Jom Bergaya Dengan Handbag Baru | Stylo Rossy

Gadis Kidal Berceloteh...
07/12/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v





Hello korang ~ korang ~  Jom lah singgah blog Lyssa sekarang . Lyssa nak ajak korang bergaya dengan handbag baru ni :) Beg yang Lyssa rasa sesuai sangat dengan korang . Remaja boleh , mama - mama boleh . Semua boleh lah :) Lelaki pun .. Para suami pun boleh kalau nak beli handbag ni dekat isteri . HEHE .


Okey , kali ni , Lyssa nak korang bergaya dengan satu beg ni . Nama nya , Stylo Rossy . Waahh . Serius , memang stylo lah . Sesuai dengan nama handbag ni . Handbag ni , ada dua warna taw . Warna "Brown" ada , warna "Beige" pun ada . Waaa . Siapa minat warna brown and Biege ni , kalau nak beli , boleh lah order :)


Ini dia ciri - ciri beg tersebut ! Lihat lah kalau korang berkenan boleh order taw ~

Material: PU Leather
Width: 37cm
Height: 34cm
Bottom Width: 9cm
Handle: 18cm
Strap: Available & Adjustable
Inside Bag: 3 pockets
 
 
Murah tau ?? Hanya
RM 58.00
(Free postage)
 
 
Brown
Item No.: MLS-R8510br
 Availability: 1 available
 
 
 
 
 
Beige
Item No.: MLS-R8510be
 Availability: 1 available
 
 
 
 
Okey , bagi sesiapa yang berminat , boleh lah ke blog Mrs.Lady's Stylo
dan kalau nak order , boleh terus order ke :  mrsladiesstylo@yahoo.com 
 

Sekian :) Peace ^_^v 
 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

11 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Miss Niesa
AUTHOR
December 7, 2011 at 7:52 PM delete

Mesti kak lyssa comel kalau bergaya dengan beg-beg tu ^_^

avatar
December 7, 2011 at 7:52 PM delete

Haha..Nak jugakk..Kak Lyssa belanja lahhhh~~ :D

avatar
Ieyra SuRaYaA
AUTHOR
December 7, 2011 at 7:52 PM delete

aishh berkenan yang beige tu :) hee~~

avatar
era kecik
AUTHOR
December 7, 2011 at 7:59 PM delete

cantiknya beg tu >________<

avatar
Nurrul Amiera
AUTHOR
December 7, 2011 at 8:07 PM delete

chantek nye :) mcm lyssa mesty sesuai pakai nmpk cute sgt ^^

avatar
Nurulchumel
AUTHOR
December 7, 2011 at 9:32 PM delete

kalau dapat handbag tuh free kan best?
hehe.. :)

avatar
December 7, 2011 at 9:48 PM delete

yg coklat tu ade tali bahu tak kak lyssa ?

avatar
yaya
AUTHOR
December 7, 2011 at 9:50 PM delete

na y coklat tu !! cantik3 !

avatar
RochelMayMei
AUTHOR
March 12, 2012 at 3:17 PM delete

Cute ohh handbag nih..Rasa-2 nyo nak p beli satu ohh..:P

avatar

Google+ Followers