Baju Pengantin Terpanjang Di Dunia ! o.O

Gadis Kidal Berceloteh...
21/03/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v



Tadi masa tengok berita TV3 , dan pulak Lyssa ambekk gambor kat TV lapuk Lyssa tu haa . Serius , sangat menarik bagi Lyssa . " Baju Pengantin Terpanjang Di Dunia ! " hehe .

Haaa . Mulalah tu nak berangan itu ini . Kahwin .. Kahwin .. Kahwin .. HAHA . Haishh -..-
Ape kes kahwin awal ? Jodoh tak ada lagi . Kalau dah ada nanti , insyaAllah :) Cehh .
Terus nak tempah baju pengantin terpanjang di dunia jugak . Nak lawan gambo ni :





 


 Woww . Sampai kena naik belon panas tu . hehe . Hebakk ! Maknanya nanti , kain yang panjang-panjang tu nanti akan terapung-apung lah kan ? Waaahhh . Nak jugak ! hekhek :)


p/s : Tak de sponsor ke kat sini ? Kalau ada , inform Lyssa ! haha .


 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

40 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
March 21, 2012 at 9:57 PM delete

..wahh! untung dapat baju kawen panjang2! .. ta yahh buh meja kerusi bagi tetamu .. suh dok bersila atas kain tu hahhh.. jimat :P

avatar
March 21, 2012 at 9:58 PM delete

susah nak berjalan..mesti kena jaga....aiseyh x tau reena nak kata apa..=)

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
March 21, 2012 at 10:00 PM delete

woaaa!!!pjgnyer gaun pengantin..sapu habis habuk2 atas jln raya..hiks ^^

avatar
Feenas Sya
AUTHOR
March 21, 2012 at 10:01 PM delete

amboi sis .,
sudah berangan kea nak kawin .?

avatar
Udinz.com
AUTHOR
March 21, 2012 at 10:02 PM delete

fuyoo...
menarik.
tapi jatuh padan muka..

avatar
March 21, 2012 at 10:05 PM delete

Kak Lyssa pakai baju kebaya terpanjang la.. hehe..

avatar
March 21, 2012 at 10:07 PM delete

panjang giler gaun tuh. alahai bestnyer :D

avatar
Aien Nia
AUTHOR
March 21, 2012 at 10:12 PM delete

wahh memang sungguh panjang lah

avatar
che'ah chumel
AUTHOR
March 21, 2012 at 10:13 PM delete

mesti chantek lou kak lyssa yg pakai...;p

avatar
Elih Japahar
AUTHOR
March 21, 2012 at 10:32 PM delete

Wow! panjangnya...cukup hebat baju pengantin ni, tapi kann...^_^

avatar
March 21, 2012 at 10:43 PM delete

kak lyssa tgh cari sponser .....saya nak!! e-mail saya kat natasha_sharina@yahoo.com

avatar
March 21, 2012 at 10:57 PM delete

aiyokk..x rasa rimas ke..
tersangkut nnti dah jd satu hal plak..

avatar
March 21, 2012 at 10:58 PM delete

erm...takut ler nak pakai panjang2 sgt...umah aye umah kampung...takut terkena taik ayam plak..hahahahah...

avatar
shahrazali
AUTHOR
March 21, 2012 at 11:08 PM delete

mcm menyusahkan pengantin jek....tp dah dia nk buat rekod kn,,,biarlah...

jgn ada lepas ni baju pengantin paling x cukup kain di dunia dah la...

avatar
NurulizzaH
AUTHOR
March 21, 2012 at 11:12 PM delete

hebak hebak..kalau artis sini pakai kompem sampai dewan resepsi ekor dah tinggal sparuh dek kene potong dengan haters..LOL =D

avatar
March 21, 2012 at 11:17 PM delete

nak kawen.. nak kawen.. nak kawen.. hahahaha... tiba2 jadi gegeh nak kawen masa baca entri ni...

avatar
Miss Ann
AUTHOR
March 21, 2012 at 11:22 PM delete

Kak Lyssa pakai sure comel sesangat ^^

avatar
steffany daph
AUTHOR
March 21, 2012 at 11:38 PM delete

mcm ni best :D jadi princess jap. hehe, gaun pnjg tu. siap naik hot air baloon lagi. :D waaa, the best ever wedding in life!

avatar
Cik Rose Cute
AUTHOR
March 22, 2012 at 12:19 AM delete

Panjang sangat kainnya...nanti rimas nak jalan hihihi

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
March 22, 2012 at 1:02 AM delete

susah tu nak berjalan..berat tu

avatar
Ana Farhana
AUTHOR
March 22, 2012 at 1:26 AM delete

pjg sgt tuh... xmo laa.. lecehhh

avatar
TIM_Fahid
AUTHOR
March 22, 2012 at 1:42 AM delete

yg lebih2 tu boleh tlg sapu jalan tu...kalau M'sia jimat keje DBKL

avatar
Putry
AUTHOR
March 22, 2012 at 1:46 AM delete

2 km lebih panjang nye.. wahhh mnkjubkan

avatar
March 22, 2012 at 9:12 AM delete

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... jeles ni... Xsempat pun tgk berita ni.. huhu rugi xtgk........! ade dalam youtube x ase asenye?

avatar
Lindaannur
AUTHOR
March 22, 2012 at 9:15 AM delete

Elak kena pijak je...
Bagus gak bride ni wat keje amal..
Mop jalan... ^_^

avatar
gummybear
AUTHOR
March 22, 2012 at 9:50 AM delete

menyusahkan jer..huhu

avatar
maszull
AUTHOR
March 22, 2012 at 11:18 AM delete

assalamualaikum Lyssa....wah panjangnya baju pengantin tu...:)

avatar
March 22, 2012 at 11:43 AM delete

panjang gila baju pgntin dia. adeh. ==' bazir jak aku rasa. hoho

avatar
makio
AUTHOR
March 22, 2012 at 12:07 PM delete

pgtin perempuan mesti ada stamina yg power baru boleh guna baju ni... kalau tak nak gerak 1cm pun susah kan berat baju panjang mcm tu...

avatar
March 22, 2012 at 5:05 PM delete

Dah tengok jugak..
Ibu cakap bazir saja kain panjang sangat...
Tapi ianya memang hebat ...

avatar
Azza Afdzal
AUTHOR
March 22, 2012 at 5:42 PM delete

tak mau la kain pjg2 ney...

buat yg duk kt kg pastu bru lepas hujan tak ke kotor baju tu...

kain pjg2 tu boleh buat 10 psg baju lagi tu hahahahaha

avatar
eqa sulaika
AUTHOR
March 22, 2012 at 8:13 PM delete

sngt pnjg..
boleh buat baju 200 org kan?

avatar
cik.blogger
AUTHOR
March 22, 2012 at 8:29 PM delete

hehehe...ingat sifu td yg tawin=))..hehehhe...ades panjang bona gaun tuh....x larat bojalan nanti...hehehe

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
March 23, 2012 at 6:59 PM delete

hihihi hebat tul yg dok jahit tuh kan..

err lyssa nak pakai?adoii takut tergelam je..hihihi

avatar
KakLangMia
AUTHOR
March 28, 2012 at 11:16 PM delete

fulamakkkk!!! panjangnyer...
xpe2, kalau KakLang kawen nnti xnak wt baju terpanjang, tp nak wt kenduri terpanjang...biar penuh kanopy atas jalan..haha

avatar

Google+ Followers