Obses Dengan Nama Sendiri Ke Apa ?? -.-

12/06/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v



Actually , tajuk entri tu soalan yang ditujukan untuk diri sendiri . A'ah . Rasanya memang aku ni obses dengan nama sendiri kot . Kenape ye Lyssa cakap macam tu ? Eheh - eheh . Ehmm . Sebab .. Sebab .. Korang tengok sendiri lah kat bawah ni !! hihi .



 


Boleh pulak jadi .........


  LYSSA FAIZUREEN



** Nampak sangat OBSES dengan nama sendiri ! huahuahua .



Sebenarnya Lyssa tak SERIUS pun nak beli baju ni . Saja tangan ni "gatai garik" pergi tekan LINK INI . Dan dengan tak semenanya terus order T-Shirt yang boleh buh text sendiri . Main-main je sebenarnya . Tick itu lah .. Tick ini lah .. Masukkan nama , alamat , no fon .. Semualah kan . Kat bahagian Payment tu , Lyssa saja taruk Payment dari Heartbeat . Ingat ke tak berfungsi ke apa . Tengok-tengok petang tadi , PONN !! PONN !! Sampai van SkyNet !


Bukak-bukak tengok dalamnya T-Shirt . Perghhh ! Pelik ar jugak . Tetiba ja muncul depan mata . Time order haritu ada kot dalam 2 minggu lepas . haha . Seronok gilaa ah aku . Check balik Account Heartbeat tengok dah terpotong RM35 . hihi . Ooooo. Maknanya , account hearbeat tu boleh berfungsi untuk ini lah ye ? Boleh order sesuka hati dengan duit yang ada dalam tu . Baru faham ! ehek  .


Tak ada account heartbeat lagi ? Boleh daftar ikut TUTORIAL INI !!  


Dah habis baca kan ? Nahhh , persembahkan ! Gula-gula dari Singapore . Member mama bagi tadi . Sila .. Sila .. Jemput makan ye .


 


Terima Kasih :)
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

93 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Afifah Hayati
AUTHOR
June 12, 2012 at 10:03 PM delete

Wah , seronoknya kalau dapat macam kak Lyssa .

avatar
natasyapink
AUTHOR
June 12, 2012 at 10:03 PM delete

gula2 tu sedap giler kan?!

avatar
Fiza Suhaimi
AUTHOR
June 12, 2012 at 10:04 PM delete

Wahh, even simple tapi lawaa! Fiza pun nak order jugak la sehelai.. ^_^v Hekhek.. Nyum nyum sedapnya.. :D

avatar
atiqahaikal
AUTHOR
June 12, 2012 at 10:04 PM delete

nak gulagula je. hehehehe. baju tu cantik !

avatar
June 12, 2012 at 10:05 PM delete

la duit heartbeat tue leh belanja rupanya.ingtkn leh cash out cmtue jer..ehem pelik benor ghupe gula2 tue

avatar
ziera
AUTHOR
June 12, 2012 at 10:06 PM delete

wah , comel la lyssa ;)

avatar
Nαniє
AUTHOR
June 12, 2012 at 10:06 PM delete

waahh , cantik laa baju tuu ! cunss , like like

avatar
sunshine97
AUTHOR
June 12, 2012 at 10:06 PM delete

untungla kak lyssa!
hehex

avatar
Cik Ummi
AUTHOR
June 12, 2012 at 10:07 PM delete

amboi3..
nampaknye banyak lagi baki kat heartbeat tu ye..?? haha

cantik baju tu..yg katon2 ade tak??

avatar
CikMunBlogger
AUTHOR
June 12, 2012 at 10:07 PM delete

saya tak tengok baju .
saya tengok kak lyssa je .
comel ! huhu .
cokelat tuu best .
mohon di hantar sebalang boleh ? huhu :p

www.munviolettaxious.com

avatar
Xiao Xandria
AUTHOR
June 12, 2012 at 10:07 PM delete

Wah memang lahh :D Boleh buat ke?
lawa bajunnya so nice !!

avatar
June 12, 2012 at 10:08 PM delete

Cantiknyer baju Kak Lyssa. ^^

avatar
Anonymous
AUTHOR
June 12, 2012 at 10:09 PM delete

Gile duit ko ni

avatar
cik violet
AUTHOR
June 12, 2012 at 10:11 PM delete

lor yeakea. kre free la ni.. hehe :)

avatar
n a o m i ™
AUTHOR
June 12, 2012 at 10:12 PM delete

whoooo :) cantik baju. gule-gule to pon macam sodap :O

avatar
hanira ayumi
AUTHOR
June 12, 2012 at 10:13 PM delete

lysssa ade fb?nak add bole?

avatar
Miss Ann
AUTHOR
June 12, 2012 at 10:14 PM delete

COMEL BAJUNYE macam tuan dye juga :) . click my HB :) , saya dh click kak lyssa punye :)

avatar
CikMai
AUTHOR
June 12, 2012 at 10:15 PM delete

mcm sedap la cekelat tu...... comel

avatar
June 12, 2012 at 10:15 PM delete

Waaaahhhh . Lawaa . Mintak siket Gule gule tuh ! Nyum nyum ! sedappp ! Thanks kak lysaa . Hahaa :'D

avatar
June 12, 2012 at 10:16 PM delete

weee..dah ada t-shirt sndri ye..hehe..nak nak nak jugak la..^__^V

avatar
June 12, 2012 at 10:17 PM delete

untungla ada baju sendiri ..bahahahah

avatar
majidah jidah
AUTHOR
June 12, 2012 at 10:17 PM delete

Best nyer,, Nak jgk la,,

avatar
June 12, 2012 at 10:23 PM delete

haaaa . join lah jugak HB tuu . muehehe ~

avatar
June 12, 2012 at 10:23 PM delete

yuppp .. memey sedap gilerrr !! huhu .

avatar
June 12, 2012 at 10:24 PM delete

jangan nganga besaq ngat . kang lalat masuk tak perasan ! hihi .

avatar
June 12, 2012 at 10:24 PM delete

hihihi . order ! jangan tak order . kihkhkih ;P

avatar
June 12, 2012 at 10:25 PM delete

nak gula-gula je ? ambekkk lah . huhu .~

avatar
June 12, 2012 at 10:26 PM delete

hihi . boleh aihh . cer try order satu apa-apa . haha . tuh ah pasal . ghupe gule gule tu sangat pelik ! festimee nengok !

avatar
PrinceMirulJr
AUTHOR
June 12, 2012 at 10:26 PM delete

haha.. menarik. nak buat jugak ahh... ^^

avatar
June 12, 2012 at 10:26 PM delete

komen lah panjang-2 ! hahaha /

avatar
June 12, 2012 at 10:27 PM delete

hihi . apa yang comelnye ? gula-gula tu erk ? hihi .

avatar
June 12, 2012 at 10:27 PM delete

hihi . gi la order jugakk . hihokk :P

avatar
June 12, 2012 at 10:28 PM delete

apa yang untung nya yooooo ?

avatar
June 12, 2012 at 10:29 PM delete

banyak lah jugakk . alhamdulillah . huhu .
Katon ? Ada if tak silap !! :P cer tekan LINK tu .

avatar
June 12, 2012 at 10:30 PM delete

ehh , tengok akak pulak diaa . tak tau nak letak muka kat mana . maluu ! hihi . pernah makan eh , cokelat tu ?

avatar
June 12, 2012 at 10:32 PM delete

huhu . simple je tuuu :D

avatar
June 12, 2012 at 10:34 PM delete

gula-gula tu , memang comel ! ahaks~

avatar
June 12, 2012 at 10:34 PM delete

gile duit ape pulak dah ?

avatar
June 12, 2012 at 10:35 PM delete

bukan FREE lah sygg . hasil titik peluh org lain klik link kita , dapat le duit :)

avatar
June 12, 2012 at 10:36 PM delete

baju simple je pun . huhu . gula-2 tu memang sedap pun ! haha :D

avatar
June 12, 2012 at 10:36 PM delete

ada . tapi , dah FULL . sory eh .

avatar
June 12, 2012 at 10:37 PM delete

hehe . memang sodappp pun . masam + manis ^^

avatar
June 12, 2012 at 10:41 PM delete

nak jugak gule2 tu ? ambik le . ambik jer . hikhik .

avatar
June 12, 2012 at 10:42 PM delete

kebetulan . bukan nak sangat pun . AHAHA . gi lah order . buat sendri :P

avatar
June 12, 2012 at 10:43 PM delete

hahaha . baju sendri ke tu ? main-main je pun . bukan serius pun nak beli . haha .

avatar
June 12, 2012 at 10:43 PM delete

hihi . boleh ! gi order taooo .

avatar
June 12, 2012 at 10:44 PM delete

SS tu apa ? SYOK SENDIRI ke ? huahuahau .

avatar
June 12, 2012 at 10:44 PM delete

buat ler .. buat lerr :)

avatar
Syafiq Ajis
AUTHOR
June 12, 2012 at 10:48 PM delete

wahh!! canteknyer... nk jugak !! hee~

avatar
June 12, 2012 at 10:49 PM delete

Sedap nye jadik kak lyssa . Cantik baju tuuuu . Sama cam nama kat t-shirt tuuu :)Beruntung kak lyssa . Tiap-2 hari ada org klik link kak lyssa . Alahai , kita berjanggut tggu :D Pape pun , cantik baju tuu .

Boleh taw makna nama kak lyssa??? Heheheheeh :)

avatar
June 12, 2012 at 10:58 PM delete

ehekk . nak jugak ? Order lahh . hehehe .

avatar
June 12, 2012 at 10:58 PM delete

hihi . terima kasihh ! Makna nama ? Ntahhh . HAHA .

avatar
Rara Nasiha
AUTHOR
June 12, 2012 at 11:09 PM delete

perhhh, best! kalau nak bubuh nama tempat pun boleh kan? konon2 penah pegi la. hihi

avatar
June 12, 2012 at 11:21 PM delete

terbaiklah!!! nak juga satu baju macam tu.. mintak tumpang terjah juga ye.. kot kot tetiba nk buat... hehehe...

avatar
miss fluffy
AUTHOR
June 12, 2012 at 11:29 PM delete

woah ad bju nm sendirik la..hehe gula-gula tuh nmpak menarik lah..nak nak!!:p

avatar
Misz Mieza
AUTHOR
June 12, 2012 at 11:46 PM delete

Simple but nice! Akaun heartbeat MM dah lama tak bukak.. Hahaha! Dah takde yang nak klik, maleh ler pulak nak tempek kat blog.. Kuikuikui.. Jom kita main klik2 nak? MM klik Lyssa nyer ads link & heartbeat, Lyssa tolongla MM klik MM nyer link pulak.. Hewhew..

avatar
June 12, 2012 at 11:50 PM delete

guna heartbeat je ke yg bleh?klu tolak gne duit dari akaun len leh x?

avatar
SA
AUTHOR
June 13, 2012 at 12:05 AM delete

comel gula-gula tu, sayangnye nak makan :)

avatar
cweet pinky
AUTHOR
June 13, 2012 at 12:28 AM delete

tertarik dengan gula2 dalam bowl tuh , hehehe ~

avatar
Syuk
AUTHOR
June 13, 2012 at 1:12 AM delete

lyssa penang kt mana? nk nomb tepon hehe

avatar
Farie Faraway
AUTHOR
June 13, 2012 at 1:26 AM delete

Wahh ! Cantiknya baju tu . Macam best je ade I <3 nama sendiri .
Farie ada baju I <3 Pangkor , Langkawi dgn Port Dickson je , hehe . =P

avatar
shida'R
AUTHOR
June 13, 2012 at 1:30 AM delete

comei baju tu..de jual x kat lua? nk beli =.=

avatar
Crafty Nieya
AUTHOR
June 13, 2012 at 2:39 AM delete

akak!!nak jugak!nak jugak!nak bubuh name crafty nieya laa..hehe..belum ade account heartbeat lagi~~ =)

avatar
lynn kamarul
AUTHOR
June 13, 2012 at 6:51 AM delete

wah menarik ni lyssa.. macam nak jugak la

avatar
unGu
AUTHOR
June 13, 2012 at 8:24 AM delete

ermm... bagus2...

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
June 13, 2012 at 9:21 AM delete

lyssa,pos skit gula2..nnt sy baya ikut HB..hik3 :P

avatar
u.m.i.e
AUTHOR
June 13, 2012 at 9:22 AM delete

i love lyssa faizureen .. hikhik :)

avatar
June 13, 2012 at 9:35 AM delete

sedih nye , dikatakan SYOK SENDIRI ! sobsob :(

avatar
June 13, 2012 at 9:37 AM delete

hahaha / kot nak letak I LOVE PARIS ke , konon2 kita pernah pergi ar . hakhakk . kelakar pulak . boleh je ^^

avatar
June 13, 2012 at 9:50 AM delete

gula tu sedap..nak sikit bleh? :)

avatar
June 13, 2012 at 10:09 AM delete

hehe . kat luar tak tahu pulakk . cer order ke kat HB tuu :)

avatar
Cik Ain
AUTHOR
June 13, 2012 at 11:00 AM delete

kak lyssa comel :) syoknyaa

avatar
maszull
AUTHOR
June 13, 2012 at 1:02 PM delete

assalamualaikum Lyssa...alamak cantik nyer baju Lyssa tu siap boleh letak nama sendiri lg kan ...:)

avatar
Atirah ★
AUTHOR
June 13, 2012 at 6:01 PM delete

Bestnya . tempah untuk saya satu boleh ? guna duit lyssa la . HAHA :)

avatar
shera
AUTHOR
June 13, 2012 at 6:03 PM delete

lawa baju tu . Nampak simple je ! ^_^
35 henngit !!! Mahalnya ... baju tu simple je kot . hihih ...

avatar
June 14, 2012 at 3:44 AM delete

Minta sikit Gula2 Tue Boleh?? Huhu

avatar
fyza kecik
AUTHOR
June 15, 2012 at 6:40 PM delete

comel yerrr baju lyssa.. :)

avatar
Aina Sofea
AUTHOR
June 16, 2012 at 2:27 PM delete

Comell baju .. Saya nak 100 biji gegula . 5 anggur punya , boleh ??

avatar
Miss Ann
AUTHOR
June 17, 2012 at 3:48 PM delete

thankiu kak lyssa :)

avatar
mimi syahera
AUTHOR
June 23, 2012 at 3:13 PM delete

Kak lyssa , nak gula2 tuhhh :')

avatar

Google+ Followers