Oh , Watermark Baruku ! ♥

Gadis Kidal Berceloteh...
26/03/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Setelah difikir dan diasah otak tajam-tajam macam korang asah pensel kayu korang tu haaa , baru lah idea datang nak buat watermark yang baru . Alar ~ Yang simple je Lyssa buat . 

Saja nak buat yang simple-2 ..Sonang ciket .. Tak lah serabut otak sangat kot . Dulu kalau Lyssa masukkan gambar-gambar dalam belog ni , tak sah kalau Lyssa tak tempek sekali dengan link blog Lyssa dekat setiap gambar kan ? Alah , link yang lebih kurang macam ni :


www.lyssasecret.com  



Kan? Perasan kan ? Kalau tak perasan , korang belek je lah entry Lyssa yang lepas-2 . huhu .
Dalam minggu ni jugak kot , Lyssa fikir dan fikir nak buat jugak watermark simple tapi comel . hukhuk ~ Comel lah sangat (!) Werk .

Warna yang Lyssa mainkan dalam watermark tu , warna pink (wajib ada!haha) , hitam dan putih .
Haaa . Cuba tengok ni :


 

Amacam ? Ok takk . ehek . Rasanye , Lyssa nak kekalkan watermark ni sampai bila-bila kot . Setiap gambar yang akan Lyssa uploadkan insyaAllah akan tertempek watermark ni sekali .
HEHE .  Macam gambar kat bawah ni :




 Ok . Saya sedang berangan nak jadi model ! haha . Model kucing pun jadi lah . HAHA :) *Abaikan~


p/s : Jangan curikk-curik . Tak baik . Dosa . lalala :P

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

56 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
eyna eddy
AUTHOR
March 26, 2012 at 12:27 PM delete

kak lyssa,, macam mane nak buat watermark?? tell me please!! :)

avatar
are_lin@yu
AUTHOR
March 26, 2012 at 12:27 PM delete

cantik lyssa..akak suka!!!like 100x..hehe

avatar
❖ FS ❖
AUTHOR
March 26, 2012 at 12:28 PM delete

wiii wiii lawa lah , kite pon minat pink ! yeahh kite gang ehehe

avatar
March 26, 2012 at 12:28 PM delete

Nice , lyssa syg , bila nak buat background baru untuk kitorang ? hehe

avatar
March 26, 2012 at 12:32 PM delete

muka nampak matang lyssa..
dulu tgk mcm bdk2 g.. kali ni tgk muka nampak matang..

avatar
Shira
AUTHOR
March 26, 2012 at 12:37 PM delete

Waaa ! Cumil la Kak Lyssa ~ Hehehe .. ~ klw sy pengerusi agensi model da lme amik kak lyssa jadi model ! hahaha ~ XD

avatar
March 26, 2012 at 12:40 PM delete

@eyna eddy


uhukkk . guna photoshop dan kekreatifan kte :P

avatar
March 26, 2012 at 12:41 PM delete

@❖ FS ❖

hahaha. taaapi , lyssa tak minat pink pun . lalala~

avatar
March 26, 2012 at 12:41 PM delete

@SHaRfynaRz SHaRfniE


alamakkk . dah kering otak tk thu nak buat background cm ne laagi . ahaa~

avatar
March 26, 2012 at 12:42 PM delete

@AMALINA YAAKUB


ahaaa .ni nak komen pasal muka ke , watermark ? Errrr . hahahaha :)

avatar
March 26, 2012 at 12:43 PM delete

@Shira

haaaa . cepat2 , jadi pengerusi agensi model . haha~

avatar
March 26, 2012 at 12:43 PM delete

@Shira

haaaa . cepat2 , jadi pengerusi agensi model . haha~

avatar
Razif Mokji
AUTHOR
March 26, 2012 at 12:44 PM delete

kalau sliper tu tukar ngan kasut ... ape2 kasut la ... lagi cun kot

avatar
Phat
AUTHOR
March 26, 2012 at 12:44 PM delete

cantik secantik tuan nya

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
March 26, 2012 at 12:46 PM delete

dengan penuh rasa iri hati, saya tetap akan menyokong..hahahaha

avatar
Aien Nia
AUTHOR
March 26, 2012 at 12:48 PM delete

cantik la watermark kak lyssa..Pandai buat

avatar
Putry
AUTHOR
March 26, 2012 at 12:53 PM delete

wah cantikk sanga222 hihi

avatar
Hani Shaa ♥
AUTHOR
March 26, 2012 at 12:53 PM delete

lyssa wat laa tuto cmne nk buad watermark....jeles nihh . lawa beno :)

avatar
eyna eddy
AUTHOR
March 26, 2012 at 12:57 PM delete

@Lyssa Faizureen ohh.. ok thanks.. cute watermark akak..

avatar
Adam Narzuan
AUTHOR
March 26, 2012 at 12:57 PM delete

adam xnak buat watermark... tapi nak buat waterproof.. hehehe

avatar
uncHa
AUTHOR
March 26, 2012 at 1:11 PM delete

comel kucing !!!!!!!!!!!! suka suka ;)

avatar
hahafyza
AUTHOR
March 26, 2012 at 1:12 PM delete

watermark tuu gune photoshop erkk ? halamakk aii ! photoshop tak boleh download . sedih nyerr ! bhaha ~
cantik lahh kak Lyssa . :D

avatar
March 26, 2012 at 1:27 PM delete

Ohsem laa dear even nmpak simple . Suka tengok .

avatar
NAL
AUTHOR
March 26, 2012 at 1:36 PM delete

cantik la Lyssa..eh2x, cantik watermark tu..hehehehe

avatar
March 26, 2012 at 1:45 PM delete

cantiknya watermark tu..simple saja..=)

avatar
EYJA MASLIZA
AUTHOR
March 26, 2012 at 1:53 PM delete

cantik kak . sempoi je . ~~'

avatar
March 26, 2012 at 2:27 PM delete

Simple gile watermark, tapi comel ! :D

avatar
SunnyFunny
AUTHOR
March 26, 2012 at 2:36 PM delete

cantex pe . ta nampak serabut .

paling penting !

*COMEL !!!! hahahx

:)

avatar
Miss Purple
AUTHOR
March 26, 2012 at 2:38 PM delete

cantik n comel..hehe
cane nk wat water mark tu?

avatar
Atirah ★
AUTHOR
March 26, 2012 at 3:27 PM delete

@Shira
Lyssa kan dah pernah jd model utk bju on9 shop . Yang mne ntahh ......, xingt daa . Ada masa saya tengah cari sponsor , tngk la blogshop nihh . Pastuu , ada nampak lyssa gaya baju utk dijual .. Comel + ayu + Cun
Ada gaya lyssa posingg .. Shuke x3 . <3

avatar
Teha ismail
AUTHOR
March 26, 2012 at 4:23 PM delete

NICE BLOG....NEWBIE FOLLOW ME

avatar
March 26, 2012 at 4:28 PM delete

dah comel la tu.. simple n nice :) x payah over sgt...

avatar
Eyda Amanda
AUTHOR
March 26, 2012 at 5:58 PM delete

buat lah tuto watermark ni.nice gila :))

avatar
March 26, 2012 at 9:08 PM delete

macamana akak pakai pashmina tu? cunss banget! haha, buat tuto skett ;)

avatar
NadyaBubble
AUTHOR
March 26, 2012 at 10:25 PM delete

Huhu, ada sesiapa nak buatkan watermark utk kita tak ? :/

avatar
SpidermanHere
AUTHOR
March 26, 2012 at 11:07 PM delete

Lina tak reti buat watermark, just tulis Lots of love je, haha

avatar
deno
AUTHOR
March 26, 2012 at 11:19 PM delete

comel la... macam mana lyssa buat ek??? buat la tutor... heeee :)

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
March 28, 2012 at 4:43 PM delete

cntik yg bru ni..lebih menyerlah..
mas pun baru dapat dri putry.baru planning nk wat,alih2 dpt hdiah..hihi..allhamdullilah

ehh pic artis..suka2..hihihi

avatar
steffany daph
AUTHOR
March 28, 2012 at 9:17 PM delete

wah2, pic yg cantik. kucing pun ikut sekali :D

avatar
RedRoza
AUTHOR
March 28, 2012 at 11:49 PM delete

As salam...cun n sempoi...menarik d bomms...

avatar

Google+ Followers