Facebook @ Fanpage Lyssa ! Mana Satu Yang Betul Ni ?

Gadis Kidal Berceloteh...
21/03/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Siapa ada Facebook dekat sini ? Cepat ! Pacakkan bulu hidong anda . haha . Cam ne tu ? Cer try .. Cer try . Lyssa try dah tadi . Sebab tu nak suruh korang try jugak . Jadi tak ? Wakaka .

Eh , mesti lah kebanyakan bloggers ada facebook mahupun fanpage kan ? Sama jugak dengan budak kidal bermata sepet ni haa . Wakaka . Dua facebook , 1 Fanpage pun dah cukup aih nak hidup . haha . Buat apa banyak-2 ? Buat sakit otak je nak layan .

Tapi apa yang peliknya .. Arghh . Mana datang pulak facebook/fanpage banyak-banyak ni ? hahaha . Geli hati pulak tengok nihh . Ceittt . Tengok laa . Tengok la .. -..-


 

Yang Lyssa kotakkan merah tu je Lyssa punya ! :)



1. Lyssa_Secret Terbaik~
2. Kami Peminat Lyssa_Secret
3. Peminat Setia Lyssa Faizureen (Penghias Blog)
4. Lyssa Faizureen Di Hati Ku
5. Lyssa Surihana  <<------- (eh , Lyssa Surihana pun boleh jadi ? HAHA)


Haaa .. Kan ? Berapa banyakkk daaa ... Macam-macam punya nama tu yang tak tahan . haha . Peminat ke tu ? Tak sangka saya ada peminat . Kelaaaass kau jahh . haha .Haihh . Macam-macam lahh . Ni baru 6 . Ada lagi menculik gambar-gambar Lyssa apa ? Huu . Ada tu yang Lyssa tak tahu . 

Untuk pengetahuan korang ini sahaja lah Facebook dan Fanpage Lyssa :)

----->>>   Lyssa Dollixious  (1st Facebook)
----->>>   Lyssa Faizureen  (2nd Facebook)
----->>>   Lyssa_Secret (Official FanPage)


Haa . Itu sahaja . hehek . Yang lain-lain ? Ta de.. Ta de.. Bukan ~ Bukan ~ Siapa yang berani nak culik lagi ? Meh nak penampo jutaan kali :)


Jadilah diri anda yang sebenar . Banggalah jadi diri sendiri . 
Tak perlu pun nak jadi orang lain . Apa barangg ? haha :)
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

52 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Ain Farahana
AUTHOR
March 21, 2012 at 8:22 PM delete

Wah, ramainye nk jadi Lyssa C:

avatar
hairy
AUTHOR
March 21, 2012 at 8:23 PM delete

haha nak gelak plak tgk yg lisa surihana tuh..haha

avatar
Kaio
AUTHOR
March 21, 2012 at 8:23 PM delete

fuyo. public figure famous ni. :) hebat2. start blogging dari tahun berapa ni?

http://kaio.my

avatar
miss anies
AUTHOR
March 21, 2012 at 8:23 PM delete

minat ke obses ?
hahahahaha ;D

avatar
March 21, 2012 at 8:24 PM delete

biasalah kak lyssa...bnyk sangat klon..diri sendiri x nak jadi..nak juga jd orng lain..x reti bersyukur..

avatar
daya jamal
AUTHOR
March 21, 2012 at 8:24 PM delete

amboi . kalah retis dear . hihi :)

avatar
March 21, 2012 at 8:24 PM delete

ni mesti keje peminat2 tegar lyssa hehe...

jom bc entry bru miss purple psl kucen :)

avatar
March 21, 2012 at 8:25 PM delete

biasalah kak lyssa...bnyk sangat klon..diri sendiri x nak jadi..nak juga jd orng lain..x reti bersyukur..

avatar
March 21, 2012 at 8:25 PM delete

haaa betul tuh... baik jd diri sendiri dr COPYCAT org punya kan ? all the best okeyh lyssa :)

avatar
Izz_Zaty
AUTHOR
March 21, 2012 at 8:26 PM delete

Salam. HAHA. Geli hati Sofie tengok entri nihh. Hahahahaa XDD Lyssa Surihana? Pun boleh lah kan kak Lyssa. HAHAHAHA !

avatar
March 21, 2012 at 8:26 PM delete

mereka suka sgt pd Kak Lyssa tu.. hehe :D

avatar
Cik Chokie
AUTHOR
March 21, 2012 at 8:27 PM delete

Kak Lyssa hot :D kak lyssa cantik . mest lah ada peminat yang ramai. n ramai yang diluarsana menjadikan akak idola ^_^

avatar
March 21, 2012 at 8:27 PM delete

aiyoo! byknye~ haha~ lysa surihana?? lalalala~

avatar
Feenas Sya
AUTHOR
March 21, 2012 at 8:28 PM delete

sebab akak hebat lah .,
yorang nak buat camtuh ..
:)

avatar
March 21, 2012 at 8:33 PM delete

Whoaa, dioang lagi suka jadi diri orang lain, maybe diorang jealous dengan akk lyssa.

Akk boleh jenguh blog Faiz ni? Kalau boleh, follow sekali hehe.


http://norfaiezmars.blogspot.com/

avatar
Faizz's Jamil
AUTHOR
March 21, 2012 at 8:33 PM delete

fake . nih suma nak publisiti ja .
murahan kot . haqqtuihhh

avatar
March 21, 2012 at 8:34 PM delete

Nampak sangat diorang jeles :P

avatar
Cik Isya
AUTHOR
March 21, 2012 at 8:35 PM delete

haha , dahsyat lhaa..
lyssa surihana pun ade..
msty laa rmai pminat kak lyssa..
isya pwn salah satu pminat kak lyssa..

avatar
March 21, 2012 at 8:36 PM delete

Ramai betoii peminat kak lyssa ! Nak jugakk ! Hee :(

avatar
March 21, 2012 at 8:41 PM delete

kite setuju kak lyssa ! hehe

avatar
JH
AUTHOR
March 21, 2012 at 8:45 PM delete

Wooww. Banyaknya fake!

avatar
[ miSsNanA ]
AUTHOR
March 21, 2012 at 8:52 PM delete

first here :) . orang cantik mesti ramai peminat ^^

avatar
NJihe.am
AUTHOR
March 21, 2012 at 8:55 PM delete

betul3 setiap orang unik. Tiada manusia di dunia ini yang special. Kecuali dalam drama tu lainlah..watak utama nampak camtuh..

avatar
Dak Fisha
AUTHOR
March 21, 2012 at 8:59 PM delete

Fisha dah pernah lyssa nyer fb. kedua2 nya. tapi tak boleh lah. kata fb dah ramai org follow lyssa. sedihnya. Jom lah follow fishanya fb :) Fisha Adura

avatar
miszatie
AUTHOR
March 21, 2012 at 9:00 PM delete

org feymes la katekan...:D

bek2 ye adik lyssa comel..^_^
http://miszatie.blogspot.com/2012/03/wedding-in-mood.html

avatar
Adam Narzuan
AUTHOR
March 21, 2012 at 9:05 PM delete

dah nak wat lagu mane... dah glamer macam retis.. kita bako jer.. hehehe

avatar
March 21, 2012 at 9:10 PM delete

Wahh.. Famous laa Kak Lyssa nanti :D
Congrate2 :D

avatar
Lieyna Rosli
AUTHOR
March 21, 2012 at 9:14 PM delete

saya pun mula2 pelik tengok ... :)
kak lyssa ade peminat XD

avatar
Miss Ann
AUTHOR
March 21, 2012 at 9:14 PM delete

kak lyssa ada fanatik fan ! hewhew .

avatar
March 21, 2012 at 9:16 PM delete

Org hot and popular mesti lha ramai yg fake , kononnya nk jdi kak lyssa untuk tumpang hot :))

avatar
ummi_norseha
AUTHOR
March 21, 2012 at 9:33 PM delete

salam adik comel..cm ner nk letak link yahoo...tu...

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
March 21, 2012 at 9:57 PM delete

terbaiklah quote lyssa yg laz tu :)

avatar
March 21, 2012 at 10:59 PM delete

mak aih..banyaknyaa..haha..
letop kau jahh!!!

avatar
March 21, 2012 at 11:14 PM delete

tu diaaa aihhh... ramai sungguhhh nak jadi lyssa... meletoppp !

avatar
GiL aNd GeK
AUTHOR
March 22, 2012 at 12:54 AM delete

kitew try add akak , tpy dua2 fb akak full friend request :')

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
March 22, 2012 at 1:05 AM delete

yang fanpage kami peminat lyssa tu mungkin boleh dimaafkan kot..sebab itu tandanya pembaca lyssa menghargai lyssa..hehehe..best ada peminat ni..hehehe

avatar
Miss Dee Laa
AUTHOR
March 22, 2012 at 1:20 AM delete

adat berfacebook salah satu cara nak jadi popular letak nama dan gambar orang yang popular.. dorang bajet hot.. saya ada add kak lyssa dalam FB.. bru tahu tu bukan FB akak lepas baca entry ni.. nak unfriend Lyssa Faizureen palsu tu.. Penipu betullah dia tu.. Suka hati dia je guna nama akak.. Nak raih popular lettew.. Menchik..

avatar
Miss Dee Laa
AUTHOR
March 22, 2012 at 1:20 AM delete

adat berfacebook salah satu cara nak jadi popular letak nama dan gambar orang yang popular.. dorang bajet hot.. saya ada add kak lyssa dalam FB.. bru tahu tu bukan FB akak lepas baca entry ni.. nak unfriend Lyssa Faizureen palsu tu.. Penipu betullah dia tu.. Suka hati dia je guna nama akak.. Nak raih popular lettew.. Menchik..

avatar
Putry
AUTHOR
March 22, 2012 at 1:48 AM delete

ramai bnr nk jd lyssa... huhu,,, baik jd diri sendiri lgi untung kan

avatar
Lindaannur
AUTHOR
March 22, 2012 at 10:25 AM delete

Wah boleh jadik icon remaja ni...
^_^

avatar
March 22, 2012 at 10:55 AM delete

hahaha, kak lyssa da popular cm artis ! :D
lisa surihana pon ade?pecah perot saya! ^ _ ^

avatar
Nabila Medan
AUTHOR
March 22, 2012 at 3:18 PM delete

makin kelass kau jahh. haha. popular kak lyssa :D

avatar
NadyaBubble
AUTHOR
March 22, 2012 at 5:41 PM delete

Orang famous lah katakan...

avatar
March 22, 2012 at 5:57 PM delete

kak lyssa femes cam artis.. n comel pulak..
hehe

avatar
Atirah ★
AUTHOR
March 22, 2012 at 9:29 PM delete

Sebenarnye dh lme nk gtau lyssa psal fb 'lyssa surihani' tuhh . Tapi masa tak mngizinkan . Tak tahann dengar nama tu . ada jugakk eahh ? Siap letak gmbr lyssa gituu .
Org femes la ktekan . Macam-2 org blh buat nk jd popular cm lyssa . Lyssa ni dah la comell , popular lakk tuu . Sape taknakk jadi cam lyssa kann . Semua nakk , Saya pun nakk . Follower taknaik2 . Lyssa ? Dalam sehari ratus-2 org follow . Siapa la saya ni kann . ?

avatar
KakLangMia
AUTHOR
March 22, 2012 at 9:35 PM delete

waa....ramai peminat cik Lyssa...mula2 KakLang cari fb cik Lyssa pon, pening xtau mne satu fb cik Lyssa yg btol2..hehe..rasanya btol da yg sy add,, (x sure cik Lyssa dh approve or x..hehe) ape2 pon, terbaik la cik Lyssa :)

avatar
March 22, 2012 at 11:43 PM delete

ramai betul yg menyamar kadi lyssa eh..ish..be original laa..=)

avatar
March 23, 2012 at 1:52 PM delete

eh...nape name saya ade lak???? Lyssa Surihana....itu fb sayala....saya letak gmbr kak lyssa sebab saya minat you...can you pls understand girl????muhaaaahhhhahaahhahaha

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
March 23, 2012 at 7:28 PM delete

famous lisa surihana tuh..hihihi

ok saya touching xdpt add fb lyssa.. kikiki

avatar
SYAFIQA
AUTHOR
March 23, 2012 at 8:51 PM delete

Kak lyss tadi time tgh facebokwalking nampak 1 fb tajuknyer..





anti kak lyssa..but bile iqa tgk lagi sekali fb tu dah tader pergh..pedas die kutuk kak lyssa

avatar

Google+ Followers