Lisa Surihani Buat Video Parody 5 Days MC

05/10/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v






hehe . Apa ni ? Apa ni ? asyik buat entri pasal artis je hari ni . Tadi pasal Izara Aishah Mengaku Bergaya Seksi . Sekarang ni pulak , Lisa Faizureen Surihani punya cerita lak ? haha. Demam artis ke apa aku ni ? huahua . Elehh . Bukan selalu ! kan ? kan ?

Lepas Lyssa jalan-jalan kat Youtube tadi tetiba lak ternampak satu video comel dari Lisa Surihani. Aiyoo . Dah la dia memang sememangnya dah comel . Tambah pulak dia wat video Parody 5 Days MC tu . Sumpah ! Cute gilerrr . Grr . 

Nak tengok ? Nak tengok ? Jom layaaaannn ....

 


hihik . amacam ? omey omey kan ? eeee . geram ! geram ! haha . Walaupun sekejap je pun video DGTV ala-ala 5 Days MC tu , but its really auw~auw~SOME ! kan ?


*Tak dapat bayangkan kalau aku sendiri buat mimik muka gitu , sah BERJUTA orang DISLIKE ! hahahahah xD


 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

25 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
October 5, 2012 at 9:59 AM delete

hahaha ! kelakar la video tu ..

avatar
Za Noh
AUTHOR
October 5, 2012 at 10:02 AM delete

hahahahahaha....ada jugak? hahahaha....geramnya lah.. cute :p

avatar
October 5, 2012 at 10:06 AM delete

haha, dia buat muka..comell lahh..macam akak comell nye !..huhu, nama pun dah nak dekat sama tu..hehe
:D

avatar
Aisya Humayra
AUTHOR
October 5, 2012 at 10:06 AM delete

Kak Lyssa pun apa kurang comelnya!!

avatar
nurdani
AUTHOR
October 5, 2012 at 10:08 AM delete

ramai buat parody benda ni. kalau diri sendiri buat, sah dapat dislike ni.hehe

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
October 5, 2012 at 10:15 AM delete

lisa yg comel..gerammnye tgk muka dia :)

avatar
mrs kayrul
AUTHOR
October 5, 2012 at 10:42 AM delete

klu lisa memang tersangat comel...

avatar
maszull
AUTHOR
October 5, 2012 at 10:53 AM delete

assalamualaikum lyssa...lisa memang comel la...:)

avatar
Mira Adzlia
AUTHOR
October 5, 2012 at 11:01 AM delete

da mmg lisa cumil..wt gaya pe pun ttp cumil..btw, lyssa juga cumil ^_^

avatar
Miss Sue
AUTHOR
October 5, 2012 at 11:50 AM delete

hahahaha.. yg nora danish buat lg comel :)
lysaa meh laa beli EOS lip balm yg super HOT sekarang nih :) limited tau !
http://ordinarygurl-sue.blogspot.com/2012/10/grab-this-eos-lip-balm-spheres-now.html

avatar
ucupiza
AUTHOR
October 5, 2012 at 12:04 PM delete

comel je lisa wat macam tu

avatar
Atirah ★
AUTHOR
October 5, 2012 at 12:39 PM delete

grm tngk muka dia . cute je :D

avatar
CintaZulaikha
AUTHOR
October 5, 2012 at 12:40 PM delete

lisa mmg terbukti comey, lyysa pon saa jugka, hehheh

meh kita bagi markah meh, spa lagi comey kat cni, lallla

avatar
October 5, 2012 at 3:10 PM delete

sekarang sampai artis pun tiru gaya budak 5 days mc tu hahaha

avatar
Dda Ly
AUTHOR
October 5, 2012 at 3:47 PM delete

owh memang comey! comey sangat²!! hehe

jom jenguk dress kat on9 shop saya...
~SALE!!~
keep in touch ye..♥♥♥

avatar
October 5, 2012 at 4:34 PM delete

tunggu story Lisa preggy..mesti lg cute

avatar
Fazreenfazly
AUTHOR
October 5, 2012 at 7:51 PM delete

Comelnyaaa :3 kak lyssa tk nak try wat ke? hehe

avatar
skulluv
AUTHOR
October 5, 2012 at 8:58 PM delete

terasa macam tah* pulak..sori jangan marah ye..hehehe.gurau je.

avatar
Nurul Syafiqa
AUTHOR
October 5, 2012 at 9:23 PM delete

Buat!Buat!Buat!
Kak Lyssa Buatlahhhh XD!
Mesti COmeiii

avatar
October 6, 2012 at 9:46 AM delete

auw...auw...auw... ~ comel lah Lisa Surihani buat video parody niyh ! XD

avatar
October 8, 2012 at 3:07 PM delete

comel la lisa surihani..
nora danish pun da wat video parody gak..
http://www.youtube.com/watch?v=zHYLw6atceQ

lyssa try la wat video cam ni gak.. mesti comel..

avatar

Google+ Followers