Beg Tangan Comel Penuh Bergaya | Sweet Mimie

Gadis Kidal Berceloteh...
01/12/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v




Hai korang semua . Hari ini , Lyssa nak ajak korang usha , tengok , belek , beli , sapu bersih , jeling - jeling dan juling -juling dekat beg tangan yang comel ini . Ecehh . 


Beg tangan yang sangat berkualiti ini , merupakan stock terbaru bagi blogshop Mrs.LadyStylo . Wahh .. Memang rugi kalau korang tak beli beg tangan dari Mrs.LadyStylo . Sebab beg - beg nya sungguh menawan hati dan comel - comel belaka tau ?

Lyssa pun dah dapat merasa dah guna beg daripada Mrs.LadyStylo ni .. Memang tak dapat dinafikan lah , kualiti begnya sangat bagus :) Cantik , comel , cuns , murah .. dan macam - macam lah kan ?

Okeyy , hari ni , Lyssa nak korang usha kejap beg tangan ini .. Nama beg ini " Sweet Mimie" . Chewaah .. Memang betul - betul sweeett kan ? Harga memang berpatutan . Beg jenis ini , ada dua color tau ? Kuning dan pink rose . Lyssa berkenan sangat dengan beg ini ! :)
Nak tengok ?? Boleh .. Boleh .. Mari sini ..



Sweet Mimie

Measurement: 22cm (L) x 28cm (H)
RM 68.00
RM 58.00
(Include postage)


Yellow
Item No.: MLS-R8697ye






 
 
 
 
Rose
Item No.: MLS-R8697rose
 






 
 
 

So , macam mana . Ada yang berkenan di hati ? Kalau ada , korang boleh terus order di..
Mrs.LadyStylo  dan sebarang pertanyaan , korang boleh terus ke email :

mrsladiesstylo@yahoo.com



p/s : Beli , jangan tak beli . Peace ^_^v 

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

16 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
PeJuAnG CinTa
AUTHOR
December 1, 2011 at 8:37 PM delete

orang laki2 boleh beli gak ke =P

avatar
December 1, 2011 at 8:38 PM delete

first!!! hahaha

shazrizalshahmy.blogspot.com

avatar
nasha sanza
AUTHOR
December 1, 2011 at 8:43 PM delete

memang cantik la lyssa..

avatar
Mira Adzlia
AUTHOR
December 1, 2011 at 8:49 PM delete

comey nyer beg nih..huhu ^_^

avatar
LaLa
AUTHOR
December 1, 2011 at 8:50 PM delete

cantik nye kuning tuh, tergugat iman...
ase nak ambik trus je dr screen laptop ni =D

*xleh beli, t mak bebel sebab da bnyk handbag :(

avatar
sYiRa LoKMaN
AUTHOR
December 1, 2011 at 8:55 PM delete

alahaiiii...comel la ^_^

avatar
December 1, 2011 at 9:02 PM delete

adoii teringin pulak nak beli..tapi takot duit pokai :'(

avatar
shera
AUTHOR
December 1, 2011 at 9:03 PM delete

sye bru bkk tdi...mmg byk beg lwa2...harganya pon lawa jugak..hihi

avatar
Cik Bhulat
AUTHOR
December 1, 2011 at 11:03 PM delete

semua cantik2, but baru je shopping 2 handbag last month =]

avatar
budakepoh
AUTHOR
December 2, 2011 at 12:35 AM delete

aduss~ Ain pun nak satu!

avatar
ema_amy
AUTHOR
December 6, 2011 at 1:02 PM delete

Canti..cantik...

warna pom ceria jer... kalau nak rembat tu jadi hadiah tahun barulah ya...

http://madamemaamy.blogspot.com/

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers