Glamour Sangat ke , Nama Lyssa Faizureen Tu ?

16/06/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v



Caittt . Tak boleh belah punya tajuk weh . bhahaha . Kan ? Kalau nak cakap yang Lyssa Faizureen ni glamour , tak kot ! Glamour lagi Hantu Mak Limah tuu . heheh . 






Yupp . Kecoh betul kat FACEBOOK LYSSA tadi , pasal Fake Account bagai tu .. Gila lahh . Kalau kata OBSES kat aku , tak payah lah sampai nak buat FAKE ACCOUNT menyamar jadi aku pulak . Tak GentelGentelWomen langsung . erk .


Lyssa ada inbox budak tu suruh dia DELETE Account tu . Then dia reply  :


 
Tengok . Gambar sudah hilang . Tadi ada . Sah dia BLOCK aku . haiyakk ! 


 " Eh , kalau PEMINAT SETIA pun , perlu ke buat benda ni semua . Sampai nak kena menyamar jadi aku ? Tak payah . Setakat baca blog aku , support aku setiap masa pun dah cukup . Tak payah sampai nak buat FAKE ACCOUNT bagai . "


Jadi diri sendiri kan bagus . Tak bangga ke jadi diri sendiri ? Tak best ke jadi diri sendiri ? Bersyukur je lah apa yang korang ada , ye ...

Bila search kat Facebook macam-macam jenis nama LYSSA FAIZUREEN / LYSSA SECRET yang muncul . 

Antara yang Lyssa dapat kesan :

1. Lyssa Faizureen (nama ni , ada 4 orang kalau tak silap . 5 orang termasuk aku)
2. Lyssa Faizureen (Peminat) - (yang ini ada dua orang)
3. Lyssa Faizureen Di Hatiku
4. Peminat Setia Lyssa Faizureen (Penghias Blog)
5. Lyssa Faizureen Fan Club
6. Lyssa Faizureen III 
7. Lyssa_Secret Terbaik~
8. Lyssa_Secret II
9. Lyssa_Secret III
10. We Love Lyssa_Secret Tutorial
11. Lyssa Secret Love Story


SEBELAS nama ni lah yang Lyssa jumpa setakat ni . Aiyoyo . Tak reti nak guna nama sendiri or tepek muka sendiri ke ? hmm . Nama Lyssa Faizureen yang kononnya GLAMOUR habis lah sangat tu jugak nak guna . Why ??




Apa kata guna nama sendiri , cuba naikkan nama sendiri . USAHA ! Susah ke ? Tak payah lah nak naikkan nama orang lain dengan menyamar jadi orang lain . Apa guna ? Lyssa tak perlukan semua tu lah . Betul . Tak perlukan pun .  Lyssa dah bersyukur dah dengan apa yag Lyssa ada sekarang .


1. Blog kesayangan Lyssa ---->> (www.lyssasecret.com)
2. FanPage Facebook kecintaan Lyssa   ---->> (Lyssa_Secret)
3. Facebook REAL Lyssa ---->> (Lyssa Faizureen) dan (Lyssa Dollixious) jarang bukak dah yang ni ..
4. Twitter Rasmi Lyssa ---->> (@LyssaFaizureen)


Apa yang Lyssa senaraikan dekat atas ini SAHAJA hak milik forever Lyssa Faizureen . Yang lain , korang tak payah lah nak percaya dengan FAKE-FAKE Account yang ada kat Malaysia ni ye . Korang pun boleh fikir sendirikan ? Tak kan lah Lyssa nak buat banyak-banyak account kot  . Susah oooo nak jaga , belai , cium , peluk banyak-2 account ni . Ingat senang ke ?

Lyssa harap , korang tak terpedaya dah dengan AKAUN PALSU facebook , twitter atau apa-apa laman social yang lain lah eh . 



*** Haa . Pesanan ringkas kepada yang suka curi nama and harta (gambar) orang lain . 

Just BE YOURSELF !!!! You were born an original . Don't die a copy .


Itu sahaja kot yang Lyssa nak celoteh hari ni .Terima kasih kepada mereka yang selalu support THE REAL LYSSA FAIZUREEN


levvv yu oll dem mashhh lah :) hihi .

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

91 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
@ShafyqOnlyy
AUTHOR
June 16, 2012 at 8:39 PM delete

kucing tu TERSESAT kat HEADER . pergi TOLONG dia cepat :)

avatar
Cik Icha Mnz
AUTHOR
June 16, 2012 at 8:40 PM delete

betul toe.. jd la diri sndri.. guna nm sndri lbih baik..:D

avatar
June 16, 2012 at 8:40 PM delete

betul tu kak lyssa.jadi diri sendiri lagi bagus daripada jadi diri orang lain.:)

avatar
Hanaa Daud
AUTHOR
June 16, 2012 at 8:41 PM delete

Sabar jelah, akak :)

avatar
i_creamgirl
AUTHOR
June 16, 2012 at 8:41 PM delete

Erk, untuk pengetahuan kak lyssa .. kalau peminat yg terlampau obses mmmng macm tuh, x bleh nk buat apa lagi.Artis kat luar sana pun ramai jugak org menyamar tapi x kisah pun,kalau kak lyssa x nak org menyamar jgan lah buat benda yg org nak tgk

(Jgn terasa kalau komen nie Agak korang sopan)

MAAF :)

avatar
June 16, 2012 at 8:41 PM delete

sian kak lyssa.. Kalau dh famous,memang mcm2 dh tejadi.. hehe :P

avatar
AMIRUL HAKIM
AUTHOR
June 16, 2012 at 8:42 PM delete

lysaa kalu sudi singghlah blog saya
http://amirulhakim1996.blogspot.com/

avatar
Iza Zaty
AUTHOR
June 16, 2012 at 8:43 PM delete

Dah block dh klon lyssa tu. tu yg terkejaut nye dia tibe2 add zaty. harharrrrr.,

avatar
June 16, 2012 at 8:43 PM delete

sabar jek la kak lysaa . org ni ade yg pelik2x -_-' ape pon tak bole~

avatar
Kamal Akim
AUTHOR
June 16, 2012 at 8:43 PM delete

glemer uolls.. nak tau glemer ke tak try taip Lyssa Faizureen dkt google tgk brpa byk result die keluar and yg related. Be warned majikan pun guna cara ni jugak masa nk amek/reject kite kerja dgn dia so jgalah nama sebaik mgkin (postive attitude, posts, language yadda yadda yadda). All the best dik!

avatar
June 16, 2012 at 8:43 PM delete

lepas ni kena hati2 r nk tegur lyssa... takut fake pulak...heheh

avatar
Aien_Aen
AUTHOR
June 16, 2012 at 8:44 PM delete

Zaman sekarang memang ramai yang suka fake ,lepas tu g block owner sbb takut kena maki

avatar
Mieer Mieyra
AUTHOR
June 16, 2012 at 8:45 PM delete

sokong Kak Lyssa.. mieyra pun suka jugak baca entry blog Kak lyssa, tapi tak laa terfikir nak buat kerja2 macam nie. to Kak Lyssa i always support you .. :)

avatar
June 16, 2012 at 8:46 PM delete

aku bangga jd diri aku sendirikkk!! ;)

avatar
Afifah Hayati
AUTHOR
June 16, 2012 at 8:47 PM delete

saya sokong akak . sabar la kak . blogger femes , memang macam ni :)

avatar
Cik Honney
AUTHOR
June 16, 2012 at 8:47 PM delete

alahai kesian awk lyssa..mesti budak 2 nk tumpang glemerous gak 2..teringat plak kes twitter lyssa dulu....sabarler syg...

avatar
Aina Johari
AUTHOR
June 16, 2012 at 8:47 PM delete

Whoa GLAMOUR tahap gaban dah tuh .. Tapi betul jugak, Miskin sangat nak pakai nama orang .. Better be yourself .. Anyway, Aina always support kak Lyssa <3

avatar
CiK FizA
AUTHOR
June 16, 2012 at 8:48 PM delete

peminat fanatik btol diorang tuh~ hee, sabar je lah Lyssa :)

avatar
maira aini
AUTHOR
June 16, 2012 at 8:49 PM delete

Diorang dengki dengan akak tuu :)

avatar
June 16, 2012 at 8:49 PM delete

tadi member Fiey pun terkena .. sabar ya sis .. Fiey tetap sokong sis .. :D

avatar
hairy
AUTHOR
June 16, 2012 at 8:50 PM delete

fuhhh dasyt...byk giler..hehe

avatar
June 16, 2012 at 8:58 PM delete

tu la ..sifat bersyukur yang kurang...

avatar
June 16, 2012 at 9:00 PM delete

wow~ banyak gile fake fb..huh

avatar
June 16, 2012 at 9:06 PM delete

HAHAHA . tetibaa . lama dahh lahh . biar lah kucing tuuu =)

avatar
June 16, 2012 at 9:08 PM delete

tak de la femes mana punnn ...

avatar
June 16, 2012 at 9:10 PM delete

ye la . sabar je laahh ~~

avatar
June 16, 2012 at 9:10 PM delete

Akak tengok jugak dekat FB...nasib baik tak add...jadik kawan..Lyssa memang hot!!!

avatar
June 16, 2012 at 9:11 PM delete

mana lah nak tahu , femes tu cm ne . adeyy ,,

avatar
Fazi Isma
AUTHOR
June 16, 2012 at 9:12 PM delete

biasa la tu lau ada fake2 account lyssa kita ckp apa pn bkn diaorg fhm...

avatar
June 16, 2012 at 9:12 PM delete

harhar . macam - macam betul ^^

avatar
June 16, 2012 at 9:13 PM delete

eeheee , thnx for da comment ! :)) yupp . attitude kena jaga ^^

avatar
June 16, 2012 at 9:14 PM delete

hihi . yang lain , tak payah percaya . :)

avatar
June 16, 2012 at 9:14 PM delete

hahaha. penTAKOT rupanya diorang ni . ptot main-main BLOCK .

avatar
June 16, 2012 at 9:17 PM delete

adoi.. susah jugak kalau berhadapan dengan orang jenis macam ni..

avatar
June 16, 2012 at 9:18 PM delete

nak buat macam mana kan ? sabar je lahhh =)

avatar
anissyahirah
AUTHOR
June 16, 2012 at 9:19 PM delete

ala akak , biasa la .. org popular , macam nie lah jadinya . selalu ada fake account sampaikan kita tak tau yang mana yang original . akak sabar je lah k ? saya akan selalu support akak ^^

avatar
June 16, 2012 at 9:20 PM delete

hihihi . BAGOSSS !! ^_^v

itu lah yang kte mahukan ! :D

avatar
Sh Hily
AUTHOR
June 16, 2012 at 9:42 PM delete

besalah zmn skg nie..sal fake2 account nie mmg da byk..kdg2 suka buat kacau tapi guna identiti org len..^,~

avatar
Anonymous
AUTHOR
June 16, 2012 at 9:47 PM delete

Akaun FB(Fake) Lyssa Faizureen III tu ada add saya tadi..Pelik gak mula2,kenapa Kak Lyssa nak add saya..Padahal Kak Lyssa knal saya pun tak.Saya pun accept je request dia tu.Tapi bila dh baca entry Lyssa ni,teruss saya block dia..Puas hati!Hehe..Ayat dia pun skema je.Nk mnyamar pun tak reti,kesian~

avatar
June 16, 2012 at 9:55 PM delete

Be patient, Sis Lyssa!!!

avatar
dhiya wardah
AUTHOR
June 16, 2012 at 9:57 PM delete

act dy pon na fames cam akk 2 hahaa ..
akk bg laa dy tips cegane na fames cm akk hehhehe

avatar
June 16, 2012 at 9:59 PM delete

kite pun kena jugak la sis .. lepas approve tergerak ati nak bukak page sis .. then,nk tnye sis..tp dh ada yg bertanya dulu .. huhu .. hope sis sabar ye .. kami semua sokong sis :)

avatar
June 16, 2012 at 10:09 PM delete

perghh.. mana tak glamour cam tu banyak...huhu, sekarang--->109 silent readers.. ramai tu, saya nak capai 100 org masuk pun tak pernah

avatar
Aina Sofea
AUTHOR
June 16, 2012 at 10:10 PM delete

Ya lahh kak .. Buat apa nak jadi Kak Lyssa ?? Lebih baek naikkan diri sendiri ...
Saya dopp pernhh buat akaun fake mna2 selebriti pown !!

avatar
cik nurul
AUTHOR
June 16, 2012 at 10:12 PM delete

whoa?? peminat sgt tu. hew hew apa pun always support u ! fighting ! :D

avatar
yqa_zeri
AUTHOR
June 16, 2012 at 10:17 PM delete

glamour betol sis lysaa ni rupa2 nya...
ignore it ya~

avatar
Anonymous
AUTHOR
June 16, 2012 at 10:19 PM delete

phm jee

avatar
eqa sulaika
AUTHOR
June 16, 2012 at 10:36 PM delete

wo0o gentlegentelwomen ye :D
sye rse ni semua kerja budx2 sekolah rendah ngan menengah bawah yg x mtg lagi kot.Yellah , takkan bdx menengah Matang ngan student U nak wt?
Fanatik sngt.Oh BTW kak lyssa study kt mane?Nape x nah cerita kt blog ye?

avatar
June 16, 2012 at 10:54 PM delete

Makehhh, pelik seyhh org camni.. dlu kes curi gambar, nie kes curi nama sekali gus... ish ish... nak cari populariti sekali la tu.. sbr erk sis...

avatar
ked
AUTHOR
June 16, 2012 at 11:02 PM delete

kecik ati mak ayah diorang kalau dapat taw yang diorang wat fake acc semate2 nak femes..
sobsobsob..
orang takde keyakinan diri camtu laaa..

avatar
June 16, 2012 at 11:37 PM delete

serius ini femes tahap serius dah ni :3...sampai tahap ada account fake..Omaigod :O

avatar
June 16, 2012 at 11:57 PM delete

em kes nak uv lebih la ni nak tumpang glamour org..apala slhnya kd dri sndiri..ish2..eh..xperasan pula ctknya gmbr purple tu..bru letakka?? comey hehe

avatar
profmie
AUTHOR
June 17, 2012 at 12:04 AM delete

wah..bahaye sgguh zmn skngni..kena berhati2x..
lbih baik jd diri sndiri..b'syukur dgn apa yg ada pd diri sndri ptutnya..

avatar
TanpaNamaDer
AUTHOR
June 17, 2012 at 2:41 AM delete

ramai yg nak menumpang la tu

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
June 17, 2012 at 8:19 AM delete

spe lyssa tu?x kenal pon..hik3 :P saba jelah lyssa ye :)

avatar
slumberdek
AUTHOR
June 17, 2012 at 8:36 AM delete

Blogger femes mmg cenggitu.......bukan u sorang jer tau lyssa ramai jugak yang kena cam u. apa2 pun semoga pemianat setia blog u tau kewujudan profile2 tu bukan u.

avatar
June 17, 2012 at 9:51 AM delete

Kak Lyssa sabar jelhaa yerr, dy orangg jelus sebb tuhh FAKEFAKE tuhh. Kadang-kadang dy terlalu desperate kann. Akak kan comels ;D * Kenyataan *

avatar
ღSyaღ
AUTHOR
June 17, 2012 at 11:02 AM delete

saya sokong Lyssa Faizureen.. yang fake2 laen tuh jangan menyemak la pulak

avatar
Elih Japahar
AUTHOR
June 17, 2012 at 11:30 AM delete

Mengalahkan artis Lyssa ni yer haha ^_^

avatar
eLLa n aLia
AUTHOR
June 17, 2012 at 11:46 AM delete

nak glamor cpat.. tu lh guna nme org lain tu.. btw, akak mmg femes.. ecece, xyah malu.. :)

avatar
eLLa n aLia
AUTHOR
June 17, 2012 at 11:46 AM delete

nak glamor cpat.. tu lh guna nme org lain tu.. btw, akak mmg femes.. ecece, xyah malu.. :)

avatar
eLLa n aLia
AUTHOR
June 17, 2012 at 11:46 AM delete

nak glamor cpat.. tu lh guna nme org lain tu.. btw, akak mmg femes.. ecece, xyah malu.. :)

avatar
June 17, 2012 at 1:44 PM delete

byk jgk jmpa kt fb nama sma siap gmbr lisa lg..

avatar
June 17, 2012 at 3:05 PM delete

Nasib baik kak lyssa senaraikan yg real acc punya , semalam ain cari account kak lyssa punya lah banyak . hihi , kak lyssa da bestt !

avatar
June 17, 2012 at 6:46 PM delete

walaupun blog QC tak glam pun...
tapi QC happy n bangga je jdk diri sendiri...^_^

sabor je ler yew lyssa...

avatar
steffany daph
AUTHOR
June 17, 2012 at 6:57 PM delete

susah jadi org fames ni kak :P hehee, mcm artess pula kan. apa2 pun kak, moga takda sapa2 yg berniat jahat kak akak.

avatar
Tia
AUTHOR
June 17, 2012 at 8:47 PM delete

Sial je dia nieyh ! Buat apa jadi diri orang lain. Tapi akak, Tia mintak maaf sebab Tia ada copy Link Blog akak skit.. Jom ke Blog Tia !! { http://tiasecret.blogspot.com }

avatar
Tia
AUTHOR
June 17, 2012 at 8:56 PM delete

Tia ada satu lagi benda nk bagitau, yg Fanpage kak Lyssa kena hack..

avatar
June 17, 2012 at 11:19 PM delete

retis memang lah =).. tapi jadi diri sendiri lagi best kan? ^_^

avatar
MadNip
AUTHOR
June 18, 2012 at 2:15 AM delete

lyssa jadi hotsentap lg ... kan dah sentap .. =P .. lama tak tweet mcm biasa .. asyik nampak thanks follow tu je .. =.="

avatar
Admin
AUTHOR
June 18, 2012 at 3:17 PM delete

untung nye diaa.. tak de org nk buat fan page untuk kitee.. heee

avatar
June 18, 2012 at 6:33 PM delete

dari zaman nabi adam hingga ke akhirat tak ada 2 orang yang menyerupai...so diri kita adalah diri kita.......

sepatutnya banggala jadi diri kita...kalo bukan diri kita siapa lagi kan tul tak ???

rugila kalo kita jadi orang lain (T_T)

avatar
Anonymous
AUTHOR
June 24, 2012 at 3:46 PM delete

Blog yang terbaekk !

avatar
Anonymous
AUTHOR
July 3, 2012 at 9:53 PM delete

kalau nak buat lyssa faizureen fan club tu macam tak salah kot . dorang kan peminat lyssa . apa salahnya ?

avatar
Raihana Husni
AUTHOR
August 4, 2012 at 9:37 PM delete

rasenya btl tu kak lyssa. tpi mereka dah melampui bataslah. Mcm dayana amerda. pun kena mcm kak lyssa. tak bersyukur langsunglah mereka tu. sabar je ye.

avatar
Anonymous
AUTHOR
August 12, 2012 at 7:29 PM delete

awak tu tak famous sangat pun lyssa.
lol.
pentingkan study tu dulu.
blog should be your 10th important things in you life.

avatar
alloy akulahu
AUTHOR
August 20, 2012 at 1:36 PM delete

beliau ni cam mbangakan diri sgt2 jer,wlupom menafikan lebih...dari nk join fan trus nyampah...

avatar

Google+ Followers