =)


Huhu . Lyssa punya earning tak de lah sebanyak earning korang tuh kan . Tapi , boleh lah buat duit poket . Heartbeat boleh dipercayai taw . Before ni Lyssa pernah dah cashout sekali . RM162.72 tuh lah . Memang dia masukkan duit tu terus ke Account Maybank Lyssa . Tapi mengambil masa yang lama ciket lah kan . Adalah dalam sebulan . Tak kisah lah kan . Asalkan dapat jugak duit tuh .

Tapi , satu je tips pasal Heartbeat nih yang perlu korang tahu ! 

Lyssa nak nasihat korang lah .. Jangan lah letak icon lain selain Banner Heartbeat di blog korang tu . Automatik diorang tak terima taw . Lyssa dah kena warning dah hari itu sebab Lyssa tak letak banner , tapi , Lyssa create icon heartbeat untuk orang KLIK Lyssa nya heartbeat . Tengok - tengok , dia potong sikit dari apa yang sepatotnya Lyssa dapat . huhu .
Sedih kann ? 

So  , bagi siapa yang berminat nak Daftar Account Heartbeat , bolehlah KLIK SINI okey ? 


Kali ni , pasal Churp - Churp pulak ! Lyssa memang berpuas hatilah dengan Churp -Churp ni kan ? Mana tak nya . Sekejap je Earning Lyssa naikk ! Sebelum niyy , tengoklah ENTRI INI bagi siapa yang terlepas . Berapa earning Lyssa time tu ? Banding dengan ini pulak .. Berapa ehh ? huhu ...  

 


Hukhuk  . Cepat kan meningkat ? Okeyy . Kalau ada yang terkejut mata terbeliak tu , boleh lah DAFTAR CHURP CHURP Di Sini !:)  Kalau korang tak paham dan tak tahu nak daftar macam mana , boleh ke ETNRI YANG INI eh ?


Ok . Amacam sekarang ? Masih nak nafikan , buat blog kerja sia - sia ? Di samping itu kan , kita boleh jugak menjana pendapatan kita sendiri . Daripada dok melepak tak tentu hala . Lebih baik duduk rumah . Aktif untuk blog kita . Tupp..Tupp..Tupp.. Duit masuk bank ? Tak ke best ? lalalalala~

Kesimpulannya  , buat blog pun boleh jana pendapatan jugak . Tapi kena bijak atur strategi lah ekk . Baru dapat hasil lumayan ! Wink* ;)
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

44 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Ku Azhar
AUTHOR
November 28, 2011 at 8:12 PM delete

aaa!! xsmpat nk kejar :P hehehe jauh gle kna tinggal :p

avatar
November 28, 2011 at 8:13 PM delete

fuyooooo.... byknye duit kak lyssa ... nk siket... hehehe...

avatar
November 28, 2011 at 8:14 PM delete

tahniah lyssa.. t lanje ara na.. ta pown uat giveaway lg.. hee

avatar
November 28, 2011 at 8:16 PM delete

Lyssa, cmne cara nak tingkatkan earning kat churpchurp eh ? Cdeyh churp2 saya mcam tak laku jeyp.. :'(

avatar
November 28, 2011 at 8:16 PM delete

kayo makcik..kayo..haha

best la lyssa

avatar
Are_Rull
AUTHOR
November 28, 2011 at 8:16 PM delete

alhamdulillah..semakin melimpah ruah rzki lyssa.. =)

avatar
ღ Nurrul
AUTHOR
November 28, 2011 at 8:28 PM delete

bestnya kak lyssa.. ...
Nurrul masih bersabar untuk dapat cash-out !
:)

avatar
chekgu kechik
AUTHOR
November 28, 2011 at 8:30 PM delete

Alhamdulillah..rezeki..hehe

avatar
November 28, 2011 at 8:44 PM delete

uurrrmmm~ sye bru jek buat ble tngk entry nie.... sye dah buat account n dah share.... tp mcm mne nak cashoutkn duit tuwh???

avatar
nurmujahidah
AUTHOR
November 28, 2011 at 9:09 PM delete

lyssa,, lisa iklankan heartbeat tu hilang tak status glitterati?

avatar
only-hana
AUTHOR
November 28, 2011 at 9:20 PM delete

Alhamdulillah kak lysaa . rezeki .
hana punye churp2 bru rm5 :/
sedih2 .

avatar
November 28, 2011 at 9:24 PM delete

miza ada buat juga tapi x sampai pwn rm20

avatar
November 28, 2011 at 9:36 PM delete

wahhh ! terbaikkk ~
una pun baru jer registered kak lyssa ! hehehe :D

avatar
PRO ZANE
AUTHOR
November 28, 2011 at 9:48 PM delete

Macam mana nak kumpulkan duit sebanyak macam kak lyssa tuh ?

avatar
PeJuAnG CinTa
AUTHOR
November 28, 2011 at 9:53 PM delete

tapi kak lysa.. kalau pc buat churp2 kan.. mcm x de org yg nak tekan je =(

avatar
ieraxi's
AUTHOR
November 28, 2011 at 10:14 PM delete

boleh uat tuto nak share kat blog code dea tak ? :)

avatar
Zata Amani
AUTHOR
November 28, 2011 at 10:24 PM delete

untungnye kak lyssa :))

avatar
*ainul amira*
AUTHOR
November 28, 2011 at 10:35 PM delete

uwau..that's a lot..that's mean you are popular in blogger world :)

avatar
A.Y.R.I.Z
AUTHOR
November 28, 2011 at 10:54 PM delete

dah daftar pun tap masalah besar tak tahu cara nak share kempen link kat blog..boley tlg

avatar
Ah Long
AUTHOR
November 28, 2011 at 11:07 PM delete

cepat gler naik makcik ~ ajar saya makcik ! haha saya nye baru 16 henget ~ haha

avatar
November 28, 2011 at 11:13 PM delete

bestnye dapat duit ngan senang kan :) untung lah akak hottt~ hihi
nanti nisya pun nak try buat :)
thankz kak sbb bg informatin yg berguna <3

avatar
by Shah [SC]
AUTHOR
November 29, 2011 at 12:24 AM delete

Salam dari shah ye..tumpang lalu..nmpak nye

ade entri yg trtinggl...kalu sudi follow skali ye..jom baca:



Entri Pasal Nuffnang! : Says.my Pesaing Nuffnang!

Entri Paling Popular!  : Blog SC Follower Giveaway!

Entri Blog Income  !   : 1st Cashout Says.my

Ruang Iklan Murah!   : Pakej Iklan Murah!

avatar
November 29, 2011 at 12:35 AM delete

Wahh, banyak nya akak dpt. Share2 lah tips2 dia. hikhik.

avatar
TiraPengemis
AUTHOR
November 29, 2011 at 1:37 AM delete

wahhh...bestnyeee lyssa...jeles nie...hehehe..tahniah...

avatar
Nurul Najwa
AUTHOR
November 29, 2011 at 1:39 AM delete

kak lyssa churpchurp tu nnty bile cash out dy anta check kan ?

avatar
J. Hass
AUTHOR
November 29, 2011 at 6:49 AM delete

lyssa.. kenapa churpchurp saya macam ni?? :(

boleh tolong??

http://lorongkanan.blogspot.com/2011/11/tolong-aku-churpchurp-aku-bermasalah.html

avatar
Nur Zulaikha
AUTHOR
November 29, 2011 at 9:43 AM delete

tahniah cik lyssa..sy memang tak tahu pasal mende2 mcm ni..sy buat nuffnag je,itupun kwn kate blh buat duit..sy try je...boleh cik lyssa kongsikan maklumat pasal nuffnag tak?TQ

avatar
November 29, 2011 at 10:16 AM delete

Kak lyssa kalau dh cashout..mcm mne kite nk dpt duit tu...

avatar
November 29, 2011 at 10:35 AM delete

kak lyssa ! nak pinjam gmbr tuh boleyh .. haha .. nak lekat kat entry guna gam gajah :) haha .. saja nak tunjuk kat blogger laen :) err .. tapa kan ?

avatar
November 29, 2011 at 11:03 AM delete

nakkkkkkkkkkkkkkkkkk

http://cikwanielovela.blogspot.com/

avatar
YOUsoF
AUTHOR
November 29, 2011 at 11:30 AM delete

Tahniah ye.. Untung blogger yang kuat pengaruhnya kan, bonus tu!



Terima kasih sebab menaikkan semngat blogger hingusan macam kami.. ;D

avatar
November 29, 2011 at 1:49 PM delete

hanya mampu capai sen-sen je :(

avatar
mistAchEntA
AUTHOR
December 6, 2011 at 6:24 PM delete

baru wat e heartbeat tuh..000 lg sedeynya :(

avatar
nurul atira
AUTHOR
December 16, 2011 at 3:32 PM delete

kak lyssa...ada org tu dia dh klik iklan kite..lepas tu biler kite tengok..duit kite x naik2 pon..camner nyih?? wuu~ T_T

avatar
elinsimpson
AUTHOR
January 8, 2012 at 10:31 AM delete

kak lyssa ..macam mana nak buat dari HB!affiliate as affiliate??

avatar
February 12, 2012 at 6:32 AM delete

jana pendapatan melalui blog http://jutawanvanilacoklat.blogspot.com

avatar
Miss Ann
AUTHOR
March 18, 2012 at 2:59 PM delete

em , kak lyssa , boley terangkan tak mcm mne nak dpt duit lepas cashout ?? Ann pakai HeartBeat . ?Masih mentah lagi pasal hal nie . tolong ye .

avatar
geografiPse
AUTHOR
July 20, 2012 at 2:39 PM delete

tq kak lyssa.,udh mjadi.,

avatar
June 2, 2013 at 2:21 AM delete

letak icon lain selain heartbeat camne tu lyssa? tak faham. yang kita punya tak naik2 pon =(

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers