Celcom SOX Voting

22/06/2012



STICKY POST 48 jam ! Sila check blog archive untuk entry yang terbaru =)



Selepas sahaja menjelajah seluruh negeri , didapati terdapat banyak bakat-bakat baru dan persembahan yang sangat hebat ! Yeahh . Tersaangat lah hebat ! SOX 2012 , akhirnya telah mencapai tahap kemuncaknya semasa di Grand Finale yang telah berlangsung baru-baru ini . 

Tahun ini , Grand Finale yang telah diadakan pada 3 June 2012 di Stadium MABA , Jalan Hang Jebat , Kuala Lumpur telah menunjukkan pelbagai persaingan yang sengit antara para finalis :) Tahap keazaman dan keinginan yang tinggi untuk menang boleh dilihat dengan jelas terpancar pada wajah pasukan kerana mereka telah pun melakukan persembahan dengan baik sekali !

Tak kira lah dalam dance ke , drums ke , hoops ke , diorang ni semua yang terlibat telah menunjukkan bakat dan kemahiran diorang untuk terus ke Grand Finale . 

Tapi apa-apa pun , I'ts Not Over Yet !! 


Ada satu award yang paling besar untuk dimenangi dan ianya akan diadili oleh korang semua ! Yea . Korang yang tentu kan ! Siapa yang menang award ni dan inilah peluang korang untuk menyuarakan dan terus mengundi mana satu pilihan feveret korang !!


Macam mana nak undi ? Alahhh . Senang je , first sekali , korang pergi ke link ini :



Then , korang tengok lah satu-satu video yang mana korang rasa berkenan dan yang patut menang ! Yeahh . Kalau rasa video tu yang menarik dan boleh dikira sebagai juara , korang terus tekan BUTTON LIKE di video tersebut . Korang boleh VOTE (LIKE) sebanyak mana video yang korang suka . Dan apa yang paling penting , tolong sebarkan kepada semua kawan-kawan dan family korang ye , sebab tarikh untuk VOTE tutup hari ni iaitu (22 June 2012)


So , apa tunggu lagi ? Cepat pergi VOTE !!! :)

Sekian ~~
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

22 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
AimanAziz
AUTHOR
June 22, 2012 at 10:29 AM delete

Terbaekkkk /. Akak nak VOTE sape?

avatar
June 22, 2012 at 10:30 AM delete

Mestilah nak VOTE dari negeri akak ! huahua .

avatar
June 22, 2012 at 10:31 AM delete

eheeee. yup VOTE je ! :P

avatar
June 22, 2012 at 10:32 AM delete

VOTE jgn tak VOTE ! eheeee~

avatar
hairy
AUTHOR
June 22, 2012 at 11:54 AM delete

vote last then off 3day..hehe..gudluck lyssa

avatar
Coretan anuar
AUTHOR
June 22, 2012 at 11:59 AM delete

Alamak.. Saya tak tahulah nak Vote sesiapa.. Lyssa tolong votekan untuk saya boleh.. ;)

Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati

avatar
June 22, 2012 at 12:52 PM delete

kak lisa ! my school join this ! dah 3 tahun join!
tp plg tinggi pernah dapat pun 2nd place , but it's ok lah kan
:D
go johor go ! :)

avatar
June 22, 2012 at 3:28 PM delete

vote skola saye voltage all-girls n all-boys! :)

avatar
AbgferOz
AUTHOR
June 22, 2012 at 4:09 PM delete

heeee.. kalu nak vote utk diri sndiri bley tak akak lyssa gemok :P

avatar
June 22, 2012 at 6:31 PM delete

hi jom tgk2 sni http://www.facebook.com/dmiacollection

avatar
Aldy Shah
AUTHOR
June 22, 2012 at 10:42 PM delete

Okeyh! tapi tak taw nk vote sape nih

avatar
Ain Nabila
AUTHOR
June 23, 2012 at 5:30 PM delete

Kaka lyssa . sory ganggu . nk tnye , cm ne ea akk wat cursor ade nme akak ? sory nyusahkan !

avatar
roza
AUTHOR
June 23, 2012 at 5:45 PM delete

dik lyssa..hebat skang ye dah ade sticky post...slamat berjaya..

avatar
Hotz Mumma
AUTHOR
June 24, 2012 at 2:40 AM delete

salam,
tahniah adik LS ..dpt top10 levis..
akak dh voted..
good luck
http://azrulin.blogspot.com/2012/06/lyssa-faizureen-vs-fatin-liyanasiapa.html

avatar

Google+ Followers