Siapa Nak Voucher Levi's RM300 ?

17/07/2012

.Assalamualaikum !
(STICKY POST UNTIL 31st of JULY 2012)


Syukur alhamdulillah . Setelah selesai sahaja vote-vote yang hari tu , Lyssa telah pun menjadi salah seorang finalist dalam Levi's Curve ID Blogger Award ! Finalist hanya dipilih seramai 5 orang sahaja dan Lyssa lah salah seorang daripada mereka .


Bagi menentukan siapa yang bakal memenangi Tempat Pertama , anna semua dikehendaki mengundi peserta yang anda rasa memang layak untuk bergelar Juara . Dan tanpa segan silunya Lyssa harap sangat korang dapat mengundi Lyssa setiap hari sehingga 31 Julai 2012 !
Boleh tak ? Itu pun kalau korang rasa Lyssa layak la kan ? hihok :p


 Lyssa menggayakan Boot Cut Skinny (Demi Curve) untuk ke 3 majlis yang berbeza :)


Nak dapat RM300 Voucher dari Levi's tak ?? 


Kalau korang bertuah , bolehlah dapat sebab pengundi yang bertuah diorang nak kasi voucher jugak . ececeh . Boleh lah dapat seketul jeans Levis kan ? Haaa . Apa tunggu lagi ? JOM VOTE !!!!


Cara nak mengundi :


2. Tekan LOGIN di bahagian kanan PC anda .

3. Register terlebih dahulu !

 


4. Isi apa yang patut . Dan sila check email anda selepas registration successfully . Click Here yang Lyssa anak panahkan tu untuk activation link .


 

5. Kemudian , korang LOGIN balik menggunakan email yang korang register tadi tu .

6. Tekan nama "LYSSA" . Scroll down sampai bawah dan TEKAN VOTE !


** Mudah sahaja kan ? Lepas ni , setiap hari korang just LOGIN , and VOTE Lyssa taw ?


** Ehem . Ehemm . Bagi sesiapa yang yang buat entry pasal VOTE LYSSA ni , Lyssa akan buat satu entry untuk link-kan entry korang tu . Nak tak ? HEHE . Bolehlah orang lain ber-blogwalking ke blog korang jugak nanti . Tak nak tak pe . Tak kesah pun .  Bagi sesiapa yang dah siap entry tu , just send LINK ENTRY di ruangan comment yah .


Terima kasih sangat-sangat !

=Kerjasama daripada anda amatlah Lyssa hargai= Sekain =)


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

102 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
are_lin@yu
AUTHOR
July 17, 2012 at 3:43 PM delete

tahniah lysaa..moga lyssa mnang nanti ;-)

avatar
NAL
AUTHOR
July 17, 2012 at 3:54 PM delete

All the best Lyssa.. :)

avatar
Mira Adzlia
AUTHOR
July 17, 2012 at 4:11 PM delete

hai cik adik lyssa...sy sudah bikin entri untuk kamoo

http://gadisbiasebiase.blogspot.com/2012/07/undilah-lyssa.html

avatar
hairy
AUTHOR
July 17, 2012 at 4:14 PM delete

lyssa!! siap...nk paste kat group

http://fanomena.blogspot.com/2012/07/vote-lyssa-faizureen.html

avatar
July 17, 2012 at 4:24 PM delete

sis support juga dah vote

http://www.dieyaworld.com/2012/07/jom-rajinkan-diri-vote-lyssa.html

avatar
July 17, 2012 at 4:35 PM delete

Dah Siap Undi...
Sambil Buat Entri ini-->>
http://manssmile.blogspot.com/2012/07/jom-vote-lyssa-faizureen-dan-menangi.html

Moga Lyssa Dapat Menang ^_^

avatar
Pinky Aina
AUTHOR
July 17, 2012 at 4:37 PM delete

http://pinkyaina.blogspot.com/ HE# dah cuba tgok.Harap k.lysa post link blog Aina

avatar
July 17, 2012 at 4:44 PM delete

voted! Good luck ye! ^^

avatar
July 17, 2012 at 4:52 PM delete

nak promote la . nnt ade dlm blog lyssa ! *angan-2*

avatar
July 17, 2012 at 4:58 PM delete

lyssa,ni kena daftar lagi skali ke atau boleh gne akaun yg sudah didaftarkan dlu?

avatar
hairy
AUTHOR
July 17, 2012 at 5:03 PM delete

gudluck lyssa..all the best tuk anda

VOTE LYSSA FAIZUREEN
http://fanomena.blogspot.com/2012/07/vote-lyssa-faizureen.html

avatar
Saleha
AUTHOR
July 17, 2012 at 5:19 PM delete

akak dah register dan vote lyssa. akak ada link kan entri sekali

http://bukandua.blogspot.com/2012/07/jom-vote-lyssa-blogger-remaja-yang.html

GUD luck dear

avatar
sare ared
AUTHOR
July 17, 2012 at 5:39 PM delete

wah! ade lagi ~ go go lyssa ^_^'

avatar
July 17, 2012 at 5:44 PM delete

miss z dah vote :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/miss-z-dah-vote-korang.html

avatar
July 17, 2012 at 5:54 PM delete

Lyssa,done vote u and buat entry.
http://idupseorangnoyis.blogspot.com/2012/07/nak-voucher-levis-rm300-freejom-vote.html

gud luck budak comel.:')

avatar
The Azryll
AUTHOR
July 17, 2012 at 5:57 PM delete

kak lyssa, ini link entry dekat blog saya
untuk orang lain vote kak lyssa sampai menang

http://www.azrilworld.co.cc/2012/07/jom-vote-kak-lyssa-faizureen.html

avatar
miz ruha
AUTHOR
July 17, 2012 at 6:21 PM delete

mahu tolong lyssa,,, :)

avatar
sare ared
AUTHOR
July 17, 2012 at 6:30 PM delete

saye promote je~

^_^'

http://funnyzoneads.blogspot.com/2012/07/vote-for-up-trafic-n-win-rm300woaa-o.html

avatar
Nurain ♔
AUTHOR
July 17, 2012 at 7:22 PM delete

Kak Lyssa ! Jemput tengok entry Ain --> http://ainep-150311.blogspot.com/ :) Hee :D

avatar
MrPetak Talks
AUTHOR
July 17, 2012 at 7:36 PM delete

Petak vote lyssa.. Gud luck ye
http://www.mrpetak.com/2012/07/segmen-vote-lyssa-now-mrpetakcom.html

avatar
Misz Mieza
AUTHOR
July 17, 2012 at 8:41 PM delete

MM dah vote Lyssa! Nanti japgi MM buat special entry untuk vote Lyssa plak ye.. ;)

avatar
July 17, 2012 at 8:55 PM delete

insya allah..ada rezeki menang la hendaknye..

doa2 banyak..

avatar
Misz Mieza
AUTHOR
July 17, 2012 at 9:13 PM delete

Hai Lyssa! MM datang lagi! Seperti yang dijanjikan, tadi datang vote untuk hari ni.. Sekarang datang bawa ENTRI VOTE FOR LYSSA! pulak! ^_^

Gudluck k! ^^,

avatar
AimanAziz
AUTHOR
July 17, 2012 at 9:29 PM delete

http://aimancool99.blogspot.com/2012/07/vote-lyssa-faizureen.html

avatar
Azielah
AUTHOR
July 17, 2012 at 9:31 PM delete

tahniah2x sbb dplih sbgai finalist..hopefully,akak menang..

avatar
July 17, 2012 at 9:37 PM delete

http://liyanasecreat.blogspot.com/2012/07/vote-lyssa-di-levis-curve-id-blogger.html

avatar
MrPetak Talks
AUTHOR
July 17, 2012 at 10:07 PM delete

Assalamualaikum.. Petak vote cik lyssa..

http://www.mrpetak.com/2012/07/segmen-vote-lyssa-now-mrpetakcom.html

avatar
Yumida
AUTHOR
July 17, 2012 at 10:43 PM delete

done vote lyssa..gdluck ya...

http://umikasum.blogspot.com/2012/07/nak-dapat-rm300-voucher-dari-levis-tak.html

avatar
Farra
AUTHOR
July 17, 2012 at 10:55 PM delete

esok sy buat entry spesel untuk kak lyssa ! :D goodluck k ! semoga jadi winner :)

avatar
July 17, 2012 at 11:01 PM delete

Saya dah post entry tentang Kak Lyssa :) TQ

avatar
July 17, 2012 at 11:33 PM delete

http://liyana-fauzi.blogspot.com/2012/07/siapa-nak-voucher-levis-rm300-jom-vote.html

NAH ENTRY KHAS BUAT LYSSA:) HOPE DPAT MASUK DLM ENTRY LYSSA LINK BLOG YANA NEY , HAHA:) YANA DAH VOTE LYSSA !:)

avatar
Eyqa Lovetta
AUTHOR
July 17, 2012 at 11:47 PM delete

Jemput lihat ye sis.. hehehe..
Ikhlas dari Anna..^_^

http://eyqaloving.blogspot.com/2012/07/jom-vote-sis-lyssa-faizureen.html

avatar
July 18, 2012 at 12:05 AM delete

Done vote lyssa ! :) semoge berjaye ^_~

avatar
July 18, 2012 at 1:08 AM delete

lyssa..ema da vote..and ni link entry ema oke?

http://emadecherryland.blogspot.com/2012/07/menangi-voucher-dari-levis.html

avatar
Boni Kacak
AUTHOR
July 18, 2012 at 6:03 AM delete

lyssa.. saya mohon copy paste ye utk tutorial tu.. :)

avatar
Boni Kacak
AUTHOR
July 18, 2012 at 7:12 AM delete

lyssa.. this one is special for u --> http://www.bonikacak.com/2012/07/lyssa-faizureen-tetap-kesayangan-aku.html

avatar
July 18, 2012 at 8:56 AM delete

dah siap entri untuk vote ni..hehe

good luck
http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/07/wow-hebat-jom-vote-lyssa.html

avatar
Anonymous
AUTHOR
July 18, 2012 at 9:21 AM delete

lyssa giler.....

avatar
daddydee
AUTHOR
July 18, 2012 at 9:36 AM delete

saya doakan lisa akan berjaya... all da best..

avatar
July 18, 2012 at 10:30 AM delete

I'm vote for you dear ;)

avatar
July 18, 2012 at 11:22 AM delete

Baru je buat entry fasal contest lyssa :)

http://sakinahtarmizi.blogspot.com/2012/07/blog-contest-lyssa.html

Good Luck Dear

avatar
Farra
AUTHOR
July 18, 2012 at 11:27 AM delete

Gudluck k .. http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/07/jom-vote-untuk-lyssa-faizureen.html

avatar
July 18, 2012 at 1:22 PM delete

good luck lyssa...ada masa nanti sis vote...

avatar
Erna EER
AUTHOR
July 18, 2012 at 3:37 PM delete

saya akan cube sehabes baek! gudluck lyssa =)

avatar
King Ayam
AUTHOR
July 18, 2012 at 3:49 PM delete

http://kazeyuko.blogspot.com/2012/07/vote-for-lyssa-faizureen-tau-laling.html
Waaa! Jadi orang first yang komenlah! Wooo, bangganya : )

avatar
July 18, 2012 at 5:07 PM delete

Ai lyssa.. nie akak ade wat entri khas tuk lyssa :) done vote u also.. gd luck !
http://nurrizz.blogspot.com/2012/07/jom-vote-blogger-comey-nieh.html

avatar
July 18, 2012 at 6:54 PM delete

http://nora-norasyimahsaifullahoifficialblog.blogspot.com/2012/07/undilah-cik-lyssa.html

DH SIAP UNDI LYSSA

avatar
wana wazm
AUTHOR
July 18, 2012 at 6:54 PM delete

sy ade wat entry yuk lyssa! gud luck keyhh.^^
http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/07/vote-for-lyssa.html

avatar
hakim
AUTHOR
July 18, 2012 at 6:57 PM delete

http://amirulhakim1996.blogspot.com/2012/07/jom-vote-lyssa-faizureen.html
done vote

avatar
★ NuNa ★
AUTHOR
July 18, 2012 at 7:06 PM delete

assalammualaikum akak ::)
saya dah VOTE and buat entry pasal benda ni ::))
http://najihahandherdairy.blogspot.com/2012/07/jom-undi-lyssa.html

avatar
Xiao Xandria
AUTHOR
July 18, 2012 at 7:49 PM delete

jom vote akak ni entrynnya http://xiaoxandriabunk.blogspot.com/2012/07/nak-datap-voucher-rm-300-daripada-levis.html

avatar
July 18, 2012 at 8:50 PM delete

Done vote for you.. good luck k!
Dah buat entry special punyer http://butangkekunci.blogspot.com/2012/07/vote-supaya-lyssa-faizureen-dapat.html

avatar
July 18, 2012 at 9:08 PM delete

http://icantforgetpast.blogspot.com/2012/07/undilah-lyssa.html
da buat entrynya . :)

avatar
Eimah Lolo
AUTHOR
July 18, 2012 at 9:11 PM delete

Assalamualaikum akak Lyssa !
Adk dh VOTE akak Lyssa . Gud luck akak Lyssa =) .
http://eimahlolo.blogspot.com/2012/07/jum-ramai-2-kita-vote-lyssa-faizureen.html

avatar
July 18, 2012 at 9:51 PM delete

Assalamualaikum!!

done vote done bikin entry.. :)

http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2012/07/jom-undi-kak-lyssa-di-levis-curve-id.html

:) gud luck ye kak.. :)

avatar
Hotz Mumma
AUTHOR
July 19, 2012 at 1:26 AM delete

Tahniah adik lysa terpilih untuk TOP 5 Levis bloger award mmg terhebat la..

ni enri khas untuk dr dr HM..sudi2 la singgah yer

http://azrulin.blogspot.com/2012/07/vote-lyssa-faizureen-dpt-voucher-levis.html

(^____^)

avatar
irwan alessa
AUTHOR
July 19, 2012 at 11:06 AM delete

dah vote lyssa.. all da best ok!!!

http://irwanalessatyme.blogspot.com/2012/07/si-gadis-blogger-ni-lyssa-nama-dia.html

avatar
nabila
AUTHOR
July 19, 2012 at 11:23 AM delete

sy vote akak LYSSA.. entri khas untu akak

http://vanilacoklatpeace.blogspot.com/2012/07/vote-for-lysaa-faizureen.html

avatar
nabila biela
AUTHOR
July 19, 2012 at 12:18 PM delete

lyssaa...sy da vote awk..gudluck yew...http://comey-comeyblog.blogspot.com/...link blog sy

avatar
miz ruha
AUTHOR
July 19, 2012 at 2:43 PM delete

for u lyssa..

http://bird7842.blogspot.com/2012/07/jom-vote-lyssa-faizureen.html

avatar
July 19, 2012 at 4:26 PM delete

Kinah dah vote Kak Lyssa.. Harap Kak Ltssa menang..

http://andisakinah.blogspot.com/2012/07/jom-vote-akak-lyssa.html

avatar
Jue Derella
AUTHOR
July 19, 2012 at 5:52 PM delete

voted for lyssa....
http://jderella.blogspot.com/2012/07/lets-vote-for-lyssa-faizureen.html

avatar
AiDa Quzie
AUTHOR
July 19, 2012 at 6:47 PM delete

saya tag anda.. follow and join.,.

http://edott3691.blogspot.com/2012/07/giveaway-from-dayah-snow-heuka-u-can_19.html

avatar
Liyana Fauzi
AUTHOR
July 20, 2012 at 10:18 AM delete

http://liyanafauzi98.blogspot.com/2012/07/nak-voucher-levis-rm300-jom-ramai-ramai.html

Yana dah vote , dekat atas tu link entry khas utk lyssa;)

avatar
shedadadida
AUTHOR
July 20, 2012 at 12:31 PM delete

gudluck si cntek :)

http://shedadadida-pinky.blogspot.com/2012/07/vote-for-lyssa.html

avatar
Mrs. NiNi
AUTHOR
July 20, 2012 at 2:04 PM delete

Sudah vote :-
http://akusinga.blogspot.com/2012/07/vote-for-kak-lyssa.html

*mintak maaf guna kak lyssa punya gmbr prt screen . Aina xpndai prt screen . tp Aina letak credit akak*

avatar
Fatyn
AUTHOR
July 21, 2012 at 7:06 AM delete

akk! good luck. adik dahh vote utk akk.
nnti adik vote lagi. :)
ni link adik,
http://nabilahkhair.blogspot.com/2012/07/vote-for-kak-lyssa.html

avatar
Nur Raudah
AUTHOR
July 21, 2012 at 12:26 PM delete

All ready vote

Nie..
http://kechikhappy.blogspot.com/2012/07/vote-for-kak-lyssa-please.html

avatar
July 21, 2012 at 1:53 PM delete

done vote and good luck :)
entry lyssa : http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/07/vote-lyssa-faizureen.html

avatar
Alani Fatini
AUTHOR
July 21, 2012 at 2:14 PM delete

Sudah vote n post untuk Kak Lyssa :)))Nnnti saya vote dari semasa ke semasa....my link >>>>>>>>> ialani.blogspot.com

avatar
mirajiwa
AUTHOR
July 21, 2012 at 2:26 PM delete

good luck..
dah vote.. :)
try datang ke blog ni.
http://stylemira5621.blogspot.com/2012/07/vote-to-lyssa.html

avatar
lieya syaira
AUTHOR
July 21, 2012 at 3:07 PM delete

done vote lyssa. :)
http://bicarahiduptentangaku.blogspot.com/2012/07/vote-lyssa-faizureen.html

avatar
Nur Nabilah
AUTHOR
July 21, 2012 at 5:13 PM delete

http://online-story-mory.blogspot.com/2012/07/jom-vote-kak-lyssa-faizureen.html

avatar
July 21, 2012 at 9:22 PM delete

i wish you guk guk luck ok! =)

avatar
July 21, 2012 at 11:56 PM delete

http://our-planet2011.blogspot.com/

avatar
Syamsul Mat
AUTHOR
July 22, 2012 at 7:10 AM delete

salam lyssa..umm bgus la awak ni..muda2 g dah pandai cari duit dan ceburi dalam bidang internet kan..saya nampak awak ni berkebolehan so saya ada cara untuk awak tambah pendapatan...sebab satu g cara awak x buat tok url awak??saya boleh bagi cara awak dapat income dari link url awak yang orang akan click..hmm saya rasa saya x perlu ajar dengan lanjut,sebab awak tntu boleh wat,cuma awak click url saya bg nanti dan follow ja..saya niat nak bantu awak,dan awak pn bantu saya..so kita tlg sesama orang melayu k...sedikit banyak awak boleh dapat income dari url yang awak shrink!! nanti..ok awak click link saya bg ni http://wixy.in/q dan skip ad atas belah kanan,register di sana...semoga bejaya..harap kita boleh sesama saling membantu....thanks you...ikhlas dari hati saya,awak mmg hebat sebab muda g dah dapat pencapaiyan mcm ni..good luck...pada sapa2 yang nk follow...bleh ja untuk semua,saya kongsikan cara nak buat duit...salam ramadhan semua..askom

avatar
Syamsul Mat
AUTHOR
July 22, 2012 at 7:16 AM delete

salam lyssa..umm bgus la awak ni..muda2 g dah pandai cari duit dan ceburi dalam bidang internet kan..saya nampak awak ni berkebolehan so saya ada cara untuk awak tambah pendapatan...sebab satu g cara awak x buat tok url awak??saya boleh bagi cara awak dapat income dari link url awak yang orang akan click..hmm saya rasa saya x perlu ajar dengan lanjut,sebab awak tntu boleh wat,cuma awak click url saya bg nanti dan follow ja..saya niat nak bantu awak,dan awak pn bantu saya..so kita tlg sesama orang melayu k...sedikit banyak awak boleh dapat income dari url yang awak shrink!! nanti..ok awak click link saya bg ni http://wixy.in/q dan skip ad atas belah kanan,register di sana...semoga bejaya..harap kita boleh sesama saling membantu....thanks you...ikhlas dari hati awak hebat sebab muda g dah dapat pencapaiyan mcm ni..good luck...

avatar
July 22, 2012 at 12:18 PM delete

gud luck ini tuk kamu..http://opzzpinky.blogspot.com/2012/07/jom-undi-lyssa.html

avatar
July 23, 2012 at 10:59 AM delete

dh undi kn? http://mariyz.blogspot.com/2012/07/jom-undi-sys-lyssa.html

avatar
Remy hazza
AUTHOR
July 23, 2012 at 12:06 PM delete

undi jgn tak undi......
semoga lyssa berjaya nanti........

avatar
July 24, 2012 at 11:18 AM delete

Mcm mana nak buat yg ada tulis ney "✿ Penat Menaip : Lyssa Faizureen tepat 3:41 PM" macam duk dekat blockquote tuu ? Buat tuto kalau sudi:) TENGS LYSSA:D

avatar
BeBy dOmO IiI
AUTHOR
July 24, 2012 at 6:19 PM delete

Dah vote+buat entri :D

http://bebydomoiii.blogspot.com/2012/07/undilah-lyssa-d.html

avatar
July 25, 2012 at 1:31 AM delete

meh..vote lyssa faizureen..

http://lensahidupaku.blogspot.com/2012/07/meh-vote-lyssa-faizureen.html

avatar
July 25, 2012 at 1:33 AM delete

meh..vote lyssa faizureen

http://lensahidupaku.blogspot.com/2012/07/meh-vote-lyssa-faizureen.html

avatar
kasut kaca
AUTHOR
July 25, 2012 at 2:13 PM delete

good luck!
http://ka5utkaca.blogspot.com/2012/07/vote-lyssa-faizureen.html

avatar
Nur Dayana
AUTHOR
July 26, 2012 at 10:28 AM delete

Done vote Kak Lyssa n buat entry ni khas untuk Kak Lyssa :)
http://misspinkpunyewblog.blogspot.com/2012/07/jom-vote-kak-lyssa.html

avatar
July 28, 2012 at 11:50 AM delete

http://imdirectionerforever.blogspot.com/2012/07/jom-undi-sys-lyssa.html

avatar
July 28, 2012 at 11:56 AM delete

http://imdirectionerforever.blogspot.com/2012/07/jom-undi-sys-lyssa.html

avatar

Google+ Followers