Popular Post For A Month

Gadis Kidal Berceloteh...
09/05/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Wahh.Wahh. Serius lama betul blog tak ber-update kan ? Ramai yang tanya bila Lyssa nak update ni ! Tetiba rasa terharu sekejap ! * Opsss . Ada juga nak baca entry merapu Lyssa ni kan ? Ishkk ! Bukan ada apa punnn .


Tapi tadi Lyssa ada jugak check kat blog ni . Orang selalu cari menatang apa bila masuk blog Lyssa ni ? hekk . Famous keyword ! Tengok kat bawah ni :


 


Oh , ramai yang tersesat untuk cari mengenai Cara Remove Timeline Facebook rupanya ...
Ramai betulkan yang tak suka timeline ehh ? hihi . 


Tak pe , lagipun ENTRI NI pun sebenarnya Lyssa kredit dari someone tu . Dalam masa sebulan , post itu sahaja dah lebih 12 000 ++ pageviews dahh . Ehem . Ehem .


Setiap hari kot Lyssa check , ada je yang nak buang timeline tu kan ? hehe . Tapi , korang kena lah tahu .. Korang buang pun orang lain still nampak dan bagi yang kata :

" Laa , masih nampak timeline lagi lah ! "

Korang pun ikut je lah tutorial tu . Tapi untuk google chrome Lyssa tak berapa sure lah sebab Lyssa guna Mozilla menjadi .Bagi yang tak jadi tu korang guna google chrome kot ? hekhek . Sorry ! Tak selidik lagi .


Tapi , apa-apa pun thanks sebab selalu singgah lepak masuk blog Lyssa ni heh . :P
  
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

19 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
May 9, 2012 at 6:49 PM delete

Semua post Lyssa berguna :)

avatar
fiQ'Ra
AUTHOR
May 9, 2012 at 6:53 PM delete

batul lah tu.. januh nk follow tuto remove timeline fb.. thanks kat lyssa ;)

avatar
Dayz
AUTHOR
May 9, 2012 at 6:59 PM delete

tu la, dayz da buang still ad gk.. hm, lntk jela kt situ.. xreti nk wt pe daa~ =.='

avatar
May 9, 2012 at 7:06 PM delete

ramai juga kan yg cari buang timeline tu huhuhu ^^

ada masa jemputlah join segmen miss z

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

avatar
May 9, 2012 at 7:59 PM delete

benci timeline ! nasib baik ade kak lyssa :)

avatar
May 9, 2012 at 8:06 PM delete

Wah ramai sgt yg xmo guna timeline..hehe..lyssa punya tuto mmg terbaik hehe

avatar
farah hanim
AUTHOR
May 9, 2012 at 8:09 PM delete

semua menyamph bile tgk timeline
tu yg ader tutor cpt2 nak guneee
heee :D

avatar
May 9, 2012 at 8:10 PM delete

Hana guna Google Chrome n mnjadi aje :) hehe.. thanks utk link tuto tu Kak Lyssa.. org yg x install Timeline Remover itu aje yg nampak timeline.. sesiapa yg install mmg dh x nmpak dh.. even timeline kwn dia yg x install ni ^_^

avatar
May 9, 2012 at 8:10 PM delete

Hana guna Google Chrome n mnjadi aje :) hehe.. thanks utk link tuto tu Kak Lyssa.. org yg x install Timeline Remover itu aje yg nampak timeline.. sesiapa yg install mmg dh x nmpak dh.. even timeline kwn dia yg x install ni ^_^

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
May 9, 2012 at 10:42 PM delete

tapi orang lain still nampak timeline kita tu..hehehe

avatar
ღSyaღ
AUTHOR
May 10, 2012 at 12:35 AM delete

SAYA TAK SUKA TIMELINE FB noktah.
hahaha lazer betul mulut nie
But I'm serious..nak try la step Lyssa bg nie
thanks Lyssa ^__^

avatar
May 10, 2012 at 4:47 PM delete

Google chrome pun menjadi. Hekhekk ! "D

avatar
Azmil Aziz
AUTHOR
May 10, 2012 at 5:37 PM delete

nk komen kat admire sy ni bleh??

avatar
shera haifa
AUTHOR
May 10, 2012 at 9:49 PM delete

sy xsuka timeline gak.. guna goggle chrome menjadi jee

avatar
nurkaloi
AUTHOR
May 11, 2012 at 11:36 AM delete

memang tak suke kowtt....ish

avatar
Shima
AUTHOR
May 11, 2012 at 5:33 PM delete

info berguna..tq sudi berkongsi.
** akak dh try tuto dr lyssa,cantik2 belaka...tq yer.

avatar
Hanis Afiqah
AUTHOR
May 13, 2012 at 12:05 PM delete

blog lyssa kan pemes. meletop gituu !

avatar
ღSyaღ
AUTHOR
May 14, 2012 at 8:05 PM delete

yea yea dah jadik
it's back to normal
thanks Lyssa. nie yg sayang Lyssa lebih nie

avatar

Google+ Followers