Jom Bergaya | Tracy Heart Lover Sling

Gadis Kidal Berceloteh...
18/12/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v


Ada yang berminat nak beli handbag comel lagi bergaya ni ? Serius comel ! Sesuai dengan semua peringkat umur :) Warna purple lagi tuh . kehkeh :D Boleh jer kalau yang minat !
Lyssa akan nyatakan material dari Handbag Tracy Heart Lover Sling yang comel ni ..


Measurement: 29cm (L) x 19cm (H)
Material: Soft High Grade Synthetic Leather, Soft Canvas Lining.
(Came with dusk cover)


 Murah je lah korang . Tengok ni :
RM90.00
RM 75.00
(Free postage lagi tau !!) 


Tracy Heart Lover Sling 
 
Item No.: BT-2858
Color: Purple / Black
Availability: 1 - available







 


Lyssa tahu , mesti ada juga yang berminat kan ? 
Kalau sesiapa yang berminat , bolehlah terus order ke :

E-mail : mrsladiesstylo@yahoo.com  dan untuk tahu lebih lanjut , boleh KLIK SINI !!

 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

13 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
GeeGee
AUTHOR
December 18, 2011 at 7:52 PM delete

cantik laaa !

http://stephanieyshym.blogspot.com/

avatar
December 18, 2011 at 8:08 PM delete

kak lyssa pun order jugak ke ? hehe :)

avatar
December 18, 2011 at 8:17 PM delete

bergaya kot..haha..cik x brape mnat..



cik dtg ni nk jemput join segmen promosi blog dgn mudah dr cik..jemput la join ye kat sini http://cikteddycorner.blogspot.com/2011/12/brainstorming-corner-1.html :)

avatar
starzieti
AUTHOR
December 18, 2011 at 8:31 PM delete

cantiknye tapi macam mahal sbb saye tak keje. hee.

avatar
WaNie Laa..
AUTHOR
December 18, 2011 at 8:43 PM delete

so awesome :)
mmg gila sangat dgn benda yg berkaintan Beg :)

avatar
Ana Farhana
AUTHOR
December 18, 2011 at 8:46 PM delete

wuaaaa..xda duettt..lyssa belanja hokeyyy ??

avatar
December 18, 2011 at 9:26 PM delete

Lyssaa..
Ty Yaa Tutor Blog sangat Bermanfaat ^^
Salam kenal ya :)

avatar
December 18, 2011 at 9:31 PM delete

cantexxNye bag nieh..
geramNyeeee....!! hu~

avatar
December 18, 2011 at 9:44 PM delete

Kalau beli utk mak sy ni, confirm bgaya haha :D

avatar
faizal mohd
AUTHOR
December 18, 2011 at 10:44 PM delete

kalau mak saya pakai, mengancam abes. haha :)

avatar

Google+ Followers