♥ Jom Terjah : GOGEN PURE COLLAGEN DUST !

05/06/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v



GOGEN PURE COLLAGEN DUST
Tanpa pengawet dan perisa tambahan. SUGAR FREE!






** Mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (Dikelaskan sebagai makanan)


Apa itu GOGEN Collagen ??


Gogen merupakan makanan kecantikan (beauty food) dari serbuk kolagen marin terhidrolisis tulen gred tinggi, menawarkan kadar penyerapan yang tinggi dan mengandungi pelbagai asid amino yang lengkap.Diperbuat daripada 100% bahan semulajadi tanpa pengawet dan perisa tambahan.
Setiap scoop mengandungi 5000mg serbuk kolagen marin terhidrolisis tulen yang ditambah dengan serbuk antioksidan semula jadi vitamin C.Diperbuat daripada kolagen gred tinggi yang masih mengekalkan khasiatnya walaupun dibancuh dalam air panas.
Campurkan gogen dalam minuman kegemaran anda, selian itu Gogen juga boleh campur sekali dlm moisturizer,krim muka dan body lotion.
 
GOGEN sesuai untuk:

Lelaki dan wanita yang berusia 15 tahun dan keatasOrang (terutama yang berusia) yang mengalami artritis atau osteoarthritis(sakit sendi), osteoporosis,  arteriosclerosisOrang yang sibuk dan tidak mempunyai masa untuk menjaga kulitOrang yang mengalami kedutan, kulit kering, kulit berminyak,pigmentasi,parut,kulit kusam,tona kulit tidak sekata, sakit sendi dan lain-lain masalah penuaan.Orang yang tidur lewat dan mempunyai diet yang tidak sihat.Orang yang kerap terdedah kepada matahari dan pencemaran udaraOrang yang bekerja berjam-jam di dalam bilik berhawa dingin.Ibu selepas bersalin dan ibu yang menyusu bayi



HARGA :
20G – RM35 (BELUM TERMASUK POSLAJU)
60G – RM60 (BELUM TERMASUK POSLAJU)
(120G) 2 BOTOL 60G RM110 (FREE DELIVERY – POSLAJU)
(180G) 3 BOTOL 60G RM160 (FREE DELIVERY – POSLAJU



Kalau nak tahu lebih lanjut boleh terus ke --->>>   http://gojezhouz.com/

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

9 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Deq's Qienz
AUTHOR
June 5, 2012 at 1:13 PM delete

wahhh lysa jd peniaga plak ke??hehee gud luck yerr

Reply
avatar
June 5, 2012 at 1:24 PM delete

wah menarik jugak produk nie,,boleh dipertimbangkan nie...makin comel ler lyssa pas ni eh..hehehe..^__^

Reply
avatar
yana lyana
AUTHOR
June 5, 2012 at 1:34 PM delete

awak makan x collagen ni? boleh review sikit? :)

Reply
avatar
Cik Honney
AUTHOR
June 5, 2012 at 1:35 PM delete

ada kesan sapingan x nie???

Reply
avatar
Boni JLL3
AUTHOR
June 5, 2012 at 1:52 PM delete

iskh..macam tetau je orang nak post psal kolagen jugak!! hahaha

Reply
avatar
Riena Haiqal
AUTHOR
June 5, 2012 at 2:11 PM delete

sangat2 bagus ni utk wanita seperti saya juga. yang tak sempat nak jaga kulit dan selalu sangat sakit sendi..

Reply
avatar
Gojez Houz
AUTHOR
June 5, 2012 at 3:21 PM delete

Cik Honney : Tiada kesan sampingan,produk Gogen telah disahkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia(KKM). Untuk lihat surat rasmi dari KKM boleh ke link berikut http://gojezhouz.com/?p=65

Reply
avatar
Phat
AUTHOR
June 5, 2012 at 3:29 PM delete

baik untuk kulit

Reply
avatar