1 2 3 4 5 .. Terima Kasih Semua :)

29/12/2012

.Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v


Aip korang . Tajuk entry kali ni dah macam pantun pulak kan . " 1 2 3 4 5 , terima kasih semua . " Apa kejadahnya tiba-tiba nak berpantun pulak kan ? hewhew . 

Ada benda yang tersembunyi + tersirat disebalik no tu sebenarnya . Wahaha ! 

Nombornya tersusun rapi , 
Tersusun rapi mengikut angka , 
Ada hajat di entry ini ,
Ucapan terima kasih untuk semua ..

Ceh -.- Berpantun bagai pulak kau ni lyssa . Korang tengok sahajalah gambar kat bawah ni ye . Bukan entry menunjuk , tapi entry ucapan terima kasih kepada semua followers TWITTER @LyssaFaizureen


 
** Sempat pulak aku screenshot guna blekberi usang ku itu . huahua


Followers ku masa ni dah mencapai target 12345 . No yang cantik kan ? Tapi sekarang korang tengok lah sendiri , dah makin bertambah pulak . huhu . Thanks kepada korang yang sudi follow twitter lyssa tu erk . Ada masa , akan ku follow back semua . 

Ape lah sangat dengan tweet-tweet Lyssa tu . Serius terharu sebab korang sanggup follow my twitter tu . Thanks sangat-sangat *lap-lap air mata* :'(

Bagi sesiapa yang tak follow lagi , jom la follow ---->> TWITTER LYSSA FAIZUREEN

*tak de paksaan punya . Its up to you :p wee..

Sekian ~
 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

45 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
asha hana
AUTHOR
December 29, 2012 at 7:59 PM delete

nice number lysa . most wlcome :)

avatar
December 29, 2012 at 7:59 PM delete

nah tisu t comot pulakk eyeliner

avatar
December 29, 2012 at 8:00 PM delete

Lawa no followers kak lyssa :) Tahniah .........

avatar
nurul daya
AUTHOR
December 29, 2012 at 8:00 PM delete

. sekarang dah, 1 2 3 5 6 dah !! :)

avatar
Ohsenyum
AUTHOR
December 29, 2012 at 8:02 PM delete

taniah lah...dik...sekali sekala buatlah segmen.....for us!!

avatar
December 29, 2012 at 8:04 PM delete

untunglahh~~ hehe follow back blog n twitter terus lahh :D

avatar
Niena Reen
AUTHOR
December 29, 2012 at 8:05 PM delete

cantiknya number. tak ada acc twitter, tak leh follow kak lyssa. wuh :'(

avatar
Aina Sofea
AUTHOR
December 29, 2012 at 8:05 PM delete

Wah :D 12345 gituu ... Sorry , sy takdak twitter dan tak terasa nak buat twitter pon lagi ... Nanti , bila saya dah ada satu , sy akan follow kak Lyssa ! :D

avatar
shaidatul
AUTHOR
December 29, 2012 at 8:06 PM delete

waw ! cantik yerr numbor tuh. . hehe ~

avatar
tiera ilya
AUTHOR
December 29, 2012 at 8:06 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar
Nisha Nisrina
AUTHOR
December 29, 2012 at 8:06 PM delete

woah.. jelesnya saya ngan follower kak lyssa xD

avatar
Fauziah
AUTHOR
December 29, 2012 at 8:07 PM delete

Sama sama lyssa :) fauziah ucap terima kasih jugak sebab follow twitter fauziah :)

avatar
December 29, 2012 at 8:10 PM delete

wahh, best nye ^^ cntek nom tu :'D

avatar
♥ Anis
AUTHOR
December 29, 2012 at 8:12 PM delete

Sama-sama Kak Lyssa ;p HIHI

avatar
Domo Bunk
AUTHOR
December 29, 2012 at 8:14 PM delete

cntik numbur followers tu !

avatar
ZWAN SABRI
AUTHOR
December 29, 2012 at 8:14 PM delete

Tudiaahhh.. ramainya follower.. tahniah!

avatar
HAJAR
AUTHOR
December 29, 2012 at 8:17 PM delete

Sama-sama..
Eceh..twitter pon tak de..hehe..:)

avatar
Atyra Pink
AUTHOR
December 29, 2012 at 8:22 PM delete

KAK lyssa follow lah twitter saya :(
http://twitter.com/IeyrahNakino :)

avatar
ENarisha ♥
AUTHOR
December 29, 2012 at 8:23 PM delete

Jelesnya dengan kak lysssa! XD

avatar
Nabila Izzati
AUTHOR
December 29, 2012 at 8:24 PM delete

Tahniah Sys ,,
mmg cntik nombor followers tu ,, tersususun jerp.

avatar
Hanif Redland
AUTHOR
December 29, 2012 at 8:28 PM delete

Cantik number tu lyssa..

*tak tau la berapa tahun lagi nak cecah angka mcm tu..hehehe..

avatar
December 29, 2012 at 8:29 PM delete

haah lah...cantik nombor tu ^^

avatar
TIM_Fahid
AUTHOR
December 29, 2012 at 8:30 PM delete

tahniah kak lyssa.. weeeee~ hahaha

avatar
Quera Aini
AUTHOR
December 29, 2012 at 8:30 PM delete

tahniah lyssa :) done following u, follow me back,, https://twitter.com/Aini_Zaini

avatar
Quera Aini
AUTHOR
December 29, 2012 at 8:30 PM delete

tahniah lyssa :) done following u, follow me back,, https://twitter.com/Aini_Zaini

avatar
Atirah ★
AUTHOR
December 29, 2012 at 8:32 PM delete

untunglaa ramai gila followers. :D

avatar
Anonymous
AUTHOR
December 29, 2012 at 8:32 PM delete

oh...please pollow me back :3

avatar
Seewty Tweety
AUTHOR
December 29, 2012 at 8:39 PM delete

Cantik pulak 12345..hehehe

avatar
Seewty
AUTHOR
December 29, 2012 at 8:40 PM delete

Cantik no followers.. 12345.. hehe ;)

avatar
Syaza
AUTHOR
December 29, 2012 at 8:41 PM delete

Tahniah, kak Lyssa. Cantik nombor ^^

avatar
Miss Jie
AUTHOR
December 29, 2012 at 8:55 PM delete

Congrats ar kak lyssa :)
bgus la kakak brpeluang mcam tuhh:)

avatar
EIQA
AUTHOR
December 29, 2012 at 9:54 PM delete

erm,,bestnye jadi macam lyssa..tahniah..mesti ramai yang minat kat lyssa nie kan...

avatar
December 29, 2012 at 11:21 PM delete

alolo tahniah kak lyssa:) cantik gituu nombor.. hihik

avatar
Remy hazza
AUTHOR
December 30, 2012 at 10:57 AM delete

tahniah.....
remy takde twitter...so takleh follow..... kalau tak....mesti hari2 twit lyssa...he3

avatar
Effa Nadia
AUTHOR
December 30, 2012 at 9:50 PM delete

oo ingatkan ape tadi sampaikan tajuk entri 12345 kat archive tu.. sama-sama :)

avatar
Mas Zull
AUTHOR
January 30, 2013 at 6:28 AM delete

assalamualaikum lyssa...mmg cantik no tu...:)

avatar
February 6, 2013 at 7:51 PM delete

tahniah , bangga ngan lyssa..mmg untung sgt jadi lyssa..mmg femes lyssa dlm dunia maya nie , Alhamdulillah..semoga terus berjaya..

avatar
TanpaNamaDer
AUTHOR
March 24, 2013 at 2:50 PM delete

chantek punya number tuh ;)

avatar

Google+ Followers