Dah Ketagih , Tak Boleh Kata Apa .....

Gadis Kidal Berceloteh...
22/03/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Hukhuk . Sebelum tuu . "BELIA BENCI DADAH !!!" . Jom laungkan ramai-ramai :) Eh , anda belia ke ? haha .  


Entri ni , bukannya Lyssa nak story pasal dadah ke ape . Ta mo . Ta mo . Lyssa nak story pasal "Ketagihnya Seorang Blogger Kepada Coffeemix" .. Blurppp . Dengar macam pelik je . Blogger ? Siapakah itu . A'ah . Lyssa Faizureen tuu . Kenal ke ? Ntah . Lyssa pun tak kenai ..  


Sejak dua tiga empat lima enam tujuh menjak ni , dia kerap kali dok 'perkena' 'CoffeeMix' a.k.a Coffee yang 3 in 1 tuu . huiyoo . Sehari 3 kali . Nak mampuihh kot . Ishk . Dia masih muda ok . hukhuk~ (20 tahun muda ke ?? ) hmm . Dah tu , tau nak cari penyakit je .
Tidur dengan tak cukupnya , selalu pulak minum ni :


 
Woww . Seratusssss tu . Lyssa memang suka beli banyak-2 . Dah ketagih :(

 
Cawan kesayangan Lyssa tu .. Ada lep~lep lagi . HAHA .  ♥ ♥ ♥ ♥


 Aaah . Jenis coffee ini memang sedaap ! Sedapp gile oh . "Saya Pelanggan Tetap!!!" Tapiii . Tapii . Mana boleh minum selalu . Boleh jejaskan kesihatan lah . Mana lah tak cukup tidur , selalu sangat Lyssa minum benda ni . Wuu T_T Saya sudah ketagih ;(

Muda-muda kang cepat pulak dapat penyakit . Tak nakkkk . Tak pe , Lyssa akan kurangkan daripada minum dengan kerap . Sifu Lyssa cakap , minum green tea yang tak bergula . Bagus untuk kesihatan ! :)  Ok . Saya akan cuba ! winkkk*

 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

26 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
zakie_1459
AUTHOR
March 22, 2012 at 11:55 PM delete

akak lyssa same cam saye
hantu coffee,tpi mmg btoi pon x sehat
boleh mengundang penyakit....tpi kehendak hati nie.....dah ketageh...hhehehe

avatar
Miss Dee Laa
AUTHOR
March 22, 2012 at 11:56 PM delete

saya pun sama jugak ketagih coffee.. dan saya juga ketagih ais ketul.. suka sangat kunyah ais.. dah ketagih nak buat macam mana.. :)

avatar
March 23, 2012 at 12:35 AM delete

same goes with me.rin pun suka coffee mix.tp xde smpai addicted lgi la.hihi :)

mnum greentea bebanyak.it's good for your health,lysa comelss :)

avatar
March 23, 2012 at 12:51 AM delete

eishhh3... takmo minum byk2, too much coffee is not good for ur health... heeee *_*

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
March 23, 2012 at 12:57 AM delete

jangan lupa buatkan sayaa satu k!!! hahaha

avatar
March 23, 2012 at 1:22 AM delete

Akk jugak salah sorang penggemar coffie yg tegar..tapi jnis bancuh sendirik(nescafe)...mmg phew..syok gile..sehari x minum rase x best je mood.. :) mmg kurang elok ye adik2...but green tea tu tak sedap..tapi baik utk kesihatan..sy minum jugak.. :)

avatar
are_lin@yu
AUTHOR
March 23, 2012 at 1:45 AM delete

Akk pn ska..dlu time nk exam slku mnum bg xtdo smpai abs jwb..hehe..

avatar
Camsyalou
AUTHOR
March 23, 2012 at 2:13 AM delete

penat mencari tempat nak komen rupanya tersembunyi...hehe bagus la tu minum kopi...tapi makesure jangan yakin yg kopi boleh memudaratkan...sakit semua tu Allah yg bg... tu cume asbab...seeloknya sebelum tidur banyakkan minum air...law boleh 1.5 liter hahaha esok leh la melawas segala yg patut.. anyway siapakah blogger di atas sy ni hahaha

avatar
hahafyza
AUTHOR
March 23, 2012 at 7:18 AM delete

Kak Lyssa ! betoii tuu betoii jgn minum bebanyak , kesihatan terjejas nantii . hikhik nantii kak Lyssa tak update blog pulok , haha kesian peminat ^^

avatar
frogos
AUTHOR
March 23, 2012 at 7:27 AM delete

tapi minum kopi bgs,,nabi pon suke minum kopi,,ia bertindak sebagi antioksidan,,mcm detox kaki tu,buang toxin dalm kaki tu

avatar
kay_are
AUTHOR
March 23, 2012 at 9:15 AM delete

ish ish ish.. 20 tahun dah kire tua dah! kalau umur 12.5 tahun je baru leh kate muda ^__^

avatar
March 23, 2012 at 9:42 AM delete

greena tea memang bagus..tambah2 yg green tea yg selalu chinese minum..walaupun pahit tapi baik untuk badan kita..=)

avatar
March 23, 2012 at 10:20 AM delete

yuhuu..lyssa ske minum coffee yeye.meh bg satu~

avatar
March 23, 2012 at 10:25 AM delete

Wahh ^^ haha . Kak lyssa jgn minum bebanyak tau ~ Heheh . Kitorang syg kak lyssa ! :D

avatar
March 23, 2012 at 10:33 AM delete

Mai sini Kak So nak tinggal jejak gak kekekeke...

Pagi sebelum g pejabat : 1 paket
Minum pagi di pejabat : 1 paket
Makan Tengahari : 2 paket
Sebelum pulang : 1 paket
Malam : 1 paket (jarang masa ni, hanya kalau Kak So teringin jer)

waaaaaaaaaaaaaa... Adakah Kak So mengalami Ketagihan????????

TOLONG!!!!!

avatar
Azza Afdzal
AUTHOR
March 23, 2012 at 12:19 PM delete

sama la kita...saya kalau tak minum cnfirm pergi keje mata layu la...
haha

avatar
Sh Hily
AUTHOR
March 23, 2012 at 12:31 PM delete

blh ka ifa komen sekali..hehe..nmpk sedap je coffee tu..ketagih pun ketagih jg yg pnting kshtn kena jg..:)

avatar
Putry
AUTHOR
March 23, 2012 at 12:47 PM delete

peminum kopi yang tegar la ye?? putry suka holick jeppp yg lain tak leh masuk

avatar
maszull
AUTHOR
March 23, 2012 at 1:38 PM delete

assalamualaikum lyssa...sedap mmg sedap rasanya tapi mama x boleh minum byk2 nanti kepala jadi sakit mungkin alahan kot...:)

avatar
steffany daph
AUTHOR
March 23, 2012 at 6:52 PM delete

coffemix! sya pun suka :D sedapppp.

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
March 23, 2012 at 6:56 PM delete

kan..dh agak dh..patutla berjaga tgh2 pagi..jgn amalkan sgt k.jga ksihatan tuh lbih pnting..

avatar
Ben Izer
AUTHOR
March 25, 2012 at 9:09 PM delete

Tapi yang bestnya, benda ni kurang manis. .saya pun suka:) kurangkan manis dalam minuman. .lebihkan kefen jew. .eh?

avatar

Google+ Followers