J Card Member's Day | Serius Rambang Mata !

Gadis Kidal Berceloteh...
05/04/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Woot~Woot~ Sejak Lyssa ada kat KL ni rasa macam tak melekat je bontot ni kat rumah maksu Lyssa ni . Opss* Mungkin ada yang tak tahu lagi . Now Lyssa ada dekat Cheras .. Rumah maksu Lyssa ler . Saja cuti-cuti stay sini seminggu dua . Lyssa sorang je . Parents dah balik Penang dah hari tu .


Dok sini boleh dikatakan , setiap hari Lyssa keluar rumah . Macam ada magnet je ha tarik suruh Lyssa keluar dari rumah ni . Jalan-jalan , shopping , keluar makan , perhabes duit , lenguh-lenguhkan kaki , badan , pinggang , tangan .. #Eh !


2 hari lepas , Lyssa lepak Mines . Semalam lepas Jusco Cheras Selatan pulak -.-' Memang muka perhabeskan duit sendiri lah gamaknya kan ? Bukan selaluuu . hewhew .


Tengok ni haaa .. Muka perhabes duit sendiri !


 


Ehh ... Mana ? Tak nampak pun mukaa . Tu haa . Sembunyik main nyorok-nyorok belakang Tab ! hekhek . Malu sebenarnya . lalalala~  ** Baru tahu ke Lyssa ni pemalu ? haha!



Mananya tak perhabeskan duit . Ada sale untuk Member JJ le . Sampai 70 % oh . Siapa tak nak beli kan ? Memang dah rasa duduk dalam tin biskut dah . #Eh ! Tengok lah nih . Memang penuh orang rebut baju-baju . Lyssa shopping dengan maksu Lyssa je lar . Sape lagi kan . Time ni borong baju anak-anak maksu . Bahagian Kids :)




 


Serius rambang mata giler pun ha nak cari baju . Dah longgok longgok gitu pulak mana tak nampak banyak . Diorang main gembur gembur kan je baju-baju tu . Termasuk Lyssa ! hekkhekk . KANTOIII !


Ye lah . Dah nak cari baju tak nampak . Main gembur gembur je lah kan ? Dah macam gembur tanah lah pulak . hek ! -.-


Letih juga Lyssa . Bukan letih mencari baju . Letih tengok orang banyak sangat . Macam-macam betullah . Lepas beli baju anak-anak maksu , lepak pulak bahagian bawah cari baju Lyssa . hekk . Dapat lah dalam nam tujuh helai . Jadilah kan nak perhabes duit pun . muahaha . Kang beli banyak-banyak susah pulak nak usung naik Bas Aeroline nanti . wakaka.


Dah letih bershopping , singgah sat makan kat Bistro . Lyssa makan apa ? Laahh . Makan benda ni je pun :)

 


Nampak sedap kan ? Yong Chow Fried Rice  . Nyummy ! Sedappnye . Ni lah masanya nak menggemukkan badan ! hewehw .  Ada nasi , telur , udang , timun , tomato ! hee . Memang sedap ! Sampai licin Lyssa makan tauu .


Memang syok sangat ber-shopping baju ! Esok nak bershopping buku lagi kat PWTC . Ada sapa-sapa nak pergi esok ? Ehem2 . Roger-roger lah eh ! muehehe . 

SilaLikeKalauSuka :)
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

51 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
nis
AUTHOR
May 4, 2012 at 10:20 AM delete

wah.. saya dah pi pwtc.. Best.. banyak org.. paling suke makan hot dog RM5 je....

Best.. Sekolah sy bwat Lawatan.. Pas pi PWTC, Kitaorg pi Muzium Negara..

^_^

Harap dpt pi lagi kt sana..

avatar
dear yayah
AUTHOR
May 4, 2012 at 10:22 AM delete

shopping best kalu ada duit.. huhu

avatar
cik Atiera
AUTHOR
May 4, 2012 at 10:24 AM delete

alaaa.... ain pegi ahad..... jom la ahad jugak! :p

avatar
May 4, 2012 at 10:28 AM delete

hahaha untungnye kak lyssa jalan-2 :D

avatar
May 4, 2012 at 10:33 AM delete

bestt ! esok ade lawatan kt pwtc . skola sy buat ,but sy tk pergi .. sedih .. kalo tk, bole jumpa kak lyssa :') akk jempot sy la eh ?haha ;p

avatar
Xiao Xandria
AUTHOR
May 4, 2012 at 10:35 AM delete

Menarik lah kak lyssa mesti best dapat discount :D

avatar
Misz Mieza
AUTHOR
May 4, 2012 at 10:48 AM delete

Tu dia! shopping sakan ye.. Memang ah klu time sale, bagai nak gila rasanya tengok barang murah2.. Haih! sabarlah hati.. Hehehehe..

avatar
May 4, 2012 at 10:49 AM delete

wah..bestnya lyssa shopping hee~

avatar
Tembam92
AUTHOR
May 4, 2012 at 10:56 AM delete

wah!! beznyer.. dapt shoping..

avatar
keli menari
AUTHOR
May 4, 2012 at 10:57 AM delete

esok pegi lagi ?!! kite nak pegi lagi tapi jauh la pulak . nak kirim kat jelah.haha!

avatar
Diyana Danish
AUTHOR
May 4, 2012 at 10:59 AM delete

kak, esok sy pun pergi pesta buku
^-^

avatar
May 4, 2012 at 11:01 AM delete

alamak, xnampak muke lysaa pulak, hehehe

avatar
e-zati alyxie
AUTHOR
May 4, 2012 at 11:04 AM delete

Bestnye... kak lyssa shopping kt KL... Tahun nie sya tak pernah pn lagi gi KL... <3

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
May 4, 2012 at 11:10 AM delete

udang tu nmpak sedap..nyumyyy!!!

avatar
emeliena
AUTHOR
May 4, 2012 at 11:15 AM delete

Assalamualaikum.. wahh, sis kaki shopping yer. Sama laa kitaa . Hehe.
Winkwink ;]

avatar
Spudin
AUTHOR
May 4, 2012 at 11:17 AM delete

wow..awak ni mmg patut rambang mata ..haha...cool stuff kot!

avatar
Yana_Nana21
AUTHOR
May 4, 2012 at 11:18 AM delete

Sedappnyaa makanan tuu , bahahah .

avatar
Kau Dan Aku
AUTHOR
May 4, 2012 at 11:25 AM delete

sedapnye makanan tu! hewheww :)
betul ke kak lyssa nk g lagi PWTC ?
haa, kalau saye jumpe kak lyssa, saye nk amek gmbr ngn kak lyssa tau! boleh? huhu

avatar
Cik Kay Jue
AUTHOR
May 4, 2012 at 11:25 AM delete

ckj pun pergi jusco cheras selantan semalam... lyssa pergi kul berapa? hehe..

avatar
Syuhada Nasya
AUTHOR
May 4, 2012 at 11:30 AM delete

untung lah lyssa oi.. jom dtg blog syu hihi .. nt kta lepak sma narhh

avatar
May 4, 2012 at 11:34 AM delete

@dear yayah

Betul ! Kalau tengah ada duit , memang syiok kalau nak bershopping :)

avatar
May 4, 2012 at 11:35 AM delete

@cik Atiera


Olorrr . Jom lar Sabtu ! hakhak ~

avatar
May 4, 2012 at 11:38 AM delete

best nya dapat jalan2 . hee (:

avatar
May 4, 2012 at 11:39 AM delete

@Princess Syazliyana

hekkkk . haaa . cepat ! datang ler PWTC :)

avatar
May 4, 2012 at 11:40 AM delete

@❤farahin izzati❤


hewhew .memang ler tak nampak .. tengah menyorok tuu . muehehe :DD

avatar
May 4, 2012 at 11:41 AM delete

@Syuhada Nasya

waaaa . jom jom lepak sekali ! muehehe :DD

avatar
Saya Disini
AUTHOR
May 4, 2012 at 11:45 AM delete

bestnye dapt shoping

avatar
Ain Intel
AUTHOR
May 4, 2012 at 11:52 AM delete

wwahh .. best bangat ...

avatar
Faqihah Husni
AUTHOR
May 4, 2012 at 11:59 AM delete

Memang best shopping kalau duit banyak! :D

avatar
Dream
AUTHOR
May 4, 2012 at 12:19 PM delete

: Memang best kalau ada sale , selamat enjoy esok :)

avatar
Aliff Haikal
AUTHOR
May 4, 2012 at 12:21 PM delete

kalau duit banyak , memang seronok gilaaa nak shopping :)

avatar
ciksengeh :D
AUTHOR
May 4, 2012 at 12:38 PM delete

amboi2 .. seronoknye die :D hikhik ..

avatar
May 4, 2012 at 12:48 PM delete

Uiks...shopping!! :D Lyssa amek gambar kat toilet erkkk...???haha...

avatar
May 4, 2012 at 1:05 PM delete

@Lyssa Faizureen
Hamboi... x bagitaupon ada gi JJ cheras selatan.. pack giler sana semalam...nak parking pon susah... awat x call klu x blh belanja tuity fruity (camnana ejaan pon x tau) tp dlm jusco tu la... kita shopping sorg2 jek semalam.. :)

avatar
niedaida
AUTHOR
May 4, 2012 at 1:05 PM delete

memang rambang mate ooo...tpi rmbang mate tengok nasi goreng tu.he3

avatar
ZeLL
AUTHOR
May 4, 2012 at 1:29 PM delete

maintainance tinggi jugak law sape jadi suami kak lisa nie..
haha..gurau je kak lisa...

avatar
Cik Semut...
AUTHOR
May 4, 2012 at 1:39 PM delete

i lap j card day..haha..

avatar
shera
AUTHOR
May 4, 2012 at 1:39 PM delete

wah ! bestnye pergi shopping . ^_^

avatar
May 4, 2012 at 2:31 PM delete

kadang yg buat promotion nie x boleh percaya sgt sbbnya banyak kemungkinan diorang dah up kan harga dulu baru buat promosi..saja nak rambangkan mata kita..haha..

sekadar beringat..^^V

avatar
Rozuan Ismail
AUTHOR
May 4, 2012 at 2:34 PM delete

pergh, 70% memang tak boleh dilepaskan.huhu

avatar
Hanis Afiqah
AUTHOR
May 4, 2012 at 5:28 PM delete

LYSSA, npe x ckp lyssa nk pi jusco ? kalau x, boleh jumpa nun lyssa. rumah hanis kat tutti frutti yg lyssa pnah pegi tuh. waaa nak sangt jumpa lyssa. kalau tau lyssa nk pi jusco, konpem hanis nk pi, nk jumpa lyssa :( huhu x de rezeki lg kot :( untunglah sape yg tersrempak ngan lyssa tu kan :(

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
May 4, 2012 at 8:18 PM delete

wah...dok shopping je ek??haha

avatar
SunnyFunny
AUTHOR
May 5, 2012 at 12:38 AM delete

wahh. best nya kak lyssa . untunglahh !!! :)

avatar
May 5, 2012 at 9:30 AM delete

owh, akak suka shopping eh !! sama la kita <3

avatar
Yanie Ninie
AUTHOR
May 5, 2012 at 12:19 PM delete

saya ada nmpk kak lyss :)

avatar
MissAnt
AUTHOR
May 5, 2012 at 5:14 PM delete

hi sis Lyssa....u're great laa...thx for helping MissAnt dgn tutor2 you ye....adore u sis...I wish u gud luck and alwaz stand with ur blog..

say wat...MissAnt yg dah lme dlm dunie blog ni pun xcpai follower mcm you..ihiks...dlu private,,skrg xlg..hihi....nway..here a appreciation for you..

http://missant21.blogspot.com/2012/05/bakat-setahun-jagung-vs-najwa-latiff.html

tata^_^

avatar
dalila
AUTHOR
May 10, 2012 at 1:42 PM delete

huhh..ketinggalan utk shopping kt sn..

avatar

Google+ Followers