Kenapa Blog Lyssa Tak Ber-Update ?

Gadis Kidal Berceloteh...
05/03/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v



 
Dari FACEBOOK Lyssa

 
Dari FANPAGE Lyssa

 
Dari SHOUTBOX Lyssa


___________________________________________________________________________

Pstt . Sampai ada yang buat entry tuuuu . Aiyoo . (KLIK SINI)

Seperti yang korang nampak and baca kat atas ni , ramai yang tanya Lyssa .. Kenapa blog tak ber-update kan ? hehe . Lekkkk luuuu ~ Baru 3 hari .. bukannya 3 bulan .. 3 tahun  ..  Lyssa printscreen dari tempat yang berbeza .. Facebook , Fanpage and Shoutbox Lyssa .

HEE~ Thanks ..  Rasa terhaaaaru sangat sebab ada jugak yang ter-tunggu entry merapu meraban Lyssa ni kan . Terima Kasih ♥ 

Erhh . Korang nak tahu ke kenapa blog ni dah kononnya lama tak ber-update ? Eleh . Serius ! Tak de sebab pun . Cuma sejak belakangan ni mood Lyssa DOWN sangat . Tak tahu kenapa pelik pulak rasa diri ni . hmm . 

Bukannya blog sahaje tak ber-update , fanpage , twitter , facebook . Semualah . Nak online pun malas daaa . Waaa . Kenapa dengan diriku ni ? Lyssa tak tahu Lyssa buat apa dekat rumah ni ? Kejap dok termenung sorang diri . Kejap bareng-2 . Tido ..  Macam orang tak de masa depan je -.-

Lyssa sendiri tak tahu kenapa Lyssa jadi macam ni . Mungkin effect dari kaki Lyssa yang terseliuh ni kot . Kaki kanan Lyssa terseliuh . Sakit ! Tapi , apa kena mengenanya ? Serius tak de langsung . Kaki yang terseliuh takkan tangan pun tak boleh nak berfungsi . Ye dak ?

HEHE . Pelik-2 betul Lyssa ni . kan ? kan ? Mood tak de . Nak update pun tak syiok lah . Ini pun ada sikit je . Maybe 0.01 % je gagah jugak Lyssa type tengah pagi buta pukul 3.30 pagi ni . muehhe . Ye lah . Rasa tak tenang kalau blog tak ber-update sampai seminggu . Gagahkan jugak lah . -.- Tapi , Lyssa bukan paksa diri ni tau :)

Terfikir-fikir bila lah mood Lyssa nak ada balik ni ?? Nak jadi macam dulu-2 . Satu hari sampai 5 entry . haha . Tapi sekarang ni , mood dah hilang idea pun dah kering kontang . Ohh . Biasa lah tu , kalau dah mood pun tak ada , idea pun tak kan mendatang punya .
Otak jadi "ZERO" . 

Tengok lah macam mana . Lyssa akan try jugak gagahkan diri untuk update & buat tutorial banyak-2 lagi . Oh yaa . Baru Lyssa rasa , Lyssa memang dah lama tak  buat tutorial kan ? 
Sabar-sabar . Akanku buat jugak demi followers tercinta . hehe . peace .

Doakan kaki Lyssa ni cepat sembuh dan harap mood Lyssa datang kembali . Tak nak lah nyorok sembunyik lama-lama wahai mood ku . Tau ? :P

Assalamualaikum :)

 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

36 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
March 5, 2012 at 2:04 PM delete

alalla sian cik lyssa... xde mood ya...

avatar
wan ecah
AUTHOR
March 5, 2012 at 2:05 PM delete

semoga kak lisa cepat sihat . amin :)

avatar
MR simple
AUTHOR
March 5, 2012 at 2:06 PM delete

ala siannya kaki bengkak ea ....

avatar
March 5, 2012 at 2:07 PM delete

haaa ~ sis dah lama tak buat tutorial :( rindusssshhhh

avatar
Cik Kira
AUTHOR
March 5, 2012 at 2:07 PM delete

smoga kaki tuu cepat sembuh ye kak lyssa :D AMIN .

avatar
Mohd Ridwan
AUTHOR
March 5, 2012 at 2:08 PM delete

Wish u going better...! (^_^)Y

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
March 5, 2012 at 2:14 PM delete

OMG! OMG!! Wajah saya pun terpampang kat sini?? Huwarghhhhhhhh!!!!!!!! Tercirit2 dah ni...

p/s :-janganlah sedih2..Lyssa yang saya kenal ada la seorang gadis yang sangat bersemangat dan ceria...jangan down2 lagi k..

avatar
cweet pinky
AUTHOR
March 5, 2012 at 2:18 PM delete

huhuhu ~ semoga kaki lyssa cpt sembuh k ^^ da lame ta jnguk sini

avatar
March 5, 2012 at 2:19 PM delete

rajin2kanlah kak lyssa .. rindu ~ ^^v

avatar
March 5, 2012 at 2:32 PM delete

Saya doakan kak Lyssa cepat sembuh . Aminnn ~~~

avatar
Phat
AUTHOR
March 5, 2012 at 2:34 PM delete

ptt la ..semoga kaki cepat baik ye

avatar
March 5, 2012 at 2:35 PM delete

hi awk.. hehe :)

sabar byk2 yer. Hmm, ha, apa kata kalau awk cari hobi baru. mungkin boleh kembalikan mood awk semula.

ermm..ha! lets say kumpul kerang2 ker. lps tu ada la mood blk. bila de mood leh update tntg tue kat blog. ha okey x cadangan sye nie? :)

avatar
March 5, 2012 at 2:36 PM delete

Yeah First Comment.
HAHA *Bangga kejub*
Bagus bagus. Aqilah pon tunggu jugak.
Lamee ooo.
Asyik asyik tengok rumah KakLysaa je.
Hee. orgnye tak nmpak-nmpak juag *malu nak bagi salam*
HAHA ;D

avatar
Dak Fisha
AUTHOR
March 5, 2012 at 2:41 PM delete

Mood tuh mempengaruhi semua kot.Fisha doakan semoga kaki lyssa sembuh. hhehehe.

avatar
Diariku
AUTHOR
March 5, 2012 at 2:50 PM delete

itula, kalu tak berderet entri dia....

avatar
March 5, 2012 at 2:53 PM delete

sume org mmg rindu kt lyssa yg kiut neh..hik3

avatar
March 5, 2012 at 3:03 PM delete

Kaki terseliuhh? Kesian akak >,< semoga cepatt sembuh dan update banyak2 :DDD

avatar
fizafantagirO
AUTHOR
March 5, 2012 at 3:05 PM delete

mood .. Datang lahhh .. :p

avatar
apix
AUTHOR
March 5, 2012 at 3:28 PM delete

ish3 , kaki terseliuh , mood down , semua jadi malas ,

ada probz ek .? , sabar2 , ^,^

avatar
khatgrafik
AUTHOR
March 5, 2012 at 3:33 PM delete

Salam,
Semoga cepat sembuh ^__^
Normallah kan mood kita memang kejap ok kejap tak.. Apapun teruskan berblogging..

avatar
March 5, 2012 at 3:40 PM delete

.ehek . ksian nye kaQ lisa . ptot la~. rupenye kaki terseliuh . kdg2x terjengok- jengok jgk blog kQ lisa. hehe .plek sbb tak ber'update'.(rindu la katekan )muweehee~

avatar
shera
AUTHOR
March 5, 2012 at 3:40 PM delete

moga cepat sembuh and kembalikan mood untuk berblogging lagi . hihi

avatar
Ieyra Ghani
AUTHOR
March 5, 2012 at 4:05 PM delete

semoga kaki akak cepat sembuh :)

avatar
adibah alwee
AUTHOR
March 5, 2012 at 4:07 PM delete

first time visit here..awesome~~
feel free to visit http://scandaloveadibah.blogspot.com/

avatar
March 5, 2012 at 4:10 PM delete

sian kak lyssa . hope akak cpat smb0h .

avatar
March 5, 2012 at 4:34 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar
March 5, 2012 at 4:34 PM delete

ouh like that? hope cepat-cepat la kaki anda elok.. btw taip pkai kaki kah?? haha just joke.. i make wish for u...

avatar
cik bella
AUTHOR
March 5, 2012 at 4:47 PM delete

semoga kak lyssa cepat sembuh ye >,< . btw , tengs sudi comment blog sy . if sudi , follow la sya :)

avatar
March 5, 2012 at 5:26 PM delete

Patut lha Lya tengok Bloh Archive akak bulan ni baru 2 entry. Pape pong! SEMOGA akak cepat sembuh.

*p/s :: nanti nk tnya akak something. Personal. dkt FB eyy...

avatar
nur farah
AUTHOR
March 5, 2012 at 5:31 PM delete

sian nya lh kak lyssa kita..hrap2 cpt lh smbh kaki tu..

avatar
NAL
AUTHOR
March 5, 2012 at 7:01 PM delete

owh..semoga awk cepat2 sembuh ye..

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
March 5, 2012 at 7:48 PM delete

lyssa,klu kaki t'seliuh,jgn urut n isi minyak panas ye..isi ais..

avatar
Adam Narzuan
AUTHOR
March 5, 2012 at 9:01 PM delete

update lyssa.. jangan tak update... jangan keciwa kan peminat anda... Saya peminat NO 2.. HEHEHE

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
March 5, 2012 at 10:47 PM delete

macam ne kaki?dh ok ke?
tapi sukanya blog ni gak coz de blog archive month.snang nak tengok entry yang terlepas.klu archive day punya tak mesra sikit..

avatar
March 6, 2012 at 1:18 AM delete

Akak .. i love you la. . best your tuto .. btw,hope cpt sembuh k . .i newbie here ..

avatar
March 6, 2012 at 10:24 AM delete

kaki terseliuh??
dah jumpa doc ke belom?
jgn pegi urut pulak takut jd makin sakit nanti..
take care! ;)

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers