Shoutbox Di Bahagian Header ?

Gadis Kidal Berceloteh...
12/03/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v



Waaaahhh . Siapa dekat sini yang perasan , header Lyssa dah bertambah satu widget . Erhhh . Apa ? SHOUTBOX kan ? Nampakk ke takk .. Ishkk . Kalau tak nampak , meh Lyssa prinscreen kasi at korang ..


KLIK UNTUK NAMPAK DENGAN LEBIH JELAS ..


Yupp . Shoutbox ku sudah terapung di bahagian header . Maybe nampak sangat weird ! Tapi , tak kesah lah . Asalkan ada sikit pembaharuan . HAHA . Apa yang Lyssa tahu , lepas letak shoutbox dekat bahagian atas tu , ramai pulak yang SHOUT ! SHOUT ! hehe . 

Dulu time tersorok dekat sidebar jarang pulak korang nak jerit "Help!Help!" hihi . Rasanya , Lyssa letak sekejap je kot . Saja nak ubah angin jap . Nanti Lyssa letak balik di sidebar :)  Biasa la . Ada je pembaharuan di blog Lyssa ni, dah mula dah yang tanya macam mana nak buat itu ini .Terbaru , pasal shoutbox tu lah . 

Ada jugak yang berkenan nak buat jugak macam tu ? ehee . #Sorry lah , letak kat bahagian atas tak nampak macam semak ke ? haha  .Kalau korang rasa ok , dan nakk TRY boleh lah ke TUTORIAL INI !!!! :)


p/s : Ok lah . Nak makan pisang goreng panas kejap . Wuu . Lapar T_T hihi . Korang nak ? :p 
  
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

39 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
March 12, 2012 at 5:39 PM delete

Hahahah ! Cuns Lah Tuh >.<

avatar
March 12, 2012 at 5:40 PM delete

Nak pisang Goreng gak..Hahaha :P

avatar
natasyapink
AUTHOR
March 12, 2012 at 5:41 PM delete

menanti tuto dari kak lyssa.. :D

avatar
Clara Rella
AUTHOR
March 12, 2012 at 5:42 PM delete

lagi suka kalau letak kat atas shoutbox tu.. sng!

cntiklah kalau letak kat header.. tak semak pown..

avatar
March 12, 2012 at 5:43 PM delete

da lame x buat tuto..tue yg pakat dok tanyer cik lyssa...<3

avatar
March 12, 2012 at 5:43 PM delete

nak pisang goreng gak XD lapar ni.. hehe ^_^

betul tu, dulu shoutbox akak cam main nyorok2 aje... hehe~

avatar
March 12, 2012 at 5:46 PM delete

xpe kak..kami setia menunggu..hahaha

avatar
Mohd Ridwan
AUTHOR
March 12, 2012 at 5:46 PM delete

Saya tau macam mana kak lyssa buat...!

avatar
March 12, 2012 at 5:47 PM delete

tanye skit .-.- mcm amne nak buat ? hehehe .

avatar
lisa
AUTHOR
March 12, 2012 at 5:48 PM delete

ingatkan nak buat tuto tadi. hehe ;D

avatar
Hanis Aliya
AUTHOR
March 12, 2012 at 5:49 PM delete

hehe ok apa mcm ni kak lyssa. biar je la camni..
hehe nak satu pisang tu!! ;)

avatar
Spudin
AUTHOR
March 12, 2012 at 5:50 PM delete

wow..cun jugak ..tapi..template sy tak boleh buat tuh. :(

avatar
Ema
AUTHOR
March 12, 2012 at 5:51 PM delete

Ingatkan eroor..ada prob ke apa.Pelik juga kat header tu.main2 pun nampak jugaklah shout kat atas tu

avatar
Ah Long
AUTHOR
March 12, 2012 at 5:52 PM delete

wow nice , jangan gantung diri da le, t along x de kwn haha

avatar
nia marlissa
AUTHOR
March 12, 2012 at 6:04 PM delete

nak jugak pisang goreng

avatar
Pinky Aina
AUTHOR
March 12, 2012 at 6:05 PM delete

Cantekkk.. Pandai sis buat

avatar
Cik Nurul
AUTHOR
March 12, 2012 at 6:10 PM delete

comel jugak kan kan? hikhikhik

avatar
Atirah ★
AUTHOR
March 12, 2012 at 6:12 PM delete

Cepat-2 la skit buat tuto yep , xsbar nih . Huhu . :D

avatar
dyabunga
AUTHOR
March 12, 2012 at 6:28 PM delete

dya rasa shoutbox tu pun dah mcm header..hehe

avatar
fierul
AUTHOR
March 12, 2012 at 6:37 PM delete

comel je ltk kat stu .. :)

avatar
March 12, 2012 at 6:47 PM delete

SALAM sys lyssa..cpat kayh wat tuto tuh... nak taw niyyhhhh!

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
March 12, 2012 at 6:54 PM delete

unik!!lain dr yg lain :)

avatar
Nurul Aisyah
AUTHOR
March 12, 2012 at 6:58 PM delete

hehe..tuto yg saya nk tu akak tau x?

>.<

saya baru je habis makan pisang goreng hahah


Saya jadi rajin nak shout kat situ lak...haha

avatar
March 12, 2012 at 7:36 PM delete

nampak unik :D sangat sangat unik kak. :D

avatar
leesya
AUTHOR
March 12, 2012 at 11:41 PM delete

erm . lawa lahh . hehew ;))

avatar
March 13, 2012 at 3:52 PM delete

nak wat jgak .. cpat2 taw wat tuto 2 ..hehe. x sbar nk wat pmbharuan kt blog sy gak.

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
March 14, 2012 at 10:29 PM delete

tak nampak semak coz header lyssa gna trnprnts..kalau kotak mcm mas,sure tak cantik.lgi pun shoutbox kecik comel senang n kemas.unik gak.lain sikit menarik.

avatar
April 1, 2012 at 12:36 PM delete

salam . kaQ lyssa , camne nak tau kod shoutbox tu ? blank nii . -.-

avatar
Nur Emily
AUTHOR
August 7, 2012 at 5:10 PM delete

kak lyssa tolong lah jawap soalan saya ini.kenapa kak lyssa x ajar kan?

avatar

Google+ Followers