Jangan Sampai Ada Yang Belasah Aku Sudah Lah !

Gadis Kidal Berceloteh...
16/17/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v


Wooooo . Gempak siot lu punya title Lyssa . Wa takot wo ! :) ehekk . Aduh . Gempak sangat ke korang ? Nampak macam title "pengecut" a.k.a "penakut" je tuh .. Walawehh . haha. Ye kot ?(!)


Apa kena mengena nya dengan TITLE kali ni ? Adakah aku seorang yang penakot ! Errr . Ada ar cikit . Sebesar tahi mata korang tu . HAHA . #kidding . Okeyy . Tiba - tiba kan , macam mana ntah , saraf otak Lyssa bergabung semacam kena kejutan eletrik sampai boleh terpikir macam ni :


 


...sambungan daripada percakapan mak nya ....


"Sampai nak buat kerja pun hang dah tak mau buat dah . Apa nak jadi dengan hang ni . 23 jam 60 minit asyik dok mengadap laptop ja ! Apa yang hang dapat haa  ? Hish . Mak suruh tu , mak suruh ni .. Hang menjawab ! Hang tak mau buat . Kadang - kadang tu , hang tangguh kerja itu ini . Dah berbuih mulut mak ni suruh itu ini . Yang hang ni dok melekat je pungkung hang tu . ONLINE je keje ... Err . Kalau aku dapat lar budak yang ajar hang edit blog siang malam tu . Siap ar haku kerjakan !" ....


Whoaaa . Tengok lah tu . Sampai Lyssa boleh terpikir macam tuh ooo . Gilosss ! Mak - mak di seluruh Malaysia nak belasah Lyssa ! Tak dapat eden bayang kan . Penyek hancur berkecai lumat dah Lyssa ni nanti kena belasah ! :D HAHA .


So , nasihat Lyssa : Ber-blog ... Ber-blog jugak . Solat penting ! Jangan ditinggalkan . Mak suruh buat kerja rumah jangan pandai nak mengelak itu ini . Buat dulu kerja rumah tu . Sapu bagi berkilat lantai dekat rumah tu dulu . Barulah edit sepuas hati blog korang tu haaa . Jangan kerana blog , korang abaikan semua tanggungjawab korang sebagai seorang umat Islam dan seorang anak yang soleh / solehah . Ingat ye ! :D


p/s : Lyssa tak nak kena belasah dengan mak pak korang . HAHA :D



KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

39 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
December 17, 2011 at 8:07 PM delete

macam tu la mak kita kak lyssa .. hehe

avatar
December 17, 2011 at 8:07 PM delete

betol3x... tggung jwb jgn lupe.. blogging bloging jugak.. huhu

avatar
Farah Idrina
AUTHOR
December 17, 2011 at 8:07 PM delete

hehe . InsyaAllah :D amboii . free tazkirah >.< (kidding) haha

avatar
Eiqa Nur
AUTHOR
December 17, 2011 at 8:10 PM delete

haha..terbaiklah kak lyssa..
hope xde yg macam tu kan..hehe

avatar
nurul adlina
AUTHOR
December 17, 2011 at 8:10 PM delete

tak de nye nak wat camtu lha kak.lyssa... kesian k.lyssakalaukena belsah.. hihih~:)

avatar
December 17, 2011 at 8:13 PM delete

orang tu asyik berblog jer,nanti mak bapak dorang umah kak lyssa nanti....knela sembahyang lima waktu..

avatar
December 17, 2011 at 8:13 PM delete

sye s0k0ng cadangan kak lyysa <3

avatar
AISYAH AQILA
AUTHOR
December 17, 2011 at 8:14 PM delete

kaka lyssa neyy lawak lha . ada pulak macam tuhh :P

avatar
yuna chi
AUTHOR
December 17, 2011 at 8:15 PM delete

hehe =) same la kiter
tapi nak wat camne . dah terbiase .
lagipOn sibling sume lakie2

avatar
starzieti
AUTHOR
December 17, 2011 at 8:16 PM delete

ehehe. terkene dekat dahi sendiri. :b

avatar
eiqa azra
AUTHOR
December 17, 2011 at 8:16 PM delete

huhu.. lawak la lyssa nie.. :)

avatar
Iela
AUTHOR
December 17, 2011 at 8:18 PM delete

Haha. Mama Kak Lyssa sama mcm mak saya. Hehe. :) Mcm-2 alasan saya bagi. Hihi. :)

avatar
CikAnyss' :O
AUTHOR
December 17, 2011 at 8:18 PM delete

anys er tu , hehehe , dulu

avatar
misshannajr
AUTHOR
December 17, 2011 at 8:29 PM delete

solat tu wajib bukan penting hehehe..

avatar
syaiful
AUTHOR
December 17, 2011 at 8:31 PM delete

baru na tolong ingatkan....rupenye da ade yang tolong ingatkan da...hahaha -.-

avatar
Naimah lalala
AUTHOR
December 17, 2011 at 8:32 PM delete

hahah , mak saye lebih kurang macam tulah hahah :D

avatar
December 17, 2011 at 8:44 PM delete

nak tanya kak macam mana nak buat narrow kita tu tukaq ? anak panah tu

avatar
Huda Diaz
AUTHOR
December 17, 2011 at 8:47 PM delete

hahaha gila hebat kau punya imaginasi XD

avatar
zaty
AUTHOR
December 17, 2011 at 8:48 PM delete

adusss.garangnya mak!haha.
setuju!blogging ttp blogging.tanggungjawab yg lain jgn abaikan.. :)

avatar
~C-K-K~
AUTHOR
December 17, 2011 at 8:50 PM delete

haha.. smpi mcm tuh skali ekk.. haha

avatar
nurulwahida
AUTHOR
December 17, 2011 at 8:59 PM delete

saya pun camtu.. hehehe..
:)

avatar
nurmujahidah
AUTHOR
December 17, 2011 at 9:39 PM delete

haha,, terasa la pulak,, yes,, saya makan cili,, kih3

avatar
Ezze ZieZie
AUTHOR
December 17, 2011 at 9:39 PM delete

Buahaha ! Kak Lyssa Terbaekk lah punya post ! Wagagaga !

avatar
Baby Domo
AUTHOR
December 17, 2011 at 9:42 PM delete

Kadang2 kite manusia yg tak perfect and selalu terlupa bnde pnting.

avatar
Norm SuperB
AUTHOR
December 17, 2011 at 10:06 PM delete

good content.... tapi mak2 yag sibuk edit pulak macam mana ni? wkwkwkwk

avatar
Ezze ZieZie
AUTHOR
December 17, 2011 at 10:08 PM delete

http://manikpolkadot.blogspot.com/2011/12/woo-seramm.html

Haii . Cuba bkk blog niee ! Jangan terkencing dalam seluar sudah ! Haha!

avatar
Jerr
AUTHOR
December 17, 2011 at 11:01 PM delete

hahaha . blog2 juga . study jangan abai :)

avatar
Yuyu AtiQa
AUTHOR
December 17, 2011 at 11:33 PM delete

hahaha... agree dear !!! :D

avatar
December 17, 2011 at 11:36 PM delete

huhuh tenkss lyssa :) betol lahh tu tak salah nk edit sume tp tnggungjwb kt parent & Allah jgn di tinggalkan .

avatar
December 18, 2011 at 12:06 AM delete

Dear Lyssa ^^
ty yaa..
semua yang ada disini bisa berguna sangat..
sikit2 blog siskaa pon dah cantik..

ty ^^

avatar
nasha sanza
AUTHOR
December 18, 2011 at 12:59 AM delete

haha..lyssa nie tau2 je..thank you bagi ingatan..

avatar
[fArAh aLiAs]
AUTHOR
December 18, 2011 at 2:53 AM delete

lyssa. nak tanya, macam mana nak buat iklan atas header tu? kena guna code jugak ke? ke ada cara lain?

avatar
Ah Long
AUTHOR
December 18, 2011 at 3:22 PM delete

Ha m Kepada ibu yang ngadongkan anaknya . Marah je anak biler online 25jam ni. Lebih satu jam lak 2 :P hehe. Jangan salahkan lyssa yang ikhlas menolong ni. Totu tiada paksaan :3 ceh2~ Merepek da along ne :3

avatar
Nabila_Aziz
AUTHOR
December 18, 2011 at 9:04 PM delete

haha! lysaa ! mak saye pun marah jugak ! sebab saye asyik edit blog! benda lain taknak buat...

avatar

Google+ Followers