Jom Baca Entry Terbaru Lyssa !

Kenapa Bila Edit Dekat "Edit Html" Tak Boleh Nak Save ?

Gadis Kidal Berceloteh...
09/12/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v


Hai sayam - sayam semua . Sayam ? Err . Macam bayam je . hikhik# kidding ~ Oukey , baru - baru ni Lyssa ada terima persoalan daripada salah seorang rakan blogger kita . Tapi , sorry sangat , Lyssa terlupa pulak siapa yang tanya . huhu . Tapi , dah teringat , alang - alang tu update sikit pasal ni . hikhik#


Okey , Lyssa nak tanya ni  . Korang pernah jadi macam tuh tak ? Lyssa rasa mungkin pernah .
Dan ada juga yang tak pernah , kan ? Macam Lyssa , Lyssa mengaku ! Memang selalu jadi macam tu . Bila Lyssa nak edit dekat "Edit Html" je , bila dah siap .. SAVE .. Dia keluar benda ni . Dia akan tulis ERROR ! Pernah korang jadi macam ni ?


 


That's an error ?  Error lah sangat . hihi . Tak lah . Korang jangan lah pulak tetiba rasa cuak bila jadi benda ni . Tipu je tuu . Bukan error pun . Nasihat Lyssa , bila ada yang jadi macam ni bila dah save kan , korang tekan je back . Then , pergi ke blog korang tu balik . Comfirm ada punya lah apa yang korang SAVE tadi tu . hehe .


Jangan cuak tau ? uhuk # Cian je Lyssa dengar bila ada yang ngadu macam ni . Apa yang Lyssa boleh tolong , Lyssa tolong . InsyaAllah . Apa - apa pun , keep in blogging yeah .
Jangan cepat putus asa . Chaiyokk ! >.<
Sekian :)
 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

27 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
December 9, 2011 at 4:22 PM delete

fuhh lega kak lyssa ckp gituhh.. :)

Reply
avatar
b2utyhuda
AUTHOR
December 9, 2011 at 4:26 PM delete

la .. cm2 rupenye . thanks for your info sys :D

Reply
avatar
b2utyhuda
AUTHOR
December 9, 2011 at 4:27 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar
December 9, 2011 at 4:45 PM delete

memang ade je jd cmtuh..blogspot saje nk manje2..gurau manje ngn dyeorg...kih2 :)

Reply
avatar
December 9, 2011 at 4:58 PM delete

terima kasih... tutorial tu semua best... n berguna...
ader tak tutorial mcm mana nk buat icon comel2.. mcm 'home' 'tutorial' ' tips' yg kat atas tu??
mana nak cari ek yg cumel2

Reply
avatar
December 9, 2011 at 5:08 PM delete

kak lyssa nak tnye ...mcm mne klu kite gne blogskin pas 2 die pnye button follow x bleh berfungsi ???

Reply
avatar
Ah Long
AUTHOR
December 9, 2011 at 5:11 PM delete

saya x cuak . saya goyang haha.

Reply
avatar
Saidatul Azwa
AUTHOR
December 9, 2011 at 5:12 PM delete

Akak , nak tnya . knapa nak dlate post x bole eyh ?

Reply
avatar
smilenajah93
AUTHOR
December 9, 2011 at 6:09 PM delete

ouh ~ mcm tu je ke ~ ok2 :)

Reply
avatar
ummi_norseha
AUTHOR
December 9, 2011 at 6:34 PM delete

slm dik akk dh try tp ttp x jd,bl edit html je kuar pl Your template could not be parsed as it is not well-formed. Please make sure that all XML elements are closed properly.
XML error message: Element type "head" must be followed by either attribute specifications, ">" or "/>".
ada cr selesaikn x...
pleaseee....

Reply
avatar
eiqa azra
AUTHOR
December 9, 2011 at 8:05 PM delete

lyssa!! cantik nye button naik lif laju2 tu.. tolong ajar eiqa.. :)

Reply
avatar
Zaza
AUTHOR
December 18, 2011 at 11:55 PM delete

mcm mane nak hide HTML? lyssa,, try tgk blog sy ade line HTML?

Reply
avatar
Ainaa
AUTHOR
December 22, 2011 at 12:48 AM delete

Lysa , canne klau HTML tu hilangg , pleasee tlg aina :) Aina bru je follow , btw , klau boleh tlg , tlg ek :) thu blogg ni dri kwn , :) Klau nk buat HTML tu ade blik , canne ek ?

Reply
avatar
Syaza Afiqah
AUTHOR
December 22, 2011 at 10:23 AM delete

Salam Lyssa,Syas pown ade error mcm ni...tapi mcm lain..tapi bile save tu x jadi?kenape Lyssa?

Reply
avatar
May 3, 2012 at 7:01 PM delete

Thanks kak Lyssa..saya selalu ada problem macam ni rasanya saya lah yang hantar kat Kak Lyssa time tuh hehe..memang dh cemas sngt time tu..thanks a lot :)

Reply
avatar
aLieya
AUTHOR
May 8, 2012 at 11:59 AM delete

Lyssa,nk tnya ni ha..
knpa kLau saVe kt edit kt html 2,dia akan jd mcm ni?..
(We're sorry, but we were unable to complete your request.
When reporting this error to Blogger Support or on the Blogger Help Group, please:
Describe what you were doing when you got this error.
Provide the following error code.
bX-8gjbts
This information will help us to track down your specific problem and fix it! We apologize for the inconvenience.)

mcmna 2 ek.. sOrry mEnyUsaHkn..

Reply
avatar
nurul camelia
AUTHOR
July 21, 2012 at 11:39 AM delete

saya nak masukkan template baru,saya padam semua isi2 dalam edit html,pastu saya pon letak code baru. lepas save,tak error, tapi takder pon template tu..camner tu kak lyssa?

Reply
avatar
muhammadFaez
AUTHOR
December 13, 2012 at 1:05 PM delete

Yang ni pon masalah gak..nak tnye ni..sy nk tambah pages,sy g pages-new page-edit-lpas edit,sy update la.dye ckap xleh,dye kuar yg ni (
We're sorry, but we were unable to complete your request.

When reporting this error to Blogger Support or on the Blogger Help Group, please:

Describe what you were doing when you got this error.
Provide the following error code.

bX-4h6y9s

This information will help us to track down your specific problem and fix it! We apologise for the inconvenience.) macam mane tu?ade x jalan pnyelesaian..

Reply
avatar
Ira Nadhira
AUTHOR
February 16, 2013 at 4:55 PM delete

@b2utyhuda Kak lyssa , kalau dia cakap macam nie : widget must be unique tu macam mane pulak kak ? HTML baru yg kita buat semua tak terima :(

Reply
avatar
TASHA AQISHA
AUTHOR
August 18, 2013 at 2:52 PM delete

SALAM AKAK... SAYA NAK TANYA KENAPA SAYA TAK BOLEH NAK POST ENTRY.. BILA NAK POST JA DIA SRUH ISI WORD VRIFICATION TU... BLA DA ISI DIA JDI ERROR PULAK... DAH CBA BNYAK KLI DA.. MCM NK NGIS PUN ADA NI...:(

Reply
avatar
Pe Perico
AUTHOR
July 27, 2014 at 10:45 AM delete

Kak lyssa.. Knapa bila saya bukak blog jdi mcm ni??

[Imgur](http://i.imgur.com/ffdPSNa.png)

Reply
avatar
September 4, 2015 at 8:01 AM delete

sbeab ni rupanyee e. tq kak lyssa

Reply
avatar