Lyssa's Facebook Layout . Comelnyerr :)

Gadis Kidal Berceloteh...
21/12/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v


Heyy . Sedang ku jelajahi lautan pasifik di google . Tiba - tiba terfikir nak kasik facebook ku tampakk lebih kechomelannya . hekhek :) Lyssa pun search lah Facebook Layout
Tiba - tiba . Terdetik dekat hati Lyssa . Tiba - tiba je hati Lyssa cakap :


"Ishk , kan best tukar kejap pandangan ni . Asyik putih kosong je facebook haku ni . Baik aku tambahkan background vintage pink . Nampak lebih comel kot rasanya ! hehe ."

Waaaa . Lyssa pun search vintage pink . Jumpa ! Testing .. Testingg .. Comel ! :) Tak kira. Nak try jugak . kehkeh . Tiba - tiba , bila save .. Perghh . Facebook aku dah comel ! Nampak lah keserian wajah nya . kelembutannya bak sutera .. Chewah . Korang nak tengok?


 


 


Nampak lebih kemas dan teratur ! Oh , yeah . #sayasuka ! #sayasuka ! Jangan jeles . kehkeh :) Lyssa saja nak syok sendiri . Padahal , orang lain takkan nampak pun layout ni . Lyssa sorang je boleh nampak . Macam - macam backgruond/layout ada kat situ . Untuk lelaki ada , perempuan pun ada . hikhik#  Lyssa cari DEKAT SINI lah :)  Kena pandai - pandai . Kalau awak kreatif , mesti tampak lebih cantik ! :) HEHE .


Sekian :)

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

50 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
K I T
AUTHOR
December 21, 2011 at 11:56 AM delete

wahhh!
Nak try jugak laa

avatar
cik Q
AUTHOR
December 21, 2011 at 11:57 AM delete

Kak Lyssa cantik sangat layout tu :) heeee suka !

avatar
Alysha
AUTHOR
December 21, 2011 at 11:58 AM delete

Lyssa!
seriusly, comel sgt..
nak trylah..;)

avatar
Yuyu AtiQa
AUTHOR
December 21, 2011 at 11:59 AM delete

terbaik lahhhhhh !!! <3

avatar
December 21, 2011 at 12:00 PM delete

ouh~cute..!!yg sy pnye layout ad santa wne biru..!!best tgok ble bkk fb..

avatar
December 21, 2011 at 12:01 PM delete

wahhh~ chomelnyer ... tengs 4 sharing :)

avatar
Papa PUSS
AUTHOR
December 21, 2011 at 12:01 PM delete

wah comey..
tp LYSSA kenapa u punya
wall masih yang lama..
skrg ni dah yg baru..
tp saya suka yg lama..
yg baru serabut.. uwaaaaa

avatar
Miss Xyz
AUTHOR
December 21, 2011 at 12:01 PM delete

wow! comel laa.. ;)
psstt, akk dh gune fb timeline? hikhik ;D

avatar
miera_fiqman
AUTHOR
December 21, 2011 at 12:02 PM delete

kak lyssa buat lah tutorial pasal nak macam uhh hehehe .. : )

avatar
December 21, 2011 at 12:03 PM delete

Nak buat jugak lah :) Hope menjadi. Hehe~ Thnks kongsi akak. Dh lama dh cari. Tapi, cari kat FB je. :D Thank You So Much :D

avatar
akubest501
AUTHOR
December 21, 2011 at 12:03 PM delete

cantik menarik tertarik.....hehe

avatar
December 21, 2011 at 12:05 PM delete

Lepas tu , nak paste dekat mane kak ?

avatar
Nabila Medan
AUTHOR
December 21, 2011 at 12:05 PM delete

nabila dah pernah try dulu...
try pakai sehari jer,then delete balek.
rase laen macam jer.

avatar
Hizatul
AUTHOR
December 21, 2011 at 12:06 PM delete

wah! cutenye laa (even tak suka pinky
tp kan,klau dah tuka ke timeline,bleh ke cari layout mcmtu? :0

avatar
December 21, 2011 at 12:09 PM delete

Kite nak buad cam too gak lhaa . tapy kite tak tawu step nye ;(

avatar
miSz apPLe
AUTHOR
December 21, 2011 at 12:11 PM delete

@cik QcAntik nYe..jElez sY tGk..nK try laRk aR..hEHEH

avatar
December 21, 2011 at 12:15 PM delete

comel.. warna pink.. hahaha.....

avatar
December 21, 2011 at 12:24 PM delete

available for mozilla je ek?
chrome tak bile buad punn :(

avatar
ZaNa SaFwAn
AUTHOR
December 21, 2011 at 1:05 PM delete

cantiknye kak lyssa ! kak , zana nak tanye ni . mcm mane akak balas comment orang .. saye tahu , saye ketinggalan x) hihi . hope kak lyssa boleh tolong ajarkan .. thank you :')

avatar
December 21, 2011 at 1:13 PM delete

lyysa, berat tak kalo letak bground kt blakang? takot je berat,,..

avatar
era kecik
AUTHOR
December 21, 2011 at 1:38 PM delete

OMG! comelnye..! nak try lah :))

avatar
cimOt
AUTHOR
December 21, 2011 at 2:17 PM delete

not advisable..sebab member aku kte boleh bawak virus..silap gaya hang pc..

avatar
Apamaujadi
AUTHOR
December 21, 2011 at 2:23 PM delete

A'ah cantik gak fan page kamu. :-p

avatar
ifa fifa
AUTHOR
December 21, 2011 at 2:48 PM delete

woow! comelnye! saya suka saya suka

avatar
ifa fifa
AUTHOR
December 21, 2011 at 2:48 PM delete

woow! comelnye! saya suka saya suka

avatar
December 21, 2011 at 2:49 PM delete

comelnya... sy guna timeline. agak2 jadi tak kalau try eh ?

avatar
Ah Long
AUTHOR
December 21, 2011 at 3:19 PM delete

facebook x best macam myspace dlu. le men code ~ hehe

avatar
Syieda™
AUTHOR
December 21, 2011 at 3:21 PM delete

Fb pun dah boleh buat mcm2 kan? wahhhh... @_@

avatar
Mizz SchaScha
AUTHOR
December 21, 2011 at 3:24 PM delete

oh bermakna layout ni kite je la boleh tengok ye???hehehe

avatar
Mizz SchaScha
AUTHOR
December 21, 2011 at 3:24 PM delete

oh bermakna kita je boleh tngok layout tu eh???

avatar
Mrs L0lla
AUTHOR
December 21, 2011 at 5:40 PM delete

C0mel nyer...nak buat jugak lah...cam best jerk!

avatar
December 21, 2011 at 5:58 PM delete

dy kene un9 pky mozilla firefox eyh??

avatar
Zaza
AUTHOR
December 21, 2011 at 9:54 PM delete

kak lyssa,, kenapa laptop sy ni x leh tgk layout cam ni??

avatar
December 22, 2011 at 2:34 AM delete

waaa ~ comey-comey ..tak taw pulak boleh tukar .. nk try ~ :)
thanx sharing

avatar
cik fatin
AUTHOR
December 22, 2011 at 11:53 AM delete

macam mane na buat ajarkan . hihihih lawa laa

avatar
December 22, 2011 at 4:08 PM delete

nk wat jgk..kak lyssa wat tuto utk ni bole ?

avatar
arisa nazifa
AUTHOR
December 22, 2011 at 8:21 PM delete

Kak Lysaa,boleh tolong buat tutor ni tak ?

avatar
December 24, 2011 at 5:44 AM delete

kak lyssa .. nak tnye nehh .. knapa nottifc fb tak bole bukak then nak like status org pun tak bole .. sebab virus ke ?

avatar
January 13, 2012 at 8:10 PM delete

wa. saya suka saya suka ^_^

avatar
January 21, 2012 at 10:40 PM delete

@AmirahSyafiqah ♥
as'salam kak lisa,mcm maner klu nk tuka ke origanal backgroud fb balik?

avatar

Google+ Followers