'End Year Mega Giveaway '

Gadis Kidal Berceloteh...
29/12/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v


Ponn .. Ponn .. Ponnn . Kerete kecik molek tompang lalu ! Mari - mari naik kereta bersama Cik Lyssa Secret a.k.a Lyssa Faizureen yang kuat berceloteh bagai ! =.= haha . Panjang nya ayat kau Lyssa . Whatever !


Tengah - tengah petang rombang ney . Saya , Lyssa Faizureen dengan hati yang ikhlas nya ingin meng-joinkan diri ini dalam 'End Year Mega Giveaway '.


Hebat GA niy  . Lyssa tertarik dengan hadiah contact lens tu . Wakaka =,=
Klik Banner untuk join !

Senarai Hadiah
  1. 2X contact lense and case bagi SEPULUH pemenang dari >SINI<
  2. 5X baucer RM 15 , 5X baucer RM10 , 5X baucer RM5 dari >SINI<
  3. 3 hermes purse  dari >SINI<
  4.  NABILA MARS beliau sponsor 5X header
  5.  MALIIHAH MADZELAN beliau sponsor 1X header
  6. AINA HANANI header glitters 2X dan edit classic template 1X
  7. Dan Anys sendiri sponsor tiga doodles :)

TOTAL UP , semua ada 40 pemenang :) 


*Apa kata kalau korang join sekaki pisang . Mana tahu , korang yang bertuah ! Hape lagi ? UPDATE cepat yer :)


TARIKH TUTUP : 31 DISEMBER 2011



 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

36 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Mizz ErMa
AUTHOR
December 29, 2011 at 5:16 PM delete

wah..hadiah utk GA nih lens yer..gud luck okeh! hihi

avatar
CikAnyss' :O
AUTHOR
December 29, 2011 at 5:17 PM delete

aw , tengs lysa sebab joinkan diri , hehe , tapi anys nak tnya sikit , macam mana lyssa copy sponsor tu ?? huu

avatar
Ezze ZieZie
AUTHOR
December 29, 2011 at 5:20 PM delete

Haa , nak masuk juga ! Moga kak lyssa menang yerpp !

avatar
Ah Long
AUTHOR
December 29, 2011 at 5:23 PM delete

semoga berjaya adinda ~ haha. Nak join tp x mnt cover set mata tu ~ haha

avatar
t i R a
AUTHOR
December 29, 2011 at 5:25 PM delete

Wahh! Gud luck Kak lyssa :)
Bila pulak giliran akak nak baut GA? Mesti ramai yang join. Heheh :D

avatar
IEQAH
AUTHOR
December 29, 2011 at 5:35 PM delete

wahhh nak join jugaklaa.dah lama tak join GA ni :_)

avatar
SyafyNajihah
AUTHOR
December 29, 2011 at 5:53 PM delete

Moga Kak Lyssa menang~
amin~

avatar
nurmujahidah
AUTHOR
December 29, 2011 at 6:11 PM delete

lyssa,, lyssa perasan tak ada satu blog ni kan,, sebijik-sebijik ayat dye sama ngan blog lyssa,,,, rupa memang tak sama,, pantung gendang gendut tu sama,,, yang click sume setiap kali singgah tu pun sama,,, yang kartun buat thumb up tu pun sama,, lyssa pasan tak? just nak gitau lyssa je,, :D

avatar
nurmujahidah
AUTHOR
December 29, 2011 at 6:13 PM delete

sorry,, bukan itu saje yang same,, setiap title side bar kat blog dye pun same,,, jantung hati,, penaja terhebat,, seriously,, lyssa memang tak tau ke kewujudan blog tersebut?

avatar
December 29, 2011 at 6:41 PM delete

menarik tol hadiah dia... ^_^

avatar
Miss Ann
AUTHOR
December 29, 2011 at 8:33 PM delete

giveaway tu ape ? boley xplain tak ? *hairan*

avatar
Cikpuan rara
AUTHOR
December 29, 2011 at 9:33 PM delete

lysssaaa besh nya. nk join lah.lysaa nk tny cane komen button tu lyssa letak kat atas komen?tutorial please........

avatar
December 29, 2011 at 11:11 PM delete

gudluck,honey! :D nak join jugak! ;)

avatar
Yui Bieyna
AUTHOR
December 29, 2011 at 11:14 PM delete

Salam..kak. Yui nk join ??? Hehehe

avatar
Yui Bieyna
AUTHOR
December 29, 2011 at 11:14 PM delete

Salam..kak. Yui nk join ??? Hehehe

avatar
PutryAin
AUTHOR
December 30, 2011 at 1:18 AM delete

gud luck lyssa

lyssa akk pilih blog lyssa untuk sbg blog terhebat tahun 2011 punye
jmput dtg kay

http://luahanhatiseoarangperempuan.blogspot.com/2011/12/blog-terpilih-pada-tahun-2011.html

avatar
December 30, 2011 at 10:41 AM delete

Nice post... follow me~ ;D

avatar
December 30, 2011 at 12:13 PM delete

akak,mntk tolong boleh?macam mana nak buat background putih kat post..blog eila tak de..dulu ada,hope sngt akak boleh tolong

http://www.dyladiaries.co.cc/

avatar
December 30, 2011 at 12:38 PM delete

dahsyat awak ehh... lyssa... suka contact lens rupanya... hahaha...

Mari tengok entri terbaru di bawah jika anda tidak keberatan, PEACE YO!

Nukeufo89s Blog:

1. Teori Konspirasi Palsu Yang Membuatkan Segelintir Umat Islam Taksub
2. Lazimnya Kita Akan Melenting Apabila Keadaan Sebegina Berlaku


Blog Keratan (Komik + Review Produk):

1. MICHELIN ENERGY XM2 - Produk Tayar Terbaru Dan Tercanggih
2. Komik Lambok - Tebas Lalang Kawasan Mana?


Mari tengok tutorial cara nak buat isi kandungan blog posting (sitemap cool) yang boleh senang dirujuk kalau pengunjung blog nak cari entri-entri dalam blog anda... klik [sini]

avatar
December 30, 2011 at 3:24 PM delete

@nurmujahidah
betul tu..Lyssa tak perasan ke ?? apa2 perubahan yg berlaku kat blog lyssa semua dia ikut..ari tu penahh dia ckp kat sy yg sy copy entri dia..pdhal sy copy dkt blog lain dgn izin..tuan blog pon bg..dia yg copy tak mintak izin..last2 kene hentam dgn sy baru nak diam !!

kalau masuk blog dia..alahai.. ~~
mcm masuk blog lyssa pulak cuma yg bezanya,blog dia serabut tp blog lyssa sedap mata memandang..

Kalau Lyssa nak tau, blog dia tu yg nama 'Pak Joe' tu..entah apa2 ntah nama..cuba lyssa tgk..bkn nak buruk2kan dia..tp dia tu selalu ckp org je..diri tak sedarr !!!

avatar
Mama Darwiish
AUTHOR
December 6, 2013 at 7:23 PM delete

lyssa jom join..51 hadiah Hot! http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/12/the-hottest-giveaway-by-mama-darwiish.html

avatar

Google+ Followers