Saya TAK Faham !! -.-

Gadis Kidal Berceloteh...
19/03/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Tak faham ! Tak faham ! Tak faham ! Nanti ada pulak yang cakap . Tak faham sudahh . 
Ahhh . Korang pun tak faham jugak apa kalau Lyssa bagitau satu benda ni . Err , mungkin ramai yang dah tahu . Kan ? Hekk  . Ok saya ketinggalan .


Hari ni , korang ada check tak account churp-churp korang ? Erhh . Lyssa baru je check tadi ni . Baru 15 minit lepas . Sebab ada rakan blogger kita yang tanya kenapa churp-2 dah tak de untuk invite orang suruh daftar .  Lyssa pelik jugak lah ? Alahaii . Tak kan kot !


Dengan tak fikir apa Lyssa terus login masuk account churp-churp .


"ALAMAAAKKKKK ! APA NI ???"


Haha . Kepala otakku berpusing sampai 360 darjah dahh bila tengok interface churp-churp jadi begini :

 


Kan ? Lain dah kan . HAHA . Kalau nak nampak dengan lebih jelas silakan anda login masuk account churp-2 anda ye .. Dan lihatlah sepuas hati mana yang anda nak tengok . hehe .

Alahai . Kenapa lah diorang tukar kepada new interface ni ? "SAYA TAK FAHAM" . hmm ~
Ceit . Tak faham lah sangat  . Lahh . Betul lah ! Tak faham . Nampak semak sikit . muehehe. #JanganMarah :) 

Link untuk inivite dah 'ilekkkk' dah . Mana nak cari pun dah tak tahu . hekhek . Tapi , apa yang best iklan berlonggok !!! Tengok kempen banyak-2 macam tu sampai mata Lyssa terus jadi macam ni ---->>> o.O  haha.

Anda baik kan ? Saya tahu . Tolong-tolong lah ye :) KLIK SEMUANYER ! ^^v




p/s: Harap tak de pulak manusia yang dengki ta mau tolong Lyssa klik semua tu . HEHE .
Lyssa doakan korang dimurahkan rezeki ^^ Amin :)


Lepas dah KLIK semuanye , tolong inform back . I will CLICK IT for you  . Jangan tipu-2 . Dosa tau .. Sayang awokkkk <3    

 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

62 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
March 19, 2012 at 9:23 PM delete

oh... pandai ya ? hehe :DDD takpe2, Hana budak baik.. dh klik 10 link tu and reload habis.. moga rezeki Kak Lyssa murah.. amin :)

avatar
March 19, 2012 at 9:23 PM delete

oh... pandai ya ? hehe :DDD takpe2, Hana budak baik.. dh klik 10 link tu and reload habis.. moga rezeki Kak Lyssa murah.. amin :)

avatar
March 19, 2012 at 9:26 PM delete

Already click it. Btw, I byk guna tutorial you. Thanks :) Visit mine if you don't mind.

avatar
March 19, 2012 at 9:27 PM delete

Ingatkan tak faham apa la tadi. Done click with pleasure. :)

avatar
March 19, 2012 at 9:30 PM delete

saya memang ta phm :) sampai malas nk bukak . HAHAHA

avatar
Feenas Sya
AUTHOR
March 19, 2012 at 9:31 PM delete

sis ,, semue kite click .. :)

avatar
Faizz's Jamil
AUTHOR
March 19, 2012 at 9:32 PM delete

dah . tanda trimas sbb tlg pait pg td ;D

avatar
alyn adnan
AUTHOR
March 19, 2012 at 9:32 PM delete

Done klik semuanya, SWEAR !! :)
Tak tipu ..

avatar
kAki NgAyAt94
AUTHOR
March 19, 2012 at 9:32 PM delete

kak lyssa, kite dah click dah smue yg kat atas tuhh.. hehe..

avatar
ieya
AUTHOR
March 19, 2012 at 9:33 PM delete

Kak lysaa, jemput singgah. Click la iklan churp-churp saya yer, terima kasin :) Oh btw, saya dah click iklan kak lysaa

avatar
afie
AUTHOR
March 19, 2012 at 9:34 PM delete

dah klik..saya pun pening tengok churp2 yg baru nih..huhu..

avatar
Ina Ania
AUTHOR
March 19, 2012 at 9:35 PM delete

Lyssa ~ saya dah klik awk punya iklan churp2 . klik yang saya pulak ya ? ^_^

avatar
March 19, 2012 at 9:39 PM delete

Ohh tatau lah pasal churp churp. Tak daftar pom :DD

avatar
FarahNazurah
AUTHOR
March 19, 2012 at 9:43 PM delete

wah~ banyaknye campaign kak lyssa. saye 5 je :D
saye dah klik campaign akak, klik saye punye pulak ;)

avatar
March 19, 2012 at 9:53 PM delete

churp churp tgh upgrade la tuh!! xsuke sgt la churp2..xreti..haha~

avatar
Atirah ★
AUTHOR
March 19, 2012 at 9:58 PM delete

Dah klik semua .


Klau nk invite org , kita kena pandai-2 la adjust lnik invite tu . sng je . Hekhek . Logik ke takk idea tuhh . ? Haha

avatar
March 19, 2012 at 10:07 PM delete

CLICK semua ! sumpah tak tipu... semoga rezeki lyssa murah okehhh... :)))

avatar
Miss Ann
AUTHOR
March 19, 2012 at 10:12 PM delete

kak lyssa tak gunakan HeartBeat ke ?? huhuh ..

avatar
Izz_Zaty
AUTHOR
March 19, 2012 at 10:17 PM delete

Dahh klik semuanya :DD Tak tipu tauu ~ Muahhxx ! Klik Sofie punye jugak ehh :DD Sini : http://sofiesecret.blogspot.com

avatar
March 19, 2012 at 10:19 PM delete

Jangan risau ye . Lyssa akan KLIK korang punya churp-2 balik :O

Tengs sebab klik bnyk2 link tuu :P

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
March 19, 2012 at 10:33 PM delete

dgn gelojohnyer,sy kelik :)

avatar
Yuyu Ashari
AUTHOR
March 19, 2012 at 10:39 PM delete

ingat ape la tadi. yuyu dah klik semua ikhlas2 dah. :)

btw~ yuyu newbie. selalu tengok tuto kak lyssa. :)

avatar
March 19, 2012 at 10:39 PM delete

Dah siap klik semua link...
Klik mine too k...
Thanks Lyssa

avatar
o-r-b-s
AUTHOR
March 19, 2012 at 10:41 PM delete

taknak click pun aci je kan? sbb sy tak baik, sy jahat :P

avatar
AMNA
AUTHOR
March 19, 2012 at 10:51 PM delete

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=314514568603143&set=a.302557269798873.78297.184584401596161&type=1&theater

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera korang! :)

Tolong like gambar ni boleh?
Jasa anda amat OWNER gambar HARGAI :)

avatar
diari cyra
AUTHOR
March 19, 2012 at 10:51 PM delete

kakak lyssa. cyra dah klik, tapi 4 yg pertama tu je. line tenet lembab. wuwuwu. akak klik jugak cyra punya ye. terima kasih kak ;)

avatar
March 19, 2012 at 11:05 PM delete

@Lyssa Faizureen

Dah klik SEMUA,semua,dan semua..Hahaha
Serang Klik Churp2 Saya Kat Entri saya Nie Plak K..Thanx Lyssa
http://manssmile.blogspot.com/2012/03/tolong-aku-aku-terbunuh-dia.html

Kalau Ada Masa,Klik lagi semua Entri..baca ,,baca..baca..Hahahah :P

avatar
March 19, 2012 at 11:31 PM delete

Da klik pon 10 link tu Lyssa . . waa , moga dimurahkan rezeki ye..aminnn...:))))

avatar
eqa sulaika
AUTHOR
March 19, 2012 at 11:40 PM delete

mls nk check bb dh tau 1.20 jk
hihi..
boleh kah begitu?
sila abaikan~

avatar
| NURUASHIA |
AUTHOR
March 20, 2012 at 12:02 AM delete

akk pon xphm seyh =..=
ehhehe...done click urs <3

avatar
-SUPERGIRL-
AUTHOR
March 20, 2012 at 12:06 AM delete

HAH . tu lah ! pelik je tgk acc churp2 . hahahha !

avatar
aswadz
AUTHOR
March 20, 2012 at 12:08 AM delete

says kan pakai interface baru gak. kira nyer diorang nak compete la nih.

avatar
March 20, 2012 at 12:36 AM delete

Tak sempat klik malam ni.Esok, boleh?

avatar
Faryan
AUTHOR
March 20, 2012 at 12:38 AM delete

owh dah klik klik balik yer...

http://bit.ly/wAthch

avatar
Cik Jannah
AUTHOR
March 20, 2012 at 1:30 AM delete

hahaha. market pndai lisaa ni.
hehe.

eh. baru pasan msj lyssa kat SB. thanx ya folo. :) dh lama tak online.

avatar
tizi zabirah
AUTHOR
March 20, 2012 at 1:36 AM delete

Hai Lyssa ! hikhik Tizi igtkan apa la yang tak paham tadi. rupa-rupanya kita serupa lahh. And ouhh btw Tizi dah click kesemuanyaa. Click kann untuk Tizi sekali taw. :) Thanks a bunch.

avatar
Eyda Amanda
AUTHOR
March 20, 2012 at 1:37 AM delete

lyssa , dah tekan habis semua.. click i punya plak k :)

avatar
March 20, 2012 at 9:29 AM delete

okeh..sudah click semuanya sekali..hit me back..kalau lyssa baek la..hehehe

avatar
Siti Rohaida
AUTHOR
March 20, 2012 at 10:17 AM delete

Da klik Lyssa,

http://kisahsidairy.blogspot.com/2012/03/jom-sama-sama-klik.html

avatar
March 20, 2012 at 11:20 AM delete

wooooo , dah klik semua :D if free dtg lah blog anys :D

avatar
diarinadiaa
AUTHOR
March 20, 2012 at 11:53 AM delete

iyer2...da klik dik oii...hehe!!!sama2 tlong la ye ni...mudah2an sama2 murah rezeki...:')

avatar
Camy Alya
AUTHOR
March 20, 2012 at 12:37 PM delete

Dah klikk. Hikhik :P Hit me back okay.

avatar
March 20, 2012 at 12:46 PM delete

dah klik churp2 kak lyssa..lau sudi klik la churp2 sarah pula.. :)

http://budakmanja94.blogspot.com/2012/03/churp-churp-berwajah-baru.html

avatar
noraauliyya
AUTHOR
March 20, 2012 at 1:07 PM delete

lyssa dah klik dah semuanya.. hee jgn lupa klik akk punya lak ea kat blog akk.

avatar
Cik Ungu
AUTHOR
March 20, 2012 at 1:24 PM delete

Done klik Lyssa punyer churp2 ~~

Jom klik sy punyer pulakkk...weeeee

http://celotehciktia.blogspot.com/

avatar
Misz Mieza
AUTHOR
March 20, 2012 at 1:27 PM delete

MM datang kelik sume 10 link lyssa!

Betul ni, xde tpu2..

Jemputla kelik2 link MM jugak ye..

avatar
qiela domo
AUTHOR
March 20, 2012 at 2:14 PM delete

Sabar je lah kak lyssa.. Kuatkan semangat akk !

avatar
March 20, 2012 at 2:24 PM delete

Kak Lyssa ! Saya dah klik . ^__^
Jenput ke blog kite yar .

Ngeee .

avatar
Jijie
AUTHOR
March 20, 2012 at 3:11 PM delete

tolong kak lyssa cari duit ... jengah la blog saya

avatar
HAJAR
AUTHOR
March 20, 2012 at 3:38 PM delete

Samalah kite...Saya baru jek daftar churp2 sabtu haritu...Bila tengok hari isnin dah lain dah..hehe...

btw,Saya dah klik 10 kempen akak..Baik tak saya?hehe.. ;)

avatar
waniey20~
AUTHOR
March 20, 2012 at 5:04 PM delete

Lyssa , semalam saya nak buat Acount Churp2 , same macam kat atas laaa . sebab tuh saya tak tao nak buat ikot Tutorial tuh ! laen , n tak faham . tlg yeee .

saya Dah Klik laaa , thanxx

avatar
March 20, 2012 at 10:15 PM delete

sye dh click dh..tpi satu jea~ yg DewMore tuh :3 sbb line berukband tak okea la~ haha..=="

avatar
SpidermanHere
AUTHOR
March 21, 2012 at 7:10 PM delete

Dah click :) Byknya iklan Kak Lyssa, saya punya ada 3 je, hehe

avatar
Putry
AUTHOR
March 22, 2012 at 1:54 AM delete

lysa bagi tau baru putry persn tau

avatar
Hidayat Sofi
AUTHOR
March 22, 2012 at 7:56 PM delete

suda click semua adk lyssa

avatar
March 23, 2012 at 7:44 PM delete

Hai , saya dah click akak Lyssa ^_^
Tpi kalau Kak Lyssa xnk click pun takpe.Maybe Kak Lyssa busy :)
Sya faham ....

http://onlyceloteh.blogspot.com/

avatar
SYAFIQA
AUTHOR
March 23, 2012 at 8:48 PM delete

Kak lyssa ika dah klik sumer.. kalau buley setiap link tu nak klik 2 kali but tenet ni macam kura kura

BTW...iqa klik sebab nak ucap thanks kat kak lyssa sume tuto akak iqa guna...<-----THANKS!

avatar
April 25, 2012 at 6:34 PM delete

saye dh klik sumanya..law sudi klik la sya punye pulak yew..

http://jijahkhadijah.blogspot.com/

avatar

Google+ Followers