Wow ! Banyak Betul "LIKERS" :)

Gadis Kidal Berceloteh...
03/12/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v


10 minit  .....

 


15 minit .....

 


20 minit .....

 
 
30 minit .....

 


1 jam ......

 


21 jam ..... (gambarku sudah bertukar)


 


* Banyak yang menyokong dan ada juga yang membangkang . Sekarang , mari kita sama - sama dengar dan hayati apa kata ustaz ini :








Dah dengar ? Dah hayati ? So ...

# Sekarang , bagi pendapat Lyssa .. kita berhak memilih apa yang terbaik untuk diri kita :)


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

40 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
cik zirafah
AUTHOR
December 3, 2011 at 8:41 PM delete

yeahh !!
tol tuhh kk Lysa..
kita tao apa yg trbek tuk kita kn ??

avatar
December 3, 2011 at 8:41 PM delete

a'a . x yah gaduh senang2 dengar je apa ustaz ni cakap . x pakai tudung bt cara x pakai tdung . hehehehehe ..:) like lyssaa

avatar
December 3, 2011 at 8:43 PM delete

ery setuju ngan pendapat kak lyssa...wauu..ley pecah rekod tu kak lyssaa...banyakk nyeee likerss :))

avatar
Ina Amyza
AUTHOR
December 3, 2011 at 8:44 PM delete

Wauuu , famous jgak Kak Lyssa ni ~ ^^

avatar
Nabila Medan
AUTHOR
December 3, 2011 at 8:46 PM delete

ramai tu yg like :)
#terbaek!

avatar
Myra Amirah
AUTHOR
December 3, 2011 at 8:47 PM delete

akak famous..sbb tu ramai peng-like.. :]

avatar
Ratu Lissa
AUTHOR
December 3, 2011 at 8:47 PM delete

saya antara org yg like ! haha

avatar
Mimie Michiko
AUTHOR
December 3, 2011 at 8:48 PM delete

entry bagus mesti la ramai like includes me to0.. :D

avatar
♥ MS ♥
AUTHOR
December 3, 2011 at 8:52 PM delete

thank for sharing! ^__^

avatar
nurmujahidah
AUTHOR
December 3, 2011 at 8:54 PM delete

muja pernah tengok video tu,, i am a shawl user and i like the video,, tudung saji pon bleh,, hahaha

avatar
AmirahSM
AUTHOR
December 3, 2011 at 8:54 PM delete

u're rite...org free hair cntik dimata sume org, org bertudung cntik di sisi agama.

avatar
December 3, 2011 at 8:55 PM delete

WAAAHHH!!..ramai betul yang like...ehehe..betul lar tuh..cntik lagi lau bertudung :)

avatar
Ku Azhar
AUTHOR
December 3, 2011 at 8:56 PM delete

ooo makcik..............patut la dok buat status bnyk2!

avatar
Cik Lia Lomi
AUTHOR
December 3, 2011 at 9:00 PM delete

line lembab tak leh dengar, tapi Lia sokong wanita yang bertudung itu sejuta kali cantik dari wanita yang tidak bertudung..

avatar
Hai aieQa
AUTHOR
December 3, 2011 at 9:02 PM delete

line slow la , terlepas peluang nk tngok video tu . aish !
btw , sye sokong k.lyssa !

avatar
yana :)
AUTHOR
December 3, 2011 at 9:05 PM delete

pky tdg ttp kne ikut syarak :) ttup dada n x nipis . that is the most important :)

avatar
December 3, 2011 at 9:23 PM delete

yang penting niat kita. orang lain tak tahu, so better kita ikut niat dalam hati kita aje :') love kak lyssa ♥

avatar
syimi_sliss
AUTHOR
December 3, 2011 at 9:29 PM delete

wow ! amazing :) kita like jugak . haha

avatar
Nik Ainaa
AUTHOR
December 3, 2011 at 9:36 PM delete

Hai Lyssa cute . :) nak tanya macam mana ya nak tukar email blog kita ? tolong ajarkan , boleh ?

avatar
December 3, 2011 at 9:51 PM delete

wahhhhh hebat laaaa... heheh.

by the way, thx cuz sudi follow blog aku cik LYSSA! seriuosly, aku terkejut dan teruja masa tgk gambar cik lyssa dkt list followers aku... maklumlahh cik lyssa nie blogger hebat, saya mash noob.. thx thx! appreciate it! <3 <3

avatar
cik pinaz
AUTHOR
December 3, 2011 at 9:58 PM delete

best la ustaz ni bagi ceramah .. dengar berkali kali pun tak jemu dan tak mengantuk :)

avatar
Cik Rose Cute
AUTHOR
December 3, 2011 at 10:03 PM delete

Akak pun setuju...jangan mengata pada yg bertudung....yang tak bertudung kenapa tak mengata hihihi

avatar
December 3, 2011 at 10:11 PM delete

betul tu..tapi lagi manis dan lagi cantik kalau pakai tudung dengan cara yang betul..iaitu bawah dada dan tidak jarang=)
kbanyakannya hanya tau tutup rambut sahaja tapi aspek lain diambil ringan..

avatar
smilenajah93
AUTHOR
December 3, 2011 at 10:21 PM delete

jom sesama pakai tudung :)

avatar
nadirah
AUTHOR
December 3, 2011 at 10:46 PM delete

terbaek laa lyssa..
sokong2..=)

avatar
ryn
AUTHOR
December 3, 2011 at 10:57 PM delete

http://gadisbibirseksi.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-follower-ryn.html jemput datang ke sini

avatar
munirah
AUTHOR
December 3, 2011 at 11:04 PM delete

bertudung itukan cantik :)

avatar
afzalsukasuki
AUTHOR
December 3, 2011 at 11:04 PM delete

betul2.afzal LIKERS yang keberapa ea?afzal LIKE kat sini pon boleh kan?huhu

avatar
Areliff
AUTHOR
December 3, 2011 at 11:29 PM delete

yg tak pakai tudung tu...hope rasa2 kan lah ye..demi masa dpn anda gak heheheee---1st time komen sin

avatar
December 4, 2011 at 12:01 AM delete

@FarhanahAdzlan saya setuju sangat dengan farhanah :) sebenarnya perlu lebih bersederhana. sebenarnya pakai tudung sahaja tak cukup syarat, tapi seharusnya menutupi dada & tidak keterlaluan. insyaAllah, satu hari nanti saya nak kembali bertudung bawal sahaja :) lebih sopan & lebih memelihara :)

avatar
Cik MataKuyu
AUTHOR
December 4, 2011 at 12:16 AM delete

salam... first time gak komen sini.. yep.. kite mmg boleh pilih yg terbaik utk kita.. tapi, pastikan pilihan kita terbaik di sisi Islam.. ISLAM tidak mewajibkan pun untuk kita bertudung. tak nak pakai tudung lantak pi la.. tak salah pun..


Tapi Islam MEWAJIBKAN kita semua untuk MENUTUP AURAT. Tak kisah lah nak pakai TUDUNG SAJI ke, LANGSIR ke, KARPET ke, SELIMUT ke.. janji tutup aurat.

see..

Islam tu mudah kan? kita je yang sukarkan nya..hehe..

Bagaimana aurat perempuan dalam solat, macam itulah aurat perempuan di luar solat. kalau nak tau kita ni dah betul betul tutup aurat ke tak, pakaian kita tu boleh terus digunakan untuk solat tanpa perlu memakai telekung. kalau baju ketat boleh bawak solat ke? tudung tak tutup dada boleh bawak solat ke? tudung jarang boleh bawak solat ke? tepuk dada , tanya iman.

maaf.. TERpanjang pulak komen.. rasa macam buat entry pulak ni.. adeh.. maap yer. hee~~

avatar
Cik Bhulat
AUTHOR
December 4, 2011 at 12:53 AM delete

ramainya like post dia.tahniah..suka pendapat ustaz tu =]

avatar
sufisyahira
AUTHOR
December 4, 2011 at 1:06 AM delete

terbaik lah entry kali ni..sokong ckap ustaz tu!

avatar
hatiAMIRA
AUTHOR
December 4, 2011 at 1:09 AM delete

untungla byk org like . die an femesss . ahakzz !

avatar
NZ Diaz
AUTHOR
December 4, 2011 at 2:08 AM delete

aku tak sokong sangat. tapi tetap setuju. well, ikut keadaan lah senang cerita. ada keadaan benda yang kau cakap tu betul. tapi dalam keadaan lain kurang tepat.

sebab orang awam(average) akan menilai kecantikan dari segi luaran sahaja. contohnya kalau aku cakap kau cantik, kau akan fikir "aku baik, sebab tu kau puji aku cantik" ke? tak kan? haha *kau tak cantik, comel je. hahahaha

so point aku ialah, pemakaian tak akan mengubah bentuk badan, tak akan mengubah kecantikan. yang berubah hanya adab.

kalau cantik dalam status tu merujuk kepada adab(akhlak), memang aku setuju sangat-sangat!

:D

avatar
starzieti
AUTHOR
December 4, 2011 at 11:44 AM delete

wah, ramainye yang like. retis retis. :D

avatar

Google+ Followers