Reported Attack Page !! Jeles Lewtew .. Grr

Gadis Kidal Berceloteh...
18/03/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v



Grrr . Kau buat telinga dahku berapi berasap-asap ohh . Haishhh . Pantang nampak orang senang kan ? Tahu nak dengki je . Menyampah ! -.-


Relax bro ! hekk . Apa Lyssa dok merapu tu haaa . Siapa pulak yang dengki tuuu ? Erhh . 
Korang tengok lah sendiri apa jadi dekat shoutbox Lyssa ni ... hahaha . Menyorok dekat mana pun tak tahuu lah . Aiyoo . 


 


HAHA . Tengok lah dekat header tu . Cacat sudah header dah tak de shoutbox . Dasar pendengki ! huahuaua . Nak marah siapa pun Lyssa tak tahu lahh . Geram ni haa . (err nampak macam geram ke pun? hihi)



Lyssa pun try lah bukak history shoutbox tu . Grr . Apa yang keluar .. Lagi menyakitkan hati . hahaha . Sakit hati ni bila tengok :



 

Reported Attack Page !! Ahh . Apa pulak ni . Tak kan free-shoutbox kena blocked kot ? Apa kes ni haaaa . Haiii . Jeles lewtew kita nak BW tinggalkan jejak . Terus keluar page merah ANG~ANG gitu . 

Ni mesti pihak "free-shoutbox" tu terbaca apa yang Lyssa tulis dekat page Lyssa kan :


 


Orang tengah rajin nak BW , boleh pulak haa , nak block-block pulak dahh . Haih .. Macam-2 . Nampak sangat awak jeles ! kihkihkih :P  Redha je lahhh ~

 
  
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

29 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
ZYASH
AUTHOR
March 18, 2012 at 8:58 PM delete

Boleh plak mcm tu yer...

avatar
Miss Ann
AUTHOR
March 18, 2012 at 9:00 PM delete

please kak lyssa , ceritakan tentang HeartBeat dgn lebih lanjut :')

avatar
Nurul Aisyah
AUTHOR
March 18, 2012 at 9:01 PM delete

hi, admin and users, lets support and join us at www.bloggerpower.tk

avatar
March 18, 2012 at 9:02 PM delete

tau2 je dia.. haha XD
sian Kak Lyssa :D

avatar
Hafizzi Aziz
AUTHOR
March 18, 2012 at 9:02 PM delete

ha boleh pown. so guna lah cbox. peace. free shoutbox tue gelong kot.

avatar
Nabila Izzati
AUTHOR
March 18, 2012 at 9:03 PM delete

sabar je lah kak lyssa...

avatar
Nonie
AUTHOR
March 18, 2012 at 9:04 PM delete

samelah kite kak lysa. bila kita buang shoutbox tuh baru boleh :<

avatar
March 18, 2012 at 9:04 PM delete

Sabar Kak Lyssa...Saje je diorang tuu.. ~

avatar
Raihana Husni
AUTHOR
March 18, 2012 at 9:09 PM delete

Kak lyssa, tadi sye buka blog lyssa tadi, sakit hati Ana. Virus nanti datang kalau masuk blog lyssa. Sebaik boleh lagi. Kerosakkan shoutbox tu yang buat semua orang tak boleh masuk ke kak lyssa?

avatar
March 18, 2012 at 9:10 PM delete

huhuhu.dier tak bagi lysa jadik rajin ler tuh.hikhik.

avatar
Xiao Xandria
AUTHOR
March 18, 2012 at 9:14 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar
Xiao Xandria
AUTHOR
March 18, 2012 at 9:17 PM delete

Lyssa dulu kita cam tuh sabo je lah*
Saya lagi teruk bila rumit padam kot buat semula :D okays2

avatar
Xiao Xandria
AUTHOR
March 18, 2012 at 9:25 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar
Xiao Xandria
AUTHOR
March 18, 2012 at 9:25 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar
Aien Nia
AUTHOR
March 18, 2012 at 9:43 PM delete

sis lyssa ,sekarang xdek shoutbox dah kew blog sis ? alaaa nak jeritt !! hehe ngade

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
March 18, 2012 at 10:27 PM delete

jgn lupa BW kat belog kita jgk ok :)

avatar
capital H
AUTHOR
March 19, 2012 at 1:02 AM delete

or...someone trying to hack you ??

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
March 19, 2012 at 3:42 AM delete

hahahahaha..besar kemungkinan sebab post kat fb tu la..hehehehe

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
March 19, 2012 at 5:06 PM delete

pakai cbox je..wat masa ni trbaik w/p kene isi smua tuh bagai.hihihi

avatar
Iswilma
AUTHOR
March 19, 2012 at 5:32 PM delete

lumrah orang Melayu , pantang tengok orang senang , contoh macam kak lyssa, orang cemburu sbb many fans .,. well , that he truth .. redha je kak Lyssa

avatar
Phat
AUTHOR
March 19, 2012 at 5:45 PM delete

bleh ek mcm tu huhu

avatar
uncHa
AUTHOR
March 19, 2012 at 7:30 PM delete

hehe bikin suspens ja :p

avatar
eqa sulaika
AUTHOR
March 19, 2012 at 10:46 PM delete

hihi..jeles ?
apa lah kn cbox ni..

avatar
KHAIRUNNISA
AUTHOR
March 20, 2012 at 4:06 PM delete

Kesian Kak Lyssa kan..

avatar
Putry
AUTHOR
March 22, 2012 at 1:57 AM delete

putry skng ni tak pakai dh shoutbox tuuu hihi

avatar

Google+ Followers