Go ! Go ! SPAIN ! Kemain Semangat Kau , Lyssa !?

21/06/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v



Oit . Tajuk aku hari ni , kemain rancak weh . Go ! Go ! SPAIN .. Bukan Go ! Go ! Power Rangers tau . Itu masa zaman bebudak dulu minat power rangers kaler pink siap beli pedang dengan topeng power rangers lagi makk auu . muehehe .


Ni Lyssa nak bagi tau korang yang Lyssa sokong TeamSpain untuk Euro 2012 kali ni . Cehh -.-
Apa ? Ingat perempuan tak boleh minat eh bola-bola ni semua ? Ingat perempuan tak boleh berjaga malam layan boleh sampai pukul 4.30 pagi ke apa ? Oppss* Bagi siapa yang selalu on Facebook tengah pepagi buta akan nampak lah nama Lyssa Faizureen muncul di kaca lappy korang tu dengan nada semangat sokong Team itu ini . wakaka . 


Nak buktikan betapa semangatnya Lyssa ni ! Cer usya gambar gila-gila kat bawah ni . haha !


 
Ini bukan PHOTOGENIC tau . Ini PHOTO-GEDIK namanya .
Mana satu yang menjadi pilihan hati kudus korang tu ? Sila-2 pilih . hihi :)



Dah .. Dah .. Jangan usha lelama gambar-gambar tu ye . Kalau korang nak tahu , tu lah baju Spain yang baru Lyssa order dari tenet semalam ! wakakaka .  Nampak tak jiwa Lyssa yang kemain semangat tu ? haaa . kan ? Dah tahu kan ? Lyssa ni memang jenis orang yang semangat waja ! hahaha . *perasan =.=


Baju tu baru sampai tengahari tadi . Papa Lyssa tak tahu yang Lyssa beli baju ni . Lepas tunjuk kan dia , kemain lagi dia suruh Lyssa tolong orderkan dia . Mama Lyssa nak . Adik Lyssa pun nak ! Sibuk je . ishk -.-


Lepas je Lyssa tanya orang tu , tengok stok EURO dah habis . hakhak . Kesian lah kat diorang . Tak kesampaian nak dapat kan jersey Team korang ek . Tak pe , inysaAllah , kalau ada stok baru , boleh leteww order-order kan mama , papa , adik ? ^^ muehehe .


Apa-apa pun , Lyssa yakin , SPAIN yang akan menang tahun ni . wakaka . Dan untuk pengetahuan korang , Lyssa pun penyokong setia Germany , Portugal dan France !


Tapi , apa-apa pun SPAIN tetap di hati . lalalala~


Sekian sahaja / Komen lah kalau BERANI ! *_*


 
Jap ! Say cheeseeee . Nak snap kejap muka kornag yang LIKE and COMMENT this entry !


Terima kasih !! :O


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

82 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
AimanAziz
AUTHOR
June 21, 2012 at 6:34 PM delete

hahah :D
Spain x bleh lawan Jerman ..
Jerman mesti menang ..

avatar
Dayz
AUTHOR
June 21, 2012 at 6:36 PM delete

hehe smngat sys erk? btw sys lyssa sgt comey gtu~ ^_^

avatar
June 21, 2012 at 6:36 PM delete

wow ..., berkobar2 kak lyssa nieyh !
Awesome :)

avatar
Aimi Dyna ✰
AUTHOR
June 21, 2012 at 6:39 PM delete

Wah, samalah kita kak lyssa XD

avatar
eyka afyqah
AUTHOR
June 21, 2012 at 6:39 PM delete

kTE sAmE LA kAk..
pEny0k0Ng sETIA spAIN..>__<

avatar
Atirah ★
AUTHOR
June 21, 2012 at 6:39 PM delete

Kalau ada stok , beli untuk saya satu ye . nak baju spain cam lyssa jugakk . <----- berangan sebentar bersama lyssa . hihi

avatar
Anonymous
AUTHOR
June 21, 2012 at 6:40 PM delete

yeahh....spainnnn champion 4 eur0 2012..nce...

avatar
June 21, 2012 at 6:47 PM delete

bawah mata juling tu comel :) hehe !

avatar
nur_za
AUTHOR
June 21, 2012 at 6:47 PM delete

amboi lyssa siap bli bju on9 lgi..hehe..ok lah tu...comei je

avatar
Fiza Suhaimi
AUTHOR
June 21, 2012 at 6:47 PM delete

Say cheeseeee.. Alolo.. Comey sungguh! Hehehe.. Go ! Go ! Spain ! ^_^v

avatar
Si Cadburry
AUTHOR
June 21, 2012 at 6:47 PM delete

Cantik ahh Jersi SPAIN <3

avatar
miszfarahanis
AUTHOR
June 21, 2012 at 6:48 PM delete

kak lyssa comel laa...hehe.. <3

avatar
Aien_Aen
AUTHOR
June 21, 2012 at 6:49 PM delete

Sama lah kita kak Lyssa sokong Spain..
Saya minat Spain dari piala dunia lagi,,minat spain sebab minat kat torres..haha

avatar
sare ared
AUTHOR
June 21, 2012 at 6:50 PM delete

saye minat tengok bola je tapy xminat maen bola^-^

avatar
June 21, 2012 at 6:50 PM delete

Haha ! Kak lyssa kite dari penyokong yang sama , GO ,GO , Spain ! <3

avatar
June 21, 2012 at 6:53 PM delete

lyssa2, lyssa tau kn yg kt baju spain ade lambang salib .lyssa dah buang kew blom ..

avatar
June 21, 2012 at 6:55 PM delete

Wow..saya first ke yang komen di sini ? haha..:DD wah kemain lagi kak Lyssa ye..Spain habiss tuh..:)

avatar
June 21, 2012 at 6:56 PM delete

saya pun sokong spain...!!! :D

avatar
Syafiq Ajis
AUTHOR
June 21, 2012 at 6:57 PM delete

Wahh!! Semanagt bebenor nmpk !! =D

avatar
mira maisara
AUTHOR
June 21, 2012 at 7:01 PM delete

wah.. gile bola jugak lysaa ni..hehe

avatar
June 21, 2012 at 7:05 PM delete

hehe... semangat nya Kak Lyssa :D

avatar
June 21, 2012 at 7:13 PM delete

yuhhuuu. .kita pun sokong spain! go go go! :D

avatar
Cik Honney
AUTHOR
June 21, 2012 at 7:18 PM delete

fulammak....kira lyssa nie peminat tegar jugak la ekk...cahaiyok2x...semoga team plhan anda menang...cik honney tak de sokong mana2x pun....huhu..
sudi2xlah singgah sni
->http://wadahberbicara.blogspot.com/

avatar
June 21, 2012 at 7:20 PM delete

wah.sviva espana..yeahhh!! same team kita..hoho..penyokong tegar spain and england!!

avatar
June 21, 2012 at 7:23 PM delete

Franch?? France La... =,=

avatar
Eyla Lala ♥
AUTHOR
June 21, 2012 at 7:46 PM delete

Bukan main semangat lagi Lyssa.
Btw u sangat gojes. Ikhlas dari hati.
Hee :)

avatar
amy fendi
AUTHOR
June 21, 2012 at 7:55 PM delete

Sapa yang ambik gambar Kak Lyssa semua ni?

avatar
ShiqinKhairul
AUTHOR
June 21, 2012 at 8:00 PM delete

Wuuuu. *high five* Kak Lyssa !
Saya pun Team Spain gak .
Hahaha

avatar
June 21, 2012 at 8:01 PM delete

akak pun minat spain
kita sama la dik lyssa

avatar
Mizz Wenn
AUTHOR
June 21, 2012 at 8:02 PM delete

saya minat England , germany and spain jugak !

avatar
June 21, 2012 at 8:02 PM delete

werkkk . Spain memang lahh . HAHA !

avatar
June 21, 2012 at 8:03 PM delete

hihihi . comel ? mana de yauu . yang semangat tu , betul ! haha .

avatar
June 21, 2012 at 8:09 PM delete

kehkeh . Semangat waja kataaa . huahuahua~

avatar
piko pink
AUTHOR
June 21, 2012 at 8:16 PM delete

nie baru minat spain nie...sbb spain baru nk mng..
bju bru beli ek??hehe

avatar
Farhanim
AUTHOR
June 21, 2012 at 8:18 PM delete

fuyooo kak lysaa sokong SPAIN . hehe kita sama ah sokong SPAIN . harap harap spain menang kan ..

avatar
June 21, 2012 at 8:35 PM delete

malaysia menang la. haha oke saje sebok. hahah

avatar
June 21, 2012 at 8:38 PM delete

Errr . typo lagii lahh . tengs tegur ! :(

avatar
June 21, 2012 at 8:40 PM delete

yeyyy . SPAIN NO . ! >_<

avatar
June 21, 2012 at 8:41 PM delete

ehhh , boleh jee ! hahaha . itu pun kalau hado lah . wakaka !

avatar
Anonymous
AUTHOR
June 21, 2012 at 8:49 PM delete

Beli through internet? Kat mana? Nak website boleh? Hehe thanks

avatar
Coretan anuar
AUTHOR
June 21, 2012 at 8:53 PM delete

Yes.. Bertambah lagi geng saya.. AWaklah wanita jelita yang sokong Spain.. Ingatkan lelaki-lelaki kacak jer yang sokong Spain.. Rupanya ada juga wanita jelita yang sokong Spain..

Doakan Spain menang Erk.. Supaya saya boleh menang Contest yang dianjurkan oleh blogger Denaihati...

Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati

avatar
The Azryll
AUTHOR
June 21, 2012 at 8:55 PM delete

saye pun sokong spain jugak

avatar
June 21, 2012 at 9:10 PM delete

uhukkk . dia perhati lak pic kte . maluuu :P

avatar
June 21, 2012 at 9:12 PM delete

erkkk . semangat ! huahua .

avatar
June 21, 2012 at 9:13 PM delete

Go Go Power Rangerssss . huahua .

avatar
June 21, 2012 at 9:14 PM delete

huhuhu . beli laaa . boleh jadi geng nanti ! :D

avatar
June 21, 2012 at 9:21 PM delete

awakk tu laaagi comel !

avatar
Rara Nasiha
AUTHOR
June 21, 2012 at 9:49 PM delete

Harimau Malaya tetap dihati. hikhikkk :)

avatar
Fafa Esttele
AUTHOR
June 21, 2012 at 9:50 PM delete

nice picture sys comel :)

avatar
June 21, 2012 at 10:24 PM delete

Tahun ni Portugal akan menang Euro :P
Btw, akak Lyssa Comey >.<

avatar
zuhaida
AUTHOR
June 21, 2012 at 10:38 PM delete

yeayy! spain! hihik :D

avatar
June 21, 2012 at 10:46 PM delete

Selamat Malam syst Lyssa , heheheheksss ,,
samaa laa ,, spain spain xD

avatar
ShueHunainy
AUTHOR
June 22, 2012 at 1:13 AM delete

Hi Lyssa. Comey lahh. Mana nak order tu? Nak jugak! ;D

avatar
Iza Zaty
AUTHOR
June 22, 2012 at 2:21 AM delete

cheeseeee (Y) hehe. GO SPAIN , GO SPAIN , GO SPAIN !
zaty minat Spain jugak ^__^

avatar
AbgferOz
AUTHOR
June 22, 2012 at 4:56 AM delete

hahahha ni tgok bola ke tangkap gmbar je ? wakkakaka..

avatar
June 22, 2012 at 7:30 AM delete

hahaha . go go go spain . juara eropah 2012
eh , nak tanye pasal nuffnang dengan churp churp .
ape function erk ??? boleh cerita kan x ???
email kat abngchik91@ymail.com .
terima kasih .

avatar
Dian
AUTHOR
June 22, 2012 at 11:25 AM delete

salam perkenalan lyssa..
peminat setia spain rupanya ek..

avatar
June 22, 2012 at 4:54 PM delete

wahh spain !! nak gak jersey tu !!! :D

avatar
June 22, 2012 at 5:45 PM delete

hahha .., kak lyssa sokong spain ? sama la kita.., sepp22

avatar
Anonymous
AUTHOR
June 22, 2012 at 11:57 PM delete

KUATNYA MEKAP =,=

avatar
Snow Yuki
AUTHOR
June 23, 2012 at 9:01 AM delete

Wohhhh! Kak lyssa pun sokong Spain!! Oyeh, ada kawan :D

avatar
June 23, 2012 at 12:42 PM delete

Ceh , Boleh ke ni Spain menang? Hahaha..
Germany tetap di hati ku.. :)

avatar
Yus Artz
AUTHOR
June 23, 2012 at 4:50 PM delete

hai kak lyssa,,,,,Spain!!!!!!<----khas tu kak lyssa,,hhaha

avatar
steffany daph
AUTHOR
June 24, 2012 at 11:38 AM delete

aku sokong Spain juga :D suka sngt Spain. tetete.

avatar
ProfHariz
AUTHOR
June 24, 2012 at 5:24 PM delete

Ada rezeki tgk final sesama nak ;p

avatar
Nur hanim
AUTHOR
June 24, 2012 at 5:41 PM delete

Spain? England laa. Hahahaa. Saja cari pasal pulok -...-

avatar
aina marhaini
AUTHOR
June 26, 2012 at 6:11 PM delete

saya berani !mwahahaha ^^

avatar
June 27, 2012 at 9:24 PM delete

sys lyssa neh mcm photographer la... asyik2 snap.. haiii... hobi ye kak?

avatar
Anonymous
AUTHOR
July 2, 2012 at 10:54 AM delete

salam,

dik order jersey kt mane ek???
tq.muaxxx

avatar
hunny madu
AUTHOR
July 5, 2012 at 8:46 AM delete

hye akak Lyssa,!saya pun peminat setia germany & sepanyol..
sipp

avatar
Nur Aisyah
AUTHOR
January 18, 2013 at 4:01 PM delete

semangatnya kak lyssa :)

avatar

Google+ Followers