Penangan dari Anak , Mak Jadi Ikutan !

05/06/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v



 
 KLIK SINI jika anda seorang yang baik hati =)



Gambar kat atas ni menunjukkan seorang ibu telah terpengaruh dengan anaknya yang bernama Lyssa Faizureen . Siapa Lyssa Faizureen tu ? Search je lah kat Google . HAHA .


Kononnya budak nama Lyssa tu SUKA warna PINK . Eh suka ke ? haha  . Apa-apa je . Dan disebabkan itulah mama budak tu pun terikut-ikut nak benda semua pink je . Mata nampak kaler pink je . Nak beli apa-apa pun , PINK ! PINK ! PINK !


Sampai pisau , gunting , alas meja dapur besen kecik comel pun nak PINK jugak . haha . Dah lah rumah dah cat kaler pink . Ewwww . 


Ni dah macam kes parah dah ni kan ? Addicted sangat dengan warna pink . hikhik . 


* Siapa suka warna pink kat sini ? Barang apa yang korang beli warna pink ? Sharelah kat sini sikit ! Nak baca story korang yang panjang lebar tu . hihi .


Kepada kaum Adam : Korang pun suka Pink jugak ek ? hihi .  Siapa ? Siapa ?  Nak tahuuu ~ =.=

 
SILA LIKE & COMMENT . Saja nak buat suvey . tq :)
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

85 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
June 5, 2012 at 5:33 PM delete

hikhik...anak borek ibu rintik nie..kuikui..

avatar
June 5, 2012 at 5:34 PM delete

Banyak baju warna pink. Haha. Obses taun lepas ^_^

avatar
KorN
AUTHOR
June 5, 2012 at 5:34 PM delete

Pinkk??? Errr.. sungguh tak minat.. dan xkan sesekali blog aku bertukar..!! menjadi pink.. Muahaha... ni dah tahap pinkyholic dah ni lyssa...

avatar
Emmy Naz
AUTHOR
June 5, 2012 at 5:35 PM delete

wah habis lah rumah kak lyssa bertukar jadi wane pink nanti...heheheehe..emy pun mule2 tak berkenan sangta wane pink ni..last2 blog emy daTERtukar wane pink ni..hahahahaaa

avatar
Muaz Faris
AUTHOR
June 5, 2012 at 5:36 PM delete

satu suka warna PINK, wakil kaum adam

avatar
June 5, 2012 at 5:36 PM delete

lilyy suka .
benda colour pink ?

-pencil case
-phone
-beg
-watch
-beg duit
-face powder
-headphone
-diarybook
-lappy

taa de da =]

avatar
June 5, 2012 at 5:38 PM delete

Amboi Kak Lyssa,bukan main suka lagi kaler pink. Samalah kitakan? Hihik

avatar
Atirah ★
AUTHOR
June 5, 2012 at 5:40 PM delete

Ehh , kenapa tudung saji kler ungu ? HAHA :D

avatar
Najwa Fauzy
AUTHOR
June 5, 2012 at 5:41 PM delete

Pink itu menarik :) hehehe

avatar
June 5, 2012 at 5:41 PM delete

Saya punya bilik saya semua warna pink..hehehe

avatar
Are~q!Lah
AUTHOR
June 5, 2012 at 5:42 PM delete

mnt pink jgk ! phone pom dah wrna pink taw !

avatar
Ayeen Azmi
AUTHOR
June 5, 2012 at 5:44 PM delete

hehe..kitenye dompet kaler pink..wee ~ pink pun tersenarai dalam list favourite colour..hehe ~ sep sikit ~ n_n

avatar
June 5, 2012 at 5:44 PM delete

beg baju tudung :) kak lyssa comei! follow me back :)

avatar
cweet pinky
AUTHOR
June 5, 2012 at 5:44 PM delete

hehehe , banyak la pink , hehehe , warne blog pown full pink , hahaha , cadar , towel , baju , cawan , headfon , argh , banyak la , t law tulis sume , ta muat box komen nih , hahaha *malas nak type sebenarnye* tgh otw na kalerkan my skuter dgn kaler pink n nak hias dgn hello kitty , hhahaha , kiut ta ? kiut ta ? plez kater kiut , hhahaha ~

avatar
June 5, 2012 at 5:46 PM delete

x berpinau mata ka kalo tgok2 lama kat brang dapoq mama sis beli tuh? hihik

kalo barang yg pinkie tuu, juz pencilbox, baju, kasot, pen, mouse lappy, selendang, sticky notes, fail,.

x byk kan kan? hehe :D

avatar
Iqa Zulaika
AUTHOR
June 5, 2012 at 5:48 PM delete

same lah. iqa pun minat warne pink gk.. i love pink!!!

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
June 5, 2012 at 5:48 PM delete

saya pun suka kaler pink..hahahaha

avatar
Farhanim
AUTHOR
June 5, 2012 at 5:52 PM delete

owh pink saya pun suka warna pink kalau nak beli barang mesti warna pink kalau tak warna pink tak sah lah . barang saya semua warna pink . hehe ramai juga yang suka warna pink ni ^^

avatar
Mizs Nrsyikin
AUTHOR
June 5, 2012 at 5:53 PM delete

ad mbr jgk y addicted dgn pink. sampai CLK dia pun dia cat warna pink. segala bagai barangan peribadi dia warna pink...

avatar
Shamine Hanis
AUTHOR
June 5, 2012 at 5:54 PM delete

Saya dulu-dulu suka kaler pink kalau boleh baju pink seluar pink beg pink semua bendalah nak pink.Sekarang baru suka balik warna pink tuh.Blog saya pun ade kaler pink.Saya pun Pinky jugak..!

avatar
farah hanim
AUTHOR
June 5, 2012 at 5:54 PM delete

hamboiii
semangt pink sejati niee

avatar
dolly sarah
AUTHOR
June 5, 2012 at 5:56 PM delete

dasyat tol..suke jugak pink..beli perabot pink kecuali katil..and then ble letak dlm bilik yg mmg dah warna pink..dah x nampak ape2 dah..tp skang dah tukar..sbb sakit mata tengok smua warna pink

avatar
June 5, 2012 at 6:03 PM delete

akak pun suka pink...hihihi...tp suma kaler pon suka...makin pelik kaler tu makin akak minat ;)

avatar
eyka
AUTHOR
June 5, 2012 at 6:07 PM delete

lyssa ,, eyka pun suka PINK gak ... sekarang tengah plan nak cat bilik warna pink mix purple .... eyka suka pink and purple ... tgok lah blog kita ,, pink saja ... hahhah ... maklum lah orang pompuan mmg gitu .... :D

avatar
Xiao Xandria
AUTHOR
June 5, 2012 at 6:09 PM delete

Wahh terikut2 * hahaha Memang terbaik !!

avatar
Ieyda Yaya
AUTHOR
June 5, 2012 at 6:12 PM delete

sama lah kite kak lyssa. bilik saya pun warna pink ala-ala bilik barbie gitu.

avatar
June 5, 2012 at 6:20 PM delete

pinkk itu sweetz..kbnyakan bju n brg2 warna pink:) blog pun pink..hakhak..jmput la ke blog serba pink kita..hoho

avatar
June 5, 2012 at 6:23 PM delete

ehh...ehhh . pun boleh laahh . hiihihi ^^

avatar
June 5, 2012 at 6:24 PM delete

hihi / tahun ni pulakk ?

avatar
June 5, 2012 at 6:25 PM delete

HAHAA . PinkHolic ? hakhak . Eh , cer tukar jadi pink your blog . Mesti lagi mengancam ! wakakaka~

avatar
June 5, 2012 at 6:27 PM delete

heheh / rumah dah jadi pin dah pun . haha . semua benda pink . kihkih .

avatar
June 5, 2012 at 6:28 PM delete

Apa yang "SATU" ?? hahahah

avatar
June 5, 2012 at 6:31 PM delete

baru berjinak jinak ngan warna pink bermula ngan blog saya

avatar
June 5, 2012 at 6:31 PM delete

Semua PINKCOLOR ??? perghhh !!

avatar
eqa sulaika
AUTHOR
June 5, 2012 at 6:46 PM delete

Bibir ika wrne pink
kira hak milik jgk kn...
haha apekh?

avatar
June 5, 2012 at 6:56 PM delete

Uisshh gangster pinky betul, sampai cutlery pon kaler pink. lol

avatar
nliyate
AUTHOR
June 5, 2012 at 6:59 PM delete

salam , sya sukew pink jgak . bru-2 nie cat bilik warna pink . bila kwn-2 twu , tros dorg buad aksi nak termuntah . knpa org yg sukew pink msty di'jealous ? huhu !!

avatar
June 5, 2012 at 7:23 PM delete

haha . yaya pnye brg byk warne pink .
fone pink . jam pink . teddy bear pink .
bag pink . beg pon pink . lau bole nnti da besar nak
carik kete wane pink jugak . hehe .

avatar
JungRara
AUTHOR
June 5, 2012 at 7:35 PM delete

X minat warna pink,,,tapi..blog saya warna pink..haha

avatar
June 5, 2012 at 7:44 PM delete

ewah2, mummy sis pun dah terpikat dengan pink.. awwww... biasalah pink nie dpt menambat hati perempuan... hehehe... I love pink.. ape2 sahaja yg cute2 berkaitan dengan pink, i will buy it..weeeee

avatar
♥ Ain ♥
AUTHOR
June 5, 2012 at 8:55 PM delete

suka pink n purple ! :)

avatar
Fienazzuki
AUTHOR
June 5, 2012 at 9:12 PM delete

Fie suka warna PINK!

avatar
Deq's Qienz
AUTHOR
June 5, 2012 at 9:14 PM delete

cik lyssa, akak ader mention adek di blog akak..terjahhh k :))
mamaqhayra.blogspot.com/2012/06/terasa-nak-post-entry-nih.html

tima kaseh ats terjahan anda..akak amat menghargai :)

avatar
profmie
AUTHOR
June 5, 2012 at 9:24 PM delete

singh sini..wah wne pink sumenya..jom dtg blog sy..

avatar
Bibie Bieha
AUTHOR
June 5, 2012 at 10:11 PM delete

Siyes, saye ske giler dgn warne pink. My family pon sme. Tp, sye x byk brg warne pink. Huhu~ Sdey

avatar
June 5, 2012 at 10:20 PM delete

x suke sangat warna pink. lagi parah pernah benci ya amat kat pink. tapi entah camane, baju paling banyak warna pink, blog pon slalu cari pink, ohh! kasut, purse,bla3.. *malas nak tulis* warna pink gak. ntah cam mane leh jadi camtu. =,="

avatar
Nur Adila
AUTHOR
June 5, 2012 at 10:24 PM delete

saya ! saya ! saya mnt pink sbb menjiwai hati saye lmbut *lmbut ke?? haha !! :)

avatar
Mahfudzah
AUTHOR
June 5, 2012 at 10:29 PM delete

Warna pink salah satu warna yg sangat lembutttt~~ tenang jer bila tengok. Dompet, getah rambut, jam tangan, baju, selipar, beg semua warna pink! Imma pink lover <3

avatar
farah.fauzi
AUTHOR
June 5, 2012 at 10:34 PM delete

ehee...cool la mama kak lyssa..farah pown minat kaler pink jugak.. :D

avatar
balqis hazar
AUTHOR
June 5, 2012 at 10:43 PM delete

pink ngn purple. perfect match kan :P

avatar
GaDiz c0kLat
AUTHOR
June 5, 2012 at 10:58 PM delete

sy ska kaler pink . my bl0g pink in c0lour .
- pencil b0x
- fail
- bju kbykkan sumer kaler pink :)

avatar
shida'R
AUTHOR
June 5, 2012 at 11:03 PM delete

amboi lyssa..hehee shida kalo pink biasa brg2 mcm phiasan mcm gelang, sikat cermin kecik..pgepit rmbut ke..tp yg len byk kpda biru hehee~

avatar
zaniakecik
AUTHOR
June 5, 2012 at 11:30 PM delete

Sejak dua tiga menjak ni, aku pon dh jd minah pink... Pink tu org ckp berjiwa lembut.. toi ker?? auwwww.... kne sopan santun la pas ni... hik3....

avatar
aDiNDaNiL
AUTHOR
June 5, 2012 at 11:35 PM delete

fuyooo smpi gtu skli kena g rnda rumah lyssa ni

avatar
June 6, 2012 at 12:29 AM delete

Saya suka pink !!!!!!!!!!!!!

antaranya BLOG saya nii ! HEHE . Banyakk wrna pink dlm umah sye , cuma sye jerr tak pink lagi , heeee:D

avatar
Aliff Haikal
AUTHOR
June 6, 2012 at 1:17 AM delete

lelaki dan Pink pun comel kay hahaha !;p

avatar
lynn kamarul
AUTHOR
June 6, 2012 at 7:17 AM delete

dulu mmg addict ngan pink , bila da makin dewasa ni da kurangkan addict tu

avatar
June 6, 2012 at 9:25 AM delete

hehe. taun ni tukar warna merah. haha :)

avatar
Hanis Aliya
AUTHOR
June 6, 2012 at 9:32 AM delete

Saya suke warna pink !! Cuma tak lah addicted sangat.. :)

avatar
June 6, 2012 at 10:58 AM delete

dulu memang tak suka sangat pink. tetibe ada sorang kawan saya telah memperkenalkan warna itu kepada saya. hahaha. sampai sekarang pantang tengok benda pink mesti nak!! tu la, orang salu kata, jangan benci sangat. Nanti suka sangat. kan?? :)

avatar
eLLa n aLia
AUTHOR
June 6, 2012 at 12:11 PM delete

suka merah.. hehe.. tapi bnyak gak baju pink.. hehe

avatar
BudakKecil
AUTHOR
June 6, 2012 at 12:15 PM delete

Tak suka warna pink tapi blog warna pink.
I don't know why :)

avatar
BudakKecil
AUTHOR
June 6, 2012 at 12:18 PM delete

Tak suka warna pink tapi blog sye warna pink .\
I don't know why :)
Haha . I love green .

avatar
Umiey Suliman
AUTHOR
June 6, 2012 at 1:20 PM delete

warna pink terbaik..:)

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
June 6, 2012 at 2:48 PM delete

hehe~kita suka warna pink tp nasib baik ibu kita x t'pengaruh dgn kita~heeee

avatar
EyaaSarahh
AUTHOR
June 6, 2012 at 3:08 PM delete

Huhuuh.Kurangg lah minat pink.Kite minat puploee

avatar
farisa
AUTHOR
June 6, 2012 at 4:09 PM delete

handphone pink , laptop , kasut , bilik , tu je kot , hee ~

avatar
June 6, 2012 at 5:31 PM delete

singgah & follow...salam kenal!

avatar
Hana
AUTHOR
June 6, 2012 at 6:21 PM delete

Yeah ! I'm not alone ^_^
Hana pun suka gila2 dekat pink . 99% Barang hana warna pink . Yang tak warna pink pun akan diubahsuaikan menjadi warna pink . Including sampul meja sekolah :D

avatar
HanieHoney
AUTHOR
June 6, 2012 at 7:35 PM delete

wah!pink kaler meyh!haha :D kak lyssa di tag:http://haniepunyabelog.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

avatar
miss fluffy
AUTHOR
June 7, 2012 at 12:19 AM delete

tak minat sgt pink tp ad 1 benda kaler pink yang plg sy syg..
\\selimut pink hello kitty..hehe:)

avatar
June 7, 2012 at 4:32 AM delete

Jom jengah blog review tentang dua bloggers terhebat. http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2012/06/si-comel-lyssa-faizureen-vs-si-glamour.html

avatar
LuLu Bella
AUTHOR
June 7, 2012 at 3:55 PM delete

comelnye . lulu pon suke|cyntha piiinnkk . sgt2 . mmber n family smue pgl lulu pinky .:)
'pink itu kenikmatanku'

avatar
Niko Yayan
AUTHOR
June 10, 2012 at 3:06 AM delete

pink n black , sesuai ape ? try gabung kn .

avatar
Anonymous
AUTHOR
August 7, 2014 at 3:20 AM delete

Try to make one particular posture as natural as feasible. But what if you could get better grades with less study time.
Usually, there is little room for extras, as the typical dorm room just isn't large enough,
so it's important to be as creative as possible.

Look into my webpage; online college courses

avatar

Google+ Followers