PICTURE | Aktiviti Aku di Malam Sabtu :D

Gadis Kidal Berceloteh...
11/12/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v


Hai awak awak yang singgah menjuling baca entry Lyssa yang ini .  Padahal tak de lah taip panjang berjeler sampai nak menjuling tu semua . ahakx . Tapi , boleh dikatakan boleh jugak lah juling bila tengok gambar - gambar Lyssa snap malam semalam . 


Seperti yang korang tahu (certain je kot) , Semalam Lyssa g lepak berkarok dengan family Lyssa . Ada tak terbaca dekat page Lyssa : (angguk laju-laju duoploh kali..)

 
Wajib ke paparkan berapa yang LIKE ? errr . *abaikan :)


Haa . Ada yang terbaca kan ? So , hape yang Lyssa nak share kan hari ni , cuma gambar - gambar yang Lyssa ada snap time berkarok + makan-makan . Kalau ada yang tak sudi nak tengok , boleh je kalau korang nak tekan pangkah lelaju 77km/jam :)



 
 Hambek kau ! Kasik 2 peace sambil mengangkat kening ala~ala Ziana Zain !
Mahu cuba ? Silakan ! Lakukan aksi seperti ini juga . whoaa :)


 
"L" ? For what ? Lalat ke ? Tak pun Lipas ? Lagi menjijikkan Lipan ?
Eh , sudah . Sudah . LOSER kot ! Waaa . Bukanlah . "L" for Lyssa . Chewah . Kau hado ??

 
 
Ini lah dia , MY GF terchenta ! Chenta dia ketat - ketat .
I'm not Lessy okey . Cuma #sajasayangsukasuka . HAHA .
Ni blog dia : Follow kalau suka ! Cik Nynna :) 

 
 
Ini pulak Adik Lyssa terkachak ! Ishk# Kachak kah ?
Errr . Merah pipi dia ber-blushing bila tahu haku puji dia ni ..
Tak pernah - pernah puji . kuang3~  
Warna kulit kami tak sama , sebab macam mana ntah , henset ter-flash kasik muka Lyssa putih ! hahahahahaahha :D

 
 
Ini pulak , mama Lyssa yang tercantikk ! I'm adore u lah mama . 
Sayang mama ketat ketat, mampat mampat , erat erat , kejab kejab .
Chewahh . You are my mom ! You are my bestfriend !
Nanti ,ada pulak yang tanya :"Kenapa mama Lyssa tak pakai tudung , Lyssa pakai pulak ?"
Ishkk# Tapi , apa - apa pun yang korang nak cakap , dia TETAP mama Lyssa yang cuns :)


 
 Itu dia.. Yang berbaju kuning . Yang angkat - angkat tangan buat peace yang nak tiru gaya ala~ala anak dia yang anti-pink tu haaa . Tuh lah dia , papa Lyssa . kehkeh#
Cehh , ada hati mahu peace-peace jugak ekk ? hii :D 
   

 
Haa , ini lah akibat nya tak tidur petang . Cuba ikot ajaran sesat kakak kau ni ,
yang suka tidur waktu petang . Tak de lah ngantokk sampai cenggini pun boleh tidur .
Semata - mata nak jaga rambut kesayangan nya itu ! *winkk ~ -FITZZ- 


 Okey , now lepas berkarok .. time tuk melepak makanmakankasibulat#
Eh , tempat makan ke niy ? Kocekk jo . Cam pondok pun hade . kahkahakh.
Itu ha , tempat nak bakar - bakar hape ntah . Kerang kot ! . Err . 
Comel je , sebab tu Lyssa snap - snap ! :)


 
Ini lah dia muka budak tak tahu malu . Tak tahu ke haa , orang ramai dok tengok kau !
Ishkk# Budak tak tahu malu betul . # Eh , ada haku kesah?!
hehe . Lantak lah orang nak cakap hape pun . Lyssa tetap nak bergambar jugak  .:) 


 
Eh , kuceng mana lak yang tersesat ni ? kihkih#
Comel nye . Lyssa bukan boleh , pasal - pasal kuceng ni memang .
Tak kesah lah kuceng kurap ke , kuceng boyot perut menggelebeh ke ..
Tetap jugak suka ! Pencinta kuceng lah katakan . hikhik#
Kuceng comel ni main - main pula kat kaki Lyssa time tu . Apa lagi .. Shoot dia * hee~ 



* Hee . That's all for today . Tak boleh lelebih . Kang ada jugak yang cakap Lyssa syok sendiri ! HAHA . Apa - apa pun , mesti ada yang tertanya - tanya . Mr.Pritt Lyssa tak ikot sekali ? Whoa . Gud question . Dia tak ikod . Ada hal . (simplenya jawapan) Hado aku kesah ?. kehkeh# 

Ok , sekian :)

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

31 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
MissFF
AUTHOR
December 11, 2011 at 9:09 AM delete

saya suke lah shawl akak tuh ! akak chomel !

avatar
siti
AUTHOR
December 11, 2011 at 9:09 AM delete

wh bestnyer dpt jalan2 :)

avatar
December 11, 2011 at 9:13 AM delete

sporting nyaa family kak lyssa :)

avatar
December 11, 2011 at 9:13 AM delete

Comel laa k.lyysa dan adik lyssa terkachak tu..

avatar
yuyun
AUTHOR
December 11, 2011 at 9:13 AM delete

comelnya kak lyssa..hakhak.

avatar
aida biha
AUTHOR
December 11, 2011 at 9:16 AM delete

happynyer family kak lyssa, saye dah lame adore family macam 2..huhu
~

avatar
smilenajah93
AUTHOR
December 11, 2011 at 9:17 AM delete

wahhh ~ seronoknyaaa sys ~ :)

avatar
yaya
AUTHOR
December 11, 2011 at 9:20 AM delete

bestnyer .. mama akak mude lagi lah ..

avatar
wawacools
AUTHOR
December 11, 2011 at 9:22 AM delete

best yer gi karaoke....

avatar
December 11, 2011 at 9:25 AM delete

SALAM LYSSA .. SPORTING GEGILE ERK PAMILY KAMO ? PAMILY SY .. KALO NAK KUA CAM GINI .. XDE MASE LANGSUNG .. TINGIN JEWP NAK CAM GINI :)

MOGE HEPI2 AJE ..

KEM SALAM KAT SUME ERK .. ^_^

avatar
Zetty Ilham
AUTHOR
December 11, 2011 at 9:36 AM delete

Mama Kak Lyssa nampak muda gilos ! Mula mula tengok , ingatkan kawan or kakak . Bile bace desription , tengokk tengokk Mama Kak Lyssa . Cool Gilos ah family you ! :D

avatar
miss kecoh
AUTHOR
December 11, 2011 at 9:59 AM delete

waaa.bestnye g karoake siap sefamili...huhu. eyy, mak lisa comel arr.. mcm ank dia.. hehe. kucing kurap tu best la dia boley tumpang glemour boley msuk blog ni...

avatar
nasha sanza
AUTHOR
December 11, 2011 at 10:11 AM delete

hehe..nice tudung lyssa..nanti nak pergi karoeke ajak akak pulak!hehehee..

avatar
SiBudakKurus
AUTHOR
December 11, 2011 at 10:28 AM delete

lyssa: tempat mkn tu kat tepi QB tu ke? or tempat lain? cm best je..

avatar
RazFiRa
AUTHOR
December 11, 2011 at 10:41 AM delete

wah mudenye nampak mak Lyssa :)

avatar
December 11, 2011 at 11:04 AM delete

bestnye karok ngan family... :)

avatar
December 11, 2011 at 11:10 AM delete

untungnye dpt spent time dgn family :)

avatar
Lai Qma
AUTHOR
December 11, 2011 at 11:13 AM delete

waah..hepy family..best3 :)

avatar
December 11, 2011 at 11:14 AM delete

sweet family . haha . macam yana punya family jugak hang out karoke . :D

avatar
Eliza Roslan
AUTHOR
December 11, 2011 at 11:19 AM delete

sporting la famili lyssa.

avatar
hAyAnA NayLa
AUTHOR
December 11, 2011 at 11:41 AM delete

LYSA X PEGIK PESTA KA? AKK BAWAK BALIK 3 BEAR2 DARI PESTA HEHEHE

avatar
Hizatul
AUTHOR
December 11, 2011 at 12:22 PM delete

comel nye akak lyssa <3

avatar
December 11, 2011 at 12:37 PM delete

kan best kalau ada family mcm kak , hehe . kerap g hang out . #jeles . apa2 pun family kak sangat AWESOME !

avatar
elies elysha
AUTHOR
December 11, 2011 at 1:19 PM delete

comel ye kak lisa :) muehehe

avatar
Mizz Elle
AUTHOR
December 12, 2011 at 5:08 PM delete

canteknye kak lyssa n bff akak tu ... adek akak pon hnsem :)

avatar
fy
AUTHOR
December 15, 2011 at 9:20 AM delete

k.lyssa punye handphone blackberry touch ea

avatar
December 15, 2011 at 11:32 PM delete

sweet family... ur mom look young!

avatar
Panda Biru
AUTHOR
December 7, 2013 at 3:13 PM delete

Happy family I ever see. Lain kali uploadlah gambar akak ngan family lagi ek. Kalau gambar tu ada Mr.Pritt tu nk gak. Nak tengok bkn ngurat. :)

avatar

Google+ Followers