Lepak The Mines Bersama Kawan-Kawan Lama

Gadis Kidal Berceloteh...
01/05/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Ehee . Kata tak nak update hari ni konon Cik Lyssa ni . Tapi update jugak . Apa daa -.-'
Cuti lah sangat . Eh , biar la . Kemut-kemut habis jari ni tak menaip hari ni . Dah ketagih nak buat macam mana kan ? Tak kira ! Nak update jugak walau sekejap . muehehe .


Entry ni Lyssa tak nak banyak cakap ! Nak upload gambar banyak-banyak je untuk santapan mata korang . Tak nak tengok boleh tekan pangkah laju-laju ye . Tak kesah pun . muehe . Entry hari ni , 1 Mei 2012 Lyssa nak cerita kegembiraan Lyssa bersama kawan karib Lyssa masa sekolah rendah dulu . Last jumpa tahun 2003 tu haa . Maknanya time tu Lyssa darjah 5 . Dah 8 tahun  , baru Lyssa jumpa diorang balik .


Wuu . Kami bertiga kecik je dolu-dolu . Tengok sekarang mak aii . Punya tinggi kawan Lyssa tu haa . hehe . Rinduuuu nyerrrr ! Pertemuan kami tadi , dekat The Mines . alar~ Ramai yang selalu lepak situ kan ? Biasa lah . Hari ni kan cuti .. Memang sesak ar dekat situ . Memang macam tin sardin pun .


Lyssa tunggu diorang depan Reject Shop . Err . Mana diorang ni .. Lambat nya ! Ahhh . Tunggu punya lama , terus kol . Tengok diorang on the way ! hehe . Nampak je Lyssa terus dorang peluk - peluk . Tak kira dah orang keliling dok tengok . 

Eh , kesah hapo ! Kami lama tak jumpa tau . Bukan selalu peluk-peluk gitu ! huhu . Jangan jelly .. :)

Memang kemain eksaited tau kami bertiga dapat jumpa balik . Member Lyssa dua orang tu study dekat UPM . So memang dekat lah kalau nak lepak The Mines setiap hari kan ? Jeles lak tengok diorang study sekali ! tskk.tskk . -.-


 
Lyssa , Husna dan Iryani



Jumpa je jalan-jalan lah kami . Perut kemain lapar dah bunyi gluppp..gluupp.. dahh . Yani nak makan Pizza ... Husna nak makan KFC ... Grr ! Mana satu ni ? Aku pening dahhh . haha .
Last-2 tengok KFC Full House gitu , terus makan Pizza ! ehem~ehem~ I belanja Ok ! haha .
Bajet banyak duit je kau Lyssa ! haha . Bukan selalu nak belanja sahabat lama kan ? :) Peace ^_^ v


 
Sibuk betul Husna dengan Tab dia tu . hikhik ~
 

 
Diorang Comel ! Lyssa tak . Jeles nyer -..-'


 
Yani le ni . Nak sangat Pizza yang Large punya . Ambik kau ! Perut tong drum betul ! haha


Memang lama gila lah kan kami makan Pizza tu . Bukannya makan . Sembang je banyak ! muahaha . Tak kira dah orang nak kata pe . Sembang serupa cakap dalam satu Mines boleh dengar tu punya eksaited kemain ! haha .


Lepas habis makan , lepak pulak kami berkarokkk ! Dekat Jusk K . Err . Syiok jugak kat situ . Time diorang belanja Lyssa pulak arr . muehehe . Sejam RM25 . Kami karok 2 jam .
Bilik kecik tak de . Semua FULLED . Tinggal yang dekat bahagian depan sekali je . Lantak lah . Ambik je . Biar lah orang tengok kami nyanyi ke hape . Kesah ape ! huahauhua ~


 Semangat betul Husna nyanyi ! Yani eksaited senyum sampai ke telinga!

 
Yani busy pilih lagu ! hukhuk :*


 
Apa tu Lyssa ? Muncung kemain menyanyi ! huauahua~
 



 
Kami comel ( perasan 1 saat ! )
 

 Lagak jadi Promoter kejap ! hakhak . 


 
Karok 2 jam bergambar pulak kat toilet ! Biasal lah . perempuan ! haha . Kan ??


 
Say CHEESE ramai - ramai ! haha . 
 

 


Tak puas lagi lah jumpa diorang . Rasa macam nak jumpa lagi . Serius RINDU ar ! Grr . Habis ke toilet bergambar lagi kami . haha . Tak habes-habes -.-

Suruh orang lain lak tolongkan ! hehe . Tarek je lah akak sorang ni . Cantik jugak akak tu shoot-kan . Thanks ! muehehe .



 3 sahabat ! :) Peace ! ^_^v



Nanti kalau ada masa lagi , kita jumpa ya ! huhu . Lepak-lepak lagi yukkk . Miss korang . muehehe. 



Lyssa balik , paksu Lyssa ambik ! Maksu Lyssa shopping sorang-sorang dalam tu . Dah habis jumpa diorang semua . Bubye~Bubye~ Dan lagi Lyssa snap satu gambar dekat KEK BESAR ! Nyummyyy ~ :)

 


Kek besaqqqq daripada Lyssa ! Ishkkkk . Tak bley jadi nihhh !  >__<
 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

49 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Rozuan Ismail
AUTHOR
May 1, 2012 at 11:57 PM delete

BARU JE TADI PERGI MINES =)

avatar
May 2, 2012 at 12:01 AM delete

ctknya lyssa muncung hehe~ p kbox ka..bestnya..heh

avatar
May 2, 2012 at 12:02 AM delete

Hahaha.skarang ni mimi baru balik dari The Mines ^^

avatar
Si Matatajam
AUTHOR
May 2, 2012 at 12:02 AM delete

Jelas arr.... Teringat zaman jd student UKM dulu. Slalu gak M lepak kat T. Mines ngan bespren

avatar
AMMAR YASIR
AUTHOR
May 2, 2012 at 12:05 AM delete

Tak ckp pn nk dtg Mines. Kalau x leh kta jmpe. huhuhuhu

avatar
May 2, 2012 at 12:06 AM delete

wah! seronok meh! lepak ngn kawan2,,,arghh,,rindu plak kawan2 kolej!! hurmm~

avatar
May 2, 2012 at 12:14 AM delete

Wahhh ! Happening ! so suweeettt laa ! ^^

avatar
ZaroL
AUTHOR
May 2, 2012 at 12:14 AM delete

waaaa jeles... kita kt serdang je tadi.

avatar
May 2, 2012 at 12:16 AM delete

Mesti best kann , jumpa kawan lama . 8 tahun pulak tuh tak jumpa . :D

avatar
yuyu Zulaikha
AUTHOR
May 2, 2012 at 12:17 AM delete

hmmm.. lyssa. lyssa. :)

avatar
May 2, 2012 at 12:19 AM delete

Alaa tomey tomeyy.
Haha. Suka suka !
Kami rasa macam pernah nampak muka mereka itu.
Hmm tapi di mana eh -.-'

avatar
Fisya Isha
AUTHOR
May 2, 2012 at 12:23 AM delete

kak lyssa comel ape ! :)

avatar
Izzah Ab Aziz
AUTHOR
May 2, 2012 at 12:36 AM delete

memang seronok dpat jumpa kawan lama.
:)

avatar
May 2, 2012 at 12:40 AM delete

eh you yang mintak tlg i shoot gmbar korang dekat mines tadi kan?..what a small world kot.

avatar
MuaR
AUTHOR
May 2, 2012 at 12:46 AM delete

jalan2 tak ajak == haha tiga2 comel ~

avatar
May 2, 2012 at 1:07 AM delete

wahh ! 1st time kot nmpak lyssa snyum nampak gigi.. adakah saye sgt kuno sebab xpenah nmpak or.. nampak tembam + comelsss la lysaa..

avatar
Aliff Haikal
AUTHOR
May 2, 2012 at 1:18 AM delete

mesti terkeluar ayat ni kebiasaan

'ehh dah besar kau ek,dulu aku tengok kecik kemetot je ' hehe :)

avatar
dear yayah
AUTHOR
May 2, 2012 at 1:34 AM delete

nak kek tuh blh? ahahaha..

avatar
May 2, 2012 at 5:52 AM delete

bestnya Kak Lyssa jalan2 jumpa kawan lama :D haha.. karaoke lg tu~

avatar
May 2, 2012 at 7:00 AM delete

bestnya dpt jumpa kwn2 lama.. huhuh ^^

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
May 2, 2012 at 8:34 AM delete

syoknyerr jln2 ngn mber..

avatar
May 2, 2012 at 8:59 AM delete

seronokkan...kalau jumpa kawan-kawan...ada jer story nak bualkan...

avatar
May 2, 2012 at 9:01 AM delete

comeeel la kak lyssa ;)) hee..

avatar
HannaNabiella
AUTHOR
May 2, 2012 at 9:15 AM delete

Wahh, msti besh gilerr an lpak ngn besfwenYg da lme xjmpe, btw, bju k.lyssa cntex la..heehee, ^_^

avatar
Rina Supian
AUTHOR
May 2, 2012 at 9:49 AM delete

Nmpk lain pulak lissa ni. Salu ke test suara ni?? hehehe

avatar
Saya Disini
AUTHOR
May 2, 2012 at 11:04 AM delete

bestnye dpt jumpa kwn lme

avatar
Ieyza Afieyna
AUTHOR
May 2, 2012 at 1:54 PM delete

bestnyw dpt lpak2 dgn kwn2..

avatar
May 2, 2012 at 2:10 PM delete

bestnyerr jmpe kwn lame kn ? hehe.. hope sngt kite dpt jmpe dak2 skola rendah kite tu.. haha.. kak lyssa n daa geng, cummel2 sngt :)

avatar
Afifah Hayati
AUTHOR
May 2, 2012 at 2:58 PM delete

Seronoknya dapat jumpa kawan2 lama :D
Kalau jadi dewasa kan best !

avatar
Atirah ★
AUTHOR
May 2, 2012 at 3:41 PM delete

Kek anniverssary spe tuhh ? Kasi sy siket . Hahaa ><

avatar
cinta nabella
AUTHOR
May 2, 2012 at 4:05 PM delete

kak lyssa comel :) mcm yuyu pulak ^.^

avatar
May 2, 2012 at 4:42 PM delete

Kak Lyssa ni comel la ^_^ hihi

avatar
May 2, 2012 at 4:44 PM delete

Kak Lyssa omey gilaa <3

avatar
Adie Achim
AUTHOR
May 2, 2012 at 4:55 PM delete

Au pengikut yang ke 49,582!
Dasatnya! wah ingatkan selama ni Ben mendahului. Well u deserve it.. nice blog :)

avatar
May 2, 2012 at 5:13 PM delete

hppy sguh jupe friend lame yer
amboii purple cik lyssa kite tu hikhik chumel

avatar
Rafflesia™
AUTHOR
May 2, 2012 at 5:17 PM delete

selalu g Mines, xjumpe lyssa pun.. @_@ sob2...

avatar
Yana_Nana21
AUTHOR
May 2, 2012 at 7:19 PM delete

Shomey !! Entry yang best2 nii !

avatar
May 2, 2012 at 7:46 PM delete

Comel tu terletak pada mata yg memandang.Tak baik tau kata Lyssa tak comel!

avatar
meyn stedy .
AUTHOR
May 2, 2012 at 8:46 PM delete

cantk lah blog k.lyssa faizuren

avatar
May 3, 2012 at 3:28 PM delete

Kak lyssa senyum manis gituu ~

avatar
Mrs. Simple
AUTHOR
May 3, 2012 at 7:10 PM delete

comel lahhh kak Lyssa !! best lahh kann :D

avatar
May 3, 2012 at 11:40 PM delete

Minta semua bloggers seluruh malaya menyertai contest RM200 bersama www.careeron9.com
sila lawati di http://www.careeron9.com untuk maklumat lanjut... tq

avatar
Profil memen
AUTHOR
May 31, 2012 at 1:58 PM delete

Assalamualaikum
Salam kenal ya semua ..ini saya dari indonesia
walaupun negara kita berdampingan dan sering ada permasalahan tapi saya cuma mencari persahabatan
persahabatan itu indah dan kekal selamanya

avatar
wafi_shira
AUTHOR
August 17, 2012 at 11:21 PM delete

assalamualaikum ... sy ad mslh nk wt blog nie wlupn dh tgk tutorial dr lyssa .. mcm mane ek nk wt ?? sy arap lyssa dpt bntu sy ...

avatar
December 15, 2012 at 2:58 AM delete

Tak sangka yani kawan deng lyssa.. my exschoolmate serta my exclassmate mse kt mrsm Pasir salak dlu.. hehe

avatar

Google+ Followers