Terima Kasih .. Vector Tu Sangat Cantik !

Gadis Kidal Berceloteh...
02/12/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v



Heyyy . Ewahhh . Kepenatan melanda diri Lyssa hari ni semalam , semalam dan semalam .
Err . Mana tak nya . Semalam kan Lyssa ada buat SEGMEN . Tak sangka pulak sampai 200++ yang join dalam masa 6 jam . Penat mak nakk tangan ni haa nak copy paste link blog diorang tuu . Err . Tapi , nak buat macam mana .. Pandai buat , pandai tanggung lah ! HAHA :) 

Tapi , apa - apa pun entry Lyssa kali ni , bukanlah nak cerita pasal segmen semalam . Lyssa nak ucapkan the vely vely tenkiuu ahh dekat .... hmmm ..... dekat .... Dekat sape ? lalala ~
Alar . Dekat dia lahhh .. Dia ? Dia tu sape ? 

Ehemm  ... Ehemmm .. Dia yang Lyssa maksud kan tuh ialah , A Z H A F I Z A H !
Err. Korang kenal ta ? Maybe ada yang kenal .. and ada yang tak ! Kalau tak kenal , boleh lah klik link or nama dia yang Lyssa taip dan linkkan tu . Follow ! Sebab .. Err .. Sebab blog dia superb . Chewahhh . Pink Hitam lagi tu . hekhek .

Btw , ape - ape pun , Lyssa nak ucap tengs dekat Azhafizah lah kan sebab sudi buat vector Lyssa yang cunss tuh . hikhik . Lyssa tak cunss okeyy . Vector tuh yang cunss ! Nak tengok ??
Ada dua taw ? Ada outline dan tanpa outline . Dua - dua Lyssa suka :) Lihat lahh ~



Cantik kan ? Superb benor ! Tak tahu Lyssa macam mana dia buat .. Serius JELES ! hekhek .
Teringin ooo Lyssa nak buat benda alah niyyy . Tapi , apa kan daya .. Lyssa tak se-kreatif awaklah , Fizah !:) 


Nak tahu macam mana Lyssa boleh dapat Vector Cunss neyy ? Err . Nak di pendekkan cerita , hari tu Fizah ni ada ping entrynya di Extream Blogger  . And dia de tanya , cuba teka siapa vector niyy ? Err. Lyssa dengan pantas nye menjawab BEN ASHAARI , kot !


Err. Tak pasti , tapi yakin ! Macam mana tuu ? hihi . Yakin dalam hati . Tak pasti luar kotak pemikiran . huhu . Ye ker ? ehemm . Last - last betul jugakk oohh , memang BEN ASHAARI .
Dan disebabkan Lyssa orang pertama dan yang terpantas menjawab nya , terus Lyssa dioffer kan untuk memilih gambar untuk dijadikan vector ! Waaahh . Rambang mata Lyssa nak pilih gambar mana . Last-last pilih jugak yang baju merah tuu . Sebab , maybe senang kot nak dijadikan vector . Nanti pilih gambar yang muncung sana , kenyit sini kang jadi lain pulak muka Vector tu kangg. hihi . BTW , tengs a lot yeah , FIZAH ! :)


Ini lah wajah vector yang Lyssa teka tuuu ! lalala . Kerana dia , Lyssa dapat VECTOR dari Fizah :)

 

Sekian :)

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

54 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
December 2, 2011 at 10:26 AM delete

Cantek Sesangat . ^^ Bertuahh Dea

avatar
SUFIANA1992
AUTHOR
December 2, 2011 at 10:30 AM delete

fulamak,teringinnya nak belajar buat vector ni

avatar
missleana
AUTHOR
December 2, 2011 at 10:37 AM delete

serious cantik lah vector 2.. pandai dia buat gambar lyssa,..

avatar
dyza_dyla
AUTHOR
December 2, 2011 at 10:41 AM delete

comel nye akak...jeles pulak..
hehehehe..apa2 pun akak mmg comel

avatar
cik dot
AUTHOR
December 2, 2011 at 10:43 AM delete

huhu. cun r. jelez! hee ;)

avatar
December 2, 2011 at 10:43 AM delete

cantik......suke lah..:))......
pndai fiza tu lukis vektor..:)

avatar
Ieyla
AUTHOR
December 2, 2011 at 10:50 AM delete

cantiknya.. btw akak mmg cantik..

avatar
keri ikhwan
AUTHOR
December 2, 2011 at 11:04 AM delete

Fiza mmng pndai lukis.. dia pun ada buat vector ntuk saya :)

avatar
nurmujahidah
AUTHOR
December 2, 2011 at 11:07 AM delete

lyssa n vector tu both are cun,, hehe

avatar
sarah mohamad
AUTHOR
December 2, 2011 at 11:19 AM delete

Cantik ok! Nak suruh dia buat jugak lah la la la =P

avatar
LaLa
AUTHOR
December 2, 2011 at 11:26 AM delete

cantik, nak blajar gak wat benda tu =D

avatar
Najwa Rahman
AUTHOR
December 2, 2011 at 11:27 AM delete

cantik lah vector tu kak lyssa!pndai dia buat. klu kita nak suruh dia wat,kena byr ke?

avatar
Nabila Medan
AUTHOR
December 2, 2011 at 11:27 AM delete

cantek! nmpk mcm real jerk

avatar
December 2, 2011 at 11:29 AM delete

blouse, cardigan, dress bawah rm50 termasuk postage.

happy shopping!!

avatar
nasha sanza
AUTHOR
December 2, 2011 at 11:40 AM delete

memang cantik pun..bertuah lyssa..

avatar
December 2, 2011 at 12:13 PM delete

happy lyssa suke!kalau pakar buat lagi cantik tu..tapi apakan daya fiza buat budak baru belajar..-__-.
Thanks again for this sweet entry..K.I.T ok ^__^

avatar
December 2, 2011 at 12:21 PM delete

wahh! cantiknye.... dlm hati..jelesnye...huhu

avatar
smilenajah93
AUTHOR
December 2, 2011 at 1:17 PM delete

wahhhh ! comel lah sys ! terbaikkkk !!!

avatar
December 2, 2011 at 1:48 PM delete

best nye law pndai buat vector ni..

avatar
yura
AUTHOR
December 2, 2011 at 1:49 PM delete

ish comel sangat2...
nak tanye cam ne nak elakkan blog dri kne spam....

avatar
Cik Rose Cute
AUTHOR
December 2, 2011 at 2:13 PM delete

memang cantik dan superberb!!! hihihi

avatar
Alycia
AUTHOR
December 2, 2011 at 2:19 PM delete

tahniah.. kt same2 dpt vector dr org yg kreatif kan ;)

avatar
syied_syiem
AUTHOR
December 2, 2011 at 2:20 PM delete

comel sngad :) duedue comel . ngee~ nak jugakkk !

avatar
fiQ'Ra
AUTHOR
December 2, 2011 at 3:13 PM delete

fiza mmg pndai design kan... semua cantik2 ;)

avatar
Cik Azizah
AUTHOR
December 2, 2011 at 3:31 PM delete

fiza buat memang superbbb!! jijah pon fiza dah buatkan sekali. hehehe memang terbaik lah!

avatar
daniel
AUTHOR
December 2, 2011 at 4:06 PM delete

mcm mne buat????
teringin nk buat.hihi~

avatar
afzalsukasuki
AUTHOR
December 2, 2011 at 4:11 PM delete

hehe eh eh macam ku kenal tapi di mana ye??huhu

*afzal kalau buat vektor lyssa..takut2 jadi mesin tebu plak.hampeh!hahaha :D

avatar
Rynna
AUTHOR
December 2, 2011 at 4:30 PM delete

Hai Lyssa, pinjam masa Lyssa sekejap boleh tak ? #senyum
Saya nak Lyssa baca ini,

http://verifystorylife.blogspot.com/2011/12/nak-banyak-follower-untuk-apa.html

terima kasih sebab sudi baca. #senyum

avatar
Bui Junaidi
AUTHOR
December 2, 2011 at 4:41 PM delete

2,2 comel..lyssa comel,abang ben pun comel..kekeke

avatar
Rynna
AUTHOR
December 2, 2011 at 5:12 PM delete

Jangan malu. Memang patut kan. Banyak orang salah faham pasal follow follow ini. Ada yang sampai maki hamun, betulk tak.

Takpa, tak menyusahkan pun nak tag nama orang. #senyum

avatar
shera
AUTHOR
December 2, 2011 at 10:04 PM delete

lawa sangat10000x....

avatar
Ah Long
AUTHOR
December 3, 2011 at 5:45 PM delete

bapak lawaaaaa, ni along kena belajar kt dia ne :D

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
December 4, 2011 at 10:21 PM delete

cantik.yang ni rasanya paling cantik fizah buat.

avatar

Google+ Followers