Antara Artis Yang Tersesat Masuk Mimpi Aku ! HAHA :D

Gadis Kidal Berceloteh...
28/12/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v


(Baca lah anda entry ini , kesemuanya . Terima Kasih)


Err  . Kejap nak tanya ! Korang semua ni pernah alami mimpi tak ? Tipu lah kalau cakap sorang pun tak pernah mimpi kan ? Semua pernah ! I know that . Basuh lah kaki seberandah mana pun . Air bertimba - timba pun . Tetap ada jugak mimpi tu . haha . Tak lari mana . Mimpi tetap mimpi . But , not everyday right ? Okey . 


Same too me . Lyssa selalu jugak mimpi . Mimpi menyeramkan ? Jarang - jarang sekali . Kebanyakan nya , Lyssa selalu mimpikan keluarga Lyssa je . Tak de lah nak mimpi burok2 or pelik2 . Alhamdulillah . Tapi yang pelik nya sekarang ni , Lyssa banyak kali juga mimpi artis - artis tempatan yang ada di Malaysia ni . Tak kira lah , dia tu penyanyi ke , pelakon ke . Memang banyak kali dah . 


Lyssa ingat lagi , 1st time Lyssa mimpi artis masa Lyssa umur 5 tahun ! Nak tahu siapa artis bertuah tu ? HAHA . AWIE ! Kenal tak ? AWIE penyanyi rock kumpulan Wings tu . kahkah . Tuh baru umur 5 tahun . Dah pandai nak mimpi retiss . kahkah# Pelik benorr .


Macam - macam artis dah yang tersesat masuk mimpi Lyssa ni . Sebelum tahun 2011 .. Dato' Siti Nurhaliza , Erra Fazira , Amy Search , Nabila Huda , Syamsul Yusoff ! Haiyyy . Serius . Banyak betul yang tersesat . Banyak lagi sebenarnya . Lupa dahhh . Kehkeh#


Tapi , baru - baru ni , lagi syokkk ! Ada 3 pasangan dalam mimpi - mimpi Lyssa dalam bulan 12 means Disember 2011 ni lah . Ishk ! Tersangat lah pelik . Tapi , apa yang bertambah pelik nya . Muka dalam mimpi tu , muka retis tuh lah (heroinnya) . Tapi , watak Lyssa sendiri . hahaha . Pelikkk ! =.=





Okeyy . Ini lah antara gandingan retiss yang tersesat masuk mimpi Lyssa tu . HAHA :)

1.  Nora Danish dengan Adi Putra ( Cerita Tentang Dhia)

2. Yana Samsudin dengan Shaheziey Sam ( Movie Bini - Biniku Gangster)

3. Fasha Sanda dengan Johan Ariff ( Cerita Cinta Elysa)




Perghh . Lyssa berlakon dalam tu , Tapi muka heroin .. Watak Lyssa . Grr . Tak paham betul . Kenapa Lyssa asyik mimpi artis je heh ? Ada makna ke disebalik semua neyyy ? Ntah . Lyssa pun tak tahu ! hahahha =)


p/s : Adakah suatu hari nanti , aku bakal jadi retis jugak ? Ah ! Merepek lah . haha :)
 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

70 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
December 28, 2011 at 10:38 PM delete

hahah....bestnyer klo jd realitikan..muahaha...

avatar
hidayah dayah
AUTHOR
December 28, 2011 at 10:39 PM delete

k lysaa akan jadik artis punya (Y)

avatar
Miss Niesa
AUTHOR
December 28, 2011 at 10:39 PM delete

Agaknya la tuhh .. sebab kadang2 mimpi tu petanda .. but don't know lah -__-

avatar
December 28, 2011 at 10:39 PM delete

haha akk!! nnti kite berlakon same2 ye..hehe akk pon prnh masuk dlm mimpi miza..hehe x caye ke?? x caye suda..hehe

avatar
Cik NiNi bLoG
AUTHOR
December 28, 2011 at 10:39 PM delete

kak lyssa bakal jadi artis kot xD :))

avatar
miss kara
AUTHOR
December 28, 2011 at 10:40 PM delete

Kak Lyssa jadi artis? Bestnyer..

avatar
Ohh ila's
AUTHOR
December 28, 2011 at 10:41 PM delete

Cehh ~~ Fasha Sanda +Johan Ariff ada dalam mimpi kat lyssa. :D

avatar
December 28, 2011 at 10:41 PM delete

nasib baik tak mimpi yg seram...

avatar
Bunga Daisy'
AUTHOR
December 28, 2011 at 10:42 PM delete

Ada petunjuk jadi Artis ni . HAHA :)

avatar
redapple
AUTHOR
December 28, 2011 at 10:43 PM delete

haha ! lebih kuang je ngn kita !!
kak lyssa minat cerita cinta elysa juga ke??? kalau yee...samalaah kita

avatar
Umairah Adnan
AUTHOR
December 28, 2011 at 10:43 PM delete

maybe kak lyssa jidk artis..hehe

avatar
December 28, 2011 at 10:45 PM delete

haha . sama laa lyssa :) sy pun pena mimpi artis jgk . fizo omar . grr ! haha .

avatar
mashita
AUTHOR
December 28, 2011 at 10:47 PM delete

kak lyssa nak jadi artis la tuuu .. :P

avatar
hatiAMIRA
AUTHOR
December 28, 2011 at 10:49 PM delete

haha .
mybe sebab kak lyssa sekarang da fofuler mcm artis kot . muehehe .
tp memangla lau mimpi mesti muka lain watak kite .

avatar
Ira Nur
AUTHOR
December 28, 2011 at 10:50 PM delete

suke ayt nie 'basuh kaki seberandah mana ponn,air bertimba2 ponn,tetap ade mmpi jugak' huhu
kak lyssa pemes sgtla kott.. :)

avatar
Ira Nur
AUTHOR
December 28, 2011 at 10:50 PM delete

suke ayt nie 'basuh kaki seberandah mana ponn,air bertimba2 ponn,tetap ade mmpi jugak' huhu
kak lyssa pemes sgtla kott.. :)

avatar
December 28, 2011 at 10:51 PM delete

ehee , kelakor lah pulak . sy pulak penah mimpi kawen gn artis antarabangsa .. sy tak nak mention nama dia ! maluu ~~~ hikhik :D

avatar
December 28, 2011 at 10:51 PM delete

mungkin itu petanda kak lyssa nak jadi artis kot . (:

avatar
Miss Wella
AUTHOR
December 28, 2011 at 10:52 PM delete

1.akak mungkin jadi bintang blogger terkenal..biar lah dorang dengan rezeki dorang..mungkin akak dengan berblogger ni rezeki akak..

avatar
December 28, 2011 at 10:54 PM delete

wahahah , bole mimpi cam tu , hahaha , Azreen prnh gak mimpi jumpe artis , ehehhe ., ;)

avatar
Nabila Medan
AUTHOR
December 28, 2011 at 10:56 PM delete

saya tahu saya tahu!
sebab kak Lyssa kat retis,tu la mimpi psl retis jugak.hikhik :>

avatar
December 28, 2011 at 11:00 PM delete

outtchhh . jadi retis lha nnti kak lyssa nieh . ehee~

avatar
December 28, 2011 at 11:01 PM delete

mungkin kak lyssa akn jd org yg popular..haha..untung nye mimie knl kak lyssa skrg..haha

avatar
Sofie Ezzaty
AUTHOR
December 28, 2011 at 11:01 PM delete

Insyaallah kak Lyssa akan jadi artis :)

avatar
Nor Fadzilah
AUTHOR
December 28, 2011 at 11:02 PM delete

Wah ! Hebatlah kak lyssa mimpi artis . Saya tak pernah pun . Kesian kan ?

avatar
December 28, 2011 at 11:03 PM delete

haha. ye kot kak. mana taw :)

avatar
misshannajr
AUTHOR
December 28, 2011 at 11:07 PM delete

suka baca gosip ni smpi trmimpi2 haha..beutifulnara :P

avatar
Sekamar Rindu
AUTHOR
December 28, 2011 at 11:15 PM delete

salam..

sekarang pun dah jadi artis dah pun..:)))

avatar
Cik Nurul
AUTHOR
December 28, 2011 at 11:15 PM delete

wah, maybe ade rezeki jadi retis kot? ^^

avatar
December 28, 2011 at 11:23 PM delete

hahaaa... akk kn pemes... x mustahil akk jdik artis nnti.. jngn lupe kn Nurul aw.. huhu

avatar
Honey Kumicky
AUTHOR
December 28, 2011 at 11:31 PM delete

alahai...

mimpi blogger pena x???

avatar
emy|farid
AUTHOR
December 28, 2011 at 11:32 PM delete

effect tengok cite tv ni, hehe nak jugak shahezy msuk mimpi. hehe

avatar
nasha sanza
AUTHOR
December 28, 2011 at 11:37 PM delete

blogger artis la sayang..

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
December 28, 2011 at 11:39 PM delete

hehe~lyssa nk jd retiss lettew :p

avatar
SHA
AUTHOR
December 29, 2011 at 12:02 AM delete

haha kak lyssa ni ade-ade je lahh ...
to mknanye akk bkl jd artis lah to hehe tp akk memang dh jd artis pon "artis BLOGGER" hehe :)
AKK FOLLOW blog saya boley :) http://farishaadrinna.blogspot.com

avatar
Miss Lovouis
AUTHOR
December 29, 2011 at 12:03 AM delete

Bukan sekarang sys memang artis ke ?
Artis DUNIA BLOGGING . huhu.
Btw , nak jugak tergolong dalam blog sys pilihan sys . =.=
Semoga sys bermurah hati untuk masukkan my blog dalam blog pilihan sys . Peace (n_n)v

avatar
sabrina rahim
AUTHOR
December 29, 2011 at 12:08 AM delete

wahhhh!! bestnyer.. hahaxx!

avatar
December 29, 2011 at 12:12 AM delete

nak jumpe artis la 2.. insyaallah

avatar
dear yayah
AUTHOR
December 29, 2011 at 12:51 AM delete

akk tag lyssa dlm entri nih ^^
http://kelipkeliphidupyayah.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-paling-diminati-2011.html

avatar
MyzzNuryn08
AUTHOR
December 29, 2011 at 12:58 AM delete

maksodnyeaa kak lyssa akan jd pelakon!!Drama cinta!!Dgn boyfie kak lyssa!!HEBATTTT!!!!

avatar
arnissa
AUTHOR
December 29, 2011 at 1:54 AM delete

insyaallah..ane tau kan? lau adew rezeki nt...hehee

avatar
Miss Lovouis
AUTHOR
December 29, 2011 at 4:35 AM delete

Nytez sys , mimpi indah. Jemput bace artikel ni kalau sudi : http://lovoiustory.blogspot.com/2011/12/cinta-tak-harus-memiliki.html

avatar
Meyya Bella
AUTHOR
December 29, 2011 at 7:25 AM delete

Bhaha , ntah - ntah kak lyssa nak jadi artis kut ;O muahahha :D , kidding lah akak ~

avatar
eiyzniey
AUTHOR
December 29, 2011 at 7:56 AM delete

Wahhh..rmainyee
Hehee...
Kalo la btl.huhhh

avatar
cyma
AUTHOR
December 29, 2011 at 8:13 AM delete

wahh ! untog lha. .dpt jad heroin. .bkal pelakOn kOt kak Lysssa niyh !

avatar
December 29, 2011 at 8:13 AM delete

lyssa bakal artis??? haha

avatar
December 29, 2011 at 8:23 AM delete

jadi retis jugak tu nanti....sekarang pon dah fames mcm retis jugak...^_^ selamat ye...:)

avatar
emy zulaiha
AUTHOR
December 29, 2011 at 8:35 AM delete

haha insyaAllah..kalau minat boleh je kan :) pakej ade dah.

avatar
Pearl
AUTHOR
December 29, 2011 at 8:37 AM delete

q.lyssa nak tanya satu soalan boleh x ?
macam mana q.lyssa letak butang pause dkt belah kiri blog q.lyssa? leh tolong ajar tak?? pliss!

avatar
baby
AUTHOR
December 29, 2011 at 8:52 AM delete

wah ! mybe artis tuh nk dtg jumpe u !

ataauu..sis dh makin femess as blogger cm dowg gaak r !!

hheee... congratez !

avatar
budak coklat
AUTHOR
December 29, 2011 at 9:25 AM delete

waaah dia mimpi retis lah. tadi malam saya mimpi makanan je. bangon bangon teros lapa =="

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
December 29, 2011 at 9:58 AM delete

wah...mimpikan kekasih saya..nurqamadhiah..hahaha

avatar
Yui Bieyna
AUTHOR
December 29, 2011 at 10:11 AM delete

Kak Lyssa, mkusd mimpi tuhh mgkin Lyssa rndu sngt kat diorang kot??

avatar
Ana Berry
AUTHOR
December 29, 2011 at 10:12 AM delete

Wahh , Kak Lyssa Mimpi hebatt !

avatar
Eein Azryn
AUTHOR
December 29, 2011 at 11:23 AM delete

ni mesti kes lyssa selalu tengok cite2 tu. tu sampai terbawak2 dalam mimpi. hehe.

avatar
ZatiSyira
AUTHOR
December 29, 2011 at 1:08 PM delete

HHEEHHEE , ... Kak Lyssa nk jdi Artis ? HHUrmm . Boleh Gak ! ;} Klu Dh Jdi Mesti Best Akk Berlakon ^__^

avatar
December 29, 2011 at 1:36 PM delete

mungkin awak syok sgt tengok cerita tu smpai terbawa2 dlm mimpi..hehe

avatar
Secret Garden
AUTHOR
December 29, 2011 at 2:26 PM delete

wasyok! wasyok! syok-syok!

avatar
fierrasofea
AUTHOR
December 29, 2011 at 2:33 PM delete

agaknye lyssa nk jd retiss kot... nice entry :D

avatar
shera
AUTHOR
December 29, 2011 at 5:19 PM delete

hihi ^_^ . saya kalau mimpi artis , bila saya taksub ngan artis tu . Maksudnyer , kalau macam saya dah suka gile , minat gile ngan artis tu , HA ! mula lah terbawa-bawa sampai ke mimpi .

avatar
Adlin Allen
AUTHOR
December 29, 2011 at 10:03 PM delete

HAHAHA ! kaq lyssa na jdik artis le tuww kot . pna brngan ker ? kehkehkeh :D

avatar
Nurul Athirah
AUTHOR
December 29, 2011 at 10:09 PM delete

Kelakorlah mimpi Kak Lyssa ^^
Untunglah Kalau Kak Lyssa betul betul jadi Artis ..
HOHO :*

avatar
December 30, 2011 at 12:44 PM delete

saya mimpi awak eh... lyssaa kiutt... apakah petanda itu??? cer teka... hehehe...

Mari tengok entri terbaru di bawah jika anda tidak keberatan, PEACE YO!

Nukeufo89s Blog:

1. Teori Konspirasi Palsu Yang Membuatkan Segelintir Umat Islam Taksub
2. Lazimnya Kita Akan Melenting Apabila Keadaan Sebegina Berlaku


Blog Keratan (Komik + Review Produk):

1. MICHELIN ENERGY XM2 - Produk Tayar Terbaru Dan Tercanggih
2. Komik Lambok - Tebas Lalang Kawasan Mana?


Mari tengok tutorial cara nak buat isi kandungan blog posting (sitemap cool) yang boleh senang dirujuk kalau pengunjung blog nak cari entri-entri dalam blog anda... klik [sini]

avatar
December 30, 2011 at 1:16 PM delete

whoa.....syamsul yusoff tu jelezzz nye haha...bset kak lysaa

avatar
afina rahmat
AUTHOR
January 1, 2012 at 7:36 AM delete

whoa..bakal jd artis ! hebat tuh !!

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
January 1, 2012 at 7:34 PM delete

hihih mana tahu rezeki lyssa nanti

avatar
anis nadia
AUTHOR
June 5, 2013 at 3:55 PM delete

wow..!! k. lisa mmg hebat.. heroin?? mmg sesuai pown.. heehee :P

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers