Home
tutorial
Tips-Tips

05 June 2012

♥ Jom Terjah : GOGEN PURE COLLAGEN DUST !

05/06/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v



GOGEN PURE COLLAGEN DUST
Tanpa pengawet dan perisa tambahan. SUGAR FREE!






** Mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (Dikelaskan sebagai makanan)


Apa itu GOGEN Collagen ??


Gogen merupakan makanan kecantikan (beauty food) dari serbuk kolagen marin terhidrolisis tulen gred tinggi, menawarkan kadar penyerapan yang tinggi dan mengandungi pelbagai asid amino yang lengkap.Diperbuat daripada 100% bahan semulajadi tanpa pengawet dan perisa tambahan.
Setiap scoop mengandungi 5000mg serbuk kolagen marin terhidrolisis tulen yang ditambah dengan serbuk antioksidan semula jadi vitamin C.Diperbuat daripada kolagen gred tinggi yang masih mengekalkan khasiatnya walaupun dibancuh dalam air panas.
Campurkan gogen dalam minuman kegemaran anda, selian itu Gogen juga boleh campur sekali dlm moisturizer,krim muka dan body lotion.
 
GOGEN sesuai untuk:

Lelaki dan wanita yang berusia 15 tahun dan keatasOrang (terutama yang berusia) yang mengalami artritis atau osteoarthritis(sakit sendi), osteoporosis,  arteriosclerosisOrang yang sibuk dan tidak mempunyai masa untuk menjaga kulitOrang yang mengalami kedutan, kulit kering, kulit berminyak,pigmentasi,parut,kulit kusam,tona kulit tidak sekata, sakit sendi dan lain-lain masalah penuaan.Orang yang tidur lewat dan mempunyai diet yang tidak sihat.Orang yang kerap terdedah kepada matahari dan pencemaran udaraOrang yang bekerja berjam-jam di dalam bilik berhawa dingin.Ibu selepas bersalin dan ibu yang menyusu bayi



HARGA :
20G – RM35 (BELUM TERMASUK POSLAJU)
60G – RM60 (BELUM TERMASUK POSLAJU)
(120G) 2 BOTOL 60G RM110 (FREE DELIVERY – POSLAJU)
(180G) 3 BOTOL 60G RM160 (FREE DELIVERY – POSLAJU



Kalau nak tahu lebih lanjut boleh terus ke --->>>   http://gojezhouz.com/


9 000 orang Pengomen Terhebat !!:

Deq's Qienz said...

wahhh lysa jd peniaga plak ke??hehee gud luck yerr

mohamad shazni said...

wah menarik jugak produk nie,,boleh dipertimbangkan nie...makin comel ler lyssa pas ni eh..hehehe..^__^

yana lyana said...

awak makan x collagen ni? boleh review sikit? :)

Cik Honney said...

ada kesan sapingan x nie???

Cik Honney said...

*sampingan

Boni JLL3 said...

iskh..macam tetau je orang nak post psal kolagen jugak!! hahaha

Riena Haiqal said...

sangat2 bagus ni utk wanita seperti saya juga. yang tak sempat nak jaga kulit dan selalu sangat sakit sendi..

Gojez Houz said...

Cik Honney : Tiada kesan sampingan,produk Gogen telah disahkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia(KKM). Untuk lihat surat rasmi dari KKM boleh ke link berikut http://gojezhouz.com/?p=65

Phat said...

baik untuk kulit