♥ Jom Terjah : MURAHSAJE COLLECTIONS !!

18/06/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v



Murah Saje Collections

MURAHSAJE Collections adalah sebuah online shop dan butik hakiki yang menjual pelbagai jenis pakaian wanita atau remaja yang trendy, menarik dan cantik. Kami sudah beroperasi hampir dua tahun dalam perniagaan secara online ini. Kami mementingkan kepuasan pelanggan dan pastinya kami ingin memberikan yang terbaik buat pelanggan-pelanggan kami.

Sesuai dengan aliran zaman, kini remaja hari ini sangat mementingkan gaya dan fesyen yang menarik. Justeru itu, kami menampilkan fesyen-fesyen yang semakin mendapat tempat di hati anak gadis sekarang tetapi masih lagi menutup aurat. 





Mungkin ada yang gemar berfesyen tetapi tidak tahu bagaimana atau tidak tahu dimana tempat untuk membeli kerana kekangan masa atau kesibukan kerja. Kini anda tidak perlu risau lagi kerana kami MurahSaje Collections menyediakan pelbagai pilihan untuk anda yang pasti nya koleksi-koleksi yang hangat dan popular pada masa sekarang.





Di MurahSaje Collection segalanya terdapat di sini. Jika anda mencari baju yang muslimah, yang up to date dan murah di sinilah tempatnya.

Butik kami terletak di Mydin Meru,Ipoh bersebelahan My Nasi Kandar.Bagi mereka yang tinggal jauh atau inginkan keselesaan tanpa perlu membazir masa dan tenaga untuk ke butik kami,anda boleh membeli secara online.Pasti nya lagi mudah bukan?






Keistimewaan kami, MurahSaje Collection TIDAK  mengenakan sebarang caj untuk penghantaran. Semua penghantaran adalah percuma untuk pelanggan di Semananjung Malaysia, Sabah dan Sarawak . Selain itu setiap minggu kami akan update kan stok baru.





Terdapat banyak lagi pilihan dan koleksi yang menarik.Jika anda seorang yang fashionholic jangan ketinggalan dapatkan koleksi kami. Jika anda berminat dengan koleksi kami atau ada sebarang pertanyaan, anda boleh cari kami di:


Alamat Butik: Lot GB 03,Bazar Lot,Mydin Meru Mall Ipoh (Beroperasi dari jam 10pg-10mlm)
Blog: www.murah-saje.blogspot.com
Fb: Murah Saje
Fan Page: Runcit Dan Borong Di MurahSaje
Email: murahsaje@yahoo.com


MurahSaje Collections
"STYLE UR LIFE"
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

20 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
June 18, 2012 at 12:35 PM delete

menarik... nk terjah la.... hehe.... kot2 berkenan satu...

avatar
June 18, 2012 at 12:38 PM delete

wah! terase macam nak order plk. kak lysaa jadi ejen dy skali ke?hehek

avatar
mira maisara
AUTHOR
June 18, 2012 at 12:48 PM delete

kalau dah murah .. nak la terjahnye..hehe

avatar
MissAnt
AUTHOR
June 18, 2012 at 1:57 PM delete

SApe2 free termasuk Lyssa esok..boleh al cepat2 kontek MissANt klau2 rse nak g screening movie baru^__^

cepat2 reply..hihi
http://missant21.blogspot.com/2012/06/screening-jwanitanak-pergi-tak.html

avatar
JANNAH_
AUTHOR
June 18, 2012 at 2:29 PM delete

hee :) interesting :B

avatar
ferdy
AUTHOR
June 18, 2012 at 3:08 PM delete

Cool Collections.....

avatar
nis
AUTHOR
June 18, 2012 at 4:08 PM delete

nak terjahlah hihiihi.. Nak tanya, kak Lyssa mmg peminat warna pink yer?? hihihi.. saje tanye.. xde keje.. harap kak lyssa balas. ^^

avatar
Fazi Isma
AUTHOR
June 18, 2012 at 4:45 PM delete

menarik la lyssa =)

avatar
June 18, 2012 at 7:14 PM delete

seksi jugak pakaian muslimah ni..

avatar
Anonymous
AUTHOR
June 18, 2012 at 9:27 PM delete

actually its not perfectly cover your awrah dear girls,
ur hijab should covered ur chest.and ur dress should not thight.
sorry ,im not perfect just tryin to change towards better together with u :)

avatar
Marina
AUTHOR
June 19, 2012 at 10:44 AM delete

owh kat ipoh...bolela survey nanti..

avatar
Nyue
AUTHOR
June 19, 2012 at 10:52 AM delete

menarik nie...free kot..ahahahaha

avatar
Myra Jay
AUTHOR
June 19, 2012 at 9:07 PM delete

Takut nak terjah-takut terbekenan :)

avatar
Nur
AUTHOR
June 19, 2012 at 9:08 PM delete

shipping free, tu yg best ni.. kena tengok2..

avatar

Google+ Followers