Apalah , Itu Memang Blog Lyssa Pun !!

Gadis Kidal Berceloteh...
23/12/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v


Heyyy  . Setelah kepenatan join GA sana sini tak de keje cari keje , sekrang masa untuk update ! HAHA . Penat betul semalam cari GA itu GA ini yang berkenan dek hati ni . hihi#  Best jugak join GA GA ni . Saje #sukasuki je okeyy ? Tak harap pun nak menang . hikhik :) lalala ~


Okeyy  . STOPP ! Tutup cerita pasal GA . Ishk#  Berkenaan dengan title hari ni . Apakah Lyssa ada one more blog ? Err . Jawapan sesahihnya . Memang pun ! That my blog ! :)
Alar . Blog yang SERAM BULU ROMA bila masuk tuh . kahkah . Memang 100% lain dari blog ni tahu takk ? Blog ni , alar - alar lembut gitu . Tapi blog itu ? BRUTAL + MENYERAMKAN bila masuk dohh ! Nak try test bagi bulu roma terpacak tak ? (KLIK SINI!!!)




Macam mana ? Memang lain kan ? Actually , ramai dah salah paham okei ? Blog tu , memang blog Lyssa . Bukan KLON or WHAT . Tuh lah , apa yang korang terbaca entry lepas Lyssa tuh , sebenarnya , korang dah salah paham . Siapa suruh tak baca sampai habis . Ishk!# Kan dah salah paham . Lain kali , sesuatu benda tu , jangan baca halai balai je . BACA SAMPAI HABIS ! Kan dah salah tafsir ! Ape ar korang ney~


Kepada yang rajin nak follow blog tuh , follow lah , Lyssa tak berapa nak aktif sangat  . Tapi , satu hari nanti , Lyssa akan aktifkan jugak ! :) hehe ~ Kepada yang dah salah paham selama ni , Lyssa minta maaf sangat2 . Bukan nak bagi korang keliru ke hape . Tapi , sayang jugak korang kat Lyssa ehh . Rasa nak ter-gelak pulak baca korang punya komen dekat shoutbox tu . Marah - marah kata blog tu , blog KLON . Padahal , blog tu memang blog Lyssa pun . HEHE :)


BTW , tengs a lot yeah >.<


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

25 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Huda Diaz
AUTHOR
December 23, 2011 at 8:14 AM delete

the other one is much better. :)

avatar
thaqibzaki
AUTHOR
December 23, 2011 at 8:19 AM delete

Blog itu tidaak sefemes yang ini. :D

Bu the way, dua dua sama saja. :)

avatar
December 23, 2011 at 8:22 AM delete

haha , ramai tak percaya masalahnya :)

avatar
Ana Isna
AUTHOR
December 23, 2011 at 8:24 AM delete

huhuhu....keliru2....

avatar
Meple Cute
AUTHOR
December 23, 2011 at 8:28 AM delete

Syimi dah follow lame blog tu :) dulu engat kan clone kak lyssa . hehe~ siap kutuk2 lagi , sori ^_^

avatar
Asyraf
AUTHOR
December 23, 2011 at 8:30 AM delete

kak lyssa boleh x bg link contest yg kak lyssa pernah join...
saye nak join lah..

avatar
December 23, 2011 at 8:32 AM delete

Salam kak lyssa , sye pon ade komen dkt shoutbox tuh afte bce entry ttg kak lyssa kta tuh bkn blog kak lyssa. minta maah ye da slh fhm , tpi asenye da bce smpi abes.. hehe

avatar
December 23, 2011 at 8:34 AM delete

waa .. lame nye akak xupdate blog tu .. yg post last skli 19/10 .. bagi kat sye je la akk .. hehe ^^

avatar
December 23, 2011 at 8:42 AM delete

Lyssa ckp dekat Entry lepas tuh org yg menyamar buat Lyssa oii~ Mcm mne org x caya ckp Lyssa... Aish, Lyssa julaskan bleh x?Pning la!!

avatar
Phat
AUTHOR
December 23, 2011 at 8:42 AM delete

memang lyssa punya blog..tokono den..siap marah2 lagi hahaha

avatar
syasya azyz
AUTHOR
December 23, 2011 at 8:53 AM delete

kak lisa..yg blog satu lg tuuhh..kak lyssa buat mcm mn yg kluar love bnyak2 tuuhh??
adex nk thu loorrrrr...huhuhu..
klau nk ambik link--->
http://nur syasya89.blogspot.com
add facebook taw!!====>
http://facebook.com/nursyasya00

avatar
December 23, 2011 at 9:20 AM delete

hahaha..syg..macam2 komen yg "pedas" kat lam tuh..dyeorg tetap tak caye...ehehehe..dyeorg syg kat lyssa sebenarnya :)

avatar
December 23, 2011 at 9:50 AM delete

cam mne diorang boleh terpikir tu blog clone...pepon sbar ye kak....^^

avatar
Adni Aziz
AUTHOR
December 23, 2011 at 9:50 AM delete

Huhuhu. Keliru2. Hihiik

avatar
~Cik Eifa~
AUTHOR
December 23, 2011 at 10:27 AM delete

dua2 blog pun same2 comel, lyssa :)

avatar
Chocolate
AUTHOR
December 23, 2011 at 10:45 AM delete

akk ditag!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2011/12/end-year-mega-giveaway-2011-by-cahaya.html

avatar
era kecik
AUTHOR
December 23, 2011 at 11:44 AM delete

blog yang satu lagi tu, nampak cam gothic jek.. hehehe :P

avatar
smilenajah93
AUTHOR
December 23, 2011 at 12:19 PM delete

haha ~ ade juga yng tertipu yee :)

avatar
December 23, 2011 at 2:26 PM delete

Tema lembut dan ganas. tapi, dua-dua bagus je di mata Eza :)

avatar
shahira
AUTHOR
December 23, 2011 at 3:29 PM delete

haihh akak nih. mati2 inggad klon. heeee ~ tpi, saya tk pernah sound situ puns. selalu tgok org marah2. HAHA :)

avatar
C!k 3ken
AUTHOR
December 23, 2011 at 6:18 PM delete

Hahaha ,yg mara tuh amek brat psal akak .(trmsok sy skali mara da bce post bru tau, malu-2 =,=).

avatar
fy
AUTHOR
December 23, 2011 at 7:46 PM delete

oke fy nk merajuk dgn lyssa la selama 1 saat 1 ok da.

avatar
Iswilma
AUTHOR
December 23, 2011 at 10:09 PM delete

waw, blog kak lyssa yg satu lgi tuh pon lawa, black and red , awesome :D

avatar
Cda CdOot
AUTHOR
December 24, 2011 at 11:05 PM delete

Lysa .. join ni jom ..

http://gadislollipops.blogspot.com/2011/12/contest-hari-jadi-cda.html

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers