Yang Baru Datang , Yang Lama Ditinggalkan ...

Gadis Kidal Berceloteh...
24/03/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Alahai .. Sejak yang baru datang ni , yang lamaku tinggalkan . Serius ! Kalau nak buat karangan SPM , boleh jugak masukkan peribahasa Seperti Kacang Melupakan Kulit . haha .

Apa yang baru ? Apa yang lama ? Ehemm . "GAMES" ! Yupp  . Gammy . Kalau dulu , Lyssa active jugak main game dalam fesbuk tu haa . Paling syiokk . "Diamond Dash" & "Magic Land" . Macam budak-budak pulak aku rasa ~

Memang setiap hari kalau tak bukak game-game tu memang tak sah wehh . Nak kata Lyssa ni kaki game tak sangat lah kot . Biasa-biasa je . Lyssa "Kaki Merapu Update Dalam Blog" tu ada lahh . haha .

Tu lah kan . Bila yang baru menjelma  , mula lah benda lama dilupakan . Ni , kat bawah ni .. Semua senarai games dalam Tablet Lyssa . HAHA .


 


Tak lah sebanyak macam korang kot . Tapi , bagi Lyssa ni pun dah cukup banyak pening kepala tak tau nak main yang mana satu lah kan . HAHA . Eh , paling suka main "Forest Runner" tuu . haha . Berdebar siot kot main benda tu .. Tanya Hafizzy Aziz ! haha . Kan ?

Banyak game yang merapu meraban je kat atas ni haaa . Korang ada pakai android jugak kan ? Pliss~Plisss~ Share games mana yang best ! Nak install banyak-2 sampai juling . Space ada lagi 11G .. Banyak lagii tu oii . haha :) 

Silakan senaraikan nama game . Nak search kat Market ! 

Tengok ni menarikk yauu . KLIK dan MENANG ! :)



KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

73 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Are~q!Lah
AUTHOR
March 24, 2012 at 12:33 PM delete

main the sims pon best jgk ..

avatar
March 24, 2012 at 12:34 PM delete

Sama mcm Zati...Dalam Samsung Galaxy Tab punnss penuh dengan games...Paling suka main Zombie Runaway dgn Zombie Dash ! :)

avatar
March 24, 2012 at 12:35 PM delete

main game pinball je la dlm pc koh3

avatar
Elih Japahar
AUTHOR
March 24, 2012 at 12:35 PM delete

Amboi banyaknya..tak nak main Jewels Star ke? ^_^ favourite anak buah sy main ni..sampai blackout HP kekeringan cas pun nak gak main ..

avatar
Nurul Athiqah
AUTHOR
March 24, 2012 at 12:36 PM delete

betui-II ! game diamond dash mmg best

avatar
Putry
AUTHOR
March 24, 2012 at 12:36 PM delete

seriusly game tu mmg best.. mncabar keimanan di jiwa hekhekhek

avatar
Azza Afdzal
AUTHOR
March 24, 2012 at 12:37 PM delete

patut la dh lama tak tgk lyssa main diamond dash ag hihihi

avatar
\\ Izzah //
AUTHOR
March 24, 2012 at 12:37 PM delete

wah !! banyaknye games ! HEE , tak larat nak dimainnyee .. :D

avatar
Adni Aziz
AUTHOR
March 24, 2012 at 12:42 PM delete

Waaa. Nak install lah jugak. Macam menarik je. :)

avatar
March 24, 2012 at 12:43 PM delete

Kak lyssa cuba download game 'Zombie Dash' dalam tab lyssa tu ^_^ best

avatar
Adni Aziz
AUTHOR
March 24, 2012 at 12:43 PM delete

nak install jugak lah. mcam best je :)

avatar
March 24, 2012 at 12:44 PM delete

@Are~q!Lah

The sims ? arr . bosan game tu :(

avatar
March 24, 2012 at 12:45 PM delete

wwah! banyak nye game akak. Kalah Lya! huhuhu...

avatar
March 24, 2012 at 12:45 PM delete

@Elih Japahar

Amboihhh . haha . ok . Akan di-install ^^

avatar
March 24, 2012 at 12:47 PM delete

@Putry

Game apa ? Forest Runner tuu ?? HAHAHAHA

avatar
March 24, 2012 at 12:47 PM delete

@Azza Afdzal

Haaaa . tahu tk pe .. dah lupa dah nak main mcm mana . wkwkw :O

avatar
March 24, 2012 at 12:48 PM delete

@\\ Izzah //


aahh. memang tak larat . tapi , dah abis terjah kesemuanyaa ;D

avatar
March 24, 2012 at 12:51 PM delete

akak. Iggle Pop best jgk. hehehe :))

avatar
Azza Afdzal
AUTHOR
March 24, 2012 at 12:57 PM delete

@Lyssa Faizureen
cewah lupa nak main mcm mana la pulak yer??? hahaha...

avatar
hafiz hafizol
AUTHOR
March 24, 2012 at 1:02 PM delete

main plants zombie jeee.. haha

avatar
hahafyza
AUTHOR
March 24, 2012 at 1:05 PM delete

betoii-2 diamond dash best . wkwkwk ^^ . main lahh zombie dash pulokss :D muhaha ~

avatar
March 24, 2012 at 1:08 PM delete

mak aihh..penuh dgn games je tu.Btw,dah try tak angry birds space tu..latest kan.best!

avatar
Miraa Hussin
AUTHOR
March 24, 2012 at 1:10 PM delete

mne ad banyak akak pye game tu :D

avatar
March 24, 2012 at 1:11 PM delete

bestt game kak lyssa nie, sy pon ade game gak ,haha..angry bird tu da jemu men ,haha,,

avatar
aen ashiqin
AUTHOR
March 24, 2012 at 1:15 PM delete

best la gme 2,sya pn ada hehe

avatar
March 24, 2012 at 1:25 PM delete

Banyak gila game. Dila pun suka. Lagi-2 Angry Bird. Tapi ada angry bird space kan. Try la.

avatar
ummi
AUTHOR
March 24, 2012 at 1:27 PM delete

Banyak benar game dalam tablet kak lyssa..kenapa Forest Runner tu susah?

avatar
Aien Nia
AUTHOR
March 24, 2012 at 1:29 PM delete

WAHH banyak betol game kak lyssa.. Layan juga ea game-game nie ..Saya main game lumba kereta jew suke..Need For Speed Most Wanted

avatar
Hafizzi Aziz
AUTHOR
March 24, 2012 at 1:51 PM delete

banyaknya game! pergghhhhh

avatar
Yana
AUTHOR
March 24, 2012 at 2:15 PM delete

Kak lyssa Yanaa rasa kak lyssa patut download game Temple run. Rasanya ada kot untuk Tab sbb yanaa download dalam iPad. And satu lagi try la game city ville game ni ipad boleh tab pun boleh. Harap kak lyssa try la eh/

avatar
Miss Yaya ★
AUTHOR
March 24, 2012 at 2:17 PM delete

Game Angry bird pon kak lyssa main . Hehehe

avatar
Yana
AUTHOR
March 24, 2012 at 2:20 PM delete

Sama macam yanaa penuh satu skrin tu games je. Kenapa kak lyssa tak buat folder? Kan lagi senang tak lah nmpk serabut. hehehe. Try download Temple Run. Tapi Yanaa pakai iPad. Mungkin game ni boleh kot download dalam tab kak Lyssa try eh. Pleasee :D

avatar
March 24, 2012 at 2:25 PM delete

Semua kaklyssapunya game semua fyna dah ada . Baru upload sat tadi , btw , fyna paling suka main fruit slicer dengan temple run

avatar
March 24, 2012 at 2:45 PM delete

kak lyssa!!! main temple run!

avatar
NugRuL SakuRa
AUTHOR
March 24, 2012 at 2:46 PM delete

Dah khatam main game YouNinja best giler.... skrg tgh main game Ice Runner tapi asyikk kalah jerk...kecewaaa

avatar
March 24, 2012 at 2:54 PM delete

kak lyssa try lah game ninja fruit
tiap2 hari main game 2 ^___^

avatar
faiz fakhirin
AUTHOR
March 24, 2012 at 3:10 PM delete

hahaha...kena khatam game2 lain dlu..bru bleh share..hehe

avatar
Faizz's Jamil
AUTHOR
March 24, 2012 at 3:11 PM delete

untungla ada tab . takpa . pait merasa pon xpa . ngee

baqu pas men agry bird . weeeeeeeeeeee

avatar
SYAFIQA
AUTHOR
March 24, 2012 at 3:12 PM delete

Akak masukkan game niey...
-ninjump
-fruit ninja
-control tower
-go-go-goat
Itu sume iqa rasa best...yg paling iqa suka main skater boy,irunner,ngan forest runner ;D

avatar
Mohd Norafzal
AUTHOR
March 24, 2012 at 3:22 PM delete

punya banyak game ni klu bos afzal tau..mau potong gaji!!hahaha :D

p/s : untungla ada masa men game :P

avatar
♥ LollipOpz
AUTHOR
March 24, 2012 at 3:44 PM delete

eh sama laa , tablet penuh ngan game and gmbar je . haha . game Bakery Story tak brapa best sngat laa . Fashion Story lgii terbaek ! try try try ;D

avatar
cik.blogger
AUTHOR
March 24, 2012 at 3:47 PM delete

perhhh byk tul game...huhuhuh

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
March 24, 2012 at 3:53 PM delete

game yang paling best sekarang ni game hungry game..hehehe

avatar
March 24, 2012 at 4:06 PM delete

gila game juga kak lyssa ni...keep it up..=)

avatar
Ema
AUTHOR
March 24, 2012 at 4:11 PM delete

SIMS BOSAN!!!@#$@??

betul..the sims memang bosan bila main lama2.tapi main THE SIMS 3!!konfem tak bosan.!best

avatar
jaakechik
AUTHOR
March 24, 2012 at 4:15 PM delete

game untuk hilangkan tension ialah main tembak2! hehehe....best best....mcm me suka main counter strike ngn kanak2 sbb en.suami bukak cc so, me pon join la main kalo budak2 main..lwn ngn kanak2 hahaha....

avatar
jaakechik
AUTHOR
March 24, 2012 at 4:16 PM delete

jemput ke blog me, ada banner cik lyssa disana tau! jom laa tengok...

avatar
Syaqhirah
AUTHOR
March 24, 2012 at 5:12 PM delete

sy suka main vice city! mmg best...

avatar
QasehSuci
AUTHOR
March 24, 2012 at 6:35 PM delete

ya allah...banyaknya lyssa...Qaseh ada 2 je game dalam tablet hiihi...

avatar
\\ Izzah //
AUTHOR
March 24, 2012 at 7:10 PM delete

@Lyssa Faizureen HEE , sempat terjah semua games tu .. Haa , mesti tk bosam kan ? HEE , nampak mcm best je game Meow ! tu .. HEE kucengkan ~ :D

avatar
Ida Roslan
AUTHOR
March 24, 2012 at 8:46 PM delete

wah banyak yew kak lyssa =).

avatar
March 24, 2012 at 9:53 PM delete

Ada,, Ceramic Destroyer..klau game tuh x best sori :D

avatar
Sandra
AUTHOR
March 24, 2012 at 10:16 PM delete

kak lyssa download game playscape lahh.. ada banyak games dalam dia.. hehe

Talking Tom yg terbaikk.. hehe
Download lahh.. HIHI

avatar
Sandra
AUTHOR
March 24, 2012 at 10:16 PM delete

kak lyssa download game playscape lahh.. ada banyak games dalam dia.. hehe

Talking Tom yg terbaikk.. hehe
Download lahh.. HIHI

avatar
IEQAH
AUTHOR
March 24, 2012 at 10:57 PM delete

lupa game takpaa jgn lupa FOLLOWER lama ni dhlaa :)

avatar
Lynn Analya
AUTHOR
March 25, 2012 at 6:55 AM delete

Banyaknya game Lyssa.. awak selalu download game kat mana eh?
ke install eh?

teringin nak main.. macam best je game2 tu..Hehe ;)

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
March 25, 2012 at 8:38 PM delete

banyak nya..mas lak bukan kaki game..lagi 10sion n gian lak nnti.hahah

avatar
Cik Isya
AUTHOR
March 25, 2012 at 9:11 PM delete

sis , try install talking cat <3

avatar
March 27, 2012 at 5:34 PM delete

Waaa , mcm best main bakery tu enn . Nak jugakk kaloo download kat laptop mcm mner erkk ? hehe tolong ckap bley ? hehe :D

avatar
aenoraisyikin
AUTHOR
March 28, 2012 at 8:12 PM delete

Eat fruits link link best !

avatar
aenoraisyikin
AUTHOR
March 28, 2012 at 8:13 PM delete

coinz dozer pun best tu

avatar
steffany daph
AUTHOR
March 28, 2012 at 9:22 PM delete

games yg byk.. tpi antara semua, sims pling best :D

avatar

Google+ Followers