Lyssa Di Tapah , Perak :)

14/09/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Ahaa . Ada baca tak entri Lyssa yang tadi tu ------>> SINI ! Entry tu Lyssa ada kat Penang lagi . Kat terminal bas . Hokey , untuk dipendekkan cerita , Lyssa bertolak pukul 1.00 dan sampai di Medan Gopeng dalam pukul 3.30 macam tu . 

Sampai-sampai mama lyssa dah janji dengan kawan dia nak jumpa kat situ minum-minum lepak area tu je . Ada lyssa update kat FACEBOOK yang kata Lyssa makan kat kedai mamak .
Memang lapaq gila kot time tu . Perkena nasik goreng China . haha xD




Urhm . Petang dalam 5.30 macam tu bertolak dari situ dan terus ke Tapah . (rumah Opah Lyssa + rumah makcik Lyssa) . Makcik a.k.a kakak mama Lyssa . Paham dak nih ? Pening putaq belit dah . haha . 

Eh , dan sekarang Lyssa ada kat rumah makcik Lyssa . Tidur semalam je kat Tapah ni . Esok awal pagi dah nak bertolak ke Shah Alam . Naik bas sekali dengan mama and makcik Lyssa . Turun di De Palma Hotel di Seksyen 19 Shah Alam . Ada apa kat situ ? 

A'aah . Esok dalam pukul 2 petang , mama ada reunion dengan kawan-kawan dia . Lyssa menumpang teman mama je pun (sebenarnya kena paksa dengan abah . Tak nak pi pun . Bosan) haha . Nampaknya esok Lyssa jadi photographer mama dengan kawan-kawan dia lah . alahai . Bosaaaaaannnyyeee ! :p

Tapi tak pe . Lepas shoot photo diorang , boleh je lepak dok dalam bilik kat hotel tu layan korang . ONLINE ONLINE ONLINE . Memang hidup Lyssa online je keje . wakaka . Haa . Then , ahad pagi awal bute pulak , mak jang Lyssa ambik kami kat hotel tu , terus bawak ke rumah dia kat Bukit Jalil . Dia ada buat jamuan raya and birthday party anak dia . So , kami pun memang tak ley cakap apa lah . Pergi lah kami dua beranak nanti kan :)

Isnin petang pulak , kami dua orang terus bertolak ke Penang . Naik Bus Terbang ! haha . 

*Eh , dah macam diary TERBUKA pulak . haha . Biarlah . Asal korang faham apa yang Lyssa merepek kat atas ni pun dah cukup .

TerimaKasihSudiBaca . KalauRajinCommentLa ye ! xD


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

30 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
September 14, 2012 at 10:01 PM delete

shah alam eh ? seksyen 19 ? sy duk kt seksyen 24! jom singgah rumah saya akk :D hehe

avatar
Atirah ★
AUTHOR
September 14, 2012 at 10:04 PM delete

banyaknya tempat dia pergi jalan-2 . bestnya . mesti pening naik bas kan . dk diam dalam bas dlm jangka masa yang lama . ehhhh

avatar
September 14, 2012 at 10:05 PM delete

Terbaekkkkk , open diary .. Hehe

avatar
September 14, 2012 at 10:09 PM delete

@Princess Syazliyana

ohhh . dok shah alam rupenyee . tak taoo xD haha .

avatar
September 14, 2012 at 10:09 PM delete

@Atirah ★

memang pening laa . bosan dok dalam bus xD

avatar
miz ruha
AUTHOR
September 14, 2012 at 10:10 PM delete

lyssa pegi travel rupanya...
dari penang singgah tapah. pastu g shah alam pula...
teman ibu rupanya..
even kena paksa.jadi anak yang baik ye.. ^_^

avatar
cik yuyu
AUTHOR
September 14, 2012 at 10:11 PM delete

cian die ye kena paksa.. ehhee.. tak pe.. pahala tau..

avatar
Cik blogger
AUTHOR
September 14, 2012 at 10:12 PM delete

hehe slmt bjln2 esk (^.')

avatar
September 14, 2012 at 10:13 PM delete

La , duduk kat Shah Alam je . Saya kat area -2 situ je kak :)

avatar
shidaR
AUTHOR
September 14, 2012 at 10:39 PM delete

rasanya area 5:30 tu time tu la kite gayut2 kan heheee ^_^

avatar
September 14, 2012 at 10:40 PM delete

@shidaR

iyerp2 . ingat nohh , kak ! ekeke xD

avatar
misshannajr
AUTHOR
September 14, 2012 at 10:41 PM delete

Lyssa ni free jer dia tau..jeles akak..lyssa mmg fulltime blogger ek?

avatar
Azee Hana
AUTHOR
September 14, 2012 at 10:48 PM delete

makan angin banyak2 taw...=)

avatar
September 14, 2012 at 11:05 PM delete

lyssa, jom la lawat rumah sy kt teluk intan :)

avatar
September 14, 2012 at 11:06 PM delete

Kak Lyssa, bukit jalil? dekatnya ! nak jumpa kak lyssa. rumah saya area puchong ! Nak jumpa kak lyssa !

avatar
September 14, 2012 at 11:42 PM delete

Kak Lyssa...nak tnya...Kakak ada tak buat tutorial background glowing dalam entry mcm kak lyssa...pegi je kat kotak tu dy glowing semacam... cantik!

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
September 14, 2012 at 11:54 PM delete

best nye lyssa..cuti2 malaysia :)

avatar
Muaz Faris
AUTHOR
September 15, 2012 at 12:08 AM delete

untung la.. dah macam artis dah.. jadual penuh.. haha

avatar
September 15, 2012 at 12:08 AM delete

Lyssa . Drop lah srmbn skali .

GA TERBANYAK DI DUNIA BLOGGING . JOM REBUT KAN HADIAH YANG AWESOME .
--> LOMO . DOMAIN . PELBAGAI VOUCHER . RM 30 cash . Topup . SHAWL . MANY MORE <--

avatar
Misz Mieza
AUTHOR
September 15, 2012 at 12:19 AM delete

Lohr, kalau tau MM tunggu kat terminal bas medan gopeng tadi.. Leh jumpa.. Huhu...

avatar
September 15, 2012 at 1:07 AM delete

bestnye.. eyqa kat tanjung malim nie.. hehehe

avatar
BeLLa
AUTHOR
September 15, 2012 at 1:26 AM delete

hati-hati di jalan raya ^^

avatar
Aliff Haikal
AUTHOR
September 15, 2012 at 2:12 AM delete

amboi kak lyssa . meriahnya suasana :D

avatar
Hanis Aliya
AUTHOR
September 15, 2012 at 7:58 AM delete

Haha. Singgah la Seri Kembangan sekali.. hehe

avatar
Remy hazza
AUTHOR
September 15, 2012 at 12:02 PM delete

padat dah jadual tu...... he3
dah sampai bukit jalil... dah dekat dah ngan rumah remy.....he3

avatar
September 16, 2012 at 11:12 AM delete

Wow , banyaknyer tempat Sys Lyssa kene pergi , mesti penat kan ? :3 Takpe Lyssa , saye pon selalu kene jadi photographer :p

avatar

Google+ Followers