Apalah Yang Kecoh Sangat Pasal Shoutmix Kena Bayar ke Tak ?

Gadis Kidal Berceloteh...
12/12/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v





Chewahh kau Lyssa , macam ada yang tak puas hati je haa title kau tu ? kehkeh#  Memang tak puas hati pun ni ! heheh . Tak de lah . Nak bergurau senda je dengan korang haa . lalala ~


Apa niyy ? Kecoh dah kot pasal shoutmix kena bayar lak pas niy ? Ape lah korang ni . Nak kecoh pehal ? Cam boleh bawak mati je kalau tak de shoutmix ke hape . Ishk . Ishk .


Sabor . Sabor . Korang kecoh - kecoh ni nak buat pe kan ? Bukan kita kecoh - kecoh dapat settle kan masalah pun . Bayor tatap kena bayor . So , siapa tak nak bayor , tok sah guna dah shoutmix ni . Cuba lah pulak shoutbox dari web yang lain . Buat macam tak de . Aiyoo. 


Ni yang Lyssa geram ni . Sudah gaharu cendana pula , sudah tahu bertanya pula . Haaa. Peribahasa ni sesuai dengan korang . Dah tahu tu , pulun haaa . tanya Lyssa itu ini . Ishk . Buat Lyssa ni macam kaunter pertanyaan pulak kan ? HAHAHA . Tak pe . Tanya lah ape pun , tak kesah .. Rasa Lyssa nak jawab , Lyssa jawab lah . hikhik# Jangan marahh :)


Ni lah , kalau nak tahu bukti yang sahih kena bayar or tak ..

Free service has to stop


Thanks for using ShoutMix for all these year. I have been providing free shoutboxes on the World Wide Web for over 7 years now. It wasn't long before I realized being 100% free is not sustainable. Just before ShoutMix's first birthday, it almost had to be closed.
ShoutMix has tried to --> Continue Reading ....



Haaa . Juling baca ? Bahasa omputih lah pulak . Hope korang paham . If tak paham , translate je guna google translate ! HAHA .  Macam mana ? Sudah percaya kan ? So ?
Nak tanya Lyssa lagi itu ini ? hekhek#  Okey . Lyssa tahu , korang semua ni SAYANGKAN SHOUTMIX kan ? Tak  sanggup nak guna shoutbox yang lain kan ? HEE . Sama lah kita. Tapi , nak buat macam mana ? Kalau nak jugak Shoutmix tu , bayarlah .. >> $0.99/bulan je :)


Kalau korang tak nak bayar jugak , TERPAKSA lah guna shoutbox jenis lain yang TAK BERAPA NAK BEST tu haa . Ikut lah korang nak yang mana pun . Pilih je kat bawah ni . Pandai - pandai korang register sendiri . HAHA .  Peace ^_^v


Copy this from : My Friend :)


Okey , banyak pilihan kan ? lalalala~ Suka ? Ikot sukalah nak hambek mana pun korang suka .Terpulang . No paksaan . Ikhlas dari hati .


*Tapi , kalau nak yang simple , Lyssa ada buatkan tutorial nya >> TEKAN SINI !! 


BTW , Shoutmix Berbayar akan bermula pada Januari 2012 :) Byee ~

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

42 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
aisyah ainaa
AUTHOR
December 12, 2011 at 5:24 PM delete

Kak Lyssa nak tukar shoutmix jugak ke ? :)

avatar
Gadis Pink
AUTHOR
December 12, 2011 at 5:25 PM delete

Kak Lyssa..

http://cbox.ws/?r=6-610644

pun okey.. Hehe.. :)))

avatar
Eya Asmyra
AUTHOR
December 12, 2011 at 5:27 PM delete

hai kak lyssa . sy xdew pom dpt msj cmnie . so kalu yg xdpt tu . xkena byr ke ?

avatar
PUTRY
AUTHOR
December 12, 2011 at 5:27 PM delete

hehe ! dah tau dah kak lyssa . papepon , thanx for sharing . tatau nak pilih link mane . hehe :D

avatar
NZ Diaz
AUTHOR
December 12, 2011 at 5:28 PM delete

haha terharunya jadi your friend :')

tapikan, tak ada yang secantik ShoutMix. huhh
sedih hampa kecewa berantakan hati aku Snecx Tan buat macam ni. sobss

avatar
December 12, 2011 at 5:28 PM delete

smua bnda nk kena byar skunk kn

avatar
December 12, 2011 at 5:32 PM delete

x bestlah kalaw tak guna shoutmix ! :(

avatar
Ina Nazatul
AUTHOR
December 12, 2011 at 5:33 PM delete

Thanks kak Lyssa dah kongsikan link tuu .. ~hee

avatar
Nizam Ijam
AUTHOR
December 12, 2011 at 5:34 PM delete

hahaha betul3... aper nak gelabah sgt..

avatar
athirah
AUTHOR
December 12, 2011 at 5:35 PM delete

thank you kak lisa :)
dah tuka :D

avatar
Nurrul
AUTHOR
December 12, 2011 at 5:39 PM delete

wah , banyak juga syarikat lain yg ada perkhidmatan macam shoutmix.. thanks kak Lyssa :)

avatar
syaiful
AUTHOR
December 12, 2011 at 5:48 PM delete

sapa-sapa ade akaun paypal yang sangat banyak,silakan terus dengan shoutmix,kerana anda bukan penduduk us,sedang us berurusniaga benda ini menggunakan paypal :)

pindahla ke cbox free klu still na pakai free

avatar
Nabella Ieyla
AUTHOR
December 12, 2011 at 6:18 PM delete

Alah ! Kena bayar pulak ! TAK best lah macm nie .. ;'(

avatar
December 12, 2011 at 6:20 PM delete

THANKS for the info Lyssa :)

avatar
gaDiS maNJe
AUTHOR
December 12, 2011 at 6:35 PM delete

mcm mne nk dftar cbox 2 ... try2 xbley log in larr .. help me plezz .. kak lyssa tlom buat tutorial ek

avatar
Nur Amirah
AUTHOR
December 12, 2011 at 6:44 PM delete

alaa . ni yg xbest ni . shoutmix lebih cantek lagi la ...

avatar
ImmaMayme
AUTHOR
December 12, 2011 at 6:45 PM delete

aiyoyoyyo thanks eh kak lyssa! kenapa kena bayr pulak ek?

avatar
Ah Long
AUTHOR
December 12, 2011 at 6:50 PM delete

haha dari dulu along wat blog. x penah2 wat shout2 ni haha

avatar
December 12, 2011 at 6:58 PM delete

$ 0.99 berapa dalam malaysia??rm 0.01 ke??haha..murah..:)

avatar
budak coklat
AUTHOR
December 12, 2011 at 7:31 PM delete

thanks bagi tahu, credit this http://blogbudakcoklat.blogspot.com/2011/12/shoutmix-dah-tak-foc-free-of-charge.html kat blog ni :)

avatar
Aliff Haikal
AUTHOR
December 12, 2011 at 8:14 PM delete

thanks for sharing :) delete sekarang jugak . haha

avatar
Aliff Haikal
AUTHOR
December 12, 2011 at 8:14 PM delete

thanks for sharing :) delete sekarang jugak . haha

avatar
December 12, 2011 at 8:33 PM delete

@Ina Nazatul

Betul2!Tq juga sbb share maklumat tu.

avatar
December 12, 2011 at 8:43 PM delete

Thnkz sbb share.Sye tulis entry psl ni tau!=)

avatar
December 12, 2011 at 8:50 PM delete

kak Lyssa rasa , yang mna bgus ?

avatar
Nurul Najeeha
AUTHOR
December 12, 2011 at 10:15 PM delete

Kalau kena bayar ? bayar kat mne kat lyysaa ?

avatar
December 12, 2011 at 10:16 PM delete

@Nurul Najeeha

Kena ada PayPal . Baru boleh bayar ..

avatar
December 12, 2011 at 10:17 PM delete

@✖ Elrynna Edora ✖

heee . tak tahu pulak , sebab tak pernah cuba guna SB yang lainn .

avatar
yaya
AUTHOR
December 12, 2011 at 11:06 PM delete

kak lyssa , tlg btkan tuto tok chatbox yang last tu .. y tu nampak cantik sikit .. plizzz3 :)

avatar
SyahirahAnuar
AUTHOR
December 12, 2011 at 11:15 PM delete

Thanks for the information Kaq Lyssa :)

avatar
aimie
AUTHOR
December 13, 2011 at 8:17 PM delete

Kak Lysaa walaupun kita dah tak gunakan shoutmix tu lagi untuk blog, tapi account shoutmix kita yg lme still ad. soo still kita kena byar ke ?

avatar
Izyan Nazihah
AUTHOR
December 15, 2011 at 12:11 AM delete

thanks akak sebab bagi link shoutbox!

avatar
Hamizah
AUTHOR
December 15, 2011 at 12:55 AM delete

Sayang sangat Shoutmix...

avatar
Hani Nisah
AUTHOR
December 16, 2011 at 2:59 PM delete

jd byr brp 1 bulan??kak lyssa nk tukar gak ker shoutmix??

avatar
December 16, 2011 at 10:33 PM delete

kk lyssa macam mana nk stop shoutmix yg dulu tuh ?

avatar
December 16, 2011 at 11:10 PM delete

kak lyssa , camne nak buang shoutbox lama ?

avatar
Nadia
AUTHOR
December 20, 2011 at 8:09 PM delete

Kak Lyssa , tolong wat kan tuto ishoutbox tu ley x ?

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers